Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 25° 34' 33" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 33' 56" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 21' 06" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 24' 30" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 27° 28' 41" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 01° 46' 45" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 23° 27' 42" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 26° 33' 44" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 11° 47' 38" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 57' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 19' 10" ΛΕΩΝ R
Υδροχόος

Υδροχόος

Από 20/01 έως 18/02
SHARES

Υδροχόος: Ετήσιες Προβλέψεις 2017

aquarius 2017

2017 ♒: Το μήνυμα της πνευματικής αναζήτησης, θα είναι για εσένα το κλειδί για να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι.

Οι ενδείξεις μαρτυρούν, ότι υπάρχει μια γενικότερη καλυτέρευση σε όλους τους τομείς. Το σημαντικότερο από όλα είναι, ότι οι θεωρίες σου και γενικά όλος ο τρόπος που σκέφτεσαι για την ζωή και τους ανθρώπους βρίσκει απήχηση, αφού όμως πρώτα έχεις υποστεί αρκετή αμφισβήτηση. Τώρα, τα πράγματα γαληνεύουν κι οδηγείσαι προς την επίλυση πολλών θεμάτων, ακολουθώντας μια πνευματική κατεύθυνση, η οποία θα σε βάλει σε φάση αναζήτησης νέων αξιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν δραστηριότητες που θα έχουν ως βάση, την αυτοεπίγνωση, ώστε να χειριστείς σωστά πολλές και ταυτόχρονες προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά, η αποδοχή ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με το ένα χέρι, θα επιφέρει την γαλήνη, κι από αυτή τη συνειδητοποίηση, θα ξετυλιχτεί το γαϊτανάκι για σημαντικές εξελίξεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση --αντιμετωπίζοντας κι υπερβαίνοντας τον πόνο και την οδύνη- θα κάνει την διαφορά. Το θετικό είναι ότι θα ακολουθήσεις διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα, κι αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Η πνευματική νοημοσύνη που θα αναπτύξεις, θα σε οδηγήσει να έχεις βαθιά αίσθηση της αληθινής ουσίας των πραγμάτων και θα συμβάλλει ώστε να υπερβείς το εγώ σου. Η έμπνευση, τα οράματα και τα ιδανικά, σου χαρίζουν εσωτερική ενότητα, κι έτσι με ανώδυνους κι εύκολους τρόπους, θα έχεις στα χέρια σου την λύση πολλών θεμάτων. Όλα διακυβεύονται από το πόσο συνειδητός/ή είσαι ως προς το τι πρέπει να κάνεις για να βγεις από το τέλμα, κι από το κατά πόσο μπορείς να κατευθύνεις τα πράγματα χωρίς ιδιοτέλεια κι εγωιστικές τάσεις. Φέτος πάντως, θα προχωρήσεις στην επίλυση των προβλημάτων σου, μόνο αν βρεις την πορεία σου κι είσαι έτοιμος/η να την ακολουθήσεις. Η τέχνη κι όλα όσα συνδέονται μ’ αυτή, θα είναι ένας δημιουργικός τρόπος, ώστε να ασχοληθείς με πράγματα, χωρίς υλιστικές ωφέλειες. Η φαντασία, η προσωπική εντιμότητα αλλά και το θάρρος, θα είναι τα εργαλεία για να απαλλαγείς από πολλά προβλήματα.

❤ ASTROLOVE: Πώς θα είναι τα ερωτικά του 2017;

Αυτή η χρονιά, είναι η χρονιά που θα κάνεις τις καλύτερες κινήσεις στον ερωτικό σου τομέα. Γενικά μιλώντας, συναντάς δυσκολίες γιατί βλέπεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα από τους υπόλοιπους, μιας και για σένα, όλα βασίζονται στην φιλία και στην αμοιβαία αποδοχή, κι αυτή είναι η βάση στην οποία θέτεις συνειδητά ή ασυνείδητα την κάθε σου σχέση. Κατά συνέπεια, ανεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεων σου, αλλά δυστυχώς, τις πιο πολλές φορές δεν βρίσκεις αυτό που αναζητάς. Έτσι, καταλήγεις να μένεις μόνος/η, μέχρι να ανακαλύψεις ένα άτομο που να μπορεί να ακολουθήσει τις διαφορετικές ροπές σου. Σε γενικές γραμμές σε ενδιαφέρει η αλήθεια με κάθε τίμημα, αλλά αυτό είναι αρκετά απαιτητικό, μιας κι η αλήθεια ισούται με ξεγύμνωμα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο για τον καθένα. Το καλό είναι ότι φέτος, δεν θα είσαι τόσο εμμονικός/ή με τις αξίες που πρεσβεύεις, κι έτσι θα έχεις την δυνατότητα να διαπραγματευτείς, το οποίο από μόνο του, είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μην υψώσεις τοίχο από την πρώτη κιόλας στιγμή, εξαιτίας της διαφορετικότητας που νιώθεις με το άλλο το άτομο. Όλα παίζονται αυτή την χρονιά και θα δώσεις άπειρες ευκαιρίες, ακόμα και σε άτομα για τα οποία δεν ήσουν και τόσο σίγουρος/η ότι σου πηγαίνουν, επειδή έχεις αλλάξει την οπτική σου γωνία. Ευτυχώς που συμβάνει αυτό, για να μπορέσεις κι εσύ λίγο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Φέτος, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο και μαζί του/της να πορευτείς, ή να δεις με άλλη ματιά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ασχολούμενος/η περισσότερο με την μεταξύ σας δυναμική, μέσα όμως από αναλύσεις και πολύ ψάξιμο. Το καλό είναι ότι έχεις αποφασίσει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς συντροφικός/η για να σπάσει ο πάγος, οπότε είναι πολύ πιθανόν, να βρεθείς με μόνιμη σχέση χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Ένας πιθανός γάμος στο εξωτερικό θα σου μεταμορφώσει την διάθεση άρδην. Κριός, Λιοντάρι, Ζυγός και Τοξότης, θα είναι η εύκολη σχέση (λύση). Καρκίνος και Σκορπιός, θα είναι η σχέση που θα σε διαφοροποιήσει και θα σε βάλει να αναλυθείς περισσότερο από ποτέ. Οι ανάγκες σου αποφασίζουν τι θα επιλέξεις!!!

€ ASTROMONEYΠώς θα είναι τα οικονομικά του 2017;

Βγαίνεις μετά από πολύ καιρό στην επιφάνεια και θα σταματήσεις επιτέλους να αναπνέεις με το καλαμάκι, αφού θα αποκτήσεις μεγαλύτερες δυνατότητες και θα εμπλουτιστείς με σημαντικές εμπειρίες. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα και βατά μέσα από συνεργασίες αλλά κι ατομική προσπάθεια, σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Οι βάσεις σου όμως εξακολουθούν να είναι οι συνεργασίες, η αποκόμιση καινούργιας γνώσης κι οι νέες επεκτάσεις. Μέσω αυτών θα αισθάνεσαι ασφάλεια, ώστε να μπορείς να πορεύεσαι και να κινείσαι με άνεση. Η πρωτοπορεία εμπεριέχεται πάντα στα σχέδια σου, με τρόπο πολύ εποικοδομητικό κι αποδοτικό. Η επιτυχία για εσένα είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνεις την ατομική σου έμπνευση ή δεν εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου, απλά, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου κι αναζητάς τρόπους ομαδικής συνεργασίας. Το θετικό είναι ότι αυτή σου η νοοτροπία και προσέγγιση, θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και μάλιστα ενδέχεται να κάνεις επέκταση στο εξωτερικό, χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί να πας εσύ εκεί. Επιπλέον, θα πειραματιστείς με νέα σχήματα τα οποία θα σου βγουν σε καλό. Από τον Οκτώβριο κι ύστερα, θα επικεντρωθείς στην υλοποίηση των ιδεών και την ολοκλήρωση των ανοιγμάτων που θα έχεις ήδη ξεκινήσει, ενώ παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στο χρήμα, κάνοντας μια στροφή σε στρατηγικές κέρδους κι επέκτασης, με μοναδικό στόχο την οικονομική απόδοση.

Ευτυχισμένο 2017 αγαπημένοι μου Υδροχόοι!

Διάβασε επίσης

Υδροχόος: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 16/10 - 22/10

Δες την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Υδροχόους, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Το «δώρο» του Ποσειδώνα στην Υδροχοΐνα Jennifer Aniston

Γεννημένη για να γίνει καλλιτέχνης χωρίς καμιά αμφιβολία. Δεν το λέμε εμείς…

Υδροχόος: Ο επαναστάτης με τη μεγάλη καρδιά που ξεχωρίζει στο πλήθος

Πώς γίνεται να μην προσέξεις έναν τόσο ξεχωριστό άνδρα;

Υδροχόος: Πρόβλεψη Ερωτικής εβδομάδας 09/10 - 15/10

Δες την ερωτική πρόβλεψη της εβδομάδας για τους Υδροχόους, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Υδροχόε, πόσο σε επηρεάζει η Πανσέληνος του μήνα;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης