Γεννήθηκες Σάββατο; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει επιπλέον πληροφορίες την προσωπικότητά σου

Γεννήθηκες Σάββατο; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες δίνει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητά σου και είναι λογικό, αν σκεφτείς ότι κάθε μια κυβερνάται από έναν πλανήτη, ο οποίος της δίνει συγκεκριμένες ιδιότητες! Διάβασε παρακάτω να δεις τι δηλώνει το να έχεις γεννηθεί Σάββατο.

Αν γεννήθηκες το Σάββατο

Το Σάββατο κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της σοφίας, της διαχρονικής αξίας, των νόμων και των κανόνων, γι' αυτό και οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τότε, είναι πειθαρχημένοι και διακρίνονται για τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την εργατικότητά τους.

Γενικά: Εσύ που γεννήθηκες Σάββατο, είσαι από τη μικρή σου ηλικία ώριμος, προσεκτικός σε κάθε βήμα και ευσυνείδητος. Δε βιάζεσαι, βάζεις στόχους και δουλεύεις σκληρά, προκειμένου να τους πραγματοποιήσεις. Μπορεί να δείχνεις αρκετά σοβαρός και απρόσιτος, αλλά όποιος καταφέρει να σε γνωρίσει καλύτερα, θα διαπιστώσει ότι είσαι ένας γλυκός και αξιόπιστος άνθρωπος. Το να παίρνεις μαθήματα ζωής, να εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου και να φτιάχνεις τη δική σου φιλοσοφία είναι χαρακτηριστικό σου.

Στα επαγγελματικά: Η σωστή διαχείριση του χρόνου σε συνδυασμό με το ταλέντο σου να διοικείς, είναι στοιχεία της επιτυχίας σου. Επιπλέον, είσαι τελειομανής, λεπτολόγος, ευφυής γι' αυτό συχνά κατέχεις υψηλές θέσεις και αξιώματα. Έχεις μια κλίση στις επιχειρήσεις και προχωράς βήμα-βήμα προς την κορυφή, μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή. Όμως, παρότι σε σέβονται στο χώρο σου και εκτιμούν τις ικανότητές σου, δεν παύεις να έχεις και ανταγωνιστές ή αντιπάθειες από αυτούς που έχουν μάθει να τους τα προσφέρουν όλα στο πιάτο.

Στα ερωτικά: Είσαι ντροπαλός, διστακτικός και δεν εκδηλώνεσαι συναισθηματικά, κάτι το οποίο εμποδίζει και τους άλλους να σε πλησιάσουν εύκολα. Μπορεί να είσαι αρκετά επιλεκτικός, να ερωτεύεσαι δύσκολα, όμως, όταν το κάνεις, θα δώσεις τα πάντα στο άλλο πρόσωπο. Αλλά δεν είσαι από τα άτομα που κρέμονται από κάποιον/α. Θέλεις να έχεις την ανεξαρτησία σου και να καταλαβαίνουν τις ανάγκες και τα γούστα σου. Δεν ακολουθείς τις συμβουλές αλλά την καρδιά σου.

Στη σχέση: Η σταθερότητα και η συνέπεια δεν είναι κάτι που θέλεις να υπάρχει μόνο στη δουλειά σου, αλλά και στη σχέση σου, γι' αυτό ορισμένες φορές γίνεσαι αρκετά αυστηρός με το ταίρι σου, αν διαπιστώνεις ότι λειτουργεί επιπόλαια ή ανώριμα. Παρ' όλα αυτά, δε ζηλεύεις, δε θέλεις να κρέμεται από πάνω σου 24 ώρες το 24ωρο και θα πήγαινες μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να του χαρίσεις κάτι που πιστεύεις ότι θα το κάνει ευτυχισμένο. Είσαι λίγο γκρινιάρης ή παράξενος, όμως η πίστη και η αφοσίωσή σου είναι τέτοιες που εύκολα συγχωρείσαι!

Διάβασε επίσης: Γεννήθηκες Πέμπτη; Μάθε τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου

Γεννήθηκες Τετάρτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Τρίτη; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Γεννήθηκες Δευτέρα; Μάθε τι δηλώνει για σένα

Το έτος γέννησής σου αποκαλύπτει τα πιο απόκρυφα μυστικά σου

Αντιπάθεια με την πρώτη ματιά; Υπάρχει λόγος!

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved