ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού- Ζυγού, ζώδια που ανήκουν στον δικό σου σταυρό, επομένως έχεις να περιμένεις πολλά γεγονότα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Πιο συγκεκριμένα, η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει καλά, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στον Κριό στις 08/04 σε αφορά αμεσότατα, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Πιο ανώδυνα θα είναι τα πράγματα, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Οι τομείς που έρχονται στο προσκήνιο είναι αυτός της δουλειάς και της καριέρας κι εκείνος του σπιτιού και της οικογένειας. Εκεί θα πέσει όλο σου το ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά και μπορεί σε κάποιες φάσεις να νιώθεις πως πιέζεσαι και πως έρχεσαι σε δύσκολη θέση με κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, γνωρίζεις καλά όμως ότι τα ξεκαθαρίσματα ποτέ δεν είναι εύκολα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει περισσότερο, εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, και κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις σου ή τα αδέρφια σου, ενώ μπορεί να κάνεις γνωριμίες κομβικής σημασίας.

Έχεις κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αφού ο μεγάλος σου βραχνάς, ο Πλούτωνας, από τις 21/01 θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο. Σου άλλαξε μια για πάντα την ζωή και σου επέβαλλε σκληρές αλλαγές, αλλά πάνε αυτά τώρα πέρασαν. Εκτός κι αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες τελευταίες μέρες του ζωδίου, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα τον ξαναέχεις για λίγο (02/09- 19/11), άρα μένει να δεις τι άλλο του μένει να σου κάνει. Από τον Υδροχόο θα σε κάνει να αλλάξεις τη σχέση με το χρήμα και μπορεί να σε φτάσει στα δύο άκρα, αναλόγως πως θα σε πετύχει... Προς το παρόν, θα τον καταλάβεις, αν έχεις γεννηθεί στις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 3ο οίκο σου. Η επικοινωνία σου με τους γύρω θα δυσκολέψει, ίσως γιατί θα νιώθεις έντονη κριτική σε αυτά που λες ή γιατί δεν θα μπορείς να βρεις τις λέξεις να εκφράσεις όσα έχεις στην ψυχή και το μυαλό σου. Βέβαια, όταν θα πρόκειται εσύ να κάνεις παρατηρήσεις και υποδείξεις η γλώσσα σου θα πηγαίνει ροδάνι. Ο κύκλος των γνωστών και των φίλων σου θα μείνει στάσιμος, ίσως κιόλας με κάποιους να χαθείς, ενώ δεν θα είσαι ανοιχτός/η σε νέες γνωριμίες. Προβλήματα μπορεί να έχεις με συγγενικά πρόσωπα και μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις κατά τις μετακινήσεις σου. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Ακόμη δεν θα πάρεις τίποτα χαμπάρι, αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 θα σου δείξει τις χαρές της ζωής σου, καθώς και αμέτρητες ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση θα έχεις, αλλά και σε ζητήματα καρδιάς δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Επίσης, θα λαμβάνεις συχνά δωράκια, ενώ μπορεί να έχεις και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Ως προς το τελευταίο, θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην το παρακάνεις. Τα δημιουργικά σου σχέδια πάνε πρίμα και θα σου εμφανιστούν σημαντικές ευκαιρίες για να τα προωθήσεις. Εύνοια και καλές εξελίξεις θα έχεις επίσης σε θέματα που αφορούν στα παιδιά σου, ενώ εάν το επιθυμείς μπορεί να έρθει και ένας απόγονος. Μόνο εάν ανήκεις στο 1ο πενταήμερο του ζωδίου, δεν θα έχεις την άμεση επιρροή του. Από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους θα αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό οι συνθήκες στο χώρο εργασίας σου να γίνουν πιο συμφέρουσες και ευνοϊκές για εσένα ή να σου δοθούν επιπλέον παροχές, αν όχι και κάποια αύξηση. Αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά, επίσης μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις τις κινήσεις σου και να έχεις εξαιρετικά καλά αποτελέσματα. Αν προκύψουν θέματα υγείας, παρόλο που έχεις μία σχετική προστασία, δεν θα πρέπει να τα πάρεις αψήφιστα, ενώ προς όφελός σου θα είναι να μην εγκαταλείψεις τις καλές σου συνήθειες. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου.

Ποδαρικό για το νέο έτος φαίνεται πως σου κάνει ο Άρης, αφού μόλις στις 04/01 θα μπει στο ζώδιό σου και θα βρίσκεται εκεί έως και τις 22/03 δίνοντάς σου τα κίνητρα και το θάρρος που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, μία εγωιστική και υπεροπτική συμπεριφορά προς όλους θα την έχεις κι αυτό πιθανώς να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η διέλευσή του από τον Κριό (30/04-08/06) μεταφέρει τη δράση, αλλά και τις εντάσεις και τους καβγάδες εντός του σπιτιού σου. Αυτό το διάστημα θα είναι υπερβολικά δύσκολο να βρεις κοινή γραμμή πλεύσης με τους δικούς σου τουλάχιστον εάν δεν έχουν προηγηθεί χοντρές διαφωνίες και μεγάλες κόντρες. Από την άλλη θα υπάρξει κινητοποίηση σε ό,τι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία σου ή και με κάποια μετακόμιση/μετανάστευση. Η ηρεμία των σχέσεων και των συνεργασιών σου απειλείται, μόλις μπει στον Καρκίνο (04/09-03/11). Τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για κατά μέτωπον επιθέσεις που όμως κάποιες φορές θα αποδειχτούν ωφέλιμες, αφού μόνο έτσι μπορούν να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και όχι με περιστροφές και γλυκόλογα. Η αναδρομή του στο ζώδιο του Λέοντα από τις 07/12 επηρεάζει τα οικονομικά σου και περισσότερο ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου. Πιθανώς να σου προκύψουν θέματα από παλαιότερες ατασθαλίες ή να πρέπει να επανεξετάσεις το πώς διαχειρίζεσαι τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως πρόκειται για το πλέον ακατάλληλο διάστημα για καινούριες επενδύσεις ή για αιτήσεις δανείων κλπ. Αντιθέτως, πάνε καλά οι διακανονισμοί τέτοιων εκκρεμοτήτων.

Τόσο στην αρχή της χρονιάς (23/01-15/02), όσο και προς τα τέλη (11/11- 06/12) θα φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και θα καρπώνεσαι όλα τα καλά που μπορεί να σου προσφέρει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Στον ίδιο τομέα μπορεί να σε βοηθήσει πολύ και κατά τη διέλευσή της στον Καρκίνο (17/06- 10/07) απέναντί σου. Σε θέματα έρωτα έχεις να περιμένεις πολλά από την παραμονή της στον Ταύρο (29/04- 22/05), ενώ απλόχερη θα είναι μαζί σου και με τις ευκαιρίες που θα έχεις για διασκέδαση και καλοπέραση. Η δουλειά σου θα πάρει τα πάνω της όταν θα βρίσκεται στον Ζυγό (29/08- 22/09), ενώ μία καλή περίοδος για τα οικογενειακά σου θέματα είναι όταν θα περνάει από τον Κριό (05/04- 28/04). Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα ανέβουν, όταν θα βρίσκεται στον Υδροχόο (16/02- 10/03 και 07/12 έως τα τέλη της χρονιάς), αλλά και το καλοκαίρι που θα είναι στον Λέοντα (11/07- 04/08).

Η πιο σημαντική αναδρομή από τις τρεις του Ερμή για εσένα είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό (02/04-25/04) και θα επηρεάσει περισσότερο της οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την ακίνητη περιουσία σου. Αρκετές θα είναι οι παρεξηγήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και μόνο αν κάτι κρατάει από παλιά, θα μπορέσετε να το λύσετε. Αγοραπωλησίες ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων είναι προς όφελος σου να τις αποφύγεις και να τις μεταθέσεις για όταν θα είναι ορθόδρομος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved