Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Είναι ένας μεγάλος έρωτας ή απλώς ερωτική επιθυμία;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Συμβαίνει συχνά να μπερδεύονται οι άνθρωποι στο να ξεχωρίσουν την έντονη ερωτική επιθυμία που νιώθουν για ένα άτομο από τον πραγματικό έρωτα. Ίσως νομίζεις ότι είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ψάξεις βαθύτερα για να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινή αγάπη, ερωτική διέγερση ή είσαι απλώς επηρεασμένος/η από τις ατέλειωτες ρομαντικές ταινίες που παρακολουθείς στην τηλεόραση.

Αν πάντως ανήκεις σε ένα από τα ζώδιο του νερού, παρακάτω θα βρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις αν είναι αληθινός ο έρωτας που νιώθεις για αυτό το σούπερ άτομο που σου έχει πάρει τα μυαλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και είναι το ζώδιο που στον έρωτα και τις σχέσεις τα θέλει όλα ή τίποτα. Ως γνωστόν, το σπίτι και ο προσωπικός χώρος για έναν Καρκίνο είναι το ιερό του, όπου μπορεί να δραπετεύει από τον έξω κόσμο. Όταν, λοιπόν, πιάσει τον εαυτό του να προσκαλεί κάποιον μέσα στο όστρακό του (ε, συγνώμη στο σπίτι του), τότε σίγουρα έχει πέσει στα δίχτυα του έρωτα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσει να συσσωρεύει αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία, οπότε αν αφήσει κάποιον/α να αγγίξει τα πράγματά του ή να δανειστεί τους… κρυστάλλους του, σημαίνει ότι αυτό το άτομο του έχει εμπνεύσει αισθήματα εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Είναι ένα από τα πιο προστατευτικά ζώδια και από τη στιγμή που θα νιώσει να αναδύονται τα τρυφερά μητρικά του ένστικτα απέναντι σε κάποιον, σημαίνει ότι νιώθει σιγουριά. Επίσης, οι Καρκίνοι αγαπούν το φαγητό και τη μαγειρική και –ακόμα κι αν είναι οι χειρότεροι μάγειρες στον κόσμο– θα προσπαθήσουν να παραστήσουν τον σεφ για να ευχαριστήσουν το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένοι.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και την εμμονή, οπότε το να κολυμπήσει κάποιος μαζί του στα βαθιά νερά του έρωτα μπορεί να αποδειχτεί κάτι πολύ δύσκολο. Σε αντίθεση με αυτά που έχεις ακούσει για αυτό το ζώδιο, είναι μάλλον παραδοσιακό όταν συνάψουν μια στενή σχέση με βαθιά αφοσίωση, την οποία προτιμούν από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς. Όταν αρχίσει να θυσιάζει τον εαυτό του για να εξασφαλίσει την ευτυχία του/της συντρόφου του, τότε θα αναγνωρίσει ότι έχει ερωτευτεί.

Ως ένα πολύ μυστικοπαθές άτομο, του παίρνει πολύ χρόνο για να ανοιχτεί και να δείξει ευάλωτο, οπότε μόλις φτάσει σε αυτό το επίπεδο, είναι σίγουρα έτοιμο να βουτήξει στα βαθιά και να αφεθεί στον έρωτα. Θα προσφέρει ολοκληρωτικά τον εαυτό του σ’ εκείνον/η που κατέκτησε την καρδιά του και, αν είναι πράγματι το σωστό άτομο θα δεχτεί την ερωτική του σφοδρότητα με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σκορπιός θέλει να ξέρει τα πάντα, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, για τον/την σύντροφό του, ειδικά όσον αφορά τις σεξουαλικές εμπειρίες και τα μυστικά του/της. Έτσι, όταν αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια τις πιο ενστικτώδεις και… βιτσιόζικες ερωτικές του τάσεις, πιθανότατα έχει ερωτευτεί πραγματικά. Είναι από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια, άρα όταν η κτητικότητα τον καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου, σημαίνει ότι έχει εμπλακεί για τα καλά στα δίχτυα της αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, όταν είναι ερωτευμένος τα δίνει όλα και τα συναισθήματά του έχουν το μεγαλύτερο βάθος απ’ όλα τα άλλα ζώδια. Χρειάζεται όμως προσοχή! Μπορεί και να πνιγούν μέσα σ’ αυτά. Όταν βρεθεί σε μια αίθουσα γεμάτη ανθρώπους, αλλά το μόνο άτομο που μπορεί να ακούσει ή να δει είναι ένα και μοναδικό, τότε σίγουρα έχει αρχίσει να ερωτεύεται. Είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα που του αρέσει να «λούζει» το πρόσωπο που αγαπά με δώρα, κι αν διαπιστώσει ότι ξοδεύει το μισό του εισόδημα για να ευχαριστήσει το αντικείμενο του πόθου του, τότε με ασφάλεια μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι δάγκωσε τη λαμαρίνα για τα καλά! Μπορεί να γίνει εξαιρετικά ζηλιάρης, κι αν είσαι από τα άτομα που πυροδοτούν στον Ιχθύ τέτοια συναισθήματα, τότε η συνέχεια θα είναι γεμάτη πάθη και.. λάθη! Επίσης, όταν νιώσει κτητικότητα για κάποιον/α, τότε σίγουρα έχει μπει στο μονοπάτι του έρωτα, που γι’ αυτό το ζώδιο μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού ο χείμαρρος των συναισθημάτων του είναι αδύνατο να συγκρατηθεί.

Διάβασε επίσης:

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved