Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Τοξοτών

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες;

Περιπετειώδης, ενθουσιώδης, αισιόδοξος, παιχνιδιάρης, αυθόρμητος, με χιούμορ, ειλικρινής και εχθρός οποιασδήποτε δέσμευσης και περιορισμού, αλλά και υπερβολικός, φαφλατάς, ασύδοτος σε αρκετές περιπτώσεις και άνθρωπος που τείνει να βολεύεται άμα στριμώχνεται, ο Τοξότης είναι επίσης δύσκολη περίπτωση γιατί η παιδικότητά του μπαίνει πολλές φορές εμπόδιο στο να αντιμετωπίσει τη σοβαρή πλευρά της σχέσης. Παρ' όλα αυτά, αν καταλήξει να είναι με κάποιο άτομο -παρά τις φήμες- σπάνια απιστεί.

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Τοξότη με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΡΙΟΣ

Και οι δύο ζώδια της φωτιάς αλίμονο, αν δεν υπήρχε ερωτική έλξη. Η χημεία στο σεξ και το ελεύθερο πνεύμα σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση αλλά το όλο στοίχημα είναι αν θα διατηρήσετε τον αρχικό ενθουσιασμό και τι θα κάνετε στα δύσκολα. Σαν συνδυασμός πάντως είναι από τους καλύτερους.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Συχνά πυκνά ο Ταύρος σας καλοβλέπει αλλά τον φοβίζει αυτό το απείθαρχο πάνω σας και το "σήμερα είμαι εδώ κι αύριο αλλού". Από την άλλη εσείς, σαν εμπειρία, δε θα λέγατε όχι αλλά το κόλλημά του ή την κτητικότητά του δεν την αντέχετε. Παρ' όλα αυτά επειδή σας δίνει μια σταθερή βάση ίσως το δείτε κάπως αλλιώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο συνδυασμός του "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν"! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο ένας κινητοποιεί τον άλλον και το σπίτι δε σας βλέπει, ούτε για ύπνο. Όπου γης και πατρίς μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά σας και μετά ο καθείς το δρόμο του. Για σοβαρή σχέση δεν είστε, αλλά για φιλαράκια, τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε τη φλόγα, έχει το συναίσθημα. Από πλευράς σεξ όλα είναι μια χαρά, καθώς θα αισθανθείτε την καψούρα του να σας διαπερνά. Όμως η γκρίνια και η μουρμούρα του είναι ορισμένες φορές απάλευτη για σας. Αν το δείτε σαν λιμάνι που αράζετε και ανεφοδιάζεστε, τότε μπορεί και να αδιαφορήσετε για τα παρελκόμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΛΕΩΝ

Άλλο ένα δίδυμο Φωτιάς που μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά άψογα αλλά ο Λέοντας δε θα ανεχτεί ούτε τις πλάκες σας, ιδιαίτερα αν είναι εις βάρος του, ούτε να τον εκθέσετε σε πολύ κόσμο εξαιτίας της χύμα συμπεριφοράς σας. Εσείς από την άλλη λες και το κάνετε επίτηδες και τον διαολίζετε περισσότερο για να γελάτε... .

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευστροφία σας είναι το μεγάλο ατού για να ρίξετε έναν Παρθένο αλλά το ανοργάνωτο της σκέψης σας είναι αρκετό για να τον τρελάνει. Εσείς από την άλλη, χρειάζεστε έναν άνθρωπο να σας βάζει στο σωστό μονοπάτι για να μην ξωκύλετε και είναι από αυτούς που μπορούν να το καταφέρουν. Όπως και να 'χει είναι ενδιαφέρον συνδυασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΥΓΟΣ

Η τήρηση των καλών τρόπων δεν είναι το δυνατό σας σημείο και είστε στο τσακ να κάνετε μια καφρίλα μόνο και μόνο για να γελάσετε με την αντίδραση του Ζυγού. Από την άλλη, επειδή είναι κι αυτός του έξω διασκεδάζετε μαζί του και σας μαθαίνει διάφορα και διάφορους. Το πόσο μπορείτε να περιορίσετε τις κινήσεις σας στους χώρους που κινείται και του αρέσουν, θα κρίνει την έκβαση της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο συνδυασμός είναι σκέτη πρόκληση και αν καταφέρετε να σας κρατήσει ο Σκορπιός θα είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Με το «καλημέρα» θα διαπιστώσετε ότι καλά τα αστεία και οι πλάκες και το σεξ το θεϊκό αλλά για να... έχετε πρέπει να προσέχετε γιατί δε σηκώνει υπερβολές και πολλά λόγια. Εσείς είναι πολύ πιθανό να αιχμαλωτιστείτε από μόνοι σας γιατί νιώθετε ανήμποροι να του ξεφύγετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε λίγο χύμα στο κύμα μεταξύ σας, καθώς και οι δύο έχετε ανάγκη να νιώθετε απεριόριστοι. Λατρεύετε να ταξιδεύετε μαζί, να το παίζετε οι μικροί εξερευνητές και να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και ξένες κουλτούρες. Τώρα για γάμο και παιδιά είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αν και οι δυο θέλετε να διατηρήσετε την παιδικότητά σας, εκτός αν σκέφτεστε κάτι σε τροχόσπιτο...

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Σκορπιοί; ή Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Αιγόκεροι;

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι του αλλάζετε συκώτι του Αιγόκερω γιατί τον κάνετε και γελάει, σπάζοντας έτσι τον πάγο που έχει για περίβλημα κι αυτό του αρέσει. Αλλά εσείς φαίνεται να έλκεστε περισσότερο από αυτόν και όχι το αντίθετο, μάλλον γιατί η προσωπικότητά του κάτι σας κάνει. Θα μπορούσε να λειτουργήσει, αφού και το σεξ μαζί του είναι πολύ καλό, μόνο αν τον πείσετε ότι σε κάποια πράγματα θα είστε απίκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον εκτιμάτε πολύ για τις ιδέες του τον άνθρωπο του... μέλλοντος και αυτός από την άλλη βρίσκει ταίρι να ταιριάξει και συζητά με τις ώρες μαζί σας. Επικοινωνιακά και σεξουαλικά είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς αλλά πρακτικά.... αφήστε το. Τι ο ένας τι ο άλλος, δένετε τον γάιδαρό σας σε μαρουλόφυλλο, καθώς και οι δύο είστε φεύγα. Τουλάχιστον θα μείνετε καλοί φίλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν την ικανότητα να μεταλλάσσονται και να γίνονται ένα με τον άλλον γι' αυτό και σε γενικές γραμμές ταιριάζουν με τα περισσότερα ζώδια. Σίγουρα υπάρχει μεταξύ σας έλξη γιατί αυτό ας πούμε το αιθέριο είναι κάτι που σας προκαλεί την περιέργεια αλλά πιθανόν να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με το ψέμα του... όμως από την άλλη είναι δύσκολο και να τον αφήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved