Γεννήθηκες Παρασκευή; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Παρασκευή; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Παρασκευή.

Αν γεννήθηκες την Παρασκευή

Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της διασκέδασης, του έρωτα, της καλλιτεχνίας και της ομορφιάς, γι' αυτό και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τότε, διακρίνονται για την κοινωνικότητά τους, τη γοητεία τους αλλά και την τάση τους να μην κοπιάζουν για πράγματα.

Γενικά: Εσύ που γεννήθηκες Παρασκευή, είσαι ιδιαίτερα αγαπητό και ελκυστικό άτομο. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για σένα, όμως τείνεις να δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό και να επηρεάζεσαι αρνητικά, αν νιώσεις ότι κάποιος/α δε σε συμπαθεί. Σου αρέσει να συνεργάζεσαι, ωστόσο, είναι φορές που γίνεσαι ανταγωνιστικός ή ζηλιάρης, αν διαπιστώσεις ότι τα φώτα πέφτουν πάνω στο άλλο άτομο και όχι πάνω σου. Έχεις τάση για πολυτέλειες και ανέσεις γι' αυτό και οι επιλογές που κάνεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ανάλογες.

Στα επαγγελματικά: Είναι πολύ σημαντικό για σένα το περιβάλλον στο οποίο εργάζεσαι να είναι όμορφο και αρμονικό, όχι μόνο σαν χώρος αλλά και στις σχέσεις των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Είσαι δημιουργικός, καινοτόμος, με ωραίες ιδέες και εμπνεύσεις, γι' αυτό και θα μπορούσες να ασχολείσαι με ένα επάγγελμα σχετικό ή στο να συμβουλεύεις ή να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Στην ηθοποιία ή το τραγούδι θα μπορούσες, επίσης, να διαπρέψεις. Ωστόσο, φρόντισε έτσι ώστε η απόκτηση του χρήματος και των ανέσεων να μην είναι το κύριο στοιχείο της επαγγελματικής επιλογής σου.

Στα ερωτικά: Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά και ελκυστικός άνθρωπος, που τείνει να κάνει σχέσεις, παρά να αναλώνεται σε εφήμερους έρωτες. Το κακό είναι ότι όταν ερωτεύεσαι, χάνεις τον εαυτό σου και σε ενδιαφέρει μόνο το πώς θα ευχαριστήσεις ή θα προσφέρεις στην άλλη πλευρά γι' αυτό πληγώνεσαι και δεν μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην προχωράς σε σχέση, αν δεν έχεις περάσει αρκετό και χρήσιμο χρόνο με το άλλο πρόσωπο.

Στη σχέση: Είσαι τόσο στοργικό και περιποιητικό άτομο που πραγματικά, ο/η σύντροφος/σύζυγος είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στη γη. Το έντονο σεξαπίλ σου και οι ερωτικές σου επιθυμίες κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον του/ης, ταυτόχρονα όμως έχεις και κάποιες απαιτήσεις, όσον αφορά στην ποιότητα της κοινής σας ζωής, όπως πχ, πολυτελή διαμερίσματα, ακριβή διακόσμηση, εξόδους σε κοσμικά μέρη, που είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν από κάποιον/α που δεν έχει ανώτερη οικονομική επιφάνεια. Να θυμάσαι ότι τα πλούτη δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία στη σχέση.

Διάβασε επίσης: Γεννήθηκες Πέμπτη; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Γεννήθηκες Τετάρτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved