Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Είναι ένας μεγάλος έρωτας ή απλώς ερωτική επιθυμία;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Συμβαίνει συχνά να μπερδεύονται οι άνθρωποι στο να ξεχωρίσουν την έντονη ερωτική επιθυμία που νιώθουν για ένα άτομο από τον πραγματικό έρωτα. Ίσως νομίζεις ότι είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ψάξεις βαθύτερα για να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινή αγάπη, ερωτική διέγερση ή είσαι απλώς επηρεασμένος/η από τις ατέλειωτες ρομαντικές ταινίες που παρακολουθείς στην τηλεόραση.

Αν πάντως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του αέρα, παρακάτω θα βρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις αν είναι αληθινός ο έρωτας που νιώθεις για αυτό το σούπερ άτομο που σου έχει πάρει τα μυαλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το θετικό σε όλους τους ανθρώπους και επίσης είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι σε σχέση με το ποιον/α κάνουν παρέα. Τόσο ωραία! Όμως αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα, επειδή συχνά τους κολλάνε την ταμπέλα του ατόμου που ραγίζει καρδιές. Γενικά, βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβουν ότι είναι ερωτευμένοι, είναι να πιάσουν τον εαυτό τους να ξοδεύει μια ολόκληρη μέρα με κάποιο άτομο που τους έχει γοητεύσει, χωρίς να συναντηθούν ή να επικοινωνήσουν με κανένα από τα άπειρα άτομα που συναναστρέφονται. Γενικά, μπορείς να τους συναντήσεις σε οποιοδήποτε χώρο ή event, οπότε αν π.χ. συμβεί να ξεμείνουν σε ένα πάρτι, συζητώντας ή χορεύοντας μόνοι με κάποιον, θα αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί, πέρα από το χώρο και τον χρόνο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι τείνουν να εκφράζονται και να συσχετίζουν τη ζωή τους με την ποπ κουλτούρα. Έτσι, μόλις αρχίσουν να φτιάχνουν μουσικές λίστες με mp3 που τις χαρίζουν ή τις αφιερώνουν στο πρόσωπο που τους έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, πιθανότατα χρειάζεται να τσεκάρουν τι συμβαίνει με τα συναισθήματά τους. Ο Δίδυμος μπορεί να φλερτάρει ακόμα και με έναν… τοίχο, αλλά όταν πρόκειται για μια στενή σχέση που απαιτεί οικειότητα, δεν ξανοίγεται αν δεν νιώσει βαθιά συναισθήματα. Όταν λοιπόν, ένας Δίδυμος πιάσει τον εαυτό του να ρίχνει μερικά δάκρυα για κάποιον, σίγουρα έχει βρει το άτομο που τον ξεκλείδωσε, απελευθερώνοντας τα πιο κρυφά και τρυφερά του στοιχεία.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, το ζώδιο του έρωτα και της ομορφιάς, θαυμάζει κάθε τι που είναι φίνο και ελκυστικό. Του αρέσει να εντρυφά στην πολυτέλεια και να απολαμβάνει τις πιο ευγενείς απολαύσεις της ζωής. Όταν λοιπόν βρει έναν εραστή που μπορεί να ταιριάξει μαζί του σε αυτές τις ονειρικές σφαίρες, θα ανοίξει διάπλατα την καρδιά του. Είναι από τα πιο ελκυστικά ζώδια του ζωδιακού, ικανό να μιλάει χωρίς σταματημό για οποιοδήποτε θέμα, και όταν ένας πνευματώδης συνομιλητής ταιριάξει μαζί του, μπορεί να νιώσει μια ακατανίκητη έλξη και οι πεταλούδες να κάνουν χορό στο στομάχι του. Όταν βρει αυτό το θαυμαστό πνευματικό ταίρι, θα διαπιστώσει ότι αυτό που αγαπάει στο άλλο πρόσωπο, ουσιαστικά απηχεί ό,τι αγαπάει στον εαυτό του. Όπως είναι γνωστό, η ιδιοσυγκρασία και η εμφάνιση του Ζυγού αναπόφευκτα τραβάει πολλά άτομα που θα γοητευτούν μαζί του και θα τον φλερτάρουν. Για αυτόν το λόγο, το άτομο που θα τον κάνει να χτυποκαρδίσει, πρέπει να είναι πραγματικά ξεχωριστό και να μπορεί να αντέξει τη δημοτικότητα και την αποδοχή που έχει ο Ζυγός από το κοινωνικό σύνολο, χωρίς ζήλειες και ανταγωνισμούς. Συνήθως, θέλει χρόνο για να δεσμευθεί πλήρως με ένα άτομο και, όταν το κάνει, σημαίνει ότι έχει ερωτευτεί για τα καλά το αντικείμενο του πόθου του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ρεαλιστές και βλέπουν πάντα μπροστά, ακόμα κι όταν πρόκειται για τον έρωτα. Είναι ξεχωριστά άτομα και έχουν έρθει σ’ αυτήν τη γη για να ανυψώσουν την ανθρώπινη συνείδηση, οπότε ο έρωτας μπορεί να είναι μια εκκεντρική και αλλόκοτη εμπειρία για τα πρόσωπα που μπλέκουν μαζί τους. Βασικά, για σένα Υδροχόε κανένας από τους τυπικούς κανόνες ενός ερωτικού ραντεβού δεν ισχύει. Ένα άτομο που μπορεί να εκτιμήσει την αίσθηση του χιούμορ σου, τις ανθρωπιστικές σου τάσεις, και το παράξενο γούστο σου στην τέχνη και τα πολιτιστικά δρώμενα, θα αποτελούσε το ιδανικό ταίρι για σένα. Συνήθως, αυτός ο δεσμός σχηματίζεται με την πάροδο του χρόνου, οπότε μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείς παντρεμένος με τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη!

Ο Υδροχόος νιώθει άβολα όταν κινείται εντός του κατεστημένου, οπότε έτσι και διαπιστώσει ότι συμμορφώνεται με οποιοδήποτε είδος παραδοσιακών καταστάσεων, ενδεχομένως την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Επειδή του είναι αρκετά δύσκολο να αναγνωρίσει αν και κατά πόσο έχει χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα, από τη στιγμή που θα δείξει έστω και υποψία συναισθήματος ή ευαισθησίας, ίσως να είναι απλώς ερωτευμένος. Υδροχόε, όταν αρχίζεις να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου απ’ ότι για τον εθελοντισμό ή την ενασχόληση με τα κοινά της γειτονιάς σου, να ξέρεις αυτό: έχεις γίνει σαν το emoji με τις καρδούλες στα μάτια ή αλλιώς… «την πάτησες» καημένε μου!

Διάβασε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved