Τα ζώδια που αποφεύγουν κάθε γνωστό τους αν τον συναντήσουν στον δρόμο

Ή κρύβονται ή αλλάζουν πεζοδρόμιο ή κάνουν ότι δεν τους είδαν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που αποφεύγουν κάθε γνωστό τους αν τον συναντήσουν στον δρόμο

Περπατάς αμέριμνα στο δρόμο και συναντάς έναν γνωστό σου. Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να πας να του μιλήσεις ή να τον χαιρετήσεις, βλέπεις ότι σε αγνοεί, αλλάζει δρόμο, σκύβει το κεφάλι και εξαφανίζεται. Ε, να ξέρεις ότι δεδομένα ανήκει σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω. Τώρα βέβαια αν το πάρουμε από την άλλη και τελικά είσαι εσύ εκείνος/η που αποφεύγει όποιον γνωστό συναντά στον δρόμο, τότε μάλλον ανήκεις εσύ σε ένα από τα ζώδια του σημερινού άρθρου μας. Για πάμε να δούμε τι συμβαίνει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για το πόσο ψυχρός και απρόσιτος είναι. Και δεν έχουν άδικο όσοι του τα χώνουν γι’ αυτό τον λόγο. Επικοινωνιακό τύπο δεν τον λες. Ούτε και ομιλητικό. Ειδικά αν τον πετύχεις και σε μέρα που δεν είναι στις καλές του, μάλλον ο Θεός σε έσωσε που δεν έπεσες πάνω στην ξινή του φάτσα. Βέβαια για να τα λέμε και όλα, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και αυτό που του βγαίνει. Αν ο Αιγόκερως δεν θέλει πολλά πολλά με κανέναν, καλά κάνει και τους αποφεύγει όλους και δεν λέει καλημέρα σε άνθρωπο. Δικαίωμά του είναι να αγνοεί γνωστούς, φίλους και γείτονες και να μην τους ρίχνει ούτε βλέμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το δίδυμο αδερφάκι του Αιγόκερω σε ό,τι έχει να κάνει με αυτή την συμπεριφορά. Ούτε εκείνη θέλει πολλά πολλά. Την κουράζει ο κόσμος, δεν είναι επικοινωνιακή. Άσε που τους περισσότερους τους θεωρεί και λίγο… ηλίθιους και δεν χαραμίζει για πάρτη τους ούτε το σάλιο της, ούτε την ενέργειά της. Δεν τους έχει σε υπόληψη και από εκεί ξεκινάνε όλα. Προτιμά την ηρεμία της και την μη συναναστροφή με χαμηλά iq, γι΄αυτό και θα την δεις να αλλάζει πεζοδρόμιο. Ξαναλέμε ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν. Αν η Παρθένος νιώθει καλά με το να αποφεύγει περιττές συναναστροφές, καλά κάνει! Εμείς μαζί της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τελευταίος ο άρχοντας της απομόνωσης. Ο βασιλιάς του «μην του μιλάτε του παιδιού». Ο ένας και μοναδικός Σκορπιός. Κοίτα, τα πράγματα είναι απλά με το ζώδιο αυτό. Δεν θέλει πολλά πολλά με κανέναν. Θέλει την ησυχία του και την ηρεμία του. Άσε που θέλει να περνά απαρατήρητος. Να μην ξέρει κανένας πού είναι και τι κάνει. Δεν θέλει κανείς να ξέρει τίποτα για εκείνον. Ούτε καν αν πήγε να πάρει ψωμί από τον φούρνο. Τόσο μυστικοπαθής αλλά και επιλεκτικός είναι στις κοινωνικές του συναναστροφές. Ούτε επικοινωνιακός είναι, ούτε και υποκριτής για να προσποιηθεί ένα ψεύτικο χαμόγελο και να σου δείξει ότι και καλά χάρηκε που σε είδε. ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ! Ξενέρωσε.. Στο λέμε εμείς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved