Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Όταν είσαι μαζί τους, καιροφυλακτεί το απροσδόκητο!

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αν και η έννοια της «περιπέτειας» είναι διαφορετική για τον καθένα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια ζώδια ζουν για μια γερή δόση αδρεναλίνης, ενώ άλλα είναι ικανοποιημένα με μια καλή ταινία ή ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Scrabble.
Για κάποιους ανθρώπους ένα πετυχημένο ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει σινεμαδάκι, ταινίες στο Netflix, επιτραπέζια και άλλα τέτοια, ενδιαφέροντα μεν, αλλά κάπως ρουτινιάρικα. Κι όμως νιώθουν ευτυχείς με αυτά και δεν έχουν τη διάθεση να πάνε… γυρεύοντας για περιπέτειες.
Υπάρχουν όμως και οι άλλοι… Εκείνοι που βαριούνται αφάνταστα τη ρουτίνα και δεν μπορούν να ζήσουν αν δεν πάρουν την καθημερινή δόση τους από αδρεναλίνη! Και αν αγαπάς κι εσύ τις εξορμήσεις και τις εξερευνήσεις, θα νιώθουν οι ευτυχέστεροι στον κόσμο που θα μοιραστούν μαζί σου την περιπέτεια!
Οι άνθρωποι που αγαπούν να ζουν την περιπέτεια με τους συντρόφους τους συνήθως έχουν πλεόνασμα ενέργειας. Είναι εκείνοι που ασκούνται για να διώξουν το άγχος και με τίποτα δεν μπορούν να μένουν κλεισμένοι στο σπίτι. Αν είσαι κι εσύ περιπετειώδης και εξωστρεφής, τότε είσαι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτούς. Μαζί θα μπορέσετε να κανονίσετε εξορμήσεις, όπου θα... καιροφυλακτεί το απροσδόκητο!

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον να περνάς προβλέψιμα μεν, αλλά απολαυστικά βράδια με τον/την σύντροφό σου. Αν όμως ψάχνεις για κάποιον/α που θα σε εκπλήσσει διαρκώς και θα τον/την θαυμάζεις, μάλλον θα προτιμάς να τα φτιάξεις με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρορμητισμό, ο Κριός έχει τα ηνία. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γενναιότητα, όσοι γεννήθηκαν σε αυτό το πύρινο ζώδιο μονίμως βρίσκονται σε εγρήγορση, ειδικά όταν είναι ερωτευμένοι! Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικοί, οπότε, ακόμα κι αν ο μόνος που έχουν να ανταγωνιστούν είναι ο εαυτός τους, θα βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν το κάθε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η τους καλύτερο και πιο συναρπαστικό από το προηγούμενο. Αυτό το ζώδιο είναι επίσης εξαιρετικά γενναιόδωρο και δεν θα διστάσει «να σε κεράσει» για να κάνετε μαζί skydiving, rafting ή Snowmobiling. Για τον Κριό οι αυτές οι διασκεδαστικές εμπειρίες μαζί σου είναι ανεκτίμητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι κάπως αναποφάσιστοι επειδή σκέπτονται πολύ, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο μαζί τους: τους αρέσει να περνάνε καλά. Όπως ο Κριός, έτσι και οι Δίδυμοι είναι ορμητικοί. Και επειδή ζουν πάντα τη στιγμή, η δράση τους βασίζεται μάλλον στην φαντασία τους παρά σε πλάνα και προγράμματα. Άλλωστε, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις από έναν Δίδυμο. Μπορεί π.χ. να πιστεύεις αφελώς ότι θα βγείτε το βράδυ και θα πάτε στον κινηματογράφο. Ξανασκέψου το, όμως. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε ένα κλαμπ ή σε μια πτήση για τη Ρόδο ή τη... Ρώμη πριν τελειώσει η νύχτα αυτή. Το προσαρμοστικό ζώδιο των Διδύμων διαθέτει ευελιξία και αγαπάει την ποικιλία. Οπότε είναι σίγουρο ότι, στην μακριά κούρσα της ζωής, θα έχουν μαζί και τον/την σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι οι τυχοδιώκτες του ζωδιακού, οπότε είναι αναμενόμενο να επιδίδονται σε περιπέτειες, πόσο μάλλον αν έχουν παρέα το ταίρι τους. Αυτό το ζώδιο, απλώς δεν μπορεί να εξημερωθεί και όλη αυτή η ατέλειωτη ενέργειά του συνήθως οδηγεί σε βιαστικές, αυτοσχέδιες αποφάσεις και εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής. Αν και δεν επιθυμούν συνήθως τη δέσμευση που φέρνει μια σχέση, είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς να νιώθουν τη συντροφικότητα με ένα άτομο που είναι εξίσου ζωηρό και χαρούμενο όσο οι ίδιοι. Όσοι ανήκουν σ’ αυτό το χαμογελαστό, τυχερό ζώδιο ζουν και αναπνέουν για μεγάλες εξορμήσεις στην ύπαιθρο αλλά και σε ανεξερεύνητες περιοχές. Αν σου αρέσει η ιδέα ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο, χωρίς χάρτη, τότε πιθανότατα θα πρέπει να τα φτιάξεις με έναν Τοξότη!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved