ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι πολύ καλοί μήνες για την ερωτική σου ζωή που μπορούν να φέρουν αρκετές και τυχερές εξελίξεις, αφού θα βρίσκονται στο ζώδιο σου, αν και όχι ταυτόχρονα στο δικό σου δεκαήμερο, διαδοχικά ο Άρης και η Αφροδίτη, οι δύο ερωτικοί πλανήτες, οι οποίοι μόνο θετικά φαίνονται να σε επηρεάζουν, αφού θα έχουν με Δία και Κρόνο ευνοϊκές όψεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις μέσα στην σχέση σου κι έτσι μπορείς να λύσεις προβλήματα, χωρίς να σου λείπει ο ρομαντισμός και το συναίσθημα. Πολύ σημαντική για την πορεία των ερωτικών σου σχέσεων είναι και η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 24/4, που ενεργοποιεί μάλιστα την έκλειψη του περασμένου Οκτώβρη, και μπορεί να φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται η σχέση σου, αν έτσι πρέπει να γίνει, να φτάσει στο τέλος της ή εάν έχει δοκιμαστεί επιτυχώς, να αποφασίσετε με το άλλο σου μισό να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως σου φέρει έναν μεγάλο έρωτα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο στις αρχές Μαΐου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μάλλον θα προκαλέσει μοιραία πάθη και ανεξέλεγκτα συναισθήματα, που κάποιες φορές δεν θα βγουν σε καλό. Ίσως μέσα στην σχέση να υπάρξουν ακραίες ή τοξικές συμπεριφορές που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Αν τώρα κάνεις μία καινούρια γνωριμία, σίγουρα το άτομο που θα μπει στην ζωή σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Οι καταστάσεις ίσως σκληρύνουν ένα παραπάνω τον Ιούνιο που θα περάσει και ο Άρης στον Ταύρο και θα κλείσει ακριβώς την ίδια όψη. Μακράν καλύτερα θα περάσεις μετά τα μέσα Ιουνίου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σου χαρίζει μόνο καλές στιγμές, τύχη και εύνοια, ενώ και το Νοέμβριο που θα ξαναβρεθεί στο δικό σου ζώδιο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αντιθέτως, οι εξελίξεις και οι αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα είναι ωφέλιμες, ενώ οι συνθήκες είναι εξαιρετικά καλές και για να δημιουργήσεις μία καινούρια. Σε εγρήγορση πάντως θα είσαι μέχρι και την τελευταία μέρα του χρόνου με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να σου υπόσχεται καινούριες αρχές στα ερωτικά σου συμβολικά ή κυριολεκτικά.

2ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο στις αρχές Φεβρουαρίου σου υπόσχεται, με το τρίγωνο που θα κλείσει με τον Ουρανό, ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Πιθανότατα να δεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό να βελτιώνεται θεαματικά ή εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να βιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Μήνας με πολλές εξελίξεις θα είναι και ο Μάιος, αφού η Νέα Σελήνη, στις 8/5, στον Ταύρο σε επηρεάζει άμεσα στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ το δεκαήμερό σου πιάνει και η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Αυτή την περίοδο ωστόσο, ειδικά αν είσαι προς τις τελευταίες ημέρες σε αγγίζει ακόμη ο Ουρανός, είναι πιθανό να έχεις έναν αναπάντεχο χωρισμό ή έναν καβγά μεγάλης έντασης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, δεν έχεις να φοβάσαι και πολλά, αφού μάλλον θα σου φέρει στα ξαφνικό κάτι πολύ καλό, που όμως είναι αμφίβολο αν θα έχει διάρκεια. Κοντά στα τέλη Ιουνίου, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να κλείνει θετικές όψης με Άρη και Κρόνο, προβλέπεται πως θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ θα νιώσεις και συναισθηματική ασφάλεια. Αν τότε ξεκινήσεις μία σχέση, έχει πολλές πιθανότητες να αντέξει στον χρόνο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 που θα λειτουργήσει για εσένα βοηθητικά. Προκλήσεις μπορεί να κρύβει ο Οκτώβρης, κατά τα μέσα του, με την αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού να σου φέρνει πάλι ξαφνικές αλλαγές και πιθανώς κάποια απομάκρυνση από τον/την αγαπημένο/η σου, ίσως και οριστική. Ταυτόχρονα θα είναι και ο Άρης στον Καρκίνο, που θα δυναμιτίζει το κλίμα. Βέβαια θα κάνει κι ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που δεν αποκλείεται να φέρει θετικά γεγονότα ή να λειτουργήσει κάπως προστατευτικά. Η κατάσταση όλη εξομαλύνεται από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει μόνο θετικά.

3ο δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο από τον Ιανουάριο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού κι ασφαλώς αυτή η συνθήκη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις σχέσεις σου, αν και όταν θα βρεθεί η Αφροδίτη στον Ζυγό, κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου, το τετράγωνό της μαζί του ίσως σου θυμίσει παλιές «κακές εποχές», όπως το ίδιο θα συμβεί και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 21/7 στην τελευταία μοίρα, άρα σε απόσταση αναπνοής από τον «κακό», αλλά και όταν ο Άρης από τον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση στις αρχές του Νοέμβρη μαζί του. Μοιραίες αλλαγές, ακραίες συμπεριφορές και έντονα πάθη θα τα ζήσεις και πάλι. Πάντως τον Ιανουάριο προς τα μέσα Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα είναι ιδιαίτερα καλή μαζί σου, χαρίζοντάς σου όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και ενδιαφέρουσες καινούριες γνωριμίες. Πιο συνταρακτικά γεγονότα μπορείς να περιμένεις μετά τα μέσα Μαΐου που θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα συναντηθεί με τον Ουρανό. Τότε ίσως να φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις μέσα στην σχέση σου ή να βγουν στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά χοντρά προβλήματα και να υπάρξει ένας χωρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορείς άνετα να ελπίζεις σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ωστόσο, είσαι τυχερός/η μες στην ατυχία σου γιατί λίγο πριν περάσει και αυτή και ο Δίας στους Διδύμους θα κλείσουν μεταξύ τους σύνοδο. Αυτό σημαίνει μεγάλη τύχη και προστασία και είναι βέβαιο πως όπως και να καταλήξουν τα πράγματα μάλλον για το καλό σου θα είναι, αν και κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα χάσεις την μπάλα κατά κάποιο τρόπο. Πολύ καλό θα είναι και το 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου που θα την έχεις απέναντι σου στον Καρκίνο να μην δέχεται κανενός είδους «ενοχλήσεις». Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 15/11 μέσα στον 5ο ερωτικό σου οίκο και με τον Ουρανό αγκαζέ με την Σελήνη του σχήματος, θα σε αναστατώσει για άλλη μια φορά και θα σου αλλάξει τα δεδομένα. Επίσης πρόκειται για μία περίοδο με ξαφνικούς χωρισμούς κι ακόμη πιο ξαφνικούς νέους έρωτες. Στις αρχές του Δεκέμβρη που θα είναι και πάλι στο ζώδιό σου, οπωσδήποτε οι καταστάσεις θα είναι πιο ήπιες και μπορείς να ελπίζεις πως θα υπάρχει μία σχετική σταθερότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved