Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 15' 57" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 02' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 10' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 38' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 17° 39' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 09' 36" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 17° 58' 32" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 50' 59" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 17' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 00' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 17" ΙΧΘΥΕΣ
Αιγόκερως

Αιγόκερως

Από 21/12 έως 20/01
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Αιγόκερως

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για τον Αιγόκερω

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Έχεις μπει σε μια συγκεκριμένη πορεία και πιστεύεις ότι καλό θα ήταν να μην παρεκκλίνεις από αυτήν. Για αυτό το λόγο, δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα τη διαφορετικότητα, αλλά και γενικά τις αλλαγές που μπορεί να συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην ζωή σου. Τα όνειρά σου αλλάζουν κατεύθυνση κι εσύ, εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία μπορεί να φαίνεται με μια πρώτη ματιά, ότι βασίζεται σε έναν ανώτερο στόχο και σκοπό.

Η διάθεση για ποιοτικές επιλογές, θα είναι πολύ έντονη και σίγουρα θα δικαιωθείς σε πολλούς τομείς, αφού βάλεις μια ηθική ιεράρχηση, η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα τρέχοντα προβλήματα σου. Επειδή πάντοτε κουβαλάς μέσα σου έναν αυστηρό γονιό, αδιαμφισβήτητα δε θα ξεφύγεις από τα όρια, όποια κι αν είναι η επιτυχία που θα σημειώσεις. Δεν θα οδηγηθείς σε υπερβολές, γιατί δεν τις αντέχεις και δεν σου είναι εύκολο να χαλαρώνεις τα αυστηρά σου όρια. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μόνιμα τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου κι αυτό θα σε ωθήσει σε βαθιά ψαξίματα, αλλά και σε μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Θα αναλάβεις εσύ τα ηνία της ζωής σου κι αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις, ότι μόνο εσύ διαφεντεύεις τα πάντα και δεν μπορεί κανένας να σε αμφισβητήσει. Αν τα μέλη της οικογένειας σου αντιμετωπίζουν προβλήματα, εσύ θα είσαι αυτός/η που θα σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου για να τα ανακουφίσει. Η αλλαγή κατοικίας μπορεί να γίνει επιτακτική ανάγκη, κι ίσως αναστατωθείς γιατί όλο αυτό, μπορεί να συμβεί αρκετά αιφνίδια. Αλλά σίγουρα στο τέλος, θα βρεθείς σε έναν καλύτερο χώρο, πιο φωτεινό κι άνετο που θα σου δημιουργεί μεγαλύτερη ευφορία.

Σπουδές, καθώς και μια νέα ιδεολογία που θα είναι περισσότερο κοντά στην δική σου κοσμοθεωρία, θα παρουσιαστούν ως ένας καινούργιος δρόμος, ευνοϊκός για την εξέλιξη σου. Σκέψεις για μετακίνηση στο εξωτερικό, θα σε συναρπάσουν για κάποιο διάστημα. Αν δεν υπάρχουν μάλιστα δεσμεύσεις από οικογενειακές υποχρεώσεις, θα φύγεις πιο εύκολα, αρκεί ασφαλώς να το έχεις αποφασίσει βαθιά μέσα σου. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο στόχος σου μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα είναι να κάνεις ένα άνοιγμα που θα σου αποφέρει περισσότερα έσοδα.

Μετά το πέρας αυτής της φάσης, θα αναζητήσεις περισσότερο να κάνεις συνεργασίες, παρά να κινηθείς αυτόνομα. Ακόμα κι ένα κομμάτι με δυσκολίες κι ανατροπές που θα συναντήσεις, είτε στο σπίτι σου είτε στην καριέρα σου, θα εξομαλυνθεί περισσότερο με συνεργασίες και με έξυπνη επικοινωνία.

Πάντως από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να γνωρίσεις τον ξαφνικό έρωτα και να σε συνεπάρει. Επομένως, μπορεί να θεωρήσεις την χρονιά αυτή, χρονιά των ευχάριστων εκπλήξεων.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Αιγόκερω

1 Ιανουαρίου
Την πρώτη ημέρα του χρόνου, ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω. Όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα δραστηριοποιηθούν έντονα, τόσο σε επίπεδο σκέψεων, όσο κι επικοινωνίας, με απώτερο στόχο να οργανώσουν καλύτερα τις υποθέσεις τους.

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής ξεκινάει να είναι ανάδρομος και πάλι, στο ζώδιο σου. Η ανάδρομη αυτή του κίνηση, θα σε ‘’κλείσει’’ μέσα στις προσωπικές σκέψεις κι ιδέες σου, τις οποίες ίσως να μην θελήσεις να τις εκφράσεις προς τα έξω. Η σκέψη σου πάντως, θα είναι πολύ πειθαρχημένη κι οργανωμένη.

10 Ιανουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σε βοηθάει να καθαρίσεις τελείως το τοπίο που υπάρχει μπροστά σου, δίνοντας σου μια καλύτερη προοπτική των πραγμάτων. Όντας βέβαιος/η ότι το τοπίο είναι αρκετά ξεκάθαρο, θα μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις, ξεκινώντας να εργάζεσαι για ότι επιθυμείς να πετύχεις. Συνάμα, είναι και μια καλή ημέρα για να κουρευτείς, να ξεκινήσεις δίαιτα κι οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τη περιποίηση του εαυτού σου. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, θα προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα, θέτοντας νέους όρους, κι υπολογίζοντας περισσότερο, -αλλά με υγιή τρόπο-, τον εαυτό σου.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου χαρίζει την εύνοια της και σε βοηθάει να προοδεύσεις με ένα σχετικά, εύκολο τρόπο. Θα αναδυθεί από μέσα σου η ομορφιά σου, ενώ ταυτόχρονα, θα επιδείξεις μια έντονη εκτίμηση κι αφοσίωση σε ότι καταπιαστείς να κάνεις. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθεί πολύ, δίνοντας σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πλάνο των προσωπικών σου σχέσεων, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πλανητικό δώρο, δημιουργώντας από σήμερα καλύτερες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά καθορίζονται από τη δική σου ελεύθερη βούληση, η οποία στην συγκεκριμένη φάση όμως, χρειάζεται μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το θετικό είναι ότι, η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει καλύτερη και μαζί με αυτή, όλες οι συνεργασίες σου κι οι συναλλαγές σου. Το μυστικό είναι ότι εσύ αλλάζεις, και δεν περιμένεις πια από τους άλλους να κάνουν κάτι για σένα, αλλά αντίθετα, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι ότι δημιουργείς το μέλλον σου, στηρίζοντας το επάνω στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

25 Ιανουαρίου
Ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί, κι εσύ θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Για να είσαι μέσα στα πράγματα, θα πρέπει να οργανώσεις την σκέψη σου και να γίνεις πιο πρακτικός/η. Παράλληλα, σου δοθεί ευκαιρία -αν φυσικά συμβάλουν κι άλλες προϋποθέσεις- να βγάλεις χρήματα, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

6 Φεβρουαρίου
Σήμερα το πλανητικό σύστημα σε βάζει στην πρίζα, αφού πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σου, δίνοντας σου ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Η δημιουργικότητα κι η φιλοδοξία θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα δράσεις πολύ δυναμικά για το μέλλον.

31 Μαρτίου
Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε φέρουν σε σύγκρουση με τρίτα πρόσωπα -λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών-, αλλά από την άλλη, θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον κλοιό ατόμων με τα οποία έχεις διαφορές, ενώ με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις τα δικά σου όρια.

18 Ιουνίου
Διαφοροποιείσαι τελείως στο θέμα των προσωπικών σχέσεων, κι είναι σαν να φυσάει ένας καινούργιος, καλός άνεμος. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ξεκινάει από σήμερα να τροφοδοτεί τις εμπειρίες σου, δίνοντας σου την άνεση να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Η φροντίδα κι η προστασία, θα είναι εκείνα που θα αναζητάς από τους άλλους, αλλά συγχρόνως κι εκείνα που θα προσφέρεις. Μέχρι και τις 11 Ιουλίου, θα νιώθεις με τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι πολύ στενά, ότι είσαι σαν οικογένεια μαζί τους.

30 Ιουνίου
Οι συζητήσεις σου θα περιοριστούν, ενώ θα έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία στον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι. Μέχρι να φύγει ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου, θα επηρεάζεσαι υπερβολικά από τα πολύ κοντινά σου άτομα, και δεν θα εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους, αν δεν πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το καλό είναι ότι θα δημιουργήσεις ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά και μεγάλης συναισθηματικής επαφής.

4 Ιουλίου
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, και θα βγει στην επιφάνεια οτιδήποτε έχεις απωθήσει, από φόβο για την οικογένεια και για τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται. Παρόλα αυτά, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις με πολύ δικά σου πρόσωπα, γιατί έχεις πλέον κατανοήσει τι χρειάζεται να κάνεις για να είσαι κοντά τους.

19 Ιουλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μια νέα πραγματικότητα, πάνω σε θέματα συναισθημάτων κι οικογενειακών υποχρεώσεων. Ίσως να παραμερίσεις για λίγο τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις της καριέρας σου, για να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά. Η αναστάτωση θα είναι έντονη, μόνο αν δεν έχεις αποφασίσει πως να διαχειριστείς τα προβλήματα και τις ευαισθησίες, τόσο τις δικές σου, όσο και των ατόμων που απαρτίζουν την οικογένεια σου.

27 Σεπτεμβρίου
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό, θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις και θα ευνοήσει τα δυναμικά ξεκινήματα, χαρίζοντας σου μια έντονη επαγγελματική ώθηση. Συγχρόνως θα σε οδηγήσει σε μια δημιουργική απασχόληση, η οποία θα σου δώσει άμεσες λύσεις πάνω σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

9 Οκτωβρίου
Θα χρειαστεί να αναπτύξεις καλές σχέσεις με τρίτους και να επιδείξεις διπλωματία, αφού οι καταστάσεις γύρω σου θα σε αναγκάσουν να κάνεις ανοίγματα, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Αν δεν ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο, θα έχεις σοβαρά θέματα στο να σε καταλάβουν και να μπορούν να συνεργαστούν οι άλλοι μαζί σου.

12 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει για δεύτερη φορά στον Αιγόκερω εφέτος κι αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο! Όταν έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, όλα εξελίσσονται με τρόπο εύκολο κι ιδανικό. Στο διάστημα της παραμονής της- και μέχρι να φύγει στις 7 Δεκεμβρίου-, θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις προσωπικές εμπειρίες, με στόχο να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που πιθανότατα να βιώνεις μέσα στην σχέση σου. Θα αυξηθεί η αυτοεκτίμηση σου και θα περάσεις πολύ όμορφα σε ατομικό, αλλά και σε συντροφικό επίπεδο.

3 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε προμοτάρει με ένα τρόπο δυναμικό, ενώ παράλληλα, σε εισάγει σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σε οδηγήσει σε ένα κόσμο ιδεών που θα είναι πιο κοντά στην δική σου αλήθεια.

19 Δεκεμβρίου
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου. Ο τρόπος που θα επικοινωνείς, θα γίνεται μέσα από ένα πρίσμα υποκειμενικότητας και πιθανόν, μυστικοπάθειας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από τον πυρήνα σου. Διάφορες ιδέες που δεν είχες υλοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, για να ξεκαθαρίσεις τελικά αν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις ή όχι. Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι αρκετά μεγάλο -μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου κι έπεται και συνέχεια - κι εσύ θα είσαι σε μια φάση που θα βρίσκεις τον εαυτό σου σταδιακά, αλλά ίσως να μην εκφράζεις άμεσα τις σκέψεις σου.

21 Δεκεμβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου –ταυτόχρονα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο στην ζωή σου, κατά την οποία, οι κύκλοι των εμπειριών σου θα είναι πολύ μεγαλύτεροι. Η ανεξαρτησία σου, θα είναι εκείνο που θα επιδιώξεις περισσότερο και θα βγεις έξω από τα στενά σου όρια. Αυτό το διάστημα, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ζωή σου και το μέλλον σου.

29 Δεκεμβρίου
Η χρονιά θα κλείσει με μια εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δίνοντας σου πολλές αφορμές για ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σου δώσουν μια δυναμική ώθηση σε προσωπικό επίπεδο.

 

Διάβασε επίσης

Αιγόκερως: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Αιγόκερω από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Η Σκορπιός, Δούκισσα Νομικού, εκμυστηρεύεται στην κάμερα, πράγματα που δεν γνωρίζουμε…

Η Hot Σκορπίνα της επικαιρότητας χτυπά εκ νέου!

Είναι πικρά και είναι γλυκά: Το Ζώδιο του Αιγόκερω

Τον Αιγόκερω, τον θέλεις φίλο, όχι εχθρό

Τι ή ποιός εκνευρίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;

Γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με ένα ζώδιο

Λόγοι που θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς, πριν το επιχειρήσεις...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης