Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 51' 18" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 34' 09" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 23° 05' 42" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 59' 53" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 01° 28' 20" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 13° 13' 13" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 29° 00' 05" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 24° 46' 27" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 11° 34' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 07' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 16° 51' 57" ΛΕΩΝ R
Αιγόκερως

Αιγόκερως

Από 21/12 έως 20/01
SHARES

Αιγόκερως: Ετήσιες Προβλέψεις 2017

capricorn 2017

2017 ♑: Προβαίνεις σε δημιουργικά ανοίγματα, με στόχο την εξυγίανση παλιών καταστάσεων αλλά και την απόκτηση νέων εμπειριών.

Είσαι από εκείνους που βιώνουν τις μεγάλες αλλαγές, είτε μέσα από επεκτάσεις, είτε μέσα από διάλυση κι επαναπροσδιορισμό των πραγμάτων. Πληρώνοντας οποιοδήποτε τίμημα, θα σταθείς τελικώς στα πόδια σου, γιατί δεν χάνεις το στόχο σου (την αλήθεια σου), κι επιδιώκεις να τον επιτύχεις αυτούσιο κι ολοκληρωμένο. Επέλεξε την επικοινωνία, κι όχι την απομόνωση για να λύσεις τα προβλήματα σου, ή να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεσαι, χάνοντας έτσι τις ευκαιρίες να προχωρήσεις προς τα εκεί που θέλεις. Επομένως, λάβε το πλανητικό μήνυμα που σε θέλει να επεκτείνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών, κι αξιοποίησε το, βάζοντας ως στόχο την εξισορρόπηση όλων σχεδόν των προσωπικών σχέσεων, μέσα από την επικοινωνία. Ξεσκόνισε τις αντζέντες σου και θέσε σαν προτεραιότητα, τις καινούργιες γνωριμίες. Η οικογένεια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο και θα είναι εκείνος ο παράγοντας, που είτε θα σου ανεβάζει τη διάθεση, είτε θα στην γειώνει. Το ίδιο θα συμβεί και με την καριέρα σου, αλλά και τις κοινωνικές επαφές σου. Έχοντας αυτά κατά νου, θα αναζητήσεις μια νέα διέξοδο στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις και να χειριστείς τις αλλαγές που θα βιώσεις να συμβαίνουν μέσα κι έξω από εσένα και θα σε επηρεάσουν με τρόπο βαθύ και καταλυτικό. Επομένως, καλό είναι να ψάξεις πλέον για μόνιμες λύσεις, οι οποίες για να αποδώσουν, θα πρέπει να κάνεις προσωπικές τομές, να αποβάλλεις δηλαδή ότι δεν σου πηγαίνει, ότι σε βαραίνει, ότι σε αγχώνει κι ότι σου κάνει κακό. Μόνο έτσι θα εξυγιανθείς και θα προκόψεις.

❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;

Στα πλαίσια των αλλαγών που επέρχονται, θα υπάρξει διαφοροποίηση και στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Οτιδήποτε δεν πηγαίνει καλά, παίρνεις απόφαση να το κόψεις και μάλιστα με τρόπο δυναμικό. Κάνεις σκληρό παιχνίδι, που στο παρελθόν, δε θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κάνει, κι έχεις πάρει την απόφαση να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, βλέποντας τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Ένας γάμος που κινδυνεύει, απαιτεί να κάνεις συνθηκολόγηση, όμως εσύ πιθανότατα να μην είσαι όσο υποχωρητικός/η απαιτείται, γιατί ίσως να πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις κάποιον/α καλύτερο/η. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αρχίσεις να αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου και να σταματήσεις την ανελέητη αυτοκριτική, ώστε να μπορέσεις να ανασάνεις και να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά. Αν το καταφέρεις, σιγά σιγά θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα μπορέσεις να δεις φως στο τούνελ, ακόμα και σε μια δύσκολη σχέση. Ζεις προσωπικές στιγμές που είναι πολύ ιδιαίτερες, αλλά και φορτισμένες με πολλή ένταση και μεγάλη δυναμική. Το θέμα συμβίωσης ή γάμου θα ξαναπέσει στο τραπέζι και θα επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες και τους στόχους σου. Μην αποκλείεις τίποτε, μήτε ακόμα και μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο για το οποίο είχες κλείσει το κεφάλαιο σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κινηθείς φέτος πολύ τυχοδιωκτικά και παρορμητικά, γιατί θα θελήσεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, κι έτσι για ένα διάστημα θα γίνεις κυνηγός, όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις, γιατί μετά, υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να βάλεις φρένο. Κριός, Δίδυμος, Καρκίνος και Ζυγός, θα είναι από τις σημαντικότερες γνωριμίες που θα κάνεις, γιατί με κάποιο από αυτά τα ζώδια, θα φουντώσει ένας μεγάλος έρωτας, πολύ καταλυτικός κι ιδιαίτερος.

€ ASTROMONEYΠώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Προσπαθώντας να διατηρήσεις αυτό που έχεις με νύχια και με δόντια, θα πάρεις γρήγορα χαμπάρι ότι πιθανώς να χάνεις τον χρόνο σου, κι ίσως να είναι καλύτερα, να επεκταθείς προς μια καινούργια κατεύθυνση. Για σένα, η καριέρα είναι το άλφα και το ωμέγα, κι η καλή σου ψυχολογία, εξαρτάται από το αν ευημερείς ή όχι στην εργασία σου. Αν δηλαδή πηγαίνει καλά η δουλειά σου κι έχεις κοινωνική αποδοχή, τότε είσαι ευτυχής, αν πάλι όχι, ξεκινάει ο Γολγοθάς σου, γιατί έτσι είναι δομημένο το σύστημα αξιών σου. Επομένως, είναι επιτακτικό να επαναπροσδιορίσεις τις θεωρίες σου περί προσωπικών αξιών, γιατί μερικές φορές δεν είσαι ο/η αποκλειστικός/ή υπεύθυνος/η για ότι στραβό συμβαίνει. Κάνε ότι μπορείς για την δουλειά σου, αλλά να μην παίρνεις κατάκαρδα την κάθε αποτυχία ή αστοχία, γιατί αυτό μπορεί και να σε διαλύσει. Καλό είναι μερικές φορές, μετά από μεγάλες προσπάθειες, να αφήνεις στα χέρια του Θεού το αποτέλεσμα και να Τον εμπιστεύεσαι, ότι όλα θα πάνε καλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, βλέπεις ότι οι συνθήκες αλλάζουν άρδην κι εσύ θα πρέπει να ξαναβρείς το ρυθμό σου, γιατί κάτι δεν σου πάει καλά. Επίσης, μπορεί να αρχίσεις μια καινούργια δουλειά η οποία να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέα πράγματα με βάση το σπίτι σου, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ή να συνάψεις καλλιτεχνικές συνεργασίες. Όλα φυσικά, θα εμπεριέχουν το στοιχείο του ρίσκου. Το θετικό είναι ότι, θα κάνεις επικοινωνιακές επεκτάσεις μέσα από διπλωματικές ντρίπλες, κι αυτό θα σε βοηθήσει, κυρίως αν θέλεις να επιτύχεις μια αλλαγή (επαγγελματικής) ταυτότητας ή αλλαγή αντικειμένου. Από τον Οκτώβριο και μετά, όλα θα μπουν σε μια καλύτερη τάξη κι εσύ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να εξελίξεις ότι κάνεις, αλλά και να ανταπεξέλθεις με μεγαλύτερη άνεση στις οικονομικές αντιξοότητες. Τα οικονομικά σου θα πάρουν την ανιούσα, θα εμπιστευτείς περισσότερο την τύχη σου, ενώ, σε συνδυασμό με προσωπικό αγώνα και πολλή δουλειά, θα συναντήσεις την επιτυχία που αναζητάς.

Ευτυχισμένο 2017 αγαπημένοι μου Αιγόκεροι!

Διάβασε επίσης

Σιγά μη σκάσω! Αν δε σε συμπαθώ, θα το καταλάβεις!

Ποια ζώδια μπορούν να προσποιηθούν ακόμα κι αν δε σε συμπαθούν και ποια δεν υπολογίζουν τίποτα;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Κριό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σκορπιού με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σκορπιού με έναν Αιγόκερω;

Ποια ζώδια είναι ντροπαλά και μαζεμένα στην αρχή;

Θα δεις τη χαλαρή πλευρά τους μόνο όταν αισθανθούν οικεία μαζί σου!

Η κυρία Αιγόκερως μπορεί να σε γειώσει σε χρόνο dt!

Σκέφτεσαι να πάρεις την καρδούλα σου και να την βάλεις ταπεινά και γλυκά στα πόδια μια Αιγοκερίνας; Ξανασκέψου το! 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης