Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Δευτέρα.

Αν γεννήθηκες τη Δευτέρα

Η Δευτέρα, η δεύτερη μέρα της εβδομάδας, κυβερνάται από τη Σελήνη, που δείχνει το σπίτι, την οικογενειακή ζωή, τις ρίζες, την αγάπη για την πατρίδα και τους στενούς δεσμούς με το περιβάλλον.

Γενικά: Το άτομο που γεννήθηκε Δευτέρα είναι ευγενικό, τρυφερό και θέλει να φροντίζει και να προστατεύει τους δικούς του ανθρώπους. Είναι πολύ δεμένο με τη μάνα ή τη σύζυγο/σύντροφο, αν είναι άντρας. Οι γυναίκες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και έχουν έντονη επίδραση πάνω του, στις αντιλήψεις ή τη στάση του. Έχει μεγάλη διαίσθηση και δίνει ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα και την προσωπική εμπειρία, παρά στο ό,τι βλέπει μπροστά στα μάτια του.

Στα επαγγελματικά: Έχεις αρκετά ταλέντα και δεξιότητες, σου αρέσουν οι χειρονακτικές εργασίες και ό,τι μπορείς να κατασκευάσεις μόνος σου, όπως πχ επιπλοποιός. Αλλά είσαι και πολύ καλός στον επιχειρηματικό τομέα. Δουλεύεις σκληρά, καθοδηγείσαι από το ένστικτό σου και εκτιμάς έμπρακτα όσους/ες σε στηρίζουν και είναι συνεπείς και αφοσιωμένοι εργαζόμενοι. Αν είσαι υπάλληλος, θέλεις να δείχνουν ότι σε νοιάζονται και σε εκτιμούν για την προσφορά σου, καθώς είναι σημαντικό για σένα να αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε μια "μεγάλη οικογένεια", όπου ο ανθρώπινος παράγοντας μετράει!

Στα ερωτικά: Είσαι αρκετά συναισθηματικός και ευαίσθητος και δίνεις σημασία στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Συχνά όμως, πέφτεις θύμα της αγάπης, αφού πιστεύεις με ευκολία τα μεγάλα λόγια, οπότε και τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, με συνέπεια να πληγώνεσαι, όταν αυτές δεν πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, βάζεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου πιο κάτω από της άλλης πλευράς, προκειμένου να την ευχαριστήσεις.

Στη σχέση: Σε επηρεάζουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά βιώματά σου και κυρίως τα τελευταία σε στιγματίζουν. Κάνεις συγκρίσεις με το παρελθόν και το παρόν και αυτό ίσως είναι η αιτία για να μην προχωρήσεις. Είσαι τρυφερός, περιποιητικός και κανείς δε νοιάζεται για το ταίρι του, όσο εσύ. Συχνά όμως γίνεσαι ζηλιάρης, υπερπροστατευτικός ή απαιτητικός, ζητώντας του πράγματα που δε μπορεί να σου δώσει. Η μόνη περίπτωση να έχεις μια ισορροπημένη σχέση είναι να ξεπεράσεις την υπερευαισθησία σου.

Διάβασε επίσης: Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved