ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Αιγόκερε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Από τις πιο σημαντικές χρονιές, θα είναι αυτή για τα οικονομικά σου και το βάρος θα πέσει απότομα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, ήδη λίγο μετά τις αρχές του χρόνου. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει μεγάλες αλλαγές που ναι μεν μπορεί να αφορούν το εισόδημά σου, αλλά δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κατά πολύ και τον τρόπο που εσύ διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, ανεξάρτητα από το αν έχεις ή δεν έχεις πολλά ή λίγα. Θα είσαι ανοιχτός/η στα μεγάλα ρίσκα και θα παίρνεις τις αποφάσεις σου με τη λογική «ή όλα ή τίποτα». Αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορεί να σου φέρει πολλά κέρδη, αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα της αποτυχίας. Επίσης, θα ψάξεις να βρεις καινούριους τρόπους για να βγάλεις χρήματα και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με δουλειές που ναι μεν σου παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, όμως δεν σου δίνουν την προοπτική για κάτι καλύτερο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα της απληστίας. Η πιο σημαντική περίοδος του έτους με αρκετές εξελίξεις, αλλά και ευκαιρίες είναι από μέσα Ιανουαρίου έως και μέσα Μαρτίου.

2ο δεκαήμερο

Το διάστημα από τα μέσα του Φεβρουαρίου μέχρι και τα μέσα του Μάρτη χρειάζεται εξαιρετική προσοχή κι αυτό γιατί θα είσαι παραδόξως φοβερά επιρρεπής στις σπατάλες και για ανούσιους λόγους μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλα χρέη. Επίσης, μπορεί να σου φύγουν υπερβολικά πολλά χρήματα στην προσπάθειά σου να βγάλεις λεφτά από κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο και τελικά το κέρδος, εάν υπάρχει, να είναι εξαιρετικά μικρό. Πολύ σημαντικός μήνας θα είναι ο Αύγουστος και τότε μπορείς να έχεις εκ νέου ελπίδες ότι από τη δουλειά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις κατά πολύ το εισόδημά σου. Μάλιστα, μπορεί και να αλλάξεις δουλειά, βρίσκοντας κάποια καλύτερη κι έτσι να δεις σημαντική διαφορά. Ωστόσο, ευνοείσαι και για να κάνεις κάποια επένδυση, ενώ μπορεί το κεφάλαιο να το βρεις από κάποια κληρονομιά. Δύσκολες και απρόβλεπτες ως προς τα έξοδα που μπορεί να έχεις είναι και οι τελευταίες μέρες του χρόνου κι αν μέχρι τότε δεν έχεις φροντίσει να κάνεις τα κουμάντα σου, τότε μπορεί να δημιουργήσεις καινούρια χρέη.

3ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία καινούρια αρχή στα οικονομικά σου και πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν συνεργασίες από το πουθενά κιόλας, όμως δυστυχώς δεν θα υπάρχει μεγάλη σταθερότητα και αυτό μακροπρόθεσμα θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες, ενώ πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να πρέπει να χαλάς χρήματα που δεν υπολόγιζες. Σημαντικότατος θα είναι και ο Αύγουστος, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο και κάποια παλιά θέματα που θα πρέπει να λύσεις, ίσως κιόλας να έχουν να κάνουν με τα χρέη σου ή τα κληρονομικά σου, ή, εάν περιμένεις κάποια χρήματα καιρό, θα τα λάβεις πίσω και σίγουρα θα είναι μία σημαντική βοήθεια. Πιθανώς να επανέλθουν πρόσωπα από το παρελθόν και να σκεφτείς σοβαρά να ξανασυνεργαστείς μαζί τους, καθώς θα δεις πως όσα σου προτείνουν έχουν μελλοντικές προοπτικές. Αναπάντεχα μεγάλα έξοδα και ίσως κάποια μεγάλη απώλεια πιθανώς να έχεις στο τέλος του χρόνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved