Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Είναι ένας μεγάλος έρωτας ή απλώς ερωτική επιθυμία;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Συμβαίνει συχνά να μπερδεύονται οι άνθρωποι στο να ξεχωρίσουν την έντονη ερωτική επιθυμία που νιώθουν για ένα άτομο από τον πραγματικό έρωτα. Ίσως νομίζεις ότι είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ψάξεις βαθύτερα για να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινή αγάπη, ερωτική διέγερση ή είσαι απλώς επηρεασμένος/η από τις ατέλειωτες ρομαντικές ταινίες που παρακολουθείς στην τηλεόραση.

Αν πάντως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της Γης, παρακάτω θα βρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις αν είναι αληθινός ο έρωτας που νιώθεις για αυτό το σούπερ άτομο που σου έχει πάρει τα μυαλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν «πέφτει» εύκολα, οπότε όταν του συμβεί, θα έχει και μεγάλη διάρκεια. Όλα για εκείνον έχουν να κάνουν με τα βασικά: την ανάγκη να βιώσει την πρωτόγονη σωματική σύνδεση με τον μελλοντικό του σύντροφο, αλλά και να μπορέσει να χτίσει μια ασφαλή, ζεστή οικογενειακή φωλιά μαζί του/της. Έτσι, από τη στιγμή που θα αρχίσει να φαντασιώνεται πως θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά του και τι σεντόνια θα βάλει για να ξαπλώσει με το νέο σύντροφό του, είναι η πρώτη ένδειξη ότι την έχει πατήσει για τα καλά. Επίσης, είναι γνωστό ότι οι Ταύροι συνηθίζουν να γίνονται εξυπηρετικοί με το αντικείμενο της αγάπης τους, οπότε αν αρχίσουν να εκτελούν βιαστικά τις δουλειές τους μέσα στη μέρα και να παραμελούν το καθημερινό τους πρόγραμμα ξεκούρασης, τότε υπάρχει και δεύτερη ένδειξη. Τώρα, αν τύχει να δεχτούν μια πρόσκληση για να ξενυχτήσουν, κάνοντας clubbing μέχρι το πρωί μαζί με το ταίρι τους, χωρίς να καταρρεύσουν από κούραση, τότε σίγουρα έχουν δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά!

Παρόλα αυτά, αφού «δέσει το γλυκό» με το καινούργιο ταίρι του, θα απαιτήσει να γυρίσει πίσω στην ησυχία και στην ασφάλεια του σπιτιού του, το οποίο θέλει να απολαύσει μαζί του, αν είναι δυνατόν για πάντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για την Παρθένο, ο χρόνος είναι χρήμα, οπότε αν ξαφνικά αρχίσει να εξοικονομεί χρόνο μέσα στη μέρα του, για να τον ξοδέψει με το πρόσωπο που συμπαθεί, σίγουρα έχει πάρει ανεπιστρεπτί τον δρόμο του έρωτα! Θα χρειαστεί βέβαια κάμποσο χρόνο για να φτάσει εκεί, καθώς είναι πολύ συντηρητική φύση, αλλά από τη στιγμή που θ’ αρχίσει να συμπεριλαμβάνει τον/την σύντροφό του στο επόμενο πλάνο πενταετίας που φτιάχνει, σημαίνει ότι θέλει να κρατήσει αυτό το άτομο στη ζωή του. Επειδή ο Παρθένος είναι εγκεφαλικό ζώδιο και εκτιμά την εξυπνάδα, τον εξιτάρει πολύ το να βρεθεί με κάποιον/α που μπορεί να έχει μια ανοιχτή λεκτική διαμάχη μαζί του ή να μάθει κάτι από αυτό το άτομο που δεν ήξερε. Η υγιεινή είναι επίσης εξαιρετικής σημασίας για έναν Παρθένο, οπότε αν αρχίσει να μοιράζεται την πετσέτα του μπάνιου, το ποτήρι ή ακόμα και την οδοντόβουρτσα (!) με το ταίρι του, σημαίνει ότι σίγουρα έχει βάλει πλώρη για να του κλέψει την καρδιά! Επίσης, επειδή δεν φημίζεται για την υψηλή σεξουαλική του έκφραση, το σωστό πρόσωπο θα έβγαζε στην επιφάνεια αυτό το κομμάτι του.

Γενικά, ο Παρθένος έχει μια πολύ μεγάλη λίστα απαιτήσεων από τον/την σύντροφό του, οπότε αν η λίστα αυτή καλυφθεί κατά 90%, τότε μπορεί με ασφάλεια να πει ότι έχει συναντήσει το άλλο του μισό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που μας διδάσκει τις δομές στη ζωή μας, ο Αιγόκερως εκτιμά μια σταθερή βάση και μια σχέση βασισμένη στη ρουτίνα. Μόλις το αποκτήσει αυτό, θα μπορέσει να δείξει στον/στην σύντροφό του πόσο υπέροχη μπορεί να είναι η ζωή μαζί του. Κατά κανόνα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και χρειάζεται ένα σύντροφο που να εκτιμά την νοοτροπία του «αλόγου κούρσας» που τον χαρακτηρίζει. Ένας ερωτικός δεσμός με ένα άτομο που θα τον βγάλει από το καβούκι του και θα κλονίσει την αυστηρά καθορισμένη ρουτίνα του, μπορεί να σημαίνει ότι αυτό είναι το πρόσωπο που θα τον δέσει στο άρμα του έρωτα.

Ως ζώδιο της αμεροληψίας, θέλει να κόβει τα πάντα στη μέση, οπότε αν τύχει και οι γραμμές που ορίζουν τα σύνορα θολώσουν λίγο ή αν σταματήσει να πληρώνει ο καθένας τα δικά του ή αν αφήνει το ταίρι του να τον χαλαρώσει και νιώσει πληρότητα μαζί του/της, μάλλον πρέπει ν’ αφήσει τις άμυνες του να πέσουν και να παραδοθεί στον έρωτά του γι’ αυτό το πρόσωπο.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved