Γεννήθηκες Τετάρτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Τετάρτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Τετάρτη.

Αν γεννήθηκες την Τετάρτη

Η Τετάρτη κυβερνάται από τον Ερμή, γι' αυτό και οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι τότε, διακρίνονται για το ανήσυχο πνεύμα τους, την περιέργεια και την αμφισβήτηση αρκετών πραγμάτων που αφορούν στη ζωή και την καθημερινότητα. Είναι υπερκινητικοί, επικοινωνιακοί, μαθαίνουν εύκολα, επίσης όμως είναι συχνά ανεύθυνοι και επιπόλαιοι.

Γενικά: Εσύ που γεννήθηκες Τετάρτη συνηθίζεις να σκέφτεσαι πολύ και να αναλύεις τα πάντα. Το περιβάλλον σου παίζει ιδιαίτερο ρόλο και δένεσαι με στενούς συγγενείς ή γείτονες. Βρίσκεις γρήγορα και εύκολα λύσεις και εναλλακτικές για να αντιμετωπίσεις το όποιο πρόβλημα προκύψει στην καθημερινή σου ζωή, ενώ λόγω των επικοινωνιακών σου ταλέντων, μπορείς να πείσεις ή να μεταπείσεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Κάποιες φορές όμως επιδεικνύεσαι για τις γνώσεις ή το πόσο δίκιο έχεις.

Στα επαγγελματικά: Είσαι εκλογικευμένο ον γι' αυτό διαπρέπεις σε οποιαδήποτε καριέρα έχει να κάνει με μαθηματική σκέψη ή γενικά επιστημονικά θέματα. Λόγω της έμφυτης περιέργειάς σου, σου αρέσει να ερευνάς και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Επιπλέον, λατρεύεις τα ταξίδια, το να έρχεσαι σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους και να μαζεύεις εμπειρίες. Για να είσαι ικανοποιημένος, θα πρέπει να κάνεις μια δουλειά που αναδεικνύει την ευστροφία και τα πολύπλευρα ταλέντα σου. Ωστόσο, για να επιτύχεις, οφείλεις να είσαι οργανωμένος και αφοσιωμένος σε ό,τι κάνεις, αφού το μυαλό σου εύκολα διασπάται και διοχετεύεις την ενέργειά σου σε αντικείμενα μικρής σημασίας.

Στα ερωτικά: Είσαι ειδικός στο φλερτ, ευέλικτος και -όπως είπαμε παραπάνω- εύκολα προσεγγίζεις και πείθεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο, άρα, η επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο θεωρείται δεδομένη, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας. Από την άλλη, δεν έχεις ιδιαίτερες παραξενιές και απαιτήσεις, είσαι ευπροσάρμοστος, δέχεσαι το άλλο πρόσωπο όπως είναι, συγχωρείς κι αυτό διευκολύνει αρκετά στο να δημιουργηθεί μια αρμονική σχέση.

Στη σχέση: Είσαι από τους καλύτερους εραστές, ωστόσο, η επιπολαιότητα και η έλλειψη σταθερότητας είναι στοιχεία που δεν ευνοούν στο να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση, καθώς η άλλη πλευρά δεν σε εμπιστεύεται. Εφ' όσον είσαι άνθρωπος που συζητά, μίλησε με το ταίρι σου για το τι αισθάνεται και τι θέλει και προσπάθησε να αποφεύγεις συμπεριφορές που τον κάνουν να αμφιβάλλει για σένα, ήρεμα, χωρίς εντάσεις και διαξιφισμούς. Από την άλλη, βάλε προτεραιότητες και δείξε προθυμία να συμβάλλεις στις δουλειές και τις γενικά τις ανάγκες του σπιτιού, ώστε να μη νιώθει ότι αδιαφορείς και πρέπει να περνούν τα πάντα από το χέρι του.

Διάβασε επίσης: Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved