Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 12' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 25' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 18' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 10' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 20° 35' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 47' 24" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 26' 04" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 46' 18" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 19' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 07' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 41' 04" ΙΧΘΥΕΣ
Τοξότης

Τοξότης

Από 23/11 έως 21/12
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Τοξότης

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για τον Τοξότη

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Ωριμάζεις και συγχρόνως παίρνεις τα ηνία της ζωής σου με ένα τρόπο πολύ αυταρχικό και δυναμικό. Ο λόγος είναι, ότι έχεις πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που έχεις αγωνιστεί πολύ σκληρά και δεν σε νοιάζει αν κανείς θα σε κρίνει ή σε καταδικάσει. Νιώθεις ήδη μέσα σου μια πολύ μεγάλη πίεση, η οποία προέρχεται από τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Όλα εφεξής, είναι διαφορετικά από το παρελθόν κι εσύ γίνεσαι ο σοφός δάσκαλος του εαυτού σου. Τούτη, είναι μια κατάσταση ιδιαίτερη και μοναδική, την οποία θα πρέπει να την αγκαλιάσεις, κι όχι να την φοβηθείς. Το να μαθαίνεις μέχρι που φτάνουν τα όρια σου, είναι το πιο δυνατό κομμάτι της σοφίας που θα σου διδάξει ο Δάσκαλος Κρόνος. Έτσι, θα μάθεις να ολοκληρώνεις τους στόχους σου με ένα τρόπο σταθερό, αλλά και μια μέθοδο οργανωμένης τελειότητας που θα σου προσφέρει ασφαλή αποτελέσματα.

Μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, θα δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας επίσης ανοίγματα στους τομείς της προσφοράς και της υπηρεσίας. Δε θα αποφύγεις τις υπερβολές, αλλά συγχρόνως θα δουλεύεις σκληρά, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μιας και θα εργάζεσαι για συγκεκριμένες αξίες.

Από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα, οι ευκαιρίες σου θα αυξηθούν με ένα τρόπο εύκολο και κυρίως επικοινωνιακό. Έτσι λοιπόν, θα αναλογιστείς ότι άξιζε τον κόπο η απομόνωση που βίωσες, αλλά και πιθανόν η αυστηρότητα την οποία χρησιμοποιούσες σαν όπλο απέναντι σε κάθε τι που σε ενοχλούσε ή σε έκανε να ξεπεράσεις τα όρια σου.

Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι εκείνος που θα ρισκάρει γιατί θα αναζητήσει την αλήθεια αλλά και την ελευθερία του. Η εκκεντρική δημιουργικότητα θα είναι ένα κομμάτι που θα σε ιντριγκάρει για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η διάθεση να επιστρέψεις στην χαρά, θα σε οδηγήσει στην απλότητα και κυρίως στον αυθορμητισμό τον οποίο μπορεί να πίστεψες για ένα διάστημα ότι είχε χαθεί.

Η αλλαγή που επιβάλλεται να κάνεις, για να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά ή οικογενειακά θέματα, θα σε οδηγήσει να κάνεις κινήσεις ολοκληρωμένες, αλλά κυρίως, πιο μεθοδικές κι οργανωμένες. Να θυμάσαι ότι, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, έχουν δημιουργηθεί μονάχα για να εξελιχτείς και να οδηγηθείς προς την αληθινή ελευθερία.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Τοξότη

1 Ιανουαρίου
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς γίνεται με τον καλύτερο τρόπο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει λάμψη κι αισιοδοξία, δίνοντας σου την ευχέρεια να περάσεις όμορφες στιγμές. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου, θα δεις να σου ανοίγονται οι πόρτες διάπλατα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό.

6 έως και 9 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου ή αρχές του δεύτερου, θα βιώσεις μια έντονη επιθυμία να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα οποιοδήποτε άτομο συναναστραφείς, νιώθοντας πλέον πιο ώριμος/η. Πιθανότατα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο να σε ελκύσει, νιώθοντας ότι η πείρα του μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.

1 Μαρτίου
Ίσως να θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ή και να δράσεις με τρόπο άκρως δυναμικό, αλλά τελικά να μην μπορέσεις να το κάνεις, παρασυρόμενος/η από τα συναισθήματα σου, τα οποία ενδέχεται να σε μπερδέψουν ή να σε αποπροσανατολίσουν.

6 Μαρτίου
Ο Άρης μπαίνει πλέον στον Τοξότη, κι αυτό είναι αρκετό για να σε ωθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να τολμήσεις να κάνεις πιο γενναία βήματα. Η ενέργεια σου θα εκτιναχθεί στα ύψη, ενώ μέχρι και τις 27 Μαίου θα είσαι στην πρίζα, δρώντας με ένταση, γεμάτος/η, ενεργητικότητα. Δεν αποκλείεται να γίνεις οπαδός μιας ιδεολογίας που θα είναι πολύ αντισυμβατική ή ακόμα κι εκρηκτική.

17 Απριλίου
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε αποφάσεις και προσωπικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει, επειδή συνδέεις μυαλό και πράξεις, με ανεκδήλωτα στοιχεία που κρύβεις μέσα σου, αλλά είναι πιο πιθανό τελικά, να επιλέξεις να κινηθείς πάνω σε χνάρια που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

2 Μαΐου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο γνώσης κι αποκαλύψεων, όμως ευτυχώς, διαθέτεις τη δύναμη να αντέξεις και να αποδεχτείς αλήθειες, περισσότερο εύκολα σε σύγκριση με άλλους. Η σχέση σου με τους υπόλοιπους, θα γίνει πιο εκρηκτική, αλλά κατέχοντας κομμάτι της αλήθειας, δεν θα δείξεις να φοβάσαι. Η γνώση, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

24 Μαΐου
Η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στον άξονά σου, θα σε βάλει σε μια τροχιά πιο ανάλαφρη, αλλά πιθανόν κι επιπόλαιη σε σχέση με τα πράγματα. Ενδέχεται μάλιστα, αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να περάσεις κρίση διχασμού. Η ευκολία στο να εισέρχεσαι σε νέες καταστάσεις, θα είναι χαρακτηριστική. Μέχρι και τις 17 Ιουνίου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να γνωρίσεις όσο περισσότερο καινούργιο κόσμο μπορείς. Γενικά μιλώντας, θα ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου και θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος/η.

5 Ιουνίου
Το να βελτιώνεσαι και να βλέπεις καθαρά σε ποιο μονοπάτι χρειάζεται να βαδίσεις, για να εξασφαλίσεις προτεραιότητα κι ευχέρεια στην γνώση και στην σωστή επικοινωνία, θα είναι αποτέλεσμα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Το μυστικό είναι ότι, θα σε υποχρεώσει να αναθεωρήσεις ορισμένες απόλυτες αντιλήψεις σου, ωθώντας σε να δεις από μια διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα.

13 Ιουνίου
Η επικοινωνία σου -ελέω του Ερμή στους Διδύμους μέχρι και στις 29 Ιουνίου- θα γίνει πιο γρήγορη, ενώ η επαφή σου με τους άλλους θα σου προσφέρει αυθεντική γνώση. Τα συμπεράσματα, τα βασισμένα στην σωστή κι αντικειμενική κρίση θα βγαίνουν πολύ γρήγορα, τόσο, που κι εσύ θα εκπλαγείς. Το κυριότερο μέλημά σου θα είναι το πως να επικοινωνήσεις σωστά και να εμπνεύσεις τους γύρω σου, με εμπιστοσύνη.

20 Ιουνίου
Η αυλαία από τον ένα μήνα στον επόμενο κλείνει με πρωταγωνιστή εσένα, και την Πανσέληνο να είναι ο μοναδικός οδηγός σου. Το νόμισμα έχει δυο όψεις και θα το αντιληφθείς ξεκάθαρα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις πολύ γρήγορα και γενναία βήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε σχέση με τους άλλους.

3 Αυγούστου
Ο Άρης μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου, αλλά αυτή την φορά θα δρέψεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, γιατί θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, με απώτερο στόχο να αποκτήσεις την προσωπική σου ελευθερία.

9 Σεπτεμβρίου
Η διορατικότητα που μερικές φορές έχεις, σε βοηθάει να αποκαλύπτεις τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Τα επαγγελματικά σου σχέδια πιθανόν να αποκαλυφθούν και να βγουν στην επιφάνεια από ένα άτομο που είχες κατά νου ότι ίσως και να το κάνει, αλλά από την άλλη, είχες αμελήσει να το επιτηρήσεις, γιατί το είχες εμπιστευτεί. Αυτό είναι ένα μάθημα που θα πάρεις, για να αναπτύξεις την διάκριση σου και να φιλτράρεις, ποιον ή ποια, θα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Ευτυχώς η δράση που θα αναλάβεις, με στόχο να υλοποιήσεις ευκαιρίες σε πρακτικό επίπεδο, θα μειώσει τα αρνητικά αποτελέσματα.

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο μπαίνει στο ζώδιο σου και σου προσφέρει μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας, κεφιού και θετικής διάθεσης, ευλογώντας σε με ένα προβάδισμα σε ότι κάνεις. Όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι να φύγει από το ζώδιο σου –στις 11 Νοεμβρίου-, θα ανακτήσεις την ελευθερία σου και κατ’ επέκταση, την ατομική σου ανεξαρτησία, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια καλύτερη προσωπική πραγματικότητα.

13 Νοεμβρίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μείνει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου και θα σε γεμίσει με ιδέες και διάθεση για ανοικτή κι ελεύθερη επικοινωνία. Τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου θα τις επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά, αλλά πρόσεξε γιατί θα γίνεις και περισσότερο μαρτυριάρης/α.

21 Νοεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις ότι η δύναμή σου πολλαπλασιάζεται με ένα τρόπο μοναδικό. Θα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με άλλες φορές και θα βιώσεις νέες καταστάσεις, έχοντας μεγαλύτερο πνεύμα επικοινωνίας και ελευθερίας.

29 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, σε προικίζει με δύναμη, ενώ τις προσωπικές σου απόψεις, θα τις εκφράσεις με μεγάλη ένταση και φόρα. Το σημαντικότερο είναι ότι, θα γυρίσεις σελίδα σε οτιδήποτε σε συνδέει με το σκοτεινό παρελθόν και θα φωτίσεις ακόμα και τις πιο μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς σου.

14 Δεκεμβρίου
Η Πανσέληνος αυτή, σου δίδει ένα μεγάλο κίνητρο να κινηθείς προς τους άλλους με στόχο την συνεργασία, την γνώση αλλά και τις νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ακολούθησε την πορεία αυτή, χωρίς όμως να καταπατάς τους κανόνες που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος/α για τον εαυτό σου.

 

.

Διάβασε επίσης

Τοξότης: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4/12 - 10/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Τοξότη από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Τοξότης: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Τοξότη από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Ερμής στον Τοξότη. Και πώς είναι αυτός είπαμε;

Θα περάσω καλά ή να προσπεράσω καλύτερα;

Πώς τρώνε τα 12 ζώδια; Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;

ή ...με ότι άλλο μπορούν;

Είναι πικρά και είναι γλυκά: Το Ζώδιο του Τοξότη

O Τοξότης, έχει πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε απορρίπτει...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης