Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Τρίτη.

Αν γεννήθηκες την Τρίτη

Η Τρίτη, η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, κυβερνάται από τον Άρη γι' αυτό και οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι τότε διακρίνονται για την αποφασιστικότητά τους και το μαχητικό τους πνεύμα. Είναι ενθουσιώδεις, θαρραλέοι, ενεργητικοί, με επιθυμία να ηγούνται και να νικούν.

Γενικά: Εκτός του ότι είναι δραστήρια άτομα, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμα να δουλέψουν σκληρά, να προκαλέσουν και να κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν την αξία τους. Είναι δυνατά κι όχι μόνο κινητοποιούνται και διεκδικούν ό,τι τους ανήκει, αλλά δίνουν κίνητρα και στους άλλους. Δε διστάζουν να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν "άγνωστα εδάφη", αφού τους αρέσει να μαθαίνουν συνεχώς καινούργια πράγματα. Είναι προτιμότερο όμως να διοχετεύουν την ενέργειά τους σε ένα στόχο, παρά να τη διασπούν σε δυο και τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στα επαγγελματικά: Σε όποιον γεννήθηκε Τρίτη, του αρέσουν και εκτιμά τα υλικά αγαθά, γι' αυτό και το επάγγελμά του σχετίζεται σχεδόν πάντα με τα χρήματα, πχ με πιστωτικά ιδρύματα. Του αρέσει να ρισκάρει και να αποδεικνύει την αξία του γι' αυτό και μια καθημερινή συνηθισμένη δουλειά δεν του ταιριάζει. Ωστόσο, συχνά μιλά ή ενεργεί χωρίς να πολυσκεφτεί, με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός ή και αντιπαθητικός. Γι' αυτό πρέπει να βουτά καλά τη γλώσσα στο μυαλό πριν ξεστομίσει το οτιδήποτε μπορεί να τον εκθέσει, να προδώσει τον σκοπό του ή να δημιουργήσει εντάσεις.

Στα ερωτικά: Παρ' ότι είναι αρκετά σεξουαλικό ον, επειδή είναι ανήσυχο πνεύμα και συχνά απορροφιέται από κάτι καινούργιο και συναρπαστικό, είναι δύσκολο να δεθεί βαθιά με κάποιο άλλο άτομο. Επιπλέον, πρέπει να σκεφτεί περισσότερο τις ανάγκες του/ης εκάστοτε συντρόφου γιατί αντιδρά εγωιστικά και τον/ην πληγώνει. Επίσης, δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη διαφορετική του γνώμη ή αντίληψη, κάτι που οδηγεί αρκετές φορές σε τσακωμό.

Στη σχέση: Η ανυπομονησία και το φλογερό ταμπεραμέντο του συγκεκριμένου προσώπου, συχνά καταλήγει να γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός της σχέσης του. Ενώ είναι πρόθυμο να παλέψει και να υπερασπίσει το ταίρι του, η πιεστική ή και αρχηγική συμπεριφορά του ορισμένες φορές προκαλεί τσακωμούς και εντάσεις. Επιπλέον, όταν είναι θυμωμένο, πρέπει να περιμένει να ξεθυμάνει και μετά να μιλήσει, καθώς πάνω στο θυμό του γίνεται άδικο και πληγώνει τον/ην σύντροφό του. Εφ' όσον η φύση του είναι αρχηγική, καλό θα ήταν να αφήνει και στην άλλη πλευρά κάποιες δικαιοδοσίες και πρωτοβουλίες και να μην την καπελώνει.

Διάβασε επίσης: Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved