Μαύρη Σελήνη στον 1ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 1ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 1ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

1ος Οίκος

Με τη Λίλιθ στον 1ο οίκο του Ωροσκοπίου σου επιζητάς διαρκώς τη στενή επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Βιώνεις πολύ έντονα τα συναισθήματά σου και πολλές φορές μπορεί να είναι ακραία ή ακόμη και επιθετικά. Το στοιχείο της βίας σε κάθε της μορφή είναι ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεις διαρκώς. Έντονος, παράλληλα, είναι και ο ερωτισμός που εκπέμπεις και σου είναι πολύ εύκολο να προσελκύσεις όποιον/α έχεις βάλει στο μάτι, ενώ πολλές φορές γίνεσαι εσύ, χωρίς να το επιδιώκεις καν, αντικείμενο πόθου. Στις ερωτικές σου σχέσεις τα πάντα πρέπει να βιώνονται στον απόλυτο βαθμό.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Γενικότερα λατρεύεις το να έχεις εχθρούς, κρυφούς ή φανερούς. Ο φθόνος των γύρω σου είναι για σένα πηγή δύναμης και πολλές φορές πετυχαίνεις τους στόχους σου χάρη σε αυτό και μόνο το κίνητρο. Δεν σε ενδιαφέρει να κερδίσεις τη συμπάθεια των άλλων, ούτε και σου είναι απαραίτητο να νιώσεις αποδεκτός/ή. Περισσότερο σε γοητεύει να έχεις τη δύναμη να τους χειρίζεσαι και να τους κατευθύνεις. Τα παιχνίδια του μυαλού είναι τα αγαπημένα σου και ειδικά εάν γεννούν αντιπαραθέσεις και κόντρες, τότε νιώθεις την απόλυτη χαρά και ικανοποίηση. Η παραπλάνηση, επίσης, είναι ένα από τα δυνατά σου χαρτιά.

Έχεις ανάγκη να τραβάς την προσοχή των άλλων, έστω και με αρνητικό τρόπο. Το θέμα σου είναι να μιλούν για σένα, ακόμη κι αν σε κατηγορούν. Το γεγονός ότι ασχολούνται μαζί σου σου αρκεί, καθώς έτσι αισθάνεσαι ανώτερος/η!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved