Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 36' 01" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 45' 08" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 07° 13' 27" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 11' 33" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 24' 01" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 02° 26' 29" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 23° 42' 33" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 26° 26' 16" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 11° 44' 29" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 59' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 43' 41" ΛΕΩΝ R
Ιχθύες

Ιχθύες

Από 18/02 έως 20/03
SHARES

Ιχθύες: Ετήσιες Προβλέψεις 2017

pisces 2017

2017 ♓: Η προσγείωση θα οδηγήσει τελικά στην απογείωση προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα, με καλύτερες συνθήκες.

Αποδίδουν μέσα στην χρονιά οι κόποι σου καρπούς, επιβραβεύοντας σε, για όλα όσα έχεις πράξει τα προηγούμενα χρόνια. Από τον Οκτώβριο και μετά, θα απολαύσεις τα αποτελέσματα των πράξεων σου ολοκληρωμένα. Επίσης, αίρεται κι ένας σημαντικός παράγοντας που σε περιόριζε εδώ και πολύ καιρό, μιας κι η ωρίμανση σε πολλά θέματα έχει ήδη επέρθει. Χωρίς αμφιβολία, δεν διανύεις το ευκολότερο κομμάτι της ζωής σου, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια σε όλους σχεδόν τους τομείς, γιατί θα υπάρχει ένας –μεταφορικά μιλώντας- εσωτερικός περιορισμός, που εκ των πραγμάτων θα σε ωριμάσει απότομα, ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις τον στόχο σου.
‘’Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη’’, λέει το ρητό, όμως εσύ δεν θα το ακολουθήσεις, γιατί βλέπεις ότι τίποτε δεν καταφέρνεις χωρίς κόπο, διαφορετικά, κινδυνεύεις να χαθείς σε ψευδαισθήσεις και δε θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όμως, σε λίγο καιρό θα το απομυθοποιήσεις το ρητό, γιατί θα σε αναγκάσουν το σύστημα κι οι εξωτερικές συνθήκες. Η επανένταξη πάντως σε αυτό, θα επιτευχθεί όχι μόνο με σκληρή δουλειά, αλλά και με μεθοδικότητα κι ευελιξία απέναντι σε όλα τα πιθανά σχήματα που θα σου προκύψουν. Όλα συμβαίνουν για να αποδεχτείς για τα καλά τον ρόλο της συναισθηματικής ενηλικίωσης και να βγεις από το προσωπικό σου χάος. Αυτό μπορεί να γίνει, είτε αναλαμβάνοντας να φροντίσεις ένα ηλικιωμένο άτομο μέσα στην οικογένεια σου, είτε αναλαμβάνοντας μια δουλειά, πολύ φορτωμένη με ευθύνες κι ιδιαιτερότητες. Όλα πάντως θα συντελέσουν ώστε να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Να θυμάσαι ότι όσο ανεβαίνει ο πήχης, τόσο θα αυξάνονται κι ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις. Η ευαισθησία σου πιθανότατα να δώσει την θέση της στην ενσυναίσθηση, η οποία είναι ένα εξελιγμένο συναίσθημα, γιατί σε βοηθάει να μπεις στα παπούτσια του άλλου, χωρίς όμως να απωλέσεις την ακεραιότητα της δικής σου υπάρξης. Αυτό από μόνο του, θα έχει τεράστια επίδραση στις διαπροσωπικές σου επαφές, γιατί θα μπορείς να κάνεις θαρραλέα βήματα εμπρός, χωρίς να διαλύεσαι, κρατώντας ακέραιη την ατομικότητα σου. Απαραίτητο εργαλείο για να εξελιχθείς, θα είναι να δουλέψεις τον εαυτό σου, είτε μόνος/η σου, είτε με τη βοήθεια ενός ψυχολόγου. Το κλείσιμο κι η μοναξιά που πιθανόν να νιώθεις, αν το θελήσεις, θα εξαλειφτούν μέσα από το ποιοτικό κι επιλεκτικό ψάξιμο αξιών κι ατόμων, που θα αναπληρώσουν τα κενά. Η αναζήτηση δυνατών φίλων ή προσώπων που παίζουν ρόλο κλειδί στην ανάπτυξη σου, ασφαλώς θα είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντά σου.

❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;

Η ερωτική σου ζωή, θα είναι ταυτόχρονα το δυνατό και το αδύνατο σημείο σου. Κι αυτό γιατί, εάν πραγματικά αποφασίσεις να είσαι σε σχέση, μπορείς να βρεις εύκολα ένα άτομο, ενώ αν συνειδητά θελήσεις να παραμείνεις εκτός, θα είσαι μόνος/η σου. Επομένως, είναι στο χέρι σου το πώς θέλεις να παίξεις τα χαρτιά σου. Τώρα βέβαια, σχεδόν σε ακούω να λες ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα κι ότι όλα εξαρτώνται από τους άλλους. Ίσως αυτό να έχει μια βάση, μα το σίγουρο είναι, ότι έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας, κι αν το θελήσεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Να σου υπενθυμίσω, ότι πολλές φορές αναλαμβάνεις σχεδόν ψυχαναγκαστικά τον ρόλο του θύματος που υπομένει τα πάνδεινα και γι’ αυτό σχεδόν πάντα, υπαίτιους, θεωρείς τους άλλους. Αν θελήσεις να παίξεις λοιπόν αυτό το ρόλο, να γνωρίζεις ότι μπορεί να μείνεις μακριά από την αγάπη και τον αληθινό έρωτα. Την δύναμη της αγάπης την έχεις μέσα σου, αλλά κάποιες φορές πιστεύεις ότι με το να υπομένεις δυσάρεστες καταστάσεις, εκφράζεις την αγάπη σου. Παρόλα αυτά, χρειάζεται να γίνεις περισσότερο δημιουργικός/ή και να ανοιχτείς προς νέους ορίζοντες, πραγματοποιώντας επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις την ζωή σου. Επειδή όμως, προτιμάς να επικοινωνείς συναισθηματικά και όχι λεκτικά, αυτό μερικές φορές σε απομονώνει. Τώρα όμως θα επιχειρήσεις να το αλλάξεις αυτό, κυρίως με τη βοήθεια ενός Ζυγού, που σε βάζει σε μια διαφορετική διάσταση. Με έναν Τοξότη, θα υπάρξουν αλλαγές κι ενδέχεται να γίνει δάσκαλός σου, αφού θα σε αναγκάσει να ωριμάσεις με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα μπεις στην διαδικασία της παραγωγικής δημιουργίας, διατηρώντας την αισιόδοξη στάση ότι όλα θα πάνε καλά σε αυτόν τον τομέα. Ένας Ταύρος ή ένας Σκορπιός, θα είναι σημαντικά κεφάλαια στην ζωή σου.

€ ASTROMONEYΠώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Όλοι λένε ότι είσαι τυχερός/ή, αλλά εσύ μερικές φορές δεν το καταλαβαίνεις. Αν όμως παράλληλα με την δημιουργική φαντασία σου, κρατηθείς στις επάλξεις με μεθοδική εργασία, θα δρέψεις θαυμάσια αποτελέσματα. Πάντα θα σώζεσαι την τελευταία στιγμή, κι αυτό είναι μια αναντίρρητη αλήθεια. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι από την γέννησή σου μέσα στην συμπαντική ροή, κι όταν βγαίνεις από εκεί, σημαίνει ότι έχεις λερώσει το εσωτερικό σου με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα ή έχεις κολλήσει την μιζέρια από τον έξω κόσμο, γιατί επηρεάζεσαι υπερβολικά. Ένα ακίνητο θα σε προβληματίσει για ένα μεγάλο διάστημα και χρειάζεται διπλωματία, αλλά ταυτόχρονα απαιτείται να αναλάβεις δράση για να βρεις λύσεις. Από τον Οκτώβριο και μετά, οι ευκαιρίες θα αυξηθούν κατακόρυφα, και θα πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία, όλες οι επιθυμίες σου. Όταν αφαιρείς την ανησυχία από μέσα σου, τα πράγματα ρέουν πιο ήρεμα, κι εσύ συνδέεσαι με το καλό στοιχείο. Ευτυχώς για εσένα, έχεις προστασία και μεγάλη εσωτερική δύναμη στο να μαγνητίζεις όλα αυτά που επιθυμείς.

Ευτυχισμένο 2017 αγαπημένοι μου Ιχθύες!

Διάβασε επίσης

Με ποιο δώρο θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις έναν Ιχθύ;

Μια μεθυστική μυρωδιά μπορεί να ταξιδέψει έναν Ιχθύ και να τον τέρψει.

Γιατί ο Ιχθύς έχει φετίχ με κάθε είδους... μαξιλάρι;

Τα μαξιλάρια του καναπέ, του κρεβατιού, ακόμη και της κούνιας στην βεράντα...

Ιχθύες: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 16/10 - 22/10

Δες την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Ιχθύες, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ιχθύες: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 09/10 - 15/10

Δες την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Ιχθύες, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Ιχθύ, πόσο σε επηρεάζει η Πανσέληνος του μήνα;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης