Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Αυτά τα ζώδια αν ρουτινιάσουν, δεν θα διστάσουν να σε χωρίσουν

Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Τι είδους εραστές ή ερωμένες είστε; Μήπως ερωτεύεστε και ξε-ερωτεύεστε με την ταχύτητα του φωτός;

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να νιώσουν βαρεμάρα μέσα σε μια σχέση, αρκετά γρήγορα. Και τότε με σχετική ευκολία «πάνε γι’ άλλα». Τα άτομα αυτά, προτιμούν να έχουν περιστασιακές σχέσεις ή να συνευρίσκονται με τους φίλους/ες, παρά να κάνουν μόνιμους δεσμούς, επειδή το ενδιαφέρον τους δεν διαρκεί πολύ. Με το που θα πάρουν αυτό που θέλουν, είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν αυτό που έχουν και να βρουν κάτι άλλο που θα ανάψει και πάλι τη φλόγα τους!

Αν ανήκεις στο είδος των ατόμων που βαριέται εύκολα στις σχέσεις, σκέψου ότι πιθανόν να σου πρόσφερε περισσότερα το να μείνεις μέσα σε αυτήν. Επειδή αισθάνεσαι βαριεστημάρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μη φταίει καθόλου η σχέση, αλλά κάτι που συμβαίνει μέσα σου, το οποίο καθιστά αδύνατο το να χαλαρώσεις και να νιώσεις άνετα με τον/την σύντροφό σου. Συζήτησε με το ταίρι σου πως νιώθεις, και προσπάθησε να βρεις τρόπους που θα σας κάνουν να γυρίσετε πίσω στα βασικά και να κάνετε πράγματα που σας άρεσαν, όταν πρωτογνωριστήκατε.

Παρακάτω θα βρεις, κατά σειρά, από το πιο πιθανό στο λιγότερο πιθανό, τα ζώδια που θα βαρεθούν γρήγορα τη σχέση σας και είναι πολύ πιθανό να τη διακόψουν απότομα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι πάνε πολύ γρήγορα από το κρύο στη ζέστη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι κολλημένοι πάνω σου και την άλλη στιγμή να έχουν τελειώσει μαζί σου. Κι από τη στιγμή που τα συναισθήματά τους θα ξεθωριάσουν, συνήθως ξεθωριάζουν για πάντα.

Ο Δίδυμος ενδιαφέρεται περισσότερο για ανέμελες σχέσεις και φευγαλέα φλερτ, παρά για μακροχρόνιες σχέσεις, οπότε μη σου φανεί περίεργο αν είναι κάπως… αποστασιοποιημένος από τη φάση που ζείτε μαζί.

Οι σχέσεις που δεν είναι μπερδεμένες ή σοβαρές είναι οι ιδανικές για τον Δίδυμο. Έτσι, μόλις χάσει το ενδιαφέρον του μπορεί απλώς να… μεταπηδήσει στο επόμενο πρόσωπο που θα τον/την εμπνεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος λειτουργεί κάπως σαν ρομπότ όταν κάνει σχέση. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος αν υπάρχουν βαθύτερα συναισθήματα μέσα του, κάτω από την επιφάνεια που βλέπεις. Και τη στιγμή που σκέφτεσαι ότι όλα πάνε καλά, εκείνος… τα τελειώνει.

Οι Υδροχόοι χρειάζονται να νιώσουν δυνατά συναισθήματα για κάποιον με τον οποίο θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια σχέση με διάρκεια. Δεν λέμε ότι είναι αδύνατο για εκείνους, αλλά σίγουρα δεν τους συμβαίνει και συχνά.

Όταν αρχίσουν να βαριούνται, θα τελειώσουν πρώτα τα πράγματα συναισθηματικά και μετά θα απομακρυνθούν από τον κοινό σας βίο. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να διατηρήσουν μια δυνατή σχέση με κάποιον, έστω κι αν βαρέθηκαν να ζουν μαζί του. Από τη στιγμή όμως που έχουν τελειώσει μαζί σου ερωτικά, αυτό ισχύει για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες μπορούν σίγουρα να εμπλακούν σε μια σοβαρή σχέση, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα δώσουν ένα τέλος, αν και όταν βαρεθούν.

Ένας Τοξότης χρειάζεται αυτό το εκστατικό συναίσθημα που του σφίγγει το στομάχι και δυναμώνει την επιθυμία του να είναι μαζί σου όλη την ώρα. Από τη στιγμή που αυτό το συναίσθημα θα χαθεί, το ίδιο θα κάνει κι αυτός.

Ο κυριότερος λόγος που βαριέται εύκολα σε μια σχέση είναι επειδή πάνω απ’ όλα βάζει «την ελευθερία και την ανεξαρτησία του». Όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται σοβαρή, ο Τοξότης αμέσως είναι έτοιμος «να την κάνει». Ο χειρότερός του φόβος είναι να νιώσει απόρριψη ή βαρεμάρα, οπότε μόλις δει να έρχεται κάτι από τα δύο, θα φύγει.

Θέλει να ζει μια διαρκή περιπέτεια με κάποιον, κάτι που βέβαια είναι αδύνατον να του το προσφέρει ένα πρόσωπο. Όμως, αυτό για τον Τοξότη μπορεί να σημαίνει μια μακριά λίστα ανθρώπων – ο ένας μετά τον άλλον!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα σε αγαπήσει δυνατά και με πάθος, αλλά αν δεν του δίνεις αυτό ακριβώς που θέλει, όταν το θέλει, θα βαρεθεί μέσα στη σχέση.

Η βαρεμάρα του Κριού προέρχεται από την ανυπομονησία με τις σχέσεις γενικά, οπότε κάπου το λάθος δεν είναι δικό σου. Δεν του αρέσει καμία σχέση που βαλτώνει και κανένα πρόσωπο που έχει ως μότο το «ας δώσουμε χρόνο στη σχέση» ή «ας το πάμε σιγά-σιγά». Με άλλα λόγια, αν δεν μιλάμε για μια ένα συναρπαστικό ρομάντζο που θα τον παρασύρει σαν ανεμοστρόβιλος από την αρχή, οτιδήποτε άλλο είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Όταν οι τρελές κι αυθόρμητες ανάγκες του Κριού δεν ικανοποιούνται αμέσως, το πιο πιθανό είναι να χαθεί από τη ζωή σου, ξαφνικά και δια παντός.

Ρωτήστε τον Κριό για παλιές του σχέσεις και θα έχει να σας πει πάνω από μια ιστορία για κάποια σχέση που διακόπηκε απότομα. Αλλά τον νοιάζει; Μπααα… Είναι πολύ απασχολημένος με μια άλλη περιπέτεια που μόλις ξεκίνησε, με ένα άλλο άτομο που σίγουρα θα τον συγκινήσει και θα τον ανεβάσει στα σύννεφα! Για λίγο βέβαια. Μέχρι να εξαφανιστεί και από εκεί επίσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι κατ’ εξοχήν το ζώδιο που είναι ερωτευμένο με τον έρωτα και θα ερωτευτεί τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα (αστειάκι). Οι Ζυγοί, πάντως, μπορεί να υποφέρουν όταν είναι δεσμευμένοι και να απολαμβάνουν όλα τα υπέροχα πράγματα που συνοδεύουν το φλερτ και τα ραντεβουδάκια!

Αν ο Ζυγός δεν γυρίζει από δω και από κει για να εισπράττει θαυμασμό κάθε μέρα, είναι αναπόφευκτο να βαρεθεί κάποια στιγμή. Επίσης, είναι συνήθως ένας πολύ ανεξάρτητος σύντροφος, που σημαίνει ότι ενώ λατρεύει να είναι κοντά με κάποιον, παράλληλα δεν θέλει να αισθάνεται περιορισμό.

Θα βαρεθεί αν δεν υπάρχει κάτι ενθουσιώδες ή εκστατικό στη σχέση σας, σε καθημερινή βάση. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι να βρίσκεται σε μια σχέση που δεν νιώθει πια έρωτα όπως τον πρώτο καιρό. Θα πρέπει να προσέξει πάντως, για να μην συγχέει την βαριεστημάρα με την ρουτίνα ή την καθημερινή οικειότητα που νιώθει με τον/την σύντροφό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος σίγουρα δεν είναι ο τύπος που προσκολλάται – με καμία έννοια. Όταν θελήσεις να μάθεις αν τα πράγματα πάνε καλά μαζί του (ή αν σχεδιάζει μια απόδραση), θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις κινήσεις του. Είναι ο τύπος του εραστή «μη μου πεις, δείξε μου», οπότε, όταν τα πράγματα πάνε καλά, θα διαπιστώσεις ότι γίνεται πολύ στοργικός και αισθησιακός.

Αν τα πράγματα δεν κυλάνε καλά και αρχίσει να βαριέται, θα το ξέρεις μόνο αφού συμβεί. Ο Παρθένος θα σε εκπλήξει με το πόσο γρήγορα μπορεί να εξαφανιστεί από τη ζωή σου, αν βαρεθεί.

Σίγουρα, δεν βαριέται τόσο εύκολα όσο τα άλλα ζώδια, αλλά θα προτιμήσει να είναι μόνος/η, παρά με κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ως άτομο ή δεν τον συναρπάζει η προσωπικότητά του.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το «κάτι» που έχεις και ξετρελαίνει τους άλλους!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved