Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 59' 50" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 56' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 09' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 28' 43" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 18° 12' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 16' 43" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 03' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 50' 04" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 17' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 01' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 22" ΙΧΘΥΕΣ
Σκορπιός

Σκορπιός

Από 23/10 έως 22/11
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Σκορπιός

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για τον Σκορπιό

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Έχεις ελαφρύνει αρκετά και δεν εστιάζεις πλέον σε όλα τα αρνητικά πράγματα που σε γυρίζουν πίσω στο παρελθόν. Γι' αυτό λοιπόν, ανοίγεσαι κι εμπλέκεσαι με πολλές ανθρωπιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, οι οποίες σε βοηθάνε να αντλήσεις δύναμη, έχοντας ως στόχο όχι μόνο την ατομικότητα σου, αλλά και την προσφορά σου στην συλλογικότητα.

Οι φίλοι θα γίνουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, γιατί μέσα από αυτούς -ταυτόχρονα με τις προσδοκίες σου που θα αλλάζουν- θα βρεις μια καινούργια πηγή ενέργειας. Το πιο σημαντικό που θα προέλθει από όλα αυτά είναι, ότι το έντονο εγώ σου, ίσως σταματήσει για λίγο να τροφοδοτεί τον ψυχισμό σου και θα ενδιαφερθείς πολύ για τα προβλήματα και τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Από μόνο του αυτό, θα σε αποσπάσει από τα έντονα συναισθήματα σου και μάλιστα, θα σε βοηθήσει και στην ερωτική σου ζωή. Πλέον, θα την βιώνεις πιο ανάλαφρα, χωρίς ανάγκη για απόλυτο έλεγχο, ζήλια και πάθη, αλλά μέσα από μια αγάπη που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και την φιλική συντροφικότητα.

Η δύναμη πάντως για να σταματήσεις οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης θα βρεθεί κι όχι μόνο: Θα μπεις σε ένα πρόγραμμα πολύ αυστηρό, με μεθοδικότητα, για να εκπληρώσεις το οποιοδήποτε πρωτεύοντα στόχο σου.

Η σχέση σου με το χρήμα θα διαφοροποιηθεί και θα περάσεις πλέον σε μια γενικότερη εξοικονόμηση, έχοντας κάνει πρώτα ένα καλό ξεσκόνισμα στις επιθυμίες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε όσες είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και χρήσιμες. Οι σκέψεις σου θα ελαφρύνουν και θα δώσεις μεγάλη μάχη για να μην καταπιάνεσαι με εμμονές και φοβίες, τις οποίες συντηρείς εσύ η/ο ίδια/ος με τη στάση σου.

Νέες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο, θα γίνουν μέσα απο κοινωνικές ομάδες, συλλόγους κι οργανώσεις. Κι αυτό γιατί, θα βρεις κοινά σημεία, πράγμα το οποίο, θα βοηθήσει στην μελλοντική τους εξέλιξη. Οι ξαφνικές αποχωρήσεις από σχήματα και καταστάσεις που τα είχες δεδομένα, θα σε εισάγουν σε μια άλλη, καινούργια πραγματικότητα, που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Μέσα από δυσκολίες, θα οδηγηθείς να ανακαλύψεις νέους τρόπους χειρισμού των καταστάσεων στην καθημερινή σου εργασία. Αν δεν τους βρεις, μπορεί να απομονωθείς απο το παραγωγικό μηχανισμό.

Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, θα βιώσεις μια καινούργια εσωτερική διάσταση που θα σε αφήσει ελεύθερο/η να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις το μέλλον σου, ή και να έχεις μεγαλύτερη δημιουργικότητα, καλλιτεχνία, πονοψυχιά κι έμπνευση. Ο συνδυασμός όλων αυτών θα συντείνει στο να έχεις μια εσωτερική γενναιοδωρία, η οποία θα σε οδηγήσει σε καλύτερα μονοπάτια.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Σκορπιό

4 Ιανουαρίου
Σήμερα ξεκινάει μια πολύ έντονη περίοδος για σένα, γιατί μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Η ενέργεια σου, θα γίνει πολύ δυνατή και θα ασχοληθείς περισσότερο με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ίσως οδηγηθείς σε σωματικές υπερβολές ή ασχοληθείς με επικίνδυνα σπορ. Ο πήχης θα ανέβει πολύ ψηλά, γιατί το επιχειρηματικό σου πνεύμα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό κι ισχυρό.

1 Φεβρουαρίου
Όσο μεγαλύτερο είναι το πνεύμα της ελευθερίας γύρω σου, τόσο οι αντιστάσεις σου θα ισχυροποιούνται, γιατί πιθανότατα να θέλεις να αλλάξεις ένα κομμάτι από την ζωή σου και να εξελιχθείς σε ένα νέο άτομο. Αντιστάσεις θα υπάρχουν, αλλά αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία, θα δεις ότι όλα θα διευθετηθούν και κυρίως στο θέμα ενός ακινήτου, στο οποίο αναμειγνύονται κι άτομα από την οικογένεια σου.

6 Απριλίου
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει πλέον στο αντίθετο κομμάτι του άξονά σου, δηλαδή στον Ταύρο. Μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σε βάλει σε μια διαφορετική βάση συνεργασιών, η οποία θα έχει μεγαλύτερη πρακτική εφαρμογή στην ζωή σου. Πιθανόν το πείσμα σου να αυξηθεί, κι ίσως να γίνεις αρκετά αργός/η σε αποφάσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, θα είναι αυτό που θα αναζητήσεις μέσα από συνεργασίες. Συμβουλευτικές υπηρεσίες, ή νομικά θέματα θα σε απασχολήσουν. Καλό είναι, να κρατήσεις τις σκέψεις σου σε ένα σωστό επίπεδο, ώστε να μην ξεπεράσεις όρια που δεν θα σου επιτρέψουν την καλή συνεργασία ή την καλή προσωπική σχέση. Απέφυγε την απολυτότητα γιατί θα έχεις δυσκαμψία στην προσωπική επικοινωνία.

22 Απριλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, είναι μια ευκαιρία να ενδοσκοπήσεις και να δεις που είναι κρυμμένες οι επιθυμίες σου και τι είναι αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι για σένα. Συνήθως το κρύβεις, γιατί δεν θέλεις να γνωρίζουν οι άλλοι τον εσωτερικό σου κόσμο. Επίσης, ο έλεγχος στα πολύ δικά σου άτομα δεν θα κρατηθεί μυστικός, θα τον βγάλεις στην επιφάνεια.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον Ταύρο και σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια, η οποία σίγουρα θα προβληματίσει τους υπόλοιπους, αλλά όχι εσένα. Το να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου, θα είναι μάλλον δύσκολο, γιατί θα φτάσεις στα όρια της ξεροκεφαλιάς, η οποία θα σε κάνει να εμμένεις σε απόψεις. Η εμπιστοσύνη σου σε ένα άτομο θα είναι απόλυτη. Αν ασχολείσαι με την τέχνη, θα έχεις εμπνεύσεις και δημιουργικότητα.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενεργοποιεί στον υπερθετικό βαθμό, αφού έρχεται να σου υπενθυμίσει τα καλά σου σημεία, που μπορείς να μοιραστείς με τα άλλα άτομα. Πιθανόν να αλλάξεις γνώμη και να θέλεις να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο, επειδή πλέον δεν θα φοβάσαι και δεν θα δίνεις μεγάλη σημασία στα αρνητικά του. Η τύχη σου θα μεγαλώσει, κι έτσι, οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι οι πλέον κατάλληλες, κυρίως για επαγγελματική συνεργασία, αλλά και για ερωτική συμβίωση. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα δοκιμάζεις την τύχη σου σε πολλά επίπεδα και θα διαπιστώσεις ότι η εύνοια σε ακολουθεί, κυρίως σε θέματα που αφορούν εσένα σε σχέση με τους άλλους.

6 Μαΐου
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σου παρουσιάζει μια καινούργια πραγματικότητα κι αφορά τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Η εστίαση στα υλικά αγαθά και στην συναισθηματική σταθερότητα, θα είναι αυτό που θα θέλεις να προσφέρεις αλλά και να πάρεις από τους άλλους. Γι' αυτό το λόγο, θα εντείνεις τις ενέργειες σου, με τελικό στόχο την εξασφάλιση σε συναισθηματικό επίπεδο. Πάντως, θα αναζητήσεις την αφοσίωση στις πολύ στενές σου σχέσεις.

28 Μαΐου
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μαζί με την ανάδρομη φορά του, θα αποδειχτεί ότι δεν είναι και τόσο απλό να τη διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σου φέρει ευκαιρίες αλλά και προβλήματα που δεν είχαν λυθεί στο παρελθόν, με στόχο τώρα να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως να μην συνδέονται μόνο με το άμεσο παρελθόν, αλλά και με υποθέσεις που είχες απωθήσει στο ασυνείδητό σου για να μην υποφέρεις και πονάς. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το τοποθετήσεις σωστά μέσα στο μυαλό σου. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα έχεις όλες τις δυνάμεις σου στραμμένες στο να γίνεις περισσότερο συνειδητός/η, αλλά κι ελεύθερος/η από επιρροές που δεν είναι και τόσο θετικές στην ζωή σου.

29 Ιουνίου
Ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και σε απελευθερώνει από ένα κομμάτι που συνδέεται με το παρελθόν. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσεις ακάθεκτος/η σε ότι κι αν έχεις σχεδιάσει. Η πειθαρχία είναι δεδομένη κι έτσι θα εκτελεστούν πιο εύκολα όλα τα προσωπικά σου σχέδια. Το ότι θα έχεις αξιοζήλευτες αντοχές, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το σώμα σου και γενικά την εμφάνισή σου. Το σεξαπίλ σου είναι δεδομένο κι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, ακόμα πιο ισχυρές. Πρόσεξε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές.

10 Αυγούστου
Ίσως να επιλέξεις να εκφράσεις τις απόψεις σου με τρόπο πολύ δυναμικό, αλλά κυρίως πολύ εγωιστικό. Πιθανότατα να θελήσεις να γίνεις το επίκεντρο, αλλά ταυτόχρονα να μην σου είναι εύκολο να αλλάξεις κάποιες προσωπικές πεποιθήσεις. Θα ανταποκριθείς πολύ ζεστά όμως, σε άτομα που θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό ρόλο.

24 Σεπτεμβρίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σε φέρει σε επαφή με μια πιο βαθιά σου αξία, η οποία αφορά την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό σου, αλλά και το ερωτικό μυστήριο γύρω απο το πρόσωπό σου. Μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, θα σου δώσει το πάθος, τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό των αισθήσεων, βοηθώντας σε να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου, γιατί η λίμπιντό σου θα είναι στα ύψη. Οι οικονομικές σου ικανότητες σε συνδυασμό με μια οξεία αίσθηση των σωστών επενδύσεων, θα σου αυξήσουν τη δυνατότητα για κέρδος.

23 Οκτωβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει την ενέργεια σου με πάθος, δημιουργικότητα, αλλά και με μια μεγάλη πίστη απέναντι στα ιδανικά και τις ιδέες σου. Θα ενδυναμωθείς υπερβολικά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο σου, θυμίζοντας μπουλντόζα που σαρώνει όλες τις δυσκολίες στο πέρασμά της.

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε δικαιώσει και θα δεις μπροστά σου -σαν έργο που παίζεται στην σκηνή- τις ιδέες σου να υλοποιούνται πιο εύκολα από άλλες φορές. Η σφοδρότητα των σκέψεών σου θα σε επηρεάσει πολύ έντονα κι αν θέλεις να ξεπεράσεις τις εμμονές σου, θα πρέπει να πράξεις, να καταπιαστείς με την έρευνα και με οτιδήποτε εσύ θεωρείς ότι έχεις ταλέντο. Μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα σου δώσει ένα καινούργιο χρώμα και θα σε βοηθήσει να εντείνεις τις προσπάθειες σου για οικονομική αποκατάσταση.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε υποχρεώσει να αναζητήσεις νέες μανιέρες για να εκδηλώσεις τα μυστικά κομμάτια του εαυτού σου, με έναν πιο εύκολο κι ανεξάρτητο τρόπο. Πιθανόν να ξεκόψεις από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Κάποιες κακές συνήθειες μπορεί να τερματιστούν αυτήν την περίοδο, ωφελώντας πολύ την υγεία σου.

14 Νοεμβρίου
Η Πανσέληνος στον Ταύρο ενεργοποιεί κι εσένα με ένα τρόπο, πολύ δυναμικό. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή βλέπεις όλες τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα μέσω των άλλων. Έτσι, θα στρέψεις όλο σου το ενδιαφέρον, ώστε να κάνεις νέα πράγματα και μέσω τρίτων προσώπων, θα βρεις κι εσύ τον δικό σου δρόμο. Θα υπάρχει ένα μεγάλο δυναμικό πεδίο από την πλευρά σου και θα εκδηλώσεις κατακτητική συμπεριφορά. Αυξημένη θα είναι η καλή αίσθηση σε γούστο και η ροπή προς την καλή ζωή.

 

Διάβασε επίσης

Σκορπιός: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Σκορπιό από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Το αλφαβητάρι του Σκορπιού

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού από το Α μέχρι το Ω

Video: Ποια είναι η αγαπημένη λέξη της Δούκισσας Νομικού;

Η Δούκισσα αποκαλύπτει την πιο αγαπημένη λέξη ενός Σκορπιού...

Σκορπιός: Ατάκα δηλητήριο από την master του είδους!

΄Ώστε, μ’ αγαπάς, ε; Το λες και το εννοείς, ή απλά με καλοπιάνεις επειδή σε έχω φιμωμένο στο πορτ μπαγκαζ;’’

Φοράει ο διάβολος Prada; Ναι, φοράει κι είναι και Σκορπιός!

Η σιδηρά κυρία της μόδας, βγάζει μια εικόνα all time classic bitch... δείτε το video
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης