Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί όσων ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

Ευγενικοί, φινετσάτοι, στιλάτοι, αισθησιακοί, λάτρεις της ισορροπίας και της αρμονίας, μεγάλοι διδάσκαλοι στην τέχνη του φλερτ, οι Ζυγοί είναι φτιαγμένοι για να βρίσκονται σε σχέση. Παρ' όλα αυτά η αναποφασιστικότητα ή έλλειψη πρωτοβουλιών τους προκαλεί αρκετές απώλειες και γι' αυτό φροντίζουν να υπάρχει πάντα ένας «αναπληρωματικός», ικανός να βάλει γκολ ακόμα και στις καθυστερήσεις, σε περίπτωση που το ματς κλείνει προς την ήττα.

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Ζυγού με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΖΥΓΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Αντίθετα που αλληλοσυμπληρώνονται; Ναι, αν μιλάμε για άντρα Κριό και γυναίκα Ζυγό που και διεκδικεί κι εύκολα την πείθει να περάσει από το Εγώ στο Εμείς. Είναι λίγο μπρουτάλ βέβαια αλλά μια πλευρά σας πολύ το ευχαριστιέται. Η Κριαρίνα όμως πόσο θα περιμένει τον Ζυγό να αποφασίσει; Καθόλου...

ΖΥΓΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Τα παιδιά της Αφροδίτης είναι μάστερ της καλοπέρασης και της απόλαυσης. Δίνετε μια υψηλή αισθητική στην απλή αλλά ουσιαστική ζωή του Ταύρου και αυτός σας τροφοδοτεί υλικά για να μπορέσετε να κάνετε πράξη κάποια λόξα σας. Αλλά ο συνδυασμός αυτός δεν είναι για τα δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιτομή της κοινωνικότητας. Σουαρέ, γνωριμίες και κόσμος να σας περιβάλει όπου πηγαίνετε. Τι κάνεις; Που χάθηκες εσύ; κλπ κλπ. Τις σπάνιες φορές που θα βρίσκεστε στο σπίτι ίσως υπάρξει κάποια ασυνεννοησία αλλά πάντα θα έχετε κάτι να κάνετε για να καλύψετε τα κενά, αφού είστε ταιριαστοί και στο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς εσείς είστε της σχέσης – γάμου και ο Καρκίνος της οικογένειας – παιδιά. Το κακό είναι ότι μέχρι να σιγουρευτείτε ότι είστε ό, τι πρέπει ο ένας για τον άλλον θα περάσει μια πολύ μακριά περίοδος κι ίσως είστε πια σε ηλικία χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων...

ΖΥΓΟΣ – ΛΕΩΝ

Η αρχηγική εμφάνιση ενός Λέοντα και η δυναμική του προσωπικότητα τραβάει σαν μαγνήτης το κρυφο-χλιδάτο και στιλάτο Ζυγό. Πιο εύκολος είναι βέβαια ο συνδυασμός του άντρα Λέοντα με τη γυναίκα Ζυγό γιατί το αντίθετο ίσως είναι βαρετό για τη μεν και απειλητικό για τον δε.

ΖΥΓΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανά να υπάρχουν κοινοί πλανήτες σε αυτά τα ζώδια που κάνουν πολύ εύκολο το συνδυασμό κι έτσι η εμμονή στην λεπτομέρεια του ενός και η ευγενική κι άψογη παρουσία του άλλου είναι για εξώφυλλο περιοδικού. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το συναίσθημα κι εδώ ίσως υπάρξει πρόσκρουση σε ύφαλο, καθώς η υπερανάλυση της Παρθένου δεν ενδείκνυται.

ΖΥΓΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Σαν φίλοι είστε μια χαρά αλλά σαν εραστές δεν κολλάτε και πολύ. Μπορεί να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο τόσο που δεν υπάρχει η έξαψη ή η περιέργεια να ανακαλύψετε τον άλλο. Συν το ότι και οι δυο είστε αναβλητικοί και δυσκοίλιοι στις αποφάσεις και έτσι δεν προχωράτε. Εσείς θέλετε κάποιον να σας σύρει κι όχι να σας ρωτάει, αν το σκεφτήκατε καθόλου!

ΖΥΓΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μπορεί να σας δώσει το πάθος που ψάχνετε συν το ότι δεν είναι τόσο απότομος όσο ο Κριός κι έτσι δε θα σας προκαλέσει σοκ. Θα σας πάει εκεί που θέλει λάου-λάου κι όταν αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο, τότε θα σας μαντρώσει. Αν έχετε βαρεθεί τα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τότε δε θα σας κακοφανεί καθόλου, αν όχι, μην πλησιάζετε.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι; ή Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Σκορπιοί;

ΖΥΓΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ζευγάρι γιούχου. Γλέντια, πανηγύρια, ενθουσιασμός, λίγο το χύμα του Τοξότη σας χαλάει την αισθητική και οι χοντράδες που πετά ώρες - ώρες υπερβαίνουν τα εσκαμμένα αλλά από την άλλη το χιούμορ του τα καλύπτει όλα. Θα περάσετε καλά, θα υπάρχει και καλό σεξ, για τη συνέχεια όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

ΖΥΓΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντίθετα, με έναν Αιγόκερω υπάρχει πάντα η έξωθεν καλή μαρτυρία. Ποτέ δεν πρόκειται να σας φέρει σε δύσκολη θέση, δείχνει σταθερός και αυτό το έχετε ανάγκη. Επίσης είναι βράχος στα δύσκολα και βάζει πλάτη όταν χρειαστεί. Καλή περίπτωση για σας αλλά και για εκείνον που θέλει κάτι πιο εκλεπτυσμένο και ποιοτικό δίπλα του.

ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδια του αέρα και οι δύο, η επικοινωνία είναι must για σας και όσο πιο εύκολη και αβίαστη είναι, τόσο σας διεγείρει εγκεφαλικά. Όμως, στη συνέχεια ίσως αντιληφθείτε ότι είναι από τους πιο δύσκολους και απρόβλεπτους χαρακτήρες που δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις. Από την άλλη η πίεσή σας για σχέση μπορεί να τους αποτρελάνει.

ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Καλός συνδυασμός κι αυτός, αφού η λεπτότητα και οι καλοί τρόποι κυριαρχούν και το συναίσθημα βγαίνει αβίαστα και από τις δύο πλευρές. Παρά ταύτα, ορισμένες φορές όλη αυτή η ευαισθησία του τείνει να σας κουράζει ή ξεγλιστρά και δε σας δίνει την ασφάλεια που ψάχνετε. Από την άλλη ο Ιχθύς είναι πολύ ευχαριστημένος με το ό, τι του προσφέρετε,

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved