Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Παρατήρησε τα σημάδια και θα καταλάβεις...

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Μήπως τον τελευταίο καιρό παρατηρείς κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου; Μήπως νιώθεις ότι η σχέση σου δεν κυλάει όπως πριν, αλλά κάτι την εμποδίζει;
Να ξέρεις ότι δεν είσαι ο πρώτος ούτε η πρώτη που σου συμβαίνει. Πάντως, καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω, γιατί ως γνωστόν το να προλαβαίνεις είναι καλύτερο από το να θεραπεύεις.
Ξεκίνα με το να αναγνωρίσεις τις ενδείξεις αλλαγής στον/στην σύντροφό σου και κεντράρισε σ' αυτές. Στη συνέχεια, προσπάθησε να τον προσεγγίσεις και να καταλάβεις τι του συμβαίνει, ώστε να το ξεπεράσετε μαζί.

Από την πλευρά μας, σου δίνουμε τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τι δεν πάει καλά, ανάλογα με το ζώδιο του/της συντρόφου σου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι δυνατόν ένας δραστήριος και γεμάτος ενέργεια Κριός να κάθεται στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να κάνει συνεχώς ζάπινγκ; Ή μήπως σου φαίνεται φυσιολογικό να είναι καρφωμένος στον υπολογιστή ή το κινητό και να χαζολογάει συνεχώς στο facebook; Αυτά είναι δείγματα ότι έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον του και βαριέται και που ζει...

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο Ταύρος σύντροφός σου τρώει ό, τι βρει μπροστά του, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, ντύνεται μηχανικά, απαντά με ένα ξερό «ναι» ή «όχι» και γενικά δεν του κάνει αίσθηση τίποτα, ακόμα κι οι απολαύσεις που μέχρι πρότινος χαιρόταν, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φράσεις του τύπου «άσε με μόνο μου» ή «θέλω να σκεφτώ» είναι το λιγότερο περίεργες όταν εκστομίζονται από ένα επικοινωνιακό έως φλύαρο Δίδυμο που συζητούσε μαζί σου, ακόμα και το πιο ανούσιο θέμα. Να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο όταν κάθεται σε μια γωνία χαζεύοντας και αμίλητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη κυκλοθυμία του σε συνδυασμό με προβλήματα στο στομάχι, εξαιτίας των άστατων χρονικά γευμάτων ή της κατανάλωσης πρόχειρων φαγητών είναι μια σοβαρή ένδειξη. Αυτό που θα πρέπει να σε κινητοποιήσει αμέσως είναι οι δικαιολογίες που βρίσκει για να μην επιστρέφει νωρίς σπίτι.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει με το Λέοντά σου. Κατ' αρχήν, δεν έχει ζωντάνια, περιφέρεται σοβαρός και αμίλητος, θίγεται με το παραμικρό, παραμένει στην αφάνεια είτε είστε σπίτι είτε έξω και φοράει σκουρόχρωμα ρούχα, χωρίς κανένα αξεσουάρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δεις ότι ο συστηματικός και οργανωμένος σου Παρθένος αφαιρείται συχνά, ξεχνάει βασικές δουλειές κι υποχρεώσεις ή έχει γίνει άστατος και δεν δίνει δεκάρα για το αν όλα στο χώρο είναι τακτοποιημένα και αστραφτερά, να αρχίσεις να ανησυχείς.

ΖΥΓΟΣ

Σου φαίνεται φυσιολογικό ο γλυκός και φιλήσυχος Ζυγός σου να γίνει σατράπης; Να είναι εριστικός, αδιάλλακτος ή ασυμβίβαστος και να μη δέχεται κανενός την άποψη (τη δική σου περισσότερο), κάνοντας του κεφαλιού του; Ε, λοιπόν, εδώ κάτι βρωμάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Σκορπιός σου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον για το σεξ και αν το κάνει, το κάνει σαν αγγαρεία ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να σπαταλά χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε κάπου μέσα του νιώθει ένα τεράστιο κενό που προσπαθεί να καλύψει κι εσύ πρέπει να δράσεις γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ περίεργο για ένα Τοξότη να παθαίνει εμμονή με τις λεπτομέρειες, να τρώγεται με το κάθε τι στο σπίτι που του φαίνεται στραβό και να κάνει μηχανικά όλα όσα έκανε στην καθημερινή του ζωή με χαρά. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι να έχει χάσει το χιούμορ του και να εκνευρίζεται με το πιο αθώο πείραγμα. Για πρόσεξε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ότι κάτι πάει στραβά με τον Αιγόκερω φαίνεται κατ' αρχήν από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά του: καθυστερεί, χαζεύει και ψάχνεται πως θα λουφάρει. Μετά, αδιαφορεί παντελώς για το σπίτι, τις υποχρεώσεις και ξεχνάει υποσχέσεις που έχει δώσει. Αν, δε, προσπαθεί να σε πείσει να πας μόνος/η σου κάπου που πρέπει γιατί δεν έχει διάθεση είναι το κερασάκι στην τούρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή έτσι κι αλλιώς δεν είναι εκδηλωτικός συναισθηματικά ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση σας. Νο 1 ένδειξη είναι ότι γίνεται πολύ εγωιστής σε σημείο εκνευριστικό και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο οι ανάγκες του. Το δεύτερο είναι ότι ξενυχτάει πολύ συχνά με την παλιοπαρέα (σταδιακά σταματά να σε βλέπει ως φίλο/η) αδιαφορώντας που θα πας εσύ και τι θα κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Επιθετικός, είρωνας, προσβλητικός. Σίγουρα δεν είναι ο Ιχθύς σου αυτός ο άνθρωπος που με το παραμικρό εξεγείρεται, φεύγει και γυρνά αργά τη νύχτα μετανιωμένος (κι ίσως πιωμένος...). Η μετάλλαξή του πρέπει να σε βάλει σε μεγάλη ανησυχία.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved