Μαύρη Σελήνη στον 3ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 3ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 3ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

3ος Οίκος

Με τη Λίλιθ στον 3ο οίκο του Ωροσκοπίου σου θα πρέπει να σκέφτεσαι δύο φορές, πριν μιλήσεις, γιατί ο κυνισμός σου και οι δηλητηριώδεις ατάκες σου μπορούν να προκαλέσουν πολλές παρεξηγήσεις και αντιπάθειες. Εάν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείς με τα λόγια σου να υποβάλλεις σε βασανιστήριο τον συνομιλητή σου και να τον πληγώσεις θανάσιμα. Με αυτόν τον τρόπο διοχετεύεις τα σκοτεινά κι αρνητικά σου συναισθήματα.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Θέλεις να ξέρεις τα πάντα για όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και για όσους ανήκουν στον κύκλο σου, ακόμη κι αν δεν σε αφορούν άμεσα. Πολλές φορές δείχνεις να μη σέβεσαι την επιθυμία των άλλων να κρατήσουν κάποια πράγματα μυστικά και χρησιμοποιείς ακόμη κι αθέμιτα μέσα για να τους αναγκάσεις να στα αποκαλύψουν, όπως, για παράδειγμα, απειλές και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Δεν θα δίσταζες, επίσης, να κρυφακούσεις ή να ανοίξεις και να ψάξεις το κινητό ή τον υπολογιστή τους. Η έννοια των προσωπικών δεδομένων σου είναι άγνωστη ή απλά αδιάφορη.

Από αυτή της τη θέση επηρεάζει και τη σχέση με τα αδέρφια σου. Δυσκολεύεσαι να τους δείχνεις τα συναισθήματά σου και παρ' όλο που η αγάπη σου και η προσκόλλησή σου είναι μεγάλες, φαίνεται λες και η σχέση σας είναι απόμακρη και ψυχρή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί η Λίλιθ εκεί να υποδηλώνει μία οικογενειακή τραγωδία που σχετίζεται με τα αδέρφια σου και έχει αφήσει βαθιά σημάδια στον ψυχισμό σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved