Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 23' 03" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 04' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 59' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 04' 25" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 13' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 30' 04" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 13' 17" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 48' 23" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 04' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 36" ΙΧΘΥΕΣ
Υδροχόος

Υδροχόος

Από 20/01 έως 19/02
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Υδροχόος

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για τον Υδροχόο

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Βιώνεις μια νέα πραγματικότητα, η οποία αυτή την στιγμή δεν είναι όπως θα ήθελες. Αλλά τουλάχιστον θα εξελιχτείς σε πεδία στα οποία είχες μείνει πίσω και θα γίνεις περισσότερο πρακτικός. Κι αυτό, γιατί πολλές φορές, η ιδεολογία σου σε ξεπερνάει και δεν κάνεις τα πράγματα, τα οποία αν μη τι άλλο, είχες προγραμματίσει. Οπότε τώρα, έχεις τις ευκαιρίες να υλοποιήσεις και να δεις ολοκληρωμένο το έργο σου.

Οι αντιστάσεις σου πάντως είναι πολύ χαλαρές σε σχέση με άλλες χρονιές κι αφήνεσαι να δεις και κάτι παραπάνω, επειδή εσύ ο ίδιος σου το επιτρέπεις. Οι συνεργασίες σου θα τύχουν μιας καλύτερης αντιμετώπισης, μιας κι αφού θα είσαι κομμάτι της δημιουργίας τους, θα αποκτήσεις μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσεις στο τελικό σου στόχο.

Τα οικονομικά σου θα έχουν καλύτερη τύχη αν περνούν μέσα από τους άλλους, γιατί οι φόβοι σου τότε, θα είναι λιγότεροι. Ότι πάντως κι αν διαπραγματεύεσαι σε υλικό επίπεδο, αν δεν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρία, δε θα έχεις την σφαιρικότητα που αναζητάς.

Οι μεταφυσικές σου ανησυχίες θα μεγαλώσουν, γιατί θα υπάρχει πίεση στο να ανακαλύψεις ένα πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σου. Για να εκπληρωθεί αυτό, χρειάζεσαι περισσότερη συστηματοποίηση, καλύτερη οργάνωση, ώστε να αναγκαστείς να το κάνεις, έχοντας δώσει το λόγο σου σε ένα ολόκληρο σύστημα από το οποίο εξαρτάσαι. Το πιο σημαντικό είναι, ότι θα ξεσκαρτάρεις μέσα σου ποια θεωρία χρειάζεται να ακολουθήσεις και ποια όχι, κι αυτό σίγουρα θα σε γλυτώσει από πολλά δεινά.
Το μυαλό σου θα είναι πολύ ξεκάθαρο και δυνατό και μέσα από νέα πρωτοποριακή γνώση, θα βρεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που τόσα χρόνια να είχε χαθεί. Αυτό που είναι αρκετά επιτακτικό, αλλά λυτρωτικό, είναι το ξεκαθάρισμα που θα κάνεις με φίλους και με ομάδες. Εκεί πλέον θα έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, η οποία με κάποιο τρόπο σου διέφευγε και δεν ήταν εύκολη να την δεις.

Οι ιδέες πλέον θα μπουν σε τάξη κι οι κινήσεις σου, θα συνάδουν με το ιδεολογικό υπόβαθρο που θα έχει δημιουργηθεί. Το ίδιο θα γίνει και στον ερωτικό τομέα, όπου όλο το άρρωστημένο κομμάτι θα αποκοπεί και θα μείνει μόνο το υγιές, για να το διαχειριστείς με άλλες δυνάμεις. Οπότε, αν έχεις μια σχέση από την οποία βασανίζεσαι ή στην οποία ακροβατείς, θα πάρεις την απόφαση, είτε να την τελειώσεις -αν δεν πάει παραπέρα- είτε να συμμορφωθείς με ότι προαπαιτείται για την αρμονική της λειτουργία.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, τα πράγματα θα βελτιωθούν πάρα πολύ, κι αυτό επειδή θα ανοίξει μια μεγαλύτερη πόρτα, που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι που διαθέτεις και να εκτιναχτείς σε άλλα ύψη.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Υδροχόο

20 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, κάνοντας σε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά κι εμπιστοσύνη για όλες τις ιδέες και τα σχέδια που έχεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

24 Ιανουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου αντιλήψεις, οι οποίες δεν είναι φανερές και βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Θα βρεθείς πάντως με κόσμο, κι αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη έρχεται και σε βοηθάει να δεις κάτι πολύ ξεκάθαρα: τι ακριβώς συμβαίνει με τον εαυτό σου, αλλά και ποια είναι η σχέση σου με τα πολύ δικά σου άτομα. Από την άλλη, επειδή απαιτείται ενέργεια για να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, θα χρησιμοποιήσεις τον θυμό σου για να επιλύσεις οικονομικά θέματα ή για να διεκδικήσεις πράγματα που –με τον καιρό- τα είχες ξεχάσει.

14 Φεβρουαρίου
Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σε σένα, είναι ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου. Σε ενεργοποιεί ιδιαίτερα, και σου δίνει καινούργιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα συγχρονίζεσαι συνέχεια με συμπτώσεις που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα. Τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και γενικά, όποια νέα γνώση σε κάνει περισσότερο λειτουργικό/ή στην δουλειά σου, θα μπορέσεις να τους κατακτήσεις εύκολα.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου την δυνατότητα να υλοποιήσεις πιο εύκολα όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και την ομαδική εργασία. Όσο πάντως δουλεύεις για το κοινό καλό κι ενδιαφέρεσαι για τα άλλα άτομα, αφήνοντας το ‘’εγώ’’ σου απ’ έξω, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, θα πειραματίζεσαι με μεγαλύτερη άνεση στις προσωπικές σου σχέσεις, κι αυτό θα σου χαρίσει μια αίσθηση ελευθερίας και την αύρα ελκυστικής προσωπικότητας.

30 Απριλίου
Η κατάσταση μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για σένα, ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ιδέες και τα πιστεύω σου. Άτομα που είναι συντονισμένα σε μια πολύ διαφορετική συχνότητα από τη δική σου -και κυρίως κολλημένα σε οικονομικά θέματα και με έντονα ‘θέλω’-, ίσως νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Μπορεί όμως κι εσύ, να βιώσεις ένα είδος εσωτερικής πίεσης, που να σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι. Ίσως στην προκειμένη φάση να γίνεις πιο δύσκαμπτος/η σε ότι αποπειραθείς να κάνεις.

13 Μαϊου
Θα διαπραγματευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο τα ‘’θέλω’’ σου και πιθανόν να σου βγει ζήλεια και κτητικότητα. Δεν έχεις συνηθίσει να προβάλλεις αυτό το πρόσωπο, γιατί συνήθως δείχνεις μια αδιαφορία, αλλά τώρα έχεις πεισμώσει υπερβολικά.

28 Μαϊου
Από σήμερα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος στην δουλειά σου, αλλά και γενικά στην κοινωνική σου ζωή, η οποία θα σε υποχρεώσει να διεκδικείς περισσότερο από πριν, αλλά με ένα τρόπο υπόγειο κι αρκετά πιεστικό. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επανέλθεις σε μια παλιά κατάσταση, η οποία θα σε γεμίσει με πείσμα κι αντοχή, αλλά μπορεί να έχει ρίζες εκδίκησης και κυριαρχίας. Αν δεν το παρακάνεις μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα καταφέρεις να επιβληθείς και να έχεις τον έλεγχο σε πολλές καταστάσεις που άπτονται των οικονομικών σου θεμάτων.

12 Ιουλίου
Ξεκινάει μια πολύ καυτή περίοδος για σένα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου, θα γίνεις το επίκεντρο και θα ξεχωρίσεις ακόμα και χωρίς να το θέλεις. Αυτό μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μέσα από ένα άλλο άτομο, αφού η Αφροδίτη που μπαίνει στο Λιοντάρι, σου χαρίζει την λάμψη και την υποστήριξη της, μέσω τρίτων. Η θεατρική συμπεριφορά κι η ζεστασιά που θα εκφράσεις, μπορεί να γίνουν αντικείμενα έκπληξης από τα άλλα άτομα, θα σε φέρουν όμως, πιο κοντά με όλους. Σκέψεις για γάμο και συντροφικότητα, μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

14 Ιουλίου
Η σκέψη σου μπορεί να γίνει έντονα υποκειμενική και να ερμηνεύσεις τα γεγονότα, αρκετά εγωιστικά. Ο Ερμής στο Λιοντάρι θα σε δραστηριοποιήσει με ένα τρόπο πολύ προσωπικό. Καλό θα ήταν να προσέξεις όποια συμφωνία κάνεις, γιατί μπορεί μετά να το μετανιώσεις, αν σου ξεφύγει καμιά λεπτομέρεια που μπορεί να αποδειχτεί σημαντική. Αυτό θα κρατήσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου, κι απαιτείται προσεκτική αντιμετώπιση, προκειμένου να μην γίνουν λάθη σε συναλλαγές με τρίτους.

2 Αυγούστου
Μαζί με το θερμόμετρο που ανεβαίνει λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θα ανέβει κι η δική σου θερμοκρασία, και θα σε απογειώσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με αντικειμενικότητα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη εξαιτίας του τρόπου που θα ζυγίζεις τα υπόλοιπα άτομα.

18 Αυγούστου
Ο Αύγουστος φημίζεται για την λαμπρότητα της Πανσελήνου, οπότε μεταφορικά μιλώντας, θα λάμψεις κι εσύ μέσα από την προσωπικότητα και τη θέληση σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα μέσα σου, για να το εκπέμψεις και στους γύρω σου. Αν αναγνωρίσεις ποια είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν, θα νιώσεις μια εσωτερική ολοκλήρωση.

7 Νοεμβρίου
Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ έντονη, και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα, κάνοντας τελικά όλες σου τις κρυμμένες επιθυμίες, πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως να πας σε βάθος και να κοντρολάρεις τα πράγματα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί οι καταστάσεις να σε αναγκάσουν να κινηθείς κάπως υπόγεια, κι ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι της νοοτροπίας σου, να το κρίνεις αναγκαίο.

9 Νοεμβρίου
Ο Άρης στο ζώδιο σου μπαίνει με φόρα και θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σε αναβαθμίσει με ένα τρόπο πολύ συγκεκριμένο: η δυναμικότητα που θα βγάλεις προς τα έξω θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα κινηθείς δρώντας επεκτατικά, με μια μανιέρα πολύ προοδευτική και προχωρημένη σε σχέση με άλλες φορές.

8 Δεκεμβρίου
Η χρονιά ευνοϊκά για σένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, ομορφαίνει την ζωή σου και σε κάνει να νιώθεις και πάλι έφηβος/η. Η φιλική συμπεριφορά, βοηθάει πάντα στο να έρθεις πιο κοντά με περισσότερο κόσμο, κι αυτό είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει τις πόρτες, για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Το τέλος του χρόνου, θα σε βρει πολύ χαρούμενο/η και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία.

 

Διάβασε επίσης

Υδροχόος: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4/12 - 10/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Υδροχόο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Υδροχόος: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Υδροχόο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Πώς τρώνε τα 12 ζώδια; Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;

ή ...με ότι άλλο μπορούν;

Είναι πικρά και είναι γλυκά: Το Ζώδιο του Υδροχόου

Ο Υδροχόος, στέκεται ακλόνητος, κρατάει τη σημαία, φίλος πιστός, άνθρωπος σπάνιος, φύλακας όλων των αρχών!

Τι ή ποιός εκνευρίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης