Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 58' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 32' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 44' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 45' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 40' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 35' 44" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 17' 26" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 47' 41" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 05' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 44" ΙΧΘΥΕΣ
Ιχθύες

Ιχθύες

Από 20/02 έως 20/03
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Ιχθύες

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για τον Ιχθύ

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Έχεις επικεντρωθεί περισσότερο στους άλλους κι αντλείς πλέον την ενέργειά σου από εκεί, εφόσον πιστεύεις ότι αισθάνεσαι καλύτερα όταν επεκτείνεσαι προς περισσότερες κατευθύνσεις. Η γνώση μιας άλλης πραγματικότητας, σε κάνει να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να πράττεις, με στόχο την συνεργασία και την συντροφικότητα.

Πιθανότατα να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο και μπορεί να παντρευτείς ή να συζήσεις. Παράλληλα, θα έχεις κι αυξημένες ευθύνες, οι οποίες θα σε υποχρεώσουν να εμπλουτίσεις τη γνώση σου και να δημιουργήσεις ένα νέο υπόβαθρο, με στόχο την κοινωνική κι επαγγελματική καθιέρωση.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι γίνονται ραγδαίες αλλαγές, οι οποίες όμως απαιτούν από εσένα να μείνεις συγκεντρωμένος στο εδώ και τώρα. Ίσως να μην βρίσκεις χρόνο να απομονωθείς ή να αποσυρθείς και μπορεί να φοβάσαι ότι θα στερηθείς τον ιδιαίτερο χρόνο με τον εαυτό σου. Τελικά, θα διαπιστώσεις ότι θα βρεις άλλους τρόπους, ακόμα πιο παραγωγικούς για να περνάς καλά. Ο καναπές πάντως, θα φύγει για ένα διάστημα από την ζωή σου. Τη θέση του θα πάρουν πιο δημιουργικές ασχολίες σε συνδυασμό με καλλιτεχνία.

Η οικονομική και υλική εξασφάλιση, δε θα εκπληρώνεται πλέον με τους καθιερωμένους γνωστούς τρόπους, αλλά θα ψαχτείς προς κατευθύνσεις οι οποίες θα σε φέρουν μπροστά σε νέες θεωρήσεις, από τις οποίες θα βρεις λύσεις και θα καταργούν προηγούμενα μοντέλα. Χρειάζεται βέβαια προσοχή ως προς τις ανορθόδοξες μεθόδους για την εύρεση πόρων, γιατί πιθανότατα, αν δεν γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο με το οποίο θα καταπιαστείς, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις όπως θα περίμενες. Επομένως, συνιστάται σύνεση και προσοχή.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είσαι αυτή την στιγμή μέσα σε ένα νέφος συναισθημάτων, τα οποία δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και μπορεί να σε παρασύρουν σε χίμαιρες ονειρικές. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μπεις μέσα σε ένα καλλιτεχνικό ή δημιουργικό μοντέλο πραγμάτων, το οποίο θα σου χαρίσει μεγαλύτερη θρησκευτικότητα, ιεραποστολικό έργο και συμπόνια για άλλα πρόσωπα, αλλά θα σου λείπει η πρακτική πλευρά της ζωής. Επομένως καλείσαι να κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Το να εκμεταλλευτείς περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν, είναι τελικά θέμα προσωπικής δύναμης κι εσωτερικής ηρεμίας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη επικοινωνιακή άνεση με τα άλλα τα άτομα, γιατί αρκετές φορές, κλείνεις την πόρτα κι εξαφανίζεσαι, δημιουργώντας αποστάσεις

Από τον Σεπτέμβριο κι ύστερα, θα ανοίξεις πιο εύκολα τα φτερά σου και θα μεγαλώσεις περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο. Συγχρόνως, θα μπεις πιο εύκολα στο κλίμα της συνεργασίας και της συντροφικότητας. Με λίγη καλή προσπάθεια θα έχεις μια καινούργια, διαφορετική ζωή, την οποία όμως πρέπει να στηρίξεις εσύ με συνειδητό τρόπο.

Διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις 2016 για τους Ιχθύες

1 Ιανουαρίου
Ξεκινάς με προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου μέσω των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βάλεις τα δυνατά σου για να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από τα ανοίγματα που θα σου παρουσιαστούν. Ένα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι γύρω σου, ευνοώντας σε σημαντικά. Να θυμάσαι πάντα, ότι τις προϋποθέσεις για επιτυχία, τις δημιουργείς εσύ.

4 Ιανουαρίου
Δημιουργείς ένα καινούργιο σύστημα ιδεών, το οποίο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις στόχους, που αυτή την στιγμή πιθανόν να είναι στον αέρα. Για ένα μεγάλο διάστημα -από σήμερα έως και τις 5 Μαρτίου- θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου, με έναν αποφασιστικό τρόπο, διεκδικώντας πράγματα, ως φυσικό επακόλουθο μιας προγενέστερης διεργασίας, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το εξωτερικό, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης για να επεκτείνεις εκεί την δράση σου.

19 Φεβρουάριου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, δημιουργώντας καλές συνθήκες για να φτάσεις στον ατομικό σου στόχο. Η ευαισθησία σου κι η διαίσθησή σου μπορεί να διοχετευτούν κατάλληλα, ώστε τελικά να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό κι ιδιαίτερο.

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σε βάζει σε περιπέτειες, αφού ξυπνάς απότομα κι εισέρχεσαι σε μια πραγματικότητα που δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκή για σένα. Ίσως δεις πτυχές της προσωπικότητας των άλλων ατόμων, που μπορεί να σου φανούν υπερβολικές. Αν διαχειριστείς καλά το όλο θέμα και δεν αγχωθείς, θα έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου, σχεδιάζοντας έτσι με νηφάλιο τρόπο, την επόμενη κίνηση που θα κάνεις.

5 Μαρτίου
Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του μέσα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εδώ,έως και τις 21 Μαρτίου. Το γρήγορο αυτό πέρασμα του, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις ιδέες που αφορούν τα δικά σου ‘’θέλω’’, και τους τρόπους προσέγγισής τους. Η φαντασία κι η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα μουσικά ή καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

9 Μαρτίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, θα σε κάνουν να εισέλθεις στη δική σου πραγματικότητα. Κινητήριος δύναμη, θα είναι τα έντονα συναισθήματα σου, τα οποία θα μετουσιώσεις σε πράξη, για το δικό σου καλό, αλλά και το καλό των άλλων. Το αίσθημα της φιλανθρωπίας, αλλά και το ενδιαφέρον σου για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για άτομα που έχουν πληγεί, θα αυξηθεί. Είναι σημαντικό να είσαι συμπονετικός/η με τους γύρω σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις την αλήθεια της προσωπικότητας σου.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση, βαθειά συναισθηματική κι ιδιαίτερη, με σκοπό να μπορέσεις να κατακτήσεις την αγάπη. Μέχρι τις 5 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να υπερβείς τα όρια που μερικές φορές δεν σε αφήνουν να αγαπήσεις, ή να αγαπηθείς. Νέα γνωριμία η οποία θα έρθει ξαφνικά και μη αναμενόμενα, θα σε παρασύρει στα δίκτυα ενός έρωτα. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει, είναι αναγκαίο να δράσεις.

29 Μαίου
Θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, μαθαίνοντας μια καινούργια πληροφορία, κι αυτό μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψει, επειδή θα αναγκαστείς να βγεις από καταστάσεις στις οποίες έχεις βολευτεί. Τελικά όμως, θα δεις ότι αυτό, συμβαίνει για το καλό σου, αρκεί να μάθεις να μοιράζεσαι με τους γύρω σου πληροφορίες, χωρίς να τις μετατρέπεις σε κατηγόρια εναντίον τους. Αν ανακατευτείς με πολύ κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να θεωρηθεί ότι κάνεις προπαγάνδα ευαγγελιζόμενος/η μια συγκεκριμένη ιδέα. Αν βρεθείς μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, εμπιστέψου την προσωπική σου ευφυΐα, κι επέτρεψε της να σου δείξει την σωστή πορεία δράσης.

12 Ιουνίου
Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου, αφού όλα μεταβάλλονται κι αυτό τείνει να σε κουράσει. Θα γίνονται πολλές συζητήσεις για το τίποτε και θα υποστείς πολλές ταλαιπωρίες χωρίς να καταλήξεις πουθενά. Μέσα από όλο αυτό, κάτι θα διδαχτείς, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η μέσα στον εαυτό σου.

31 Ιουλίου
Μπαίνει ο Ερμής στην Παρθένο κι επηρεάζεσαι ιδιαίτερα, γιατί ο τρόπος που θα σκέφτεσαι, θα γίνει επιτέλους περισσότερο πρακτικός και δεν θα χάνεσαι μέσα σε φαντασιώσεις, που συνήθως δεν σε οδηγούν πουθενά. Η διάθεση για προκοπή και για οργανωμένα μεθοδικά βήματα, θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες συμφωνίες, αλλά και πρακτικές κινήσεις με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Το διάστημα θα είναι πολύ μεγάλο, γιατί ο Ερμής θα είναι στον άξονά σου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, κι έτσι θα προλάβεις να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου αλλά και τις επαφές σου.

6 Αυγούστου
Θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες άλλων ατόμων και με τον δικό σου τρόπο, θα προσφέρεις ατελείωτες ώρες υπηρεσίας. Σε αυτό θα συμβάλλει κι η Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στον άξονά σου, και μέχρι και τις 28 Αυγούστου δεν θα σε αφήνει να δρας μόνο για ίδιον όφελος, αλλά και για το κοινό καλό. Ένα άτομο που πιθανόν να σε έχει ανάγκη, να σε συγκινήσει ιδιαίτερα, κι εσύ από τη μεριά σου, θα του προσφέρεις τα μέγιστα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον άξονά σου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, κι επηρεάζει πάρα πολύ τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις, είναι ήδη μεθοδευμένες κι έχουν μπει οι βάσεις από το παρελθόν. Αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις για μια συνεργασία, θα αναγκαστείς να λάβεις υπόψη σου είτε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου, είτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, στις οποίες ίσως παρελθοντικά, να μην είχες δώσει και τόσο σημασία. Οι διαμάχες για ένα δικαστικό θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να επανέλθουν, με στόχο να το κλείσεις ολοκληρωτικά.

1 Σεπτεμβρίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη, θα σε βάλουν σε κατάσταση συναγερμού. Θα βρεθείς να ασχολείσαι πάρα πολύ με τα άλλα άτομα –κι ενώ θα αισθάνεσαι σημαντικός/η- ,συγχρόνως θα βιώνεις μια μεγάλη δυσκολία, επειδή θα εκτεθείς σε πραγματικότητες που πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου. Αυτή, δεν είναι μια καλή περίοδος για οριστικές αποφάσεις. Μέσα από όλο αυτό που γίνεται, θα μπορέσεις να δεις ένα μέρος της αλήθειας, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις ιδιαίτερα ακραίες, εκτός κι αν σε αναγκάσουν οι συνθήκες.

16 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στο ζώδιο σου, σηματοδοτούν μεγάλες προσωπικές αλλαγές, οι οποίες όμως θα σου κοστίσουν. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλιώς, και με αυτόν τον τρόπο θα οδηγήσεις τα πράγματα προς μια κατεύθυνση, με συνειδητή βούληση κι όχι μοιρολατρικά. Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους πάντως, θα εκδηλωθεί, εμπλουτισμένο με ένα στοιχείο συμπόνιας και κατανόησης. Η αποδοχή, ακόμα κι ατόμων που σου δυσκολεύουν την ζωή, είναι το μεγάλο δώρο που θα αποκομίσεις, αν φυσικά το αναζητήσεις κι εσύ.

7 Δεκεμβρίου
Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια όρια που έχουν τεθεί από τις εξωτερικές συνθήκες, γιατί κρίνεις ότι σε δυσκολεύουν αφόρητα. Έτσι, θα δοκιμάσεις να μην κινείσαι τόσο πολύ εντός των περιορισμών, αλλά με περισσότερη χαλαρότητα κι αυθορμητισμό. Είναι φυσικά αναγκαίο, να βρεις την προσωπική σου ελευθερία για να μην βιώνεις την καταπίεση όπως παλιά.

19 Δεκεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου, και το τέλος του χρόνου σε βρίσκει να έχεις μεγάλη ενέργεια και δύναμη ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που σε εκφράζουν περισσότερο. Όλο αυτό, θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, και να βρεις το σθένος να εκφράσεις καλύτερα τις επιθυμίες και τις προσωπικές σου αξίες.

 

Διάβασε επίσης

Ιχθύες: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4/12 - 10/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τους Ιχθύες από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Ιχθύες: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τους Ιχθύες από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Πώς τρώνε τα 12 ζώδια; Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;

ή ...με ότι άλλο μπορούν;

Είναι πικρά και είναι γλυκά: Το Ζώδιο των Ιχθύων

Είναι η προσωποποίηση της αυτοθυσίας, της προσφοράς και της απόλυτης συμπόνιας για όλους και για όλα.

Τι ή ποιός εκνευρίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης