Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τις σημαντικότερες ημερομηνίες των 12 ζωδίων για το 2016.

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Κριό

1-3 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς με τους συνεργάτες σου, αλλά και με το σύντροφό σου. Παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στην αρμονία και στην ομορφιά και θα φροντίσεις το ντύσιμό σου να είναι κομψό κι επιμελημένο.

15-16 Ιανουαρίου
Έχεις μια πολύ μεγάλη ώθηση και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τις φοβίες σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αρκετά επιθετικές, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει υπόβαθρο σε ότι κάνεις και θα διοχετεύσεις τελικά την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση.

5-6 Φεβρουαρίου
Η πίεση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, γιατί θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να ανταποκριθείς σωστά σε μια προσωπική σχέση, η οποία σε πιέζει να σταθείς σωστά. Ορισμένα οικογενειακά θέματα, μπορεί να νιώσεις ότι σου αφαιρούν τον αυθορμητισμό, έτσι, τα συναισθήματά σου θα είναι ελαφρώς συγκρατημένα, παρόλη την προσπάθεια που θα κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου, θα υπάρξουν ανατρεπτικές, ξαφνικές κινήσεις -σε συγχρονισμό με προοδευτικές ιδέες- που θα δώσουν μια καινούργια διάσταση κι άποψη στην προσωπική σου συνείδηση.

11-12 Φεβρουαρίου
Έντονες διαισθήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που σε απασχολούν, και θα βρεις τρόπο εκ των έσω, για να αναθεωρήσεις πεποιθήσεις που δεν σε προοδεύουν. Φίλοι κι ομάδες θα εκφράσουν πιο εύκολα τα ιδανικά σου.

20 Mαρτίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και σε ισχυροποιεί στο έπακρο. Μέσα από την διεύρυνση της συνειδητότητας σου, θα δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Ως αποτέλεσμα τούτου, θα προχωρήσεις αυτή την περίοδο πολύ δυναμικά.

22 Mαρτίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει μια επιπλέον ευκαιρία για να εκφράσεις το δυναμικό σου. Ο λόγος σου θα ρέει και σε συνδυασμό με νέες ιδέες που θα συναντήσεις, θα βιώσεις προσωπική ανάπτυξη μέχρι και τις 5 Απριλίου.

23 Μαρτίου
Η Έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη έκλειψη το Σεπτεμβρίου του 2015. Τώρα πλέον, θα δεις καθαρά την αλήθεια που αφορά τον εαυτόν σου αλλά και την σχέση σου με σύντροφο ή με συνεργάτη. Θα γίνει μια νέα αρχή, με μεγαλύτερη διάθεση για ξεκάθαρες και πολύ αληθινές τοποθετήσεις. Οι πληγές σιγά σιγά θα αρχίσουν να θεραπεύονται μαζί με την ευεργετική ενέργεια της Άνοιξης.

6 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου κι ομορφαίνει τον προσωπικό σου κόσμο. Θα πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και θα αγωνιστείς περισσότερο για την εξωτερική σου εικόνα. Πιθανόν νέες γνωριμίες κι ενθουσιώδεις έρωτες που δεν κρατάνε όμως πολύ, να σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς, ακόμα περισσότερο.

7 Απριλίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα δώσει μια νέα πνοή σε ότι κάνεις, και συγχρόνως θα σε υποχρεώσει να σταματήσεις καθετί αρρωστημένο και ψεύτικο που σε ενοχλεί, κι αποκρύπτει την αλήθεια. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα να αποκόψεις απ’ όλες τις παλιές κακές συνήθειες.

27-29 Ιουνίου
Νέες συνθήκες δημιουργούνται, στις οποίες χρειάζεται εσύ, να σταθείς στο ύψος των αναγκών και των υποχρεώσεων όλης της οικογένειας. Αν θεωρήσεις τα άτομα στην δουλειά ως πολύ δικά σου πρόσωπα, θα πρέπει να δράσεις, με σκοπό να εξασφαλίσεις ένα μέρος των αναγκών τους. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, γιατί εσύ χάνεις τον στόχο σου κι ίσως να βρίσκεσαι κι έξω από τα νερά σου. Γενικά, το πολύ συναίσθημα σε αποπροσανατολίζει.

4 Ιουλίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ευαισθησίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται από την οικογένεια ή από άτομα με τα οποία συνδέεσαι με ένα πολύ συναισθηματικό τρόπο. Κατά συνέπεια θα αντιδράσεις, ώστε να προστατεύσεις και να φροντίσεις τα δικά σου πρόσωπα, αλλά κι ότι έχεις δημιουργήσει. Το σπίτι κι η οικογένεια, θα είναι τα πεδία που θα κινηθείς και θα δραστηριοποιηθείς. Ένας Καρκίνος η ένας Αιγόκερως θα παίξουν τον ρόλο τους.

19 Ιουλίου
Ο χρόνος σου θα μοιραστεί μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, κι αυτό θα σε ζορίσει επειδή θαξεφύγεις τελείως από τα προσωπικά σου θέλω. Όμως, πρόκειται για εμπειρίες που τις έχεις ανάγκη, επειδή σε εξελίσσουν, ενώ ταυτόχρονα, σε υποχρεώνουν να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια. Απέφυγε τις πολλές εντάσεις γιατί δεν θα μπορείς να διαχειριστείς κάποιες δυσκολίες.

30 Αυγούστου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό κι ενεργοποιείται έντονα το κομμάτι των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχεις ευκαιρία -αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά-, να παντρευτείς ή να συζήσεις. Οι συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές και συγχρόνως θα απολαύσεις καλή τύχη μέσω νέων γνωριμιών κι επαφών.

9 Σεπτεμβρίου
Ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό κι εσύ ενεργοποιείσαι μέσω των άλλων. Τα ανοίγματα σου θα είναι μεγάλα, αφού θα ξεθαρρέψεις και θα πιστέψεις ότι πραγματικά κάτι αλλάζει στην ζωή σου. Τύχη στον γάμο και στις συνεργασίες

1 Οκτωβρίου
Προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά όχι μόνος/η. Κατά τη διαδικασία αυτή όμως, ξεκαθαρίζεις το τοπίο, αποφασίζεις ποιον/ποια θα επιλέξεις και το πως θα είσαι μαζί τους. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Κριού – Ζυγού, σε βοηθάει να ρίξεις τους τόνους και να κινηθείς μέσα σε περιβάλλον ευγένιας, συντροφικότητας και κυρίως αρμονίας.

16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Ζυγού – Κριού, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε μια φάση που θα σπάσεις όλα τα δεσμά με οτιδήποτε ψεύτικο και χωρίς ουσία. Το τοπίο θα γίνει τελείως ξεκάθαρο και δείχνει ότι θα ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Θα είσαι ο ζωγράφος που αποπειράται να αποδείξει το ταλέντο του σε ένα καινούργιο, άγραφο τελάρο. Οι αποστάσεις κι οι ξαφνικές αποχωρήσεις από σχήματα κι ομάδες ή ακόμα κι από μια προσωπική σχέση, μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά αναγκαίες. Το καλό είναι ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου κι αυτό δείχνει διπλωματία, μιας κι έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το μάθημά σου.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Ταύρο

4 Ιανουαρίου
Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, κι ενεργοποιούνται στο έπακρο οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σου, αλλά με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Θα βρεθείς να ξοδεύεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις, όλη σου την ενέργεια για τους άλλους. Απέφυγε τις εξαρτήσεις και τον ανταγωνισμό μέχρι και τις 5 Μαρτίου.

15 Φεβρουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις τις εντάσεις μέσω φίλων, ομάδων και στενών συνεργατών, και μπορεί να πιστέψεις για μια στιγμή, ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να κάνεις τις υπερβάσεις σου και πάνω από όλα να μην εμμείνεις στις απόλυτες θέσεις σου, γιατί αντί να ωφεληθείς, θα δυσκολέψεις περισσότερο τους υπόλοιπους αλλά και τον εαυτό σου. Η φιλικότητα πιθανόν να είναι το μέσο που σε βγάλει από τα αδιέξοδα. Ο Υδροχόος κι ο Σκορπιός, είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις έντονη έλξη και μοιραίο πάθος.

6 Απριλίου
Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα, αφού μέχρι και τις 12 Ιουνίου, θα σου δίνει συνέχεια εμπνεύσεις και νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Πρόσεξε μην γίνεις ξεροκέφαλος και μπλοκάρεις καθετί καινούργιο που θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα όταν θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής από τις 28 Απριλίου.

20 Απριλίου

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κι άνεση. Το χρήμα και γενικά η ύλη, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο και με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να συσωρεύσεις όλα τα υλικά αγαθά που σου λείπουν. Το καλό φαγητό με την συνοδεία ενός εξαιρετικού κρασιού θα σε απογειώσουν.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σου και θα παραμείνει έτσι μέχρι και τις 21 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδόμυχες σκέψεις κι οτιδήποτε επεξεργάζεσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα γίνεται πια με μεγάλη μυστικότητα. Πάντως, η ανάληψη των αποφάσεων όλο το διάστημα που θα υπάρχει αυτή η ανάδρομη κίνηση, θα είναι πολύ αργή και γενικά, δεν θα βιώνεις με μεγάλη ευκολία τον παρόντα χρόνο. Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα πάντως -αν διαθέτεις- θα εκφραστούν εύκολα αυτή την περίοδο.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και κάνει την ζωή σου πολύ πιο άνετη και πολύ περισσότερο αισθαντική, αφού ο αισθησιασμός σου μαζί με το ρομαντικό στοιχείο, θα γίνουν ένα. Έτσι, οι κατακτήσεις σου θα είναι πάρα πολύ εύκολες και συγχρόνως πολύ σταθερές. Νέοι έρωτες γεννιούνται, κι εσύ θα είσαι το επίκεντρο. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα κινείσαι στην τροχιά του προσωπικού σου μαγνητισμού.

6 Μαϊου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ευνοήσει ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο τα κεκτημένα σου και γενικά μιλώντας, να ασχοληθείς με την ύλη, καθώς επίσης, όλα όσα αφορούν κινήσεις και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το παιχνίδι είναι δικό σου. Το πεδίο δράσης θα είναι πολύ σταθερό και σίγουρο για το επόμενο βήμα σου και θα έχεις εύνοια σε ότι κάνεις. Το φαγητό θα μπει στο ποιοτικό στόχαστρο σου και θα αναζητήσεις εκείνο που φέρνει απόλυτη ευδαιμονία στον ουρανίσκο σου και μόνο.

28η Μαΐου
Ο Άρης στον αξονά σου -δηλαδή στον Σκορπιό- και συγχρόνως ανάδρομος, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολο να τις ελέγξεις, αφού θα αφορούν την σχέση σου με τα άλλα άτομα και κυρίως τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Ανησυχίες, εντάσεις, οικονομικά θέματα, εξαρτήσεις, ανταγωνισμοί και πιθανόν ζήλειες, είτε προς άλλα άτομα, είτε προς εσένα, θα σε κάνουν να βγεις έξω από την ειρήνη του εαυτού σου. Κάποια θαμμένα προβλήματα που μάλλον τα είχες παραγκωνίσει, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια με σκοπό, την εξυγίανση τους. Την ενέργεια σου, είτε το καταλάβεις είτε όχι, θα την μοιράζεις στους άλλους και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου, αν δεν έχεις την αποδοχή του/της συντρόφου σου, ή ενός πολύ σημαντικού συνεργάτη. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, κι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είσαι το αμφιλεγόμενο πρόσωπο, γιατί η προσωπικότητά σου θα είναι πολύ ισχυρή ή θα σε βλέπουν έτσι, οι υπόλοιποι. Συγχρόνως, θα έχεις μέσα σου την τάση της διεκδίκησης, γιατί πιστεύεις ότι οι άλλοι σε αδικούν και θα δώσεις μάχη, ακόμα και για μικρά ζητήματα. Προσοχή λοιπόν! Όλα θα τα διευθετήσεις, αρκεί να μην αντιδράς με οργή, πνιγμένος από το αίσθημα της αδικίας. Εδώ χρειάζεσαι μεγάλη ατομική συνείδηση για να μην ξεπεραστούν τα όρια από εσένα και κατ' επέκταση κι από τους άλλους.

29 Ιουνίου
Ο Άρης στον άξονά σου ορθοδρομεί και μπαίνουν πλέον τα πράγματα κάπως στην θέση τους. Ότι ήταν να λύσεις από το παρελθόν, μπορεί και να έχει ήδη λυθεί, και τώρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα πραγματικότητα, την οποία ακόμα θεωρείς δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Τα αδιέξοδα θα παραμερίσουν και θα βρεις λύσεις.

26 Ιουλίου
Μην δώσεις σημασία σε εντάσεις που θα προκύψουν από εγωιστικές αντιλήψεις και καταστάσεις. Πιθανόν η κτητικότητα σου να μην σε αφήνει να δεις την αλήθεια και χωρίς να το θέλεις να παραποιείς ένα μέρος από αυτήν. Ένα Λιοντάρι θα σου δώσει αυτό που ζητάς, αλλά μέσα από δυσκολίες κι εντάσεις.

24 Σεπτεμβρίου
Η Αφροδίτη ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στον προσωπικό σου άξονα, δηλαδή στον Σκορπιό, κι εσύ βγάζεις την γοητεία σου προς τα έξω, δείχνοντας επιτέλους ένα κομμάτι από τον κρυμμένο σου εαυτό. Όσο πάντως θα κρατήσει αυτό, δηλαδή μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, εσύ θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα πάθη που έχεις, και με τον τρόπο σου, θα γίνεις μοιραίο πρόσωπο, με την καλή έννοια, επιδιώκοντας να έχεις τον ερωτικό έλεγχο. Οι ίντριγκες κι η ζήλεια θα δώσουν το παρόν, και μπορεί να σε κάνουν να ενδώσεις σε υπόγειες στρατηγικές. Η οικονομική εύνοια μέσα από μια συνεργασία, μπορεί να εξασφαλιστεί πιο εύκολα.

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον άξονά σου, δηλαδή στον Σκορπιό, δημιουργεί ένα πεδίο νέων δράσεων, συνεργασιών και συζητήσεων, αλλά με ένα τρόπο πολύ έντονο και πολύ ιδιαίτερο. Να προσέξεις μόνο τις αντιπαραθέσεις και τις συζητήσεις που ελλοχεύουν διαφωνίες, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου -στον Σκορπιό-, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ωθώντας σε να εξερευνήσεις περισσότερο το πεδίο που έχει να κάνει με τρίτα πρόσωπα. Μπαίνοντας βαθιά στην ψυχολογία των άλλων, σίγουρα θα βρεις κάτι πολύ δικό σου.

14 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σου φέρει κάτι καινούργιο σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να καθαρίσεις το πεδίο που υπάρχει γύρω σου, ώστε να δώσεις μια νέα διάσταση στην ζωή σου. Η θέληση να μετρήσεις το εσωτερικό σου βάθος, θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και θα δοκιμάσεις νέες ιδιαίτερες καταστάσεις. Το να πατήσεις σε στέρεο έδαφος είναι το ζητούμενο, και θα το επιδιώξεις με τον δικό σου τρόπο. Παράλληλα, η τέρψη των αισθήσεων σου, παραμένει πάντα βασική σου απαίτηση.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Δίδυμο

1 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, δηλαδή στον άξονά σου, θα σου προσφέρει μια ιδιαίτερη νότα αισιοδοξίας κι ελευθερίας μαζί. Μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου θα περάσεις πολύ όμορφα, αφού θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου συνέχεια και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα. Η σκέψη για γάμο, μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά, αλλά πάντα θα υπάρχουν μέσα σου αποτρεπτικά αισθήματα. Μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα θα σε έλκουν, γιατί έχεις ανάγκη από την σοφία και την ωριμότητα που μπορεί να σου προσφέρουν.

14 Φεβρουαρίου
Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα βελτιωθεί ο τρόπος επικοινωνίας σου και θα δώσεις μεγάλη σημασία σε πληροφορίες που αφορούν νέες τεχνολογίες αλλά κι εφευρέσεις. Καινούργιες γνώσεις γύρω από την ψυχολογία ή την αυτογνωσία, θα σε βοηθήσουν να βρεις το εσωτερικό και ποιοτικό κομμάτι του εαυτού σου. Τα ταξίδια θα είναι πολύ σημαντικά για σένα και την εξέλιξή σου.

6 Μαρτίου
Ο Άρης στον Τοξότη -στον άξονά σου- σε ενεργοποιεί πάρα πολύ, δημιουργώντας σου την διάθεση να μοιραστείς πράγματα με τους άλλους, κυρίως όμως τη γνώση και τη φλόγα που σε ενεργοποιεί. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που θα εκφράζεσαι. Θα ασχοληθείς με την δουλειά σου, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, και μέσα από αυτή θα ξεχωρίσεις. Η δίψα για γνώση σε επίπεδο ιδεολογικό, θα υπάρχει έντονα, κι ίσως να υπερβάλεις και λίγο, όμως θυμήσου ότι μέσα από μια υπερβολή συμβαίνουν όλα. Μέχρι και τις 27 Μαΐου, θα δημιουργούνται εντάσεις, όμως αν δείξεις ανωριμότητα, μπορεί να ξεσπάσεις στην προσωπική σου σχέση ή στις συνεργασίες σου ή και να διακόψεις πολύ απότομα τις επαφές σου. Για να μην συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να μην δρας με τρόπο εκρηκτικό και κυρίως να μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Η φωτιά μπορεί να ανάψει κι από τρίτα πρόσωπα, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσεις εσύ.

15 Μαρτίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το να επιβιώνεις στο εδώ και τώρα, μέσα στη ρευστή καθημερινότητα, δεν θα είναι ότι πιο εύκολο έχεις ζήσει. Τουλάχιστον όμως, τα πράγματα κινούνται. Αυτό που τα κάνει δύσκολα από την άλλη, είναι ότι, κινούνται όλα μαζί και δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς όλες τις καταστάσεις των διαφορετικών απαιτήσεων. Προσπάθησε να κινηθείς με τρόπο πρακτικό, ο οποίος θα σου προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. Μην αφήσεις το άγχος και την τάση για διάσπαση να σε απομακρύνει από αυτά που θέλεις να κάνεις.

20 Μαϊου
Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους κι αυτό σε σπρώχνει προς το διάβασμα, την γνώση και την επικοινωνία, πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το ότι θα βγεις από μικρά αδιέξοδα, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε τομές που κι εσύ δεν είχες σκεφτεί ότι χρειάζονταν να γίνουν. Οι συζητήσεις, αλλά κι η ικανότητα σου να ζεις στον παρόντα χρόνο σε καθημερινό επίπεδο, θα μπουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων. Τα ταξίδια επίσης θα είναι το μέσο που θα σε βγάλει από την αδράνεια.

22 Μαϊου
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα γιατί τώρα θα μπορέσεις να δεις και το άλλο σου πρόσωπο το οποίο τις περισσότερες φορές, είτε το κρύβεις είτε δεν μπορείς να το αποδεχτείς. Τώρα όμως, θα δεις σε όλο της το μεγαλείο την εσωτερική σου δύναμη και θα την αξιολογήσεις ανάλογα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις, αλλά θα προέρχονται από την συγκίνηση μιας νέας γνωριμίας, γνώσης ή ακόμα και μιας καινούργιας επαγγελματικής ταυτότητας. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά ότι κάνεις κι ότι αναζητάς, θα διέπεται από μεγάλη αυθεντικότητα.

24 Μαϊου
Η Αφροδίτη μπαίνει από τις 24 Μαϊου στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Οι σχέσεις κι οι επαφές, θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα κι ευκολία. Θα μοιάζεις με μικρή πεταλούδα που θα θέλει να χαρεί και να επικοινωνήσει με όλους. Αυτό, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια άτομα κι όχι μόνο. Θα είσαι πολύ ανάλαφρος/η και θα ανοιχτείς σε πολλούς περισσότερους τομείς, αφού θα απαλλαχτείς από κάθε βάρος και κάθε δυσκολία. Να προσέξεις όμως, ίσως υπάρξει τάση επιπολαιότητας στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Γι’ αυτό καλό είναι να μην ξεφύγεις από τα πρέποντα, διατηρώντας το σωστό ηθικό υπόβαθρο στην συμπεριφορά σου.

5 Ιουνίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ιδανικά, θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις, και θα γνωρίσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία με τον δικό της τρόπο, θα σε απελευθερώσει.

13 Ιουνίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιουνίου, θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα για να αφήσει και πάλι το στίγμα του, υπενθυμίζοντας σου ότι πρέπει να σκέφτεσαι γρήγορα κι ευέλικτα, αφού έτσι θα αναγνωρίζεις την καλή πληροφορία, χωρίς όμως να αισθάνεσαι ενοχές όταν δεν τα καταφέρνεις. Η γόνιμη σκέψη σε συνδυασμό με την σωστή πληροφορία, συνθέτουν μια εικόνα, πολύ δημιουργική.

20 Ιουνίου
Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και μάλιστα σε ένα οριακό σημείο, στην τελευταία ημέρα των Διδύμων. Αυτό σηματοδοτεί μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας: τα πάντα μπορεί να διαβρωθούν με στόχο την επαναδημιουργία τους, και να που αυτό γίνεται και τώρα. Επομένως, ότι και αν συμβαίνει, δεν πρέπει να σε ανησυχεί υπερβολικά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, κι όλα θα καταλαγιάσουν με κάποιο τρόπο. Εσύ, αυτό που καλείσαι να κάνεις, είναι να λάβεις το μήνυμα που θα σε βάλει σε ένα δρόμο γνώσης και προσωπικής αφύπνισης.

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει γι’ άλλη μια φορά στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- και μέχρι στις 26 Σεπτεμβρίου οι θεωρίες για ανεξαρτησία κι ελευθερία, θα σε ξεσηκώνουν. Μπορεί να γίνεις πιεστικός/η μέχρι να επανακπαιδευτείς και να ολοκληρώσεις το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό διαμέσου των άλλων ατόμων. Πιθανόν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, κυρίως μέσα στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις, γιατί το πρόβλημα υποβόσκει και τώρα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια.

23 Αυγούστου
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθείς μπροστά σε νέες εξελίξεις, οι οποίες απαιτούν πρακτικές λύσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να σε απασχολήσουν. Επίσης, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να σου δείξουν έναν καινούργιο δρόμο, ακόμα κι εναλλακτικών θεραπειών ή νέων μαθημάτων.

9 Σεπτεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δεις ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις κάποια πράγματα και πάλι από την αρχή. Ιδιαίτερο βάρος δώσε στην καριέρα σου, η οποία απαιτεί λεπτομέρεια και μεθόδευση. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε κι ακατόρθωτο.

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- οπότε ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο ευνοϊκή στις σχέσεις με τους γύρω σου. Θα γίνουν πολλές θετικές αλλαγές, αφού την αισιοδοξία σου, θα την κρατάς σημαία σε ότι κάνεις. Μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, θα αποπειραθείς να δώσεις μια καινούργια διάσταση στις σχέσεις σου, βοηθούμενος/η από την κοινωνικότητα και την δημοτικότητα σου, που θα ανέβουν αρκετά, έχοντας κάνει κι εσύ όμως τα δέοντα. Οι επαφές με άτομα που φέρουν γνώση και τα θεωρείς πολύ ξεχωριστά, θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις μια ωριμότητα σε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

13 Νοεμβρίου
Ο Ερμής στον άξονά σου -στον Τοξότη- μέχρι και στις 2 Δεκεμβρίου, θα σε κάνει να ενεργείς περισσότερο δυναμικά αλλά και λίγο χαοτικά, αφού δεν θα ξέρεις πότε να πεις το ‘όχι’. Πιθανόν να υπερεκτιμήσεις καταστάσεις και να παρασυρθείς ακόμα κι από πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν διασταυρωθεί. Παρόλα αυτά, θα έχεις ένα άνοιγμα από τους τρίτους που θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη αναγνώριση των δυνατοτήτων σου.

14 Δεκεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα εκδηλωθεί μέσω της Πανσελήνου που γίνεται σήμερα. Η επιθυμία να βρεις ένα στόχο περισσότερο ποιοτικό κι ηθικό, θα σε βοηθήσει ώστε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου με ένα τρόπο συνειδητό. Αμφιβολίες που αφορούν τα πολύ κοντινά σου άτομα θα διαλυθούν, γιατί θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Καρκίνο

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον άξονά σου, στο ζώδιο του Αιγόκερου, κι επηρεάζει πάρα πολύ, όλες τις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Ίσως να βρεθείς να μιλάς, ή και να υπογράφεις γραπτά ή συμβόλαια, κυρίως για το συμφέρον τρίτων, αλλά έχοντας πάντα στόχο να ωφεληθείς κι εσύ. Δημόσιες σχέσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και νομικά θέματα, θα ρέουν πιο εύκολα με την συνεργασία άλλων ατόμων. Μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, θα κινείσαι πολύ μεθοδικά κι οργανωμένα, μιας και δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις λάθη που θα σε βάλουν σε περιπέτειες.

10 Ιανουαρίου
Σου αναδύονται βαθιές φιλοδοξίες και στο πρόσωπο των άλλων προσώπων, βλέπεις δικά σου κομμάτια. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, θα σε υποχρεώσει να βγεις έξω από τον εαυτό σου και να δεις μέσα από τα μάτια των άλλων. Το γεγονός ότι θέλεις να πετύχεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από κάθε προηγούμενη φορά, είναι το νέο δεδομένο. Οι ανατροπές σε πράγματα που είχες δεδομένα μπορεί να συμβούν, έχοντας ως στόχο την απομάκρυνση από καθετί παραδοσιακό.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, η σοβαρότητα στην συμπεριφορά σου μαζί με φιλοδοξίες που δεν τις είχες καν ανακαλύψει, θα σε κάνουν να βιώσεις έντονα συναισθήματα, τα οποία όμως θα τα συνειδητοποιείς, όσο θα σχετίζεσαι με τον γύρω κόσμο. Μια διαφορετική πρόταση, μπορεί να ταράξει τα ήσυχα νερά σου γιατί θα αφορά, είτε μια δουλειά, είτε την επισημοποίηση μιας σχέσης.

14 Απριλίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τότε θα βιώσεις μια περίεργη πίεση, την οποία δεν θα σου είναι και πολύ εύκολο να την διαχειριστείς αν χάσεις την ψυχραιμία σου. Τα αρχηγικά σου ταλέντα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σαρώσεις όλες τις δυσκολίες, αν διαχειριστείς την κατάσταση σωστά. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να φανείς προς τα έξω, ενώ εσύ με τον τρόπο σου να την καταστέλλεις.

18 Ιουνίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και γενικά με τα θέλω σου. Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις συνήθως είναι αρκετά δυνατές κι ιδιαίτερες, ενώ με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις τα όμορφα πράγματα της ζωής, με απώτερο στόχο την απόλαυση. Η οικογενειακή κι η οικονομική ασφάλεια, θα είναι το ζητούμενο.

22 Ιουνίου
Ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο σου από τις 21 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Επομένως, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να συλλέξεις τις συναισθηματικές εμπειρίες που θέλεις, αλλά ταυτόχρονα να προστατέψεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τα άτομα που θεωρείς πολύ δικά σου.

30 Ιουνίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου από τις 30 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, θα σου δίνει συνέχεια ευκαιρίες για να εκφράσεις ολοένα και πιο εύκολα τον εσωτερικό σου εαυτό. Το γερό μνημονικό, σε συνδυασμό με την δημιουργική σου σκέψη, θα σου επιτρέψουν να έχεις καλύτερη αίσθηση προς τα που πηγαίνεις και τι αποτελέσματα να περιμένεις.

1-12 Ιουλίου
Είναι το διάστημα κατά το οποίο, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα υπάρξει μια μεγάλη κινητικότητα. Ο στόχος είναι, να μην παρασυρθείς από τα θέλω και τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά να κάνεις δικά σου πράγματα, τα οποία θα σε ευχαριστήσουν. Το να διατηρήσεις την ταυτότητά σου, θα είναι τελικά εκείνο που θα σε ευεργετήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μια σχέση με ένα νεώτερο πρόσωπο, μπορεί να προκύψει αιφνίδια.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε υποχρεώσει να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις, ενώ, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα βιώσεις και θα ξεχωρίσεις μέσα σου το σωστό από το λάθος, πάντα σε σχέση με το άτομο σου και τη ζωή σου. Όταν μάθεις να αποφορτίζεσαι και να μην αναμειγνύεσαι πουθενά, τότε σίγουρα προστατεύεσαι. Πιθανόν να το κάνεις και τώρα, αναζητώντας την προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στον άξονά σου και σηματοδοτεί τα σκαμπανεβάσματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Το να βλέπεις ένα θέμα κι από τις δυο πλευρές του, δεν σημαίνει πάντα ότι είναι εύκολη υπόθεση. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες σε σχέση με το πως τελικά τις έχεις δουλέψει, πιθανόν να είναι ένα κομμάτι που θα σε βαρύνει πάρα πολύ. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σχέσεις που ναι μεν, σε κάνουν να νιώθεις δυνατός/η, αλλά από την άλλη να σε φορτώνουν με ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις.

23 Σεπτεμβρίου
Αγωνίζεσαι με τον δικό σου τρόπο να επιβιώσεις επαγγελματικά και να περάσεις τις δικές σου τις γραμμές. Είναι απαιτητικό το πεδίο της συγκατοίκησης, αλλά σου χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Γενικά μιλώντας, ο τομέας της οικογένειας είναι το δυνατό σου σημείο, αν όμως δεν πηγαίνει κάτι καλά, είσαι ο πρώτος/η που το εκφράζεις, με στόχο να το αλλάξεις, να το διορθώσεις. Το να είσαι ανοικτός/η, σε αυτή την φάση ενώ το έχεις ανάγκη, δεν αποδεικνύεται εύκολο, επειδή δεν δύνασαι να εμπιστευτείς. Αν όμως το προσπαθήσεις, δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

27 Σεπτεμβρίου
Μπαίνεις σε καινούργιες περιπέτειες, αφού ο Άρης θα μπει στον Αιγόκερω και μέσα από τις αντιθέσεις, θα ενεργοποιήσει τον άξονά της επαγγελματικής ανέλιξης. Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι ο στόχος σου είναι να ανέβεις ψηλά, τελικά μέσα απο εντάσεις, πιέσεις και δυσκολίες, θα βγει στην επιφάνεια αυτό που επιθυμείς να κατακτήσεις σε επίπεδο καριέρας και θα το προσπαθήσεις πάρα πολύ. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, θα παλέψεις δράττοντας τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν οι άλλοι. Αυτό θα συμβεί όμως, επειδή εσύ θα στρέψεις την ενέργεια σου σε συνεργάτες κι άτομα με τα οποία συνδέεσαι στενά.

12 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη επανέρχεται στον Αιγόκερω, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, δίνοντας σου την ευκαιρία, είτε να τακτοποιήσεις με έναν ώριμο κι ιδιαίτερο τρόπο την προσωπική σου σχέση, είτε να ωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μέσω καινούργιων γνωριμιών κι επαφών. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, θα κάνεις προσπάθειες για να αναδιοργανωθείς και να προβάλλεις μια πολύ σοβαρή κι ώριμη παρουσία προς τα έξω, η οποία θα εκφράζει ένα κομμάτι από την βαθιά προσωπικότητά σου. Η αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσει, γι' αυτό, καλύτερα να επιτρέψεις σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, να εισβάλει στον προσωπικό σου χώρο, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις την συντροφικότητα. Η σχέση με ένα νεότερο άτομο μπορεί να συμβεί ξαφνικά, αλλά αν εξακολουθήσεις να έχεις συντηρητικές απόψεις, δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις για μεγάλο διάστημα.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Λέοντα

1 Ιανουαρίου
Η χρονιά θα ξεκινήσει για σένα με ένα πολύ τυχερό ερωτικό στοιχείο, που θα εμπεριέχει συγχρόνως ρίσκο, αλλά κι ευκαιρία για καλή ζωή. Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και θα περάσεις καλά, αφού θα βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ παιχνιδιάρικη, έντονη και φλογερή. Στο πρόσωπο ενός Τοξότη που πιθανόν να είναι μεγαλύτερος/η σε ηλικία, θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα άτομο.

24 Ιανουαρίου
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή, σηματοδοτούνται αλλαγές στην συμπεριφορά σου, αφού αναγκαστικά γίνεσαι περισσότερο φιλικός/η, με τάση προς την ομαδικότητα. Ενώ πάντα όλα τα έκανες μόνος/η σου, τώρα, θα σου φανεί περίεργο αν δεν έχεις μια συντροφιά, ή μια συνεργασία. Πάντως, από εκεί που ήσουν πολύ συγκρατημένος/η σε πολλά θέματα, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από τις κλασσικές γραμμές σου και να ζήσεις με περισσότερη ανεμελιά.

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, σε ενεργοποιεί σε θέματα τρίτων τόσο πολύ, που ξεχνάς για λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με την υποχρεωτικά φιλική συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξεις, δε σου ταιριάζουν πολύ και κατά συνέπεια, θα σε βγάλουν για λίγο από τα νερά σου.

14 Φεβρουαρίου
Θα αλλάξεις μέχρι και τις 4 Μαρτίου τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα επικρατήσουν στο μυαλό σου, οι θεωρίες ατόμων που πιθανόν να τις είχες μέσα σου αδρανείς, αλλά τώρα θα τις δεις ολοκληρωμένες μπροστά σου. Δεν θα σου φαίνονται τόσο συντηρητικές όσο πριν, γιατί πλέον αλλάζεις πλώρη και συνεργάζεσαι με άτομα που εσύ παλιά, τα θεωρούσες απρόσωπα ή ιδιαίτερα. Οπότε, κι οι ιδέες σου διαμέσου των άλλων, θα εξελιχθούν σε πολύ προοδευτικές.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της μέσα στον δικό σου άξονα, Λέοντα – Υδροχόου και με τον τρόπο της σου δείχνει πως να ξεπεράσεις το εγώ σου, χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου ή την ατομική σου ταυτότητα. Οι σχέσεις σου θα αλλάξουν, κι όλα θα γίνουν τόσο φιλικά κι άνετα, που θα εξαφανιστούν για λίγο τα προσωπικά σου θέλω. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, το πάρε δώσε με πολύ κόσμο, που πιθανόν να είναι ετερόκλητος κι ιδιαίτερος, θα είναι το μόνιμο ενδιαφέρον σου. Οι σχέσεις σου, θα πάρουν μια άλλη χροιά και τα ταμπού που είχες για πολλά πράγματα, θα παραμερίσουν για χάρη της φιλίας και της ομάδας. Το καλό είναι ότι θα δεχτείς μια σημαντική πρόταση γάμου ή συμβίωσης για να είσαι κι επίσημα, μαζί με ένα πρόσωπο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας.

13 Μαΐου
Συναντάς δυσκολίες στο να εκφράσεις τα δυνατά σου στοιχεία, γιατί νιώθεις ότι όλα γυρίζουν γύρω από θέματα, τα οποία σου μειώνουν την εσωτερική λαμπρότητα και σε μιζεριάζουν. Όμως, αν κρατήσεις τα θέλω σου χωρίς εγωιστικές προβολές, θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι όλα θα ξεπεραστούν. Επίσης, υλικές απολαύσεις κι οικονομικές απαιτήσεις, θα σου ανατρέψουν την εσωτερική ασφάλεια αν δεν τις έχεις ικανοποιήσει.

12 Ιουλίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σε λούσει με την λάμψη της και μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα σου προσφέρει όλα τα δώρα της κι όχι μόνο. Μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για σένα. Επίσης, θα ενδώσεις σε έρωτες παιχνιδιάρικους και μοναδικούς. Γενικά μιλώντας, είναι μια περίοδος που θα περάσεις όμορφα. Επιπλέον, θα έρθουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

22 Ιουλίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, οπότε θα νιώσεις την εσωτερική σου δύναμη να μεγαλώνει, και την λάμψη σου να είναι δεδομένη. Το ότι θα είσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με άλλο σκεπτικό, οτιδήποτε σε απασχολεί.

14 Ιουλίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει μια νέα, περισσότερο υποκειμενική πραγματικότητα, η οποία μπορεί μεν να σου δώσει δημιουργικές ιδέες, αλλά από την άλλη, θα σου κόψει τις ευκαιρίες, αν δεν έχεις την διαλλακτικότητα να διαπραγματευτείς οτιδήποτε τύχει στον δρόμο σου. Αν όμως κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές, δεν θα σε μπλοκάρει η απολυτότητα σου. Παρόλα αυτά, θα κάνεις πράγματα και θα κινηθείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Μέχρι και τις 30 Ιουλίου θα κινείσαι πάνω κάτω, σε αυτούς τους ρυθμούς.

2 Αυγούστου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, φέρνει νέες ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια αρχή σε οτιδήποτε εσύ έχεις ανάγκη να κάνεις, για να ανανεωθείς. Η ζεστασιά που θα εκπέμπεις, θα σου ανοίξει νέα κανάλια. Η σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις σε ότι κάνεις, είναι πλέον δεδομένη.

18 Αυγούστου
Η Πανσέληνος στον άξονά σου Λέοντα – Υδροχόου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να βγει από μέσα σου ο φόβος της μοναξιάς και να τον προβάλεις για λίγο πάνω στα πολύ δικά σου άτομα, πιστεύοντας ότι είναι υπεύθυνα για τα συναισθήματα που νιώθεις. Πιθανώς, η αποστασιοποίηση κι η μάσκα που θα έχεις στο πρόσωπό σου, να τους δείξει ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν. Καλό είναι όμως, να βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος.

9 Νοεμβρίου
Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει κι εσένα πάρα πολύ δυναμικά, μιας και θα κινηθείς επαγγελματικά μέσα από συνεργασίες κι άτομα, που πιθανόν να μην είναι της απολύτου αποδοχής σου. Η καινοτομία κι η νέα τεχνολογία, θα είναι για σένα ένα δυνατό κίνητρο για να ανοιχτείς σε καινούργιες και πρωτοποριακές συνεργασίες. Μπορεί να σου βγει ένα αίσθημα ανταγωνισμού, αλλά δεν πρέπει να κολλήσεις εκεί, γιατί θα χάσεις το μήνυμα των καλών συνεργασιών. Η πίεση που θα ασκήσεις στους γύρω σου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ, θα κρατήσει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου και μετά, θα την χαλαρώσεις.

21 Νοεμβρίου
Βρίσκεσαι σχεδόν πολιορκημένος/η από εντάσεις και βαθιά συναισθήματα, τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα αποδεχτείς, γιατί σου θυμίζουν έλεγχο, εξουσία και μεγάλη κτητικότητα. Όμως είναι κι αυτά, ένα κομμάτι της πραγματικότητας, κι ενώ νόμιζες ότι μόνο οι άλλοι το βιώνουν, το βιώνεις κι εσύ. Η περίπτωση να βρεθείς με έναν Σκορπιό είναι πολύ πιο πιθανή από άλλες φορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχεις δυσκολίες στην επαφή σας.

8 Δεκεμβρίου
Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει για άλλη μια φορά αυτή την χρονιά την ευκαιρία να εξελιχτείς μέσω των άλλων, ακόμα και να μπεις αν γίνεται, στην δική τους θέση, πράγμα δύσκολο για τον δικό σου τον χαρακτήρα. Αναγκαστικά όμως θα το δοκιμάσεις, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αφού, όλα τα επίπεδα, από το ερωτικό μέχρι και το επαγγελματικό, θα περνούν μέσα από τους άλλους. Η βαλίτσα θα πάει μακριά, γιατί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2017, η Αφροδίτη θα παραμείνει εκεί, για να σου θυμίζει ότι τελικά πρέπει να τα μοιράζεσαι όλα και να βλέπεις ακόμα και το άλλο σου μισό, σαν φίλο/η, εκτός από ερωτικό/η σύντροφο.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για την Παρθένο

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου φέρει μια ψυχική αναστάτωση, αφού θα σε ανακατέψει συναισθηματικά και θα νιώσεις ευάλωτος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και με άλλα πρόσωπα που μπορούν, με ένα συναισθηματικό τρόπο να σε προσεγγίσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρξει ένα ερωτηματικό από την πλευρά σου, για το αν θα πρέπει να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι. Πιθανόν να μην μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι ακριβώς θέλει από την σχέση μαζί σου.

5 Μαρτίου
Οι σκέψεις που θα κάνεις, θα αφορούν περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, γιατί με τον Ερμή στον άξονά σου, δηλαδή στους Ιχθείς -μέχρι τις 21 Μαρτίου- θα διοχετεύεις την ενέργεια σου μιλώντας κι επικοινωνώντας, για πράγματα που πιθανόν να μην είναι απόλυτα δικά σου. Το πιο δύσκολο είναι, ότι υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείς, επειδή μπορεί να στηριχτείς σε λάθος πληροφόρηση, άρα, χρειάζεται από την πλευρά σου, να ασκήσεις μεγάλη διάκριση. Το μπέρδεμα θα συμβεί, γιατί άλλα θα περιμένεις, άλλα θα καταλάβεις κι άλλα θα σου έχουν πει. Επομένως, η όλη υπόθεση, είναι αρκετά περίπλοκη, εκτός αν έχεις στο μυαλό σου μια ξεκάθαρη εικόνα, πράγμα, που θα σε βοηθήσει πολύ. Πιθανόν πάντως, να εξαπατήσεις κι εσύ με τα λόγια σου κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου, χωρίς φυσικά να το θέλεις.

9 Μαρτίου
Έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη αυτή την στιγμή κι η Νέα Σελήνη στο αντίθετο άκρο από εσένα, δηλαδή στους Ιχθείς, θα σε κάνει να αναλογιστείς όλες εκείνες τις πλευρές σου, που τις περισσότερες φορές τις κρύβεις. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλεις να δείχνεις τις ευαισθησίες σου, γνωρίζοντας ότι έτσι θα σε θεωρήσουν πολύ ευάλωτο/η και πιθανόν να σε εκμεταλλευτούν. Η θεωρία σου δείχνει να είναι σωστή, γιατί το τοπίο ξεκαθαρίζει με ένα πολύ ξαφνικό κι απρόσμενο τρόπο. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη δημιουργεί για σένα ένα πολύ θετικό κλίμα, αφού παγιώνεται το καλό κομμάτι στις πολύ στενές σου σχέσεις και στις νέες συνεργασίες. Μπορεί να δρέψεις από τον κόσμο την αποδοχή και τον θαυμασμό που ζητάς κι η δουλειά σου να αναγνωριστεί σαν πολύ αξιόλογη. Ένα άτομο που σε είχε σε στενή πολιορκία χωρίς να σου δείξει τι ακριβώς ήθελε από εσένα, ίσως να παρουσιαστεί και να σε ξαφνιάσει, γιατί θα σου ανοίξει πλέον τα χαρτιά του γι' αυτό που νιώθει για σένα. Οι δημόσιες σχέσεις, θα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει το προφίλ σου. Η αγάπη κι η φροντίδα προς τους άλλους, θα είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία. Επειδή θα διαθέτεις καλό ένστικτο, θα συναντήσεις τα πλέον κατάλληλα άτομα για να επιλύσεις τα οικονομικά σου. Επίσης, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι για σένα, το ιδανικό.

12 Ιουνίου
Θα χρειαστεί να πάρεις συγκεκριμένη θέση κι ίσως να πρέπει να πιέσεις τους γύρω σου να αποδεχτούν τις θεωρίες σου, κι αυτό, μάλλον σου φαίνεται δύσκολο. Τούτο συμβαίνει, γιατί αρκετές φορές νιώθεις ότι υστερείς στο επικοινωνιακό σου κομμάτι. Οι άλλοι μπορεί να σε κρίνουν αυστηρά, μόνο και μόνο, γιατί εσύ τελικά, το πιστεύεις. Μέσα όμως από αυτή την κατάσταση, εσύ δοκιμάζεις νέες εμπειρίες με τον Δίδυμο. Η πίεση που θα νιώσεις, οφείλεται στο ότι θα επιζητήσεις την αλήθεια και τελικά αποδεικνύεται ότι, τίποτε δεν είναι εύκολο.

31 Ιουλίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου, πραγματικά θα φανεί σαν δώρο στην ζωή σου, γιατί θα σε βοηθήσει να πάρεις βαθιές ανάσες. Θα ξεφύγεις από πολλές ανακατεμένες καταστάσεις και θα οργανώσεις την ζωή σου με έναν καλύτερο τρόπο. Η θετική σκέψη, θα βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και συγχρόνως να τελειώσεις πολλά από τα πρακτικά θέματα που είχες αφήσει σχεδόν στην μέση. Μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, θα έχεις μεγάλες ευκαιρίες να ολοκληρώσεις το έργο σου. Η λογική κι η έμπνευση, θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν.

6 Αυγούστου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα δώσει μια καινούργια, πιο χαρούμενη διάσταση στα προσωπικά σου θέματα. Μπορεί η επιλεκτική μοναξιά να είναι για σένα ένας τρόπος για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν πρέπει να είσαι με ένα άτομο ή όχι. Οι ευαισθησίες κι οι λαβωματιές μπορεί να υπάρχουν μέσα σου, αλλά με κάποιο τρόπο, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις για λίγο τις πληγές σου. Η κριτική διάθεση σου πιθανόν να υποχωρήσει, κι η καρδιά σου να είναι πιο ανοικτή και συγχωρητική. Με ευκολία θα κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί φυσικά να το θέλεις κι εσύ και να μην περιμένεις τα πάντα από την μοίρα. Βοήθησε κι εσύ με τον τρόπο σου. Μέχρι και τις 29 Αυγούστου θα περάσεις πολύ όμορφα.

22 Αυγούστου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή την πλανητική ενέργεια, μπορείς να ανακαλύψεις έναν πιο εύκολο τρόπο για να βιώνεις την δική σου πραγματικότητα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Οτιδήποτε είχες ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου και δεν το είχες τελειώσει, θα κληθείς να το ολοκληρώσεις εδώ και τώρα, γιατί δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε για την τελευταία στιγμή. Καλό είναι, να μην μιλήσεις, γιατί θα αναγκαστείς να εμπιστευτείς άτομα που δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια.

1 Σεπτεμβρίου
Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σου, θα είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, γιατί μπορεί να χρειαστεί να διαγράψεις από τον μαυροπίνακά σου όλες τις κακές συνήθειες, εξαρτήσεις και καταστάσεις που δεν είναι καθαρές. Ασφαλώς, δε θα γίνει με εύκολο τρόπο, αλλά με την φόρα που θα πάρεις, θα δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις που θα αφορούν την δική σου αλήθεια. Η πίεση των υποχρεώσεων, αφού θα πρέπει να προσφέρεις και με το παραπάνω τις υπηρεσίες σου, (ακόμα και σε ένα ηλικιωμένο άτομο), πιθανόν να σε δυσκολέψει. Η δυναμικότητα, θα είναι το καινούργιο δεδομένο, για να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια από την έκλειψη.

16 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, αναγκαστικά σε βάζει κι εσένα στο παιχνίδι, μιας κι οι σχέσεις σου με τους άλλους θα περάσουν από νέες διακυμάνσεις. Πιθανόν να ανακαλύψεις κάποιες ευαισθησίες που έχεις μέσα σου και να μπερδευτείς για το πως πρέπει να χειριστείς τις υποθέσεις σου, επειδή θα χρειαστεί να περάσεις την ευθύνη και την δύναμη στα άλλα άτομα. Χρειάζονται προσεκτικές επιλογές αλλά και μια πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όλους και όλα.

22 Σεπτεμβρίου
Ο Ερμής συνεχίζει να είναι στην Παρθένο κι επιστρέφει τελικά στην ορθή του πορεία. Έτσι, όλα γίνονται πιο εύκολα, σε επίπεδο επικοινωνίας και πρακτικής εργασίας, αλλά κυρίως, περισσότερο λειτουργικά.

20 Δεκεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να βγεις έξω απο την επικρατούσα λογική και πιθανόν, να σε ωθήσουν να κάνεις υπερβάσεις που σίγουρα δεν είσαι συνηθισμένος/η να κάνεις λόγω του χαρακτήρα σου. Αλλά τελικά, είναι τόσο μεγάλη η πίεση, που θα ακολουθήσεις την ροή του ρεύματος, όποια κι αν είναι αυτή.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Ζυγό

1 Ιανουαρίου
Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιο σου, όμως αυτό θα διαρκέσει μόνο για τρείς ημέρες και μετά η ενέργεια του πλανήτη, θα αλλάξει χέρια. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου όπου και αν βρίσκεσαι.

2 Ιανουαρίου
Ενώ εσύ αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία ή ακόμα και την συντροφικότητα, οι καταστάσεις μάλλον δε σου επιτρέπουν να συμπεριφερθείς άνετα γιατί οι εξωτερικές συνθήκες, σε κρατούν πίσω. Για να μην θυσιάσεις την καλή αίσθηση της αρμονίας και της ομορφιάς που κουβαλάς μέσα σου, θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο ανεξάρτητος/η.

22 Μαρτίου
Θα ξεκινήσει μια περίοδος από τις 22 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου, κατά την οποία, θα δοκιμάσεις να μιλάς πολύ ανοικτά και σχεδόν, αποκαλυπτικά. Ο Ερμής στον άξονά σου, θα σου δώσει μια καινούργια όψη της τρέχουσας πραγματικότητας. Το καλό είναι ότι θα δεις και τις δυο πλευρές ενός ζητήματος και θα είναι πολλοί εκείνοι που θα αναζητήσουν την συμβουλή σου. Πιθανό να πάρεις μια πολύ γρήγορη απόφαση, αν φυσικά συντρέχουν κι άλλα στοιχεία, είτε για γάμο, είτε για συμβίωση.

23 Μαρτίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ωθήσει σε μια καινούργια πραγματικότητα και θα σε οδηγήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Οι προτάσεις που μπορεί να περίμενες εδώ και καιρό, ίσως να γίνουν ξαφνικά, σε χρόνο ανύποπτο και με ένα τρόπο πολύ πιο ασύνδετο, σε σχέση με άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα προχωρήσεις εύκολα σε αλλαγές.

6 Απριλίου
Από σήμερα, κάνεις ένα σοβαρό άνοιγμα προς τρίτα άτομα και με την αρωγή της Αφροδίτης που κινείται στον άξονά σου, (θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 Απριλίου), θα εκπέμψεις μια διαφορετική ενέργεια. Από την μια πλευρά, η ενέργεια αυτή, θα είναι αρκετά δυναμική, αλλά συγχρόνως, θα μεταδίδει την αύρα της συνεργασίας και της συντροφικότητας. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά τίποτε δεν είναι κι ακατόρθωτο. Η βασική επιδίωξη σου, θα είναι να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους γύρω σου, όμως θα χρειαστεί να προσέξεις πάρα πολύ και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που αφορούν είτε το να συζήσεις, είτε το να κάνεις ένα σοβαρό βήμα με ένα άλλο άτομο. Πιθανότατα αυτό, να είναι ακόμα πολύ πρώιμο.

7 Απριλίου
Με την Νέα Σελήνη στον άξονά σου, νιώθεις ότι πρέπει να αυτονομηθείς άμεσα και με ένα τρόπο που δεν σηκώνει αναβολή. Μπορεί να υπάρχουν αποκαλύψεις που αφορούν τις στενές σου σχέσεις, γεγονός το οποίο, μπορεί να σε ωθήσει να ανοίξεις μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου.

12 Ιουλίου
Θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μεταξύ των έντονων συναισθηματικών αναγκών κι επιθυμιών σου κι εκείνες των άλλων ατόμων. Είναι επιτακτική ανάγκη, όλο αυτό να το φέρεις σε μια ισορροπία, ώστε να μην αποπροσανατολιστείς. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις σωστές αποστάσεις από την λογική και το συναίσθημα, αλλά τουλάχιστον αν γνωρίζεις τι είναι εκείνο που πρέπει να αντιμετωπίσεις, το χειρίζεσαι πολύ καλύτερα.

30 Αύγουστου
Η Αφροδίτη πλέον μπαίνει στο ζώδιο σου και σε βγάζει από καταστάσεις που δεν ήταν και πολύ θετικές για σένα. Η απόφαση να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να σταματήσεις να είσαι μοιραίο πρόσωπο, είναι η πλέον σημαντική κίνηση που θα κάνεις για τη δική σου ζωή. Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου, θα συναντήσεις όλες τις ευκαιρίες μαζεμένες, ελέω των καλών συγκυρίων, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στο να βρεις τον ιδανικό σου εαυτό.

9 Σεπτεμβρίου
Ημερομηνία ορόσημο για σένα, αφού ο Δίας μπαίνει πλέον στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί τις συνθήκες για μια νέα τυχερή και ευχάριστη πραγματικότητα, την οποία θα πολλαπλασιάσεις, αν ακολουθήσεις περισσότερο τον εσωτερικό σου εαυτό. Μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου του 2017, θα δεχθείς πολλές και έντονες θετικές επιρροές, αρκεί να είσαι έτοιμος/η για το επόμενο εξελικτικό βήμα στην ζωή σου. Η επικοινωνία, η ισορροπία, η δικαιοσύνη κι η ομορφιά, θα είναι έννοιες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

22 Σεπτεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου ωθώντας σε να γίνεις περισσότερο συνειδητός/η σε όλα τα επίπεδα. Οι συνεργασίες μαζί με μια αρμονική συνύπαρξη με τον/την σύντροφό σου θα είναι η πρώτη σου έννοια. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι μια ιδιαίτερη εσωτερική ενδυνάμωση για να μην εξαρτάσαι αποκλειστικά απο τους άλλους.

1 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα σήμερα στο ζώδιο σου, σε εισάγει σε μια καινούργια αλήθεια, η οποία είναι εγγύτερη με την ουσία σου. Η σχέση σου με τους άλλους, θα διαμορφωθεί προς μια νέα κατεύθυνση μιας και θα προτιμήσεις να σχετίζεσαι περισσότερο με άτομα που θα σου δείχνουν το δρόμο προς την απελευθέρωση και την αλλαγή. Το ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης, ιδιαίτερα όμως εκείνο που αφορά το δικό σου στίγμα πάνω στις καταστάσεις και τους άλλους, θα σε βοηθήσει να νιώσεις ο εαυτός σου.

7 Οκτωβρίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου κάνοντας επίσης σύνοδο με τον Δία, ευνοώντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, στους οποίους και θα προσφέρει απλόχερα δημιουργικές ευκαιρίες. Μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, θα δικαιωθείς σχετικά με κάποιες επιλογές σου και θα δεις τα αποτελέσματα της ζωής σου, αρκετά βελτιωμένα.

16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος στον Κριό σε επηρεάζει άμεσα γιατί βγάζει από μέσα σου ένα νέο δυναμικό, που ίσως να το είχες τελείως απωθήσει από φόβο μήπως και γίνεις υπερβολικά εριστικός/η με τους άλλους και χαλάσεις τις ισορροπίες. Τώρα όμως, θα σε σπρώξει μια καινούργια δύναμη που δεν είχες υπολογίσει, κι η οποία μπορεί να σε κάνει να έρθεις σε ρίξη ακόμα και με σχέσεις που τις θεωρούσες δεδομένες.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Σκορπιό

4 Ιανουαρίου
Σήμερα ξεκινάει μια πολύ έντονη περίοδος για σένα, γιατί μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Η ενέργεια σου, θα γίνει πολύ δυνατή και θα ασχοληθείς περισσότερο με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ίσως οδηγηθείς σε σωματικές υπερβολές ή ασχοληθείς με επικίνδυνα σπορ. Ο πήχης θα ανέβει πολύ ψηλά, γιατί το επιχειρηματικό σου πνεύμα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό κι ισχυρό.

1 Φεβρουαρίου
Όσο μεγαλύτερο είναι το πνεύμα της ελευθερίας γύρω σου, τόσο οι αντιστάσεις σου θα ισχυροποιούνται, γιατί πιθανότατα να θέλεις να αλλάξεις ένα κομμάτι από την ζωή σου και να εξελιχθείς σε ένα νέο άτομο. Αντιστάσεις θα υπάρχουν, αλλά αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία, θα δεις ότι όλα θα διευθετηθούν και κυρίως στο θέμα ενός ακινήτου, στο οποίο αναμειγνύονται κι άτομα από την οικογένεια σου.

6 Απριλίου
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει πλέον στο αντίθετο κομμάτι του άξονά σου, δηλαδή στον Ταύρο. Μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σε βάλει σε μια διαφορετική βάση συνεργασιών, η οποία θα έχει μεγαλύτερη πρακτική εφαρμογή στην ζωή σου. Πιθανόν το πείσμα σου να αυξηθεί, κι ίσως να γίνεις αρκετά αργός/η σε αποφάσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, θα είναι αυτό που θα αναζητήσεις μέσα από συνεργασίες. Συμβουλευτικές υπηρεσίες, ή νομικά θέματα θα σε απασχολήσουν. Καλό είναι, να κρατήσεις τις σκέψεις σου σε ένα σωστό επίπεδο, ώστε να μην ξεπεράσεις όρια που δεν θα σου επιτρέψουν την καλή συνεργασία ή την καλή προσωπική σχέση. Απέφυγε την απολυτότητα γιατί θα έχεις δυσκαμψία στην προσωπική επικοινωνία.

22 Απριλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, είναι μια ευκαιρία να ενδοσκοπήσεις και να δεις που είναι κρυμμένες οι επιθυμίες σου και τι είναι αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι για σένα. Συνήθως το κρύβεις, γιατί δεν θέλεις να γνωρίζουν οι άλλοι τον εσωτερικό σου κόσμο. Επίσης, ο έλεγχος στα πολύ δικά σου άτομα δεν θα κρατηθεί μυστικός, θα τον βγάλεις στην επιφάνεια.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον Ταύρο και σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια, η οποία σίγουρα θα προβληματίσει τους υπόλοιπους, αλλά όχι εσένα. Το να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου, θα είναι μάλλον δύσκολο, γιατί θα φτάσεις στα όρια της ξεροκεφαλιάς, η οποία θα σε κάνει να εμμένεις σε απόψεις. Η εμπιστοσύνη σου σε ένα άτομο θα είναι απόλυτη. Αν ασχολείσαι με την τέχνη, θα έχεις εμπνεύσεις και δημιουργικότητα.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενεργοποιεί στον υπερθετικό βαθμό, αφού έρχεται να σου υπενθυμίσει τα καλά σου σημεία, που μπορείς να μοιραστείς με τα άλλα άτομα. Πιθανόν να αλλάξεις γνώμη και να θέλεις να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο, επειδή πλέον δεν θα φοβάσαι και δεν θα δίνεις μεγάλη σημασία στα αρνητικά του. Η τύχη σου θα μεγαλώσει, κι έτσι, οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι οι πλέον κατάλληλες, κυρίως για επαγγελματική συνεργασία, αλλά και για ερωτική συμβίωση. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα δοκιμάζεις την τύχη σου σε πολλά επίπεδα και θα διαπιστώσεις ότι η εύνοια σε ακολουθεί, κυρίως σε θέματα που αφορούν εσένα σε σχέση με τους άλλους.

6 Μαΐου
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σου παρουσιάζει μια καινούργια πραγματικότητα κι αφορά τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Η εστίαση στα υλικά αγαθά και στην συναισθηματική σταθερότητα, θα είναι αυτό που θα θέλεις να προσφέρεις αλλά και να πάρεις από τους άλλους. Γι' αυτό το λόγο, θα εντείνεις τις ενέργειες σου, με τελικό στόχο την εξασφάλιση σε συναισθηματικό επίπεδο. Πάντως, θα αναζητήσεις την αφοσίωση στις πολύ στενές σου σχέσεις.

28 Μαΐου
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μαζί με την ανάδρομη φορά του, θα αποδειχτεί ότι δεν είναι και τόσο απλό να τη διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σου φέρει ευκαιρίες αλλά και προβλήματα που δεν είχαν λυθεί στο παρελθόν, με στόχο τώρα να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως να μην συνδέονται μόνο με το άμεσο παρελθόν, αλλά και με υποθέσεις που είχες απωθήσει στο ασυνείδητό σου για να μην υποφέρεις και πονάς. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το τοποθετήσεις σωστά μέσα στο μυαλό σου. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα έχεις όλες τις δυνάμεις σου στραμμένες στο να γίνεις περισσότερο συνειδητός/η, αλλά κι ελεύθερος/η από επιρροές που δεν είναι και τόσο θετικές στην ζωή σου.

29 Ιουνίου
Ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και σε απελευθερώνει από ένα κομμάτι που συνδέεται με το παρελθόν. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσεις ακάθεκτος/η σε ότι κι αν έχεις σχεδιάσει. Η πειθαρχία είναι δεδομένη κι έτσι θα εκτελεστούν πιο εύκολα όλα τα προσωπικά σου σχέδια. Το ότι θα έχεις αξιοζήλευτες αντοχές, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το σώμα σου και γενικά την εμφάνισή σου. Το σεξαπίλ σου είναι δεδομένο κι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, ακόμα πιο ισχυρές. Πρόσεξε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές.

10 Αυγούστου
Ίσως να επιλέξεις να εκφράσεις τις απόψεις σου με τρόπο πολύ δυναμικό, αλλά κυρίως πολύ εγωιστικό. Πιθανότατα να θελήσεις να γίνεις το επίκεντρο, αλλά ταυτόχρονα να μην σου είναι εύκολο να αλλάξεις κάποιες προσωπικές πεποιθήσεις. Θα ανταποκριθείς πολύ ζεστά όμως, σε άτομα που θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό ρόλο.

24 Σεπτεμβρίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σε φέρει σε επαφή με μια πιο βαθιά σου αξία, η οποία αφορά την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό σου, αλλά και το ερωτικό μυστήριο γύρω απο το πρόσωπό σου. Μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, θα σου δώσει το πάθος, τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό των αισθήσεων, βοηθώντας σε να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου, γιατί η λίμπιντό σου θα είναι στα ύψη. Οι οικονομικές σου ικανότητες σε συνδυασμό με μια οξεία αίσθηση των σωστών επενδύσεων, θα σου αυξήσουν τη δυνατότητα για κέρδος.

23 Οκτωβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει την ενέργεια σου με πάθος, δημιουργικότητα, αλλά και με μια μεγάλη πίστη απέναντι στα ιδανικά και τις ιδέες σου. Θα ενδυναμωθείς υπερβολικά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο σου, θυμίζοντας μπουλντόζα που σαρώνει όλες τις δυσκολίες στο πέρασμά της.

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε δικαιώσει και θα δεις μπροστά σου -σαν έργο που παίζεται στην σκηνή- τις ιδέες σου να υλοποιούνται πιο εύκολα από άλλες φορές. Η σφοδρότητα των σκέψεών σου θα σε επηρεάσει πολύ έντονα κι αν θέλεις να ξεπεράσεις τις εμμονές σου, θα πρέπει να πράξεις, να καταπιαστείς με την έρευνα και με οτιδήποτε εσύ θεωρείς ότι έχεις ταλέντο. Μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα σου δώσει ένα καινούργιο χρώμα και θα σε βοηθήσει να εντείνεις τις προσπάθειες σου για οικονομική αποκατάσταση.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε υποχρεώσει να αναζητήσεις νέες μανιέρες για να εκδηλώσεις τα μυστικά κομμάτια του εαυτού σου, με έναν πιο εύκολο κι ανεξάρτητο τρόπο. Πιθανόν να ξεκόψεις από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Κάποιες κακές συνήθειες μπορεί να τερματιστούν αυτήν την περίοδο, ωφελώντας πολύ την υγεία σου.

14 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος στον Ταύρο ενεργοποιεί κι εσένα με ένα τρόπο, πολύ δυναμικό. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή βλέπεις όλες τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα μέσω των άλλων. Έτσι, θα στρέψεις όλο σου το ενδιαφέρον, ώστε να κάνεις νέα πράγματα και μέσω τρίτων προσώπων, θα βρεις κι εσύ τον δικό σου δρόμο. Θα υπάρχει ένα μεγάλο δυναμικό πεδίο από την πλευρά σου και θα εκδηλώσεις κατακτητική συμπεριφορά. Αυξημένη θα είναι η καλή αίσθηση σε γούστο και η ροπή προς την καλή ζωή.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Τοξότη

1 Ιανουαρίου
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς γίνεται με τον καλύτερο τρόπο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει λάμψη κι αισιοδοξία, δίνοντας σου την ευχέρεια να περάσεις όμορφες στιγμές. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου, θα δεις να σου ανοίγονται οι πόρτες διάπλατα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό.

6-9 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου ή αρχές του δεύτερου, θα βιώσεις μια έντονη επιθυμία να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα οποιοδήποτε άτομο συναναστραφείς, νιώθοντας πλέον πιο ώριμος/η. Πιθανότατα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο να σε ελκύσει, νιώθοντας ότι η πείρα του μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.

1 Μαρτίου
Ίσως να θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ή και να δράσεις με τρόπο άκρως δυναμικό, αλλά τελικά να μην μπορέσεις να το κάνεις, παρασυρόμενος/η από τα συναισθήματα σου, τα οποία ενδέχεται να σε μπερδέψουν ή να σε αποπροσανατολίσουν.

6 Μαρτίου
Ο Άρης μπαίνει πλέον στον Τοξότη, κι αυτό είναι αρκετό για να σε ωθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να τολμήσεις να κάνεις πιο γενναία βήματα. Η ενέργεια σου θα εκτιναχθεί στα ύψη, ενώ μέχρι και τις 27 Μαίου θα είσαι στην πρίζα, δρώντας με ένταση, γεμάτος/η, ενεργητικότητα. Δεν αποκλείεται να γίνεις οπαδός μιας ιδεολογίας που θα είναι πολύ αντισυμβατική ή ακόμα κι εκρηκτική.

17 Απριλίου
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε αποφάσεις και προσωπικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει, επειδή συνδέεις μυαλό και πράξεις, με ανεκδήλωτα στοιχεία που κρύβεις μέσα σου, αλλά είναι πιο πιθανό τελικά, να επιλέξεις να κινηθείς πάνω σε χνάρια που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

2 Μαΐου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο γνώσης κι αποκαλύψεων, όμως ευτυχώς, διαθέτεις τη δύναμη να αντέξεις και να αποδεχτείς αλήθειες, περισσότερο εύκολα σε σύγκριση με άλλους. Η σχέση σου με τους υπόλοιπους, θα γίνει πιο εκρηκτική, αλλά κατέχοντας κομμάτι της αλήθειας, δεν θα δείξεις να φοβάσαι. Η γνώση, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

24 Μαΐου
Η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στον άξονά σου, θα σε βάλει σε μια τροχιά πιο ανάλαφρη, αλλά πιθανόν κι επιπόλαιη σε σχέση με τα πράγματα. Ενδέχεται μάλιστα, αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να περάσεις κρίση διχασμού. Η ευκολία στο να εισέρχεσαι σε νέες καταστάσεις, θα είναι χαρακτηριστική. Μέχρι και τις 17 Ιουνίου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να γνωρίσεις όσο περισσότερο καινούργιο κόσμο μπορείς. Γενικά μιλώντας, θα ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου και θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος/η.

5 Ιουνίου
Το να βελτιώνεσαι και να βλέπεις καθαρά σε ποιο μονοπάτι χρειάζεται να βαδίσεις, για να εξασφαλίσεις προτεραιότητα κι ευχέρεια στην γνώση και στην σωστή επικοινωνία, θα είναι αποτέλεσμα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Το μυστικό είναι ότι, θα σε υποχρεώσει να αναθεωρήσεις ορισμένες απόλυτες αντιλήψεις σου, ωθώντας σε να δεις από μια διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.

13 Ιουνίου
Η επικοινωνία σου -ελέω του Ερμή στους Διδύμους μέχρι και στις 29 Ιουνίου- θα γίνει πιο γρήγορη, ενώ η επαφή σου με τους άλλους θα σου προσφέρει αυθεντική γνώση. Τα συμπεράσματα, τα βασισμένα στην σωστή κι αντικειμενική κρίση θα βγαίνουν πολύ γρήγορα, τόσο, που κι εσύ θα εκπλαγείς. Το κυριότερο μέλημά σου θα είναι το πως να επικοινωνήσεις σωστά και να εμπνεύσεις τους γύρω σου, με εμπιστοσύνη.

20 Ιουνίου
Η αυλαία από τον ένα μήνα στον επόμενο κλείνει με πρωταγωνιστή εσένα, και την Πανσέληνο να είναι ο μοναδικός οδηγός σου. Το νόμισμα έχει δυο όψεις και θα το αντιληφθείς ξεκάθαρα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις πολύ γρήγορα και γενναία βήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τους άλλους.

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου, αλλά αυτή την φορά θα δρέψεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, γιατί θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, με απώτερο στόχο να αποκτήσεις την προσωπική σου ελευθερία.

9 Σεπτεμβρίου
Η διορατικότητα που μερικές φορές έχεις, σε βοηθάει να αποκαλύπτεις τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Τα επαγγελματικά σου σχέδια πιθανόν να αποκαλυφθούν και να βγουν στην επιφάνεια από ένα άτομο που είχες κατά νου ότι ίσως και να το κάνει, αλλά από την άλλη, είχες αμελήσει να το επιτηρήσεις, γιατί το είχες εμπιστευτεί. Αυτό είναι ένα μάθημα που θα πάρεις, για να αναπτύξεις την διάκριση σου και να φιλτράρεις, ποιον ή ποια, θα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Ευτυχώς η δράση που θα αναλάβεις, με στόχο να υλοποιήσεις ευκαιρίες σε πρακτικό επίπεδο, θα μειώσει τα αρνητικά αποτελέσματα.

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο μπαίνει στο ζώδιο σου και σου προσφέρει μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας, κεφιού και θετικής διάθεσης, ευλογώντας σε με ένα προβάδισμα σε ότι κάνεις. Όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι να φύγει από το ζώδιο σου –στις 11 Νοεμβρίου-, θα ανακτήσεις την ελευθερία σου και κατ’ επέκταση, την ατομική σου ανεξαρτησία, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια καλύτερη προσωπική πραγματικότητα.

13 Νοεμβρίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μείνει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου και θα σε γεμίσει με ιδέες και διάθεση για ανοικτή κι ελεύθερη επικοινωνία. Τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου θα τις επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά, αλλά πρόσεξε γιατί θα γίνεις και περισσότερο μαρτυριάρης/α.

21 Νοεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις ότι η δύναμή σου πολλαπλασιάζεται με ένα τρόπο μοναδικό. Θα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με άλλες φορές και θα βιώσεις νέες καταστάσεις, έχοντας μεγαλύτερο πνεύμα επικοινωνίας και ελευθερίας.

29 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε προικίζει με δύναμη, ενώ τις προσωπικές σου απόψεις, θα τις εκφράσεις με μεγάλη ένταση και φόρα. Το σημαντικότερο είναι ότι, θα γυρίσεις σελίδα σε οτιδήποτε σε συνδέει με το σκοτεινό παρελθόν και θα φωτίσεις ακόμα και τις πιο μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς σου.

14 Δεκεμβρίου
Η Πανσέληνος αυτή σου δίδει ένα μεγάλο κίνητρο να κινηθείς προς τους άλλους με στόχο την συνεργασία, την γνώση αλλά και τις νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ακολούθησε την πορεία αυτή, χωρίς όμως να καταπατάς τους κανόνες που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος/α για τον εαυτό σου.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Αιγόκερω

1 Ιανουαρίου
Την πρώτη ημέρα του χρόνου, ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω. Όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα δραστηριοποιηθούν έντονα, τόσο σε επίπεδο σκέψεων, όσο κι επικοινωνίας, με απώτερο στόχο να οργανώσουν καλύτερα τις υποθέσεις τους.

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής ξεκινάει να είναι ανάδρομος και πάλι, στο ζώδιο σου. Η ανάδρομη αυτή του κίνηση, θα σε ‘’κλείσει’’ μέσα στις προσωπικές σκέψεις κι ιδέες σου, τις οποίες ίσως να μην θελήσεις να τις εκφράσεις προς τα έξω. Η σκέψη σου πάντως, θα είναι πολύ πειθαρχημένη κι οργανωμένη.

10 Ιανουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σε βοηθάει να καθαρίσεις τελείως το τοπίο που υπάρχει μπροστά σου, δίνοντας σου μια καλύτερη προοπτική των πραγμάτων. Όντας βέβαιος/η ότι το τοπίο είναι αρκετά ξεκάθαρο, θα μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις, ξεκινώντας να εργάζεσαι για ότι επιθυμείς να πετύχεις. Συνάμα, είναι και μια καλή ημέρα για να κουρευτείς, να ξεκινήσεις δίαιτα κι οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τη περιποίηση του εαυτού σου. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, θα προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα, θέτοντας νέους όρους, κι υπολογίζοντας περισσότερο, -αλλά με υγιή τρόπο-, τον εαυτό σου.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου χαρίζει την εύνοια της και σε βοηθάει να προοδεύσεις με ένα σχετικά, εύκολο τρόπο. Θα αναδυθεί από μέσα σου η ομορφιά σου, ενώ ταυτόχρονα, θα επιδείξεις μια έντονη εκτίμηση κι αφοσίωση σε ότι καταπιαστείς να κάνεις. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθεί πολύ, δίνοντας σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πλάνο των προσωπικών σου σχέσεων, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πλανητικό δώρο, δημιουργώντας από σήμερα καλύτερες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά καθορίζονται από τη δική σου ελεύθερη βούληση, η οποία στην συγκεκριμένη φάση όμως, χρειάζεται μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το θετικό είναι ότι, η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει καλύτερη και μαζί με αυτή, όλες οι συνεργασίες σου κι οι συναλλαγές σου. Το μυστικό είναι ότι εσύ αλλάζεις, και δεν περιμένεις πια από τους άλλους να κάνουν κάτι για σένα, αλλά αντίθετα, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι ότι δημιουργείς το μέλλον σου, στηρίζοντας το επάνω στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

25 Ιανουαρίου
Ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί, κι εσύ θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Για να είσαι μέσα στα πράγματα, θα πρέπει να οργανώσεις την σκέψη σου και να γίνεις πιο πρακτικός/η. Παράλληλα, σου δοθεί ευκαιρία -αν φυσικά συμβάλουν κι άλλες προϋποθέσεις- να βγάλεις χρήματα, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

6 Φεβρουαρίου
Σήμερα το πλανητικό σύστημα σε βάζει στην πρίζα, αφού πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σου, δίνοντας σου ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Η δημιουργικότητα κι η φιλοδοξία θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα δράσεις πολύ δυναμικά για το μέλλον.

31 Μαρτίου
Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε φέρουν σε σύγκρουση με τρίτα πρόσωπα -λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών-, αλλά από την άλλη, θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον κλοιό ατόμων με τα οποία έχεις διαφορές, ενώ με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις τα δικά σου όρια.

18 Ιουνίου
Διαφοροποιείσαι τελείως στο θέμα των προσωπικών σχέσεων, κι είναι σαν να φυσάει ένας καινούργιος, καλός άνεμος. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ξεκινάει από σήμερα να τροφοδοτεί τις εμπειρίες σου, δίνοντας σου την άνεση να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η φροντίδα κι η προστασία, θα είναι εκείνα που θα αναζητάς από τους άλλους, αλλά συγχρόνως κι εκείνα που θα προσφέρεις. Μέχρι και τις 11 Ιουλίου, θα νιώθεις με τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι πολύ στενά, ότι είσαι σαν οικογένεια μαζί τους.

30 Ιουνίου
Οι συζητήσεις σου θα περιοριστούν, ενώ θα έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι. Μέχρι να φύγει ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα επηρεάζεσαι υπερβολικά από τα πολύ κοντινά σου άτομα, και δεν θα εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους, αν δεν πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το καλό είναι ότι θα δημιουργήσεις ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά και μεγάλης συναισθηματικής επαφής.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, και θα βγει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχεις απωθήσει, από φόβο για την οικογένεια και για τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται. Παρόλα αυτά, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις με πολύ δικά σου πρόσωπα, γιατί έχεις πλέον κατανοήσει τι χρειάζεται να κάνεις για να είσαι κοντά τους.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μια νέα πραγματικότητα, πάνω σε θέματα συναισθημάτων κι οικογενειακών υποχρεώσεων. Ίσως να παραμερίσεις για λίγο τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις της καριέρας σου, για να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά. Η αναστάτωση θα είναι έντονη, μόνο αν δεν έχεις αποφασίσει πως να διαχειριστείς τα προβλήματα και τις ευαισθησίες, τόσο τις δικές σου, όσο και των ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια σου.

27 Σεπτεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό, θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις και θα ευνοήσει τα δυναμικά ξεκινήματα, χαρίζοντας σου μια έντονη επαγγελματική ώθηση. Συγχρόνως θα σε οδηγήσει σε μια δημιουργική απασχόληση, η οποία θα σου δώσει άμεσες λύσεις πάνω σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

9 Οκτωβρίου
Θα χρειαστεί να αναπτύξεις καλές σχέσεις με τρίτους και να επιδείξεις διπλωματία, αφού οι καταστάσεις γύρω σου θα σε αναγκάσουν να κάνεις ανοίγματα, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Αν δεν ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο, θα έχεις σοβαρά θέματα στο να σε καταλάβουν και να μπορούν να συνεργαστούν οι άλλοι μαζί σου.

12 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει για δεύτερη φορά στον Αιγόκερω εφέτος κι αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο! Όταν έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, όλα εξελίσσονται με τρόπο εύκολο κι ιδανικό. Στο διάστημα της παραμονής της- και μέχρι να φύγει στις 7 Δεκεμβρίου-, θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις προσωπικές εμπειρίες, με στόχο να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που πιθανότατα να βιώνεις μέσα στην σχέση σου. Θα αυξηθεί η αυτοεκτίμηση σου και θα περάσεις πολύ όμορφα σε ατομικό, αλλά και σε συντροφικό επίπεδο.

3 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε προμοτάρει με ένα τρόπο δυναμικό, ενώ παράλληλα, σε εισάγει σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σε οδηγήσει σε ένα κόσμο ιδεών που θα είναι πιο κοντά στην δική σου αλήθεια.

19 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου. Ο τρόπος που θα επικοινωνείς, θα γίνεται μέσα από ένα πρίσμα υποκειμενικότητας και πιθανόν, μυστικοπάθειας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από τον πυρήνα σου. Διάφορες ιδέες που δεν είχες υλοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, για να ξεκαθαρίσεις τελικά αν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις ή όχι. Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι αρκετά μεγάλο -μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου κι έπεται και συνέχεια - κι εσύ θα είσαι σε μια φάση που θα βρίσκεις τον εαυτό σου σταδιακά, αλλά ίσως να μην εκφράζεις άμεσα τις σκέψεις σου.

21 Δεκεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου –ταυτόχρονα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο-, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο στην ζωή σου, κατά την οποία, οι κύκλοι των εμπειριών σου θα είναι πολύ μεγαλύτεροι. Η ανεξαρτησία σου, θα είναι εκείνο που θα επιδιώξεις περισσότερο και θα βγεις έξω από τα στενά σου όρια. Αυτό το διάστημα, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ζωή σου και το μέλλον σου.

29 Δεκεμβρίου
Η χρονιά θα κλείσει με μια εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δίνοντας σου πολλές αφορμές για ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σου δώσουν μια δυναμική ώθηση σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις 2016 για τον Υδροχόο

20 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, κάνοντας σε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά κι εμπιστοσύνη για όλες τις ιδέες και τα σχέδια που έχεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

24 Ιανουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου αντιλήψεις, οι οποίες δεν είναι φανερές και βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Θα βρεθείς πάντως με κόσμο, κι αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη έρχεται και σε βοηθάει να δεις κάτι πολύ ξεκάθαρα: τι ακριβώς συμβαίνει με τον εαυτό σου, αλλά και ποια είναι η σχέση σου με τα πολύ δικά σου άτομα. Από την άλλη, επειδή απαιτείται ενέργεια για να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, θα χρησιμοποιήσεις τον θυμό σου για να επιλύσεις οικονομικά θέματα ή για να διεκδικήσεις πράγματα που –με τον καιρό- τα είχες ξεχάσει.

14 Φεβρουαρίου
Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σε σένα, είναι ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου. Σε ενεργοποιεί ιδιαίτερα, και σου δίνει καινούργιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα συγχρονίζεσαι συνέχεια με συμπτώσεις που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα. Τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και γενικά, όποια νέα γνώση σε κάνει περισσότερο λειτουργικό/ή στην δουλειά σου, θα μπορέσεις να τους κατακτήσεις εύκολα.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου την δυνατότητα να υλοποιήσεις πιο εύκολα όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και την ομαδική εργασία. Όσο πάντως δουλεύεις για το κοινό καλό κι ενδιαφέρεσαι για τα άλλα άτομα, αφήνοντας το ‘’εγώ’’ σου απ’ έξω, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, θα πειραματίζεσαι με μεγαλύτερη άνεση στις προσωπικές σου σχέσεις, κι αυτό θα σου χαρίσει μια αίσθηση ελευθερίας και την αύρα ελκυστικής προσωπικότητας.

30 Απριλίου
Η κατάσταση μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για σένα, ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ιδέες και τα πιστεύω σου. Άτομα που είναι συντονισμένα σε μια πολύ διαφορετική συχνότητα από τη δική σου -και κυρίως κολλημένα σε οικονομικά θέματα και με έντονα ‘θέλω’-, ίσως νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Μπορεί όμως κι εσύ, να βιώσεις ένα είδος εσωτερικής πίεσης, που να σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι. Ίσως στην προκειμένη φάση να γίνεις πιο δύσκαμπτος/η σε ότι αποπειραθείς να κάνεις.

13 Μαϊου
Θα διαπραγματευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο τα ‘’θέλω’’ σου και πιθανόν να σου βγει ζήλεια και κτητικότητα. Δεν έχεις συνηθίσει να προβάλλεις αυτό το πρόσωπο, γιατί συνήθως δείχνεις μια αδιαφορία, αλλά τώρα έχεις πεισμώσει υπερβολικά.

28 Μαϊου
Από σήμερα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος στην δουλειά σου, αλλά και γενικά στην κοινωνική σου ζωή, η οποία θα σε υποχρεώσει να διεκδικείς περισσότερο από πριν, αλλά με ένα τρόπο υπόγειο κι αρκετά πιεστικό. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επανέλθεις σε μια παλιά κατάσταση, η οποία θα σε γεμίσει με πείσμα κι αντοχή, αλλά μπορεί να έχει ρίζες εκδίκησης και κυριαρχίας. Αν δεν το παρακάνεις μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα καταφέρεις να επιβληθείς και να έχεις τον έλεγχο σε πολλές καταστάσεις που άπτονται των οικονομικών σου θεμάτων.

12 Ιουλίου
Ξεκινάει μια πολύ καυτή περίοδος για σένα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου, θα γίνεις το επίκεντρο και θα ξεχωρίσεις ακόμα και χωρίς να το θέλεις. Αυτό μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μέσα από ένα άλλο άτομο, αφού η Αφροδίτη που μπαίνει στο Λιοντάρι, σου χαρίζει την λάμψη και την υποστήριξη της, μέσω τρίτων. Η θεατρική συμπεριφορά κι η ζεστασιά που θα εκφράσεις, μπορεί να γίνουν αντικείμενα έκπληξης από τα άλλα άτομα, θα σε φέρουν όμως, πιο κοντά με όλους. Σκέψεις για γάμο και συντροφικότητα, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

14 Ιουλίου
Η σκέψη σου μπορεί να γίνει έντονα υποκειμενική και να ερμηνεύσεις τα γεγονότα, αρκετά εγωιστικά. Ο Ερμής στο Λιοντάρι θα σε δραστηριοποιήσει με ένα τρόπο πολύ προσωπικό. Καλό θα ήταν να προσέξεις όποια συμφωνία κάνεις, γιατί μπορεί μετά να το μετανιώσεις, αν σου ξεφύγει καμιά λεπτομέρεια που μπορεί να αποδειχτεί σημαντική. Αυτό θα κρατήσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου, κι απαιτείται προσεκτική αντιμετώπιση, προκειμένου να μην γίνουν λάθη σε συναλλαγές με τρίτους.

2 Αυγούστου
Μαζί με το θερμόμετρο που ανεβαίνει λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θα ανέβει κι η δική σου θερμοκρασία, και θα σε απογειώσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με αντικειμενικότητα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη εξαιτίας του τρόπου που θα ζυγίζεις τα υπόλοιπα άτομα.

18 Αυγούστου
Ο Αύγουστος φημίζεται για την λαμπρότητα της Πανσελήνου, οπότε μεταφορικά μιλώντας, θα λάμψεις κι εσύ μέσα από την προσωπικότητα και τη θέληση σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα μέσα σου, για να το εκπέμψεις και στους γύρω σου. Αν αναγνωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν, θα νιώσεις μια εσωτερική ολοκλήρωση.

7 Νοεμβρίου
Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ έντονη, και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα, κάνοντας τελικά όλες σου τις κρυμμένες επιθυμίες, πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως να πας σε βάθος και να κοντρολάρεις τα πράγματα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί οι καταστάσεις να σε αναγκάσουν να κινηθείς κάπως υπόγεια, κι ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι της νοοτροπίας σου, να το κρίνεις αναγκαίο.

9 Νοεμβρίου
Ο Άρης στο ζώδιο σου μπαίνει με φόρα και θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σε αναβαθμίσει με ένα τρόπο πολύ συγκεκριμένο: η δυναμικότητα που θα βγάλεις προς τα έξω θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα κινηθείς δρώντας επεκτατικά, με μια μανιέρα πολύ προοδευτική και προχωρημένη σε σχέση με άλλες φορές.

8 Δεκεμβρίου
Η χρονιά ευνοϊκά για σένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, ομορφαίνει την ζωή σου και σε κάνει να νιώθεις και πάλι έφηβος/η. Η φιλική συμπεριφορά, βοηθάει πάντα στο να έρθεις πιο κοντά με περισσότερο κόσμο, κι αυτό είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει τις πόρτες, για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Το τέλος του χρόνου, θα σε βρει πολύ χαρούμενο/η και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

Διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις 2016 για τους Ιχθύες

1 Ιανουαρίου
Ξεκινάς με προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου μέσω των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βάλεις τα δυνατά σου για να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από τα ανοίγματα που θα σου παρουσιαστούν. Ένα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι γύρω σου, ευνοώντας σε σημαντικά. Να θυμάσαι πάντα, ότι τις προϋποθέσεις για επιτυχία, τις δημιουργείς εσύ.

4 Ιανουαρίου
Δημιουργείς ένα καινούργιο σύστημα ιδεών, το οποίο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις στόχους, που αυτή την στιγμή πιθανόν να είναι στον αέρα. Για ένα μεγάλο διάστημα -από σήμερα έως και τις 5 Μαρτίου- θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου, με έναν αποφασιστικό τρόπο, διεκδικώντας πράγματα, ως φυσικό επακόλουθο μιας προγενέστερης διεργασίας, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το εξωτερικό, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης για να επεκτείνεις εκεί την δράση σου.

19 Φεβρουάριου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, δημιουργώντας καλές συνθήκες για να φτάσεις στον ατομικό σου στόχο. Η ευαισθησία σου κι η διαίσθησή σου μπορεί να διοχετευτούν κατάλληλα, ώστε τελικά να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό κι ιδιαίτερο.

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σε βάζει σε περιπέτειες, αφού ξυπνάς απότομα κι εισέρχεσαι σε μια πραγματικότητα που δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκή για σένα. Ίσως δεις πτυχές της προσωπικότητας των άλλων ατόμων, που μπορεί να σου φανούν υπερβολικές. Αν διαχειριστείς καλά το όλο θέμα και δεν αγχωθείς, θα έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου, σχεδιάζοντας έτσι με νηφάλιο τρόπο, την επόμενη κίνηση που θα κάνεις.

5 Μαρτίου
Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του μέσα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εδώ,έως και τις 21 Μαρτίου. Το γρήγορο αυτό πέρασμα του, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις ιδέες που αφορούν τα δικά σου ‘’θέλω’’, και τους τρόπους προσέγγισής τους. Η φαντασία κι η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα μουσικά ή καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

9 Μαρτίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, θα σε κάνουν να εισέλθεις στη δική σου πραγματικότητα. Κινητήριος δύναμη, θα είναι τα έντονα συναισθήματα σου, τα οποία θα μετουσιώσεις σε πράξη, για το δικό σου καλό, αλλά και το καλό των άλλων. Το αίσθημα της φιλανθρωπίας, αλλά και το ενδιαφέρον σου για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για άτομα που έχουν πληγεί, θα αυξηθεί. Είναι σημαντικό να είσαι συμπονετικός/η με τους γύρω σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις την αλήθεια της προσωπικότητας σου.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση, βαθειά συναισθηματική κι ιδιαίτερη, με σκοπό να μπορέσεις να κατακτήσεις την αγάπη. Μέχρι τις 5 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να υπερβείς τα όρια που μερικές φορές δεν σε αφήνουν να αγαπήσεις, ή να αγαπηθείς. Νέα γνωριμία η οποία θα έρθει ξαφνικά και μη αναμενόμενα, θα σε παρασύρει στα δίκτυα ενός έρωτα. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει, είναι αναγκαίο να δράσεις.

29 Μαίου
Θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, μαθαίνοντας μια καινούργια πληροφορία, κι αυτό μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψει, επειδή θα αναγκαστείς να βγεις από καταστάσεις στις οποίες έχεις βολευτεί. Τελικά όμως, θα δεις ότι αυτό, συμβαίνει για το καλό σου, αρκεί να μάθεις να μοιράζεσαι με τους γύρω σου πληροφορίες, χωρίς να τις μετατρέπεις σε κατηγόρια εναντίον τους. Αν ανακατευτείς με πολύ κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να θεωρηθεί ότι κάνεις προπαγάνδα ευαγγελιζόμενος/η μια συγκεκριμένη ιδέα. Αν βρεθείς μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, εμπιστέψου την προσωπική σου ευφυΐα, κι επέτρεψε της να σου δείξει την σωστή πορεία δράσης.

12 Ιουνίου
Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, αφού όλα μεταβάλλονται κι αυτό τείνει να σε κουράσει. Θα γίνονται πολλές συζητήσεις για το τίποτε και θα υποστείς πολλές ταλαιπωρίες χωρίς να καταλήξεις πουθενά. Μέσα από όλο αυτό, κάτι θα διδαχτείς, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η μέσα στον εαυτό σου.

31 Ιουλίου
Μπαίνει ο Ερμής στην Παρθένο κι επηρεάζεσαι ιδιαίτερα, γιατί ο τρόπος που θα σκέφτεσαι, θα γίνει επιτέλους περισσότερο πρακτικός και δεν θα χάνεσαι μέσα σε φαντασιώσεις, που συνήθως δεν σε οδηγούν πουθενά. Η διάθεση για προκοπή και για οργανωμένα μεθοδικά βήματα, θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, αλλά και πρακτικές κινήσεις με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Το διάστημα θα είναι πολύ μεγάλο, γιατί ο Ερμής θα είναι στον άξονά σου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, κι έτσι θα προλάβεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου αλλά και τις επαφές σου.

6 Αυγούστου
Θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες άλλων ατόμων και με τον δικό σου τρόπο, θα προσφέρεις ατελείωτες ώρες υπηρεσίας. Σε αυτό θα συμβάλλει κι η Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στον άξονά σου, και μέχρι και τις 28 Αυγούστου δεν θα σε αφήνει να δρας μόνο για ίδιον όφελος, αλλά και για το κοινό καλό. Ένα άτομο που πιθανόν να σε έχει ανάγκη, να σε συγκινήσει ιδιαίτερα, κι εσύ από τη μεριά σου, θα του προσφέρεις τα μέγιστα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον άξονά σου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, κι επηρεάζει πάρα πολύ τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις, είναι ήδη μεθοδευμένες κι έχουν μπει οι βάσεις από το παρελθόν. Αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις για μια συνεργασία, θα αναγκαστείς να λάβεις υπόψη σου είτε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου, είτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, στις οποίες ίσως παρελθοντικά, να μην είχες δώσει και τόσο σημασία. Οι διαμάχες για ένα δικαστικό θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να επανέλθουν, με στόχο να το κλείσεις ολοκληρωτικά.

1 Σεπτεμβρίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη, θα σε βάλουν σε κατάσταση συναγερμού. Θα βρεθείς να ασχολείσαι πάρα πολύ με τα άλλα άτομα –κι ενώ θα αισθάνεσαι σημαντικός/η- ,συγχρόνως θα βιώνεις μια μεγάλη δυσκολία, επειδή θα εκτεθείς σε πραγματικότητες που πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου. Αυτή, δεν είναι μια καλή περίοδος για οριστικές αποφάσεις. Μέσα από όλο αυτό που γίνεται, θα μπορέσεις να δεις ένα μέρος της αλήθειας, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις ιδιαίτερα ακραίες, εκτός κι αν σε αναγκάσουν οι συνθήκες.

16 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στο ζώδιο σου, σηματοδοτούν μεγάλες προσωπικές αλλαγές, οι οποίες όμως θα σου κοστίσουν. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλιώς, και με αυτόν τον τρόπο θα οδηγήσεις τα πράγματα προς μια κατεύθυνση, με συνειδητή βούληση κι όχι μοιρολατρικά. Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους πάντως, θα εκδηλωθεί, εμπλουτισμένο με ένα στοιχείο συμπόνιας και κατανόησης. Η αποδοχή, ακόμα κι ατόμων που σου δυσκολεύουν την ζωή, είναι το μεγάλο δώρο που θα αποκομίσεις, αν φυσικά το αναζητήσεις κι εσύ.

7 Δεκεμβρίου
Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια όρια που έχουν τεθεί από τις εξωτερικές συνθήκες, γιατί κρίνεις ότι σε δυσκολεύουν αφόρητα. Έτσι, θα δοκιμάσεις να μην κινείσαι τόσο πολύ εντός των περιορισμών, αλλά με περισσότερη χαλαρότητα κι αυθορμητισμό. Είναι φυσικά αναγκαίο, να βρεις την προσωπική σου ελευθερία για να μην βιώνεις την καταπίεση όπως παλιά.

19 Δεκεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου, και το τέλος του χρόνου σε βρίσκει να έχεις μεγάλη ενέργεια και δύναμη ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που σε εκφράζουν περισσότερο. Όλο αυτό, θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, και να βρεις το σθένος να εκφράσεις καλύτερα τις επιθυμίες και τις προσωπικές σου αξίες.

Διάβασε επίσης τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το ζώδιό σου ΕΔΩ - για video ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved