Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Σκορπιοί;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Σκορπιών

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Σκορπιοί;

Ερωτικοί, σαγηνευτικοί, μυστηριώδεις, οι σεξουαλικές τους επιδόσεις έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις, λιγομίλητοι αλλά και δύσπιστοι, απόλυτοι και καχύποπτοι, οι Σκορπιοί σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο ζώδιο για σχέση. Συχνά είναι δύσκολοι στην προσέγγιση, το μυαλό τους κάνει περίεργα σενάρια ενώ η πίστη και η αφοσίωση είναι αδιαπραγμάτευτη. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο των πάντων και σε περίπτωση στραβοτιμονιάς η τιμωρία είναι σκληρή και η εκδίκηση αναμενόμενη!

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Σκορπιός με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Έλξη υπάρχει αναμφισβήτητα και πάθος επίσης. Τόσο όμως που σας ξυπνά ζήλειες και απόπειρες ελέγχου του Κριού που δεν είναι και ο πιο μαζεμένος του ζωδιακού. Ενδέχεται να τελειώσει με πόνο και πυρά εκατέρωθεν...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Απέναντι ζώδια που όσο ταιριάζετε άλλο τόσο θα τείνετε να αντιπαθείτε ο ένας τον άλλο με τον καιρό, αφού ο καλούλης και άδολος Ταύρος δεν σκέφτεται τόσο συνωμοτικά όσο εσείς. Με τη σειρά του αυτός δεν τα πάει και τόσο καλά με το... μουγκοθόδωρο Σκορπιό, ιδίως άμα βλέπει ότι με κάτι έχει στραβώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι από τα ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις και γι' αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι απαγορευτικό για σας που θέλετε να ξέρετε που περπατάει και που γυρνάει ανά πάσα στιγμή. Στο σεξ δε θα έχετε κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα, οπότε κρατήστε τη σχέση σε αυτό το επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλός συνδυασμός του νερού, με προοπτικές για κάτι περισσότερο, αφού κι αυτός είναι του σπιτιού, άρα μαζεμένος και το σεξ καλό με αρκετές δόσεις αισθησιασμού. Μόνο η γκρίνια του σας τη δίνει μερικές φορές και μπορεί να γίνετε είρωνες ή και κακοί μαζί του αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΛΕΩΝ

Το πώς σας αρέσει να προσγειώνετε ένα Λέοντα, δε λέγεται, ιδίως όταν είναι μαζί σας και αρχίζει να τραβά με έντονο τρόπο τα βλέμματα πάνω σας. Όμως υπάρχει πάθος και ένταση μεταξύ σας, ακόμα κι αν φτάνει συχνά σε σκηνικά ζήλειας που η μια πλευρά σας ειλικρινά το απολαμβάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να τον κοπανήσετε γιατί πολλές φορές σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε τόσο έξυπνοι ή δεν ξέρετε όσα αυτός. Μπορεί να ευχαριστιέστε το να ψάχνετε και να βρίσκετε μαζί διάφορα αλλά για το καλό και των δύο, κρατήστε τη σχέση σε φιλικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Σας έλκει αρκετά το στυλ και η αβρότητά του και αποτελεί ένα ερωτικό στόχο για σας, το γεγονός όμως ότι μπορεί να σας πηγαίνει μέσω Λαμίας και να περιμένετε ένα «ναι» ή ένα «όχι» σας κουράζει. Και τον ίδιο όμως πιθανόν η πίεση που του ασκείτε να τον φοβίζει και να κάνει διάφορα, προκειμένου να ξεφύγει από τα δίχτυα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ ισχύει η περίπτωση «τα ομώνυμα απωθούνται». Αντιλαμβάνεστε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, σέβεστε, ξέρετε τα χούγια σας αλλά ποιος από τους δύο θα πάρει τον έλεγχο; Συν το ότι όσο ψάχνετε να δείτε τι κρύβει κάτω από την επιφάνεια το ίδιο κάνει κι αυτός. Και στο σεξ όμως μπορεί να μην τα πάτε τόσο καλά όσο νομίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε ευχαρίστως να του βάλετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, σας βγάζει το σαδιστικό σας στοιχείο αλλά μόνο αδιάφορος δεν σας είναι. Από την άλλη κι αυτός δεν λέει «όχι» σε μια τόσο δυνατή ερωτική εμπειρία και μέχρι εκεί όλα μέλι γάλα. Το μετά είναι δύσκολο αλλά σκεφτείτε ότι είναι και από τους λίγους που σας κάνει να γελάτε με την ψυχή σας.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί; ή Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλός συνδυασμός, καθώς εδώ η σοβαρότητα και τα λίγα λόγια και καλά πιάνουν τόπο. Καταλαβαίνετε ότι είναι σωστός απέναντί σας, δεν τσιλημπουρδίζει δεξιά κι αριστερά και έχει μια σταθερότητα. Από την άλλη εσείς του εμπνέετε την ασφάλεια που χρειάζεται. Όσον αφορά στο σεξ με άνεση γίνεστε το παγοθραυστικό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να σας έλκει και ταυτόχρονα να τον αντιπαθείτε θανάσιμα. Όλος αυτός ο αέρας ανεξαρτησίας μαζί με την αντιφατικότητα που έχει, πιθανόν να σας κάνει το νευρικό σύστημα σμπαράλια αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Από την πλευρά του, δεν ιδρώνει το αφτί του από αποκλειστικότητες, ελέγχους και ζήλειες κι άμα πιεστεί θα την κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Δεν τον έχετε σε πολύ εκτίμηση και είστε από τα λίγα ζώδια που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα... γλυκά Ψαράκια. Δεν έχουν και πολλά να σας πουν, τα θεωρείτε μάλλον άχρωμα και άγευστα και η μόνη περίπτωση να είστε μαζί είναι να έχετε ξεμείνει από θύματα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved