Γεννήθηκες Κυριακή; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Κυριακή; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Κυριακή.

Αν γεννήθηκες την Κυριακή

Η Κυριακή, όπως είναι αντιληπτό κι από την Αγγλική ονομασία της (Sunday) κυβερνάται από τον Ήλιο, πηγή του φωτός και της ενέργειας, γι' αυτό και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τότε, είναι λαμπεροί και γεμάτοι ζωντάνια.

Γενικά: Εσύ που γεννήθηκες Κυριακή, δεν ικανοποιείσαι με τα απλά και καθημερινά, αλλά με τα μεγάλα. Είσαι γεννημένος πρωταγωνιστής, να λάμπεις, να είσαι κυρίαρχος. Είσαι δημιουργικός, τολμηρός, υπερήφανος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, αν και ορισμένες φορές γίνεσαι εγωκεντρικός και αλαζόνας. Όπως οι πλανήτες γυρίζουν γύρω από τον Ήλιο, έτσι κι εσύ θέλεις να γυρίζουν γύρω σου οι άνθρωποι, που αγαπάς. Το να τους προσφέρεις τα καλύτερα, όπως και στον εαυτό σου, είναι η κορυφαία προτεραιότητά σου. Ωστόσο, παρότι βγάζεις μια σιγουριά και αυτάρκεια, αυτό που έχεις ανάγκη πραγματικά είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον γιατί έτσι δυναμώνεις.

Στα επαγγελματικά: Θέλεις να έχεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, ώστε να μην είσαι αναγκασμένος να υπακούς σε εντολές άλλων και να ικανοποιείς παραξενιές ή παράλογες απαιτήσεις. Δε συμβιβάζεσαι εύκολα, όπως και δε δέχεσαι το "όχι", είσαι όμως εργατικός, επίμονος, ανθεκτικός, αποφασιστικός και με ισχυρή θέληση. Μπορεί να δείχνεις μη συνεργάσιμος, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Απλά, αρνείσαι να κάνεις κάτι το οποίο θεωρείς χαζό, ασήμαντο ή που δε θα αποφέρει τίποτα, αντίθετα κοστίζει σε χρόνο και κόπο. Επίλεξε μια καριέρα που θα βγάζεις την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά σου. Οι ηγετικοί ρόλοι σου ταιριάζουν, όχι μόνο γιατί είσαι εύστροφος, τολμηρός και ικανός, αλλά γιατί κινητοποιείς και τους άλλους να προσπαθήσουν παραπάνω, ώστε να κατακτηθούν υψηλότεροι στόχοι.

Στα ερωτικά: Κι εδώ παρουσιάζεις μια διαφορετική εικόνα. Είσαι άνθρωπος με αρκετούς γνωστούς και φίλους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παρότι είσαι κοινωνικός, εμπιστεύεσαι δύσκολα και δεν αφήνεις να σε πλησιάσουν πολύ, από το φόβο μήπως και σε εξαπατήσουν, γι' αυτό και σου είναι δύσκολο να βρεις ταίρι. Αν υπάρξει όμως αμοιβαίος έρωτας, τότε είσαι αφοσιωμένος, δοτικός και υποστηρικτικός. Θέλεις να εξελιχθεί ο άνθρωπός σου και θα τον βοηθήσεις σε ό,τι χρειαστεί για να ανεβάσει το επίπεδό του και να μην παραμείνει στα ίδια. Αρκετές φορές είσαι πεισματάρης και αρπάζεις εύκολα φωτιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τσακωμοί και έντονες διαφωνίες, αλλά, τα νεύρα σου περνούν γρήγορα και δεν κρατάς κακία.

Στη σχέση: Όπως είπαμε παραπάνω, δε συμβιβάζεσαι εύκολα και δεν κάνεις πίσω, εκτός κι αν ο άλλος σου αποδείξει ότι είσαι λάθος. Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, η τάση σου για να γλεντήσεις τη ζωή σου και να κάνεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς είναι οι πιο συχνές αιτίες τσακωμού στη σχέση σου, ωστόσο είναι κι αυτή η ζωντάνια και το μπρίο σου που τραβά τους άλλους πάνω σου! Έχεις ανάγκη ένα ταίρι που θα σε προσέχει και θα σε στηρίζει, επειδή αυτό προσφέρεις κι εσύ, θα βάλεις όμως τον εγωισμό και την υπερηφάνειά σου πίσω για το κοινό καλό. Από τη στιγμή που αποφασίζεις ότι είσαι με κάποιο πρόσωπο μαζί, τότε θα μείνεις στο πλάι του και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Διάβασε επίσης: Γεννήθηκες Σάββατο; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Γεννήθηκες Παρασκευή; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Γεννήθηκες Πέμπτη; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Γεννήθηκες Τετάρτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved