Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 12' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 55' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 45' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 52' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 19° 06' 12" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 28' 26" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 12' 06" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 48' 35" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 09° 18' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 16° 03' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 40' 34" ΙΧΘΥΕΣ
Παρθένος

Παρθένος

Από 24/08 έως 22/09
SHARES

Ετήσιες Προβλέψεις 2016 - Παρθένος

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για την Παρθένο

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

bella2

Έχεις πάρει φόρα και πλέον προχωράς σε ένα πιο σταθερό και σίγουρο έδαφος. Φυσικά, ο Δίας που είναι στο ζώδιο σου, σε έχει ευλογήσει με μια έντονη εσωτερική αισιοδοξία που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο βατά.

Βέβαια, το άνοιγμα το έχεις κάνει εσύ κι η καρδιά σου, που είναι πλέον περισσότερο συγχωρητική, ευγνωμονούσα κι αισιόδοξη. Αναγνωρίζεις πλέον ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι που να φτιάχνει τα πράγματα όπως θέλεις εσύ, χωρίς καν να προσπαθήσεις. Το γνωρίζεις πολύ καλά, εκτός αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, όπου δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις το λάθος και το σωστό, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων ή συνεργασίας. Κι αυτό συμβαίνει επειδή βλέπεις το άλλο πρόσωπο όπως θα ήθελες εσύ, εξιδανικεύοντας την κατάσταση. Γι αυτό λοιπόν, κράτα κάποιες αποστάσεις και μείνε και λίγο με τον εαυτό σου πριν πάρεις μια οριστική απόφαση.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος, σου υπενθυμίζει ότι μπορεί να έχεις ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις διαχειριστείς σωστά και όχι να κάνεις υπερβολές κι ανοίγματα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, γιατί με αυτή την τακτική, αποτελέσματα δε θα δεις. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά στις φωνές των ανθρώπων που νοιάζονται για το καλό σου, κι αγνόησε τις κακόβουλες συμβουλές που τυχόν πάρεις. Δέξου την υποστήριξη των σωστών ανθρώπων, κι αν κάνεις το άλμα προς τα εμπρός με οργάνωση και σωστή έρευνα από πριν, τότε θα πετύχεις.

Επειδή γενικά σαν άτομο αναζητάς ακόμα κι ασυνείδητα την μοναχικότητα με απώτερο στόχο να καθαρίσεις τα εσωτερικά σου πεδία, πολλές φορές φτάνεις στα άκρα της μοναξιάς, γιατί συνέχεια βλέπεις ελαττώματα και αρνητικά στον χαρακτήρα του άλλου ατόμου. Χρειάζεται να το δουλέψεις αυτό, ώστε να μην καταλήγεις μόνος/η και τότε, θα εκφραστεί από μέσα σου εκείνη η αληθινή ευαισθησία κι η αγάπη που κρύβεις, και που σίγουρα θα σε βοηθήσει να καλύψεις όλα τα κενά σου. Γι' αυτό εφέτος, μπορεί να συζήσεις, να παντρευτείς και γενικά να έχεις μια κανονική σχέση, κι αυτό, επειδή θα το έχεις επιτρέψει εσύ, συνειδητά.

Οι ξαφνικές κι απροειδοποίητες εμφανίσεις υπαρξιακών θεμάτων που έχεις θάψει βαθιά μέσα σου, μπορεί να συμβούν, μετά το σπάσιμο ενός συμβολαίου ή μια ρίξη με έναν συνεργάτη σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό θα σε αναστατώσει πολύ περισσότερο από ότι περιμένεις, αλλά ταυτόχρονα θα σου βγει σε καλό γιατί θα σε διδάξει -αν φυσικά οδηγήσεις σωστά τις ανησυχίες σου- να μην φοβάσαι τον θάνατο κι οτιδήποτε έχει να κάνει με την απώλεια. Αντίθετα, θα δώσει ώθηση στην δημιουργικότητά σου.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες προς εκμετάλλευση, αλλά πάντα, μέσα στο πλαίσιο μιας σωστής επικοινωνιακής πολιτικής κι ανοιγμάτων. 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2016 για τον Παρθένο

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου φέρει μια ψυχική αναστάτωση, αφού θα σε ανακατέψει συναισθηματικά και θα νιώσεις ευάλωτος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και με άλλα πρόσωπα που μπορούν, με ένα συναισθηματικό τρόπο να σε προσεγγίσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρξει ένα ερωτηματικό από την πλευρά σου, για το αν θα πρέπει να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι. Πιθανόν να μην μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι ακριβώς θέλει από την σχέση μαζί σου.

5 Μαρτίου
Οι σκέψεις που θα κάνεις, θα αφορούν περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, γιατί με τον Ερμή στον άξονά σου, δηλαδή στους Ιχθείς -μέχρι τις 21 Μαρτίου- θα διοχετεύεις την ενέργεια σου μιλώντας κι επικοινωνώντας, για πράγματα που πιθανόν να μην είναι απόλυτα δικά σου. Το πιο δύσκολο είναι, ότι υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείς, επειδή μπορεί να στηριχτείς σε λάθος πληροφόρηση, άρα, χρειάζεται από την πλευρά σου, να ασκήσεις μεγάλη διάκριση. Το μπέρδεμα θα συμβεί, γιατί άλλα θα περιμένεις, άλλα θα καταλάβεις κι άλλα θα σου έχουν πει. Επομένως, η όλη υπόθεση, είναι αρκετά περίπλοκη, εκτός αν έχεις στο μυαλό σου μια ξεκάθαρη εικόνα, πράγμα, που θα σε βοηθήσει πολύ. Πιθανόν πάντως, να εξαπατήσεις κι εσύ με τα λόγια σου κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου, χωρίς φυσικά να το θέλεις.

9 Μαρτίου
Έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη αυτή την στιγμή κι η Νέα Σελήνη στο αντίθετο άκρο από εσένα, δηλαδή στους Ιχθείς, θα σε κάνει να αναλογιστείς όλες εκείνες τις πλευρές σου, που τις περισσότερες φορές τις κρύβεις. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλεις να δείχνεις τις ευαισθησίες σου, γνωρίζοντας ότι έτσι θα σε θεωρήσουν πολύ ευάλωτο/η και πιθανόν να σε εκμεταλλευτούν. Η θεωρία σου δείχνει να είναι σωστή, γιατί το τοπίο ξεκαθαρίζει με ένα πολύ ξαφνικό κι απρόσμενο τρόπο. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη δημιουργεί για σένα ένα πολύ θετικό κλίμα, αφού παγιώνεται το καλό κομμάτι στις πολύ στενές σου σχέσεις και στις νέες συνεργασίες. Μπορεί να δρέψεις από τον κόσμο την αποδοχή και τον θαυμασμό που ζητάς κι η δουλειά σου να αναγνωριστεί σαν πολύ αξιόλογη. Ένα άτομο που σε είχε σε στενή πολιορκία χωρίς να σου δείξει τι ακριβώς ήθελε από εσένα, ίσως να παρουσιαστεί και να σε ξαφνιάσει, γιατί θα σου ανοίξει πλέον τα χαρτιά του γι' αυτό που νιώθει για σένα. Οι δημόσιες σχέσεις, θα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει το προφίλ σου. Η αγάπη κι η φροντίδα προς τους άλλους, θα είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία. Επειδή θα διαθέτεις καλό ένστικτο, θα συναντήσεις τα πλέον κατάλληλα άτομα για να επιλύσεις τα οικονομικά σου. Επίσης, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι για σένα, το ιδανικό.

12 Ιουνίου
Θα χρειαστεί να πάρεις συγκεκριμένη θέση κι ίσως να πρέπει να πιέσεις τους γύρω σου να αποδεχτούν τις θεωρίες σου, κι αυτό, μάλλον σου φαίνεται δύσκολο. Τούτο συμβαίνει, γιατί αρκετές φορές νιώθεις ότι υστερείς στο επικοινωνιακό σου κομμάτι. Οι άλλοι μπορεί να σε κρίνουν αυστηρά, μόνο και μόνο, γιατί εσύ τελικά, το πιστεύεις. Μέσα όμως από αυτή την κατάσταση, εσύ δοκιμάζεις νέες εμπειρίες με τον Δίδυμο. Η πίεση που θα νιώσεις, οφείλεται στο ότι θα επιζητήσεις την αλήθεια και τελικά αποδεικνύεται ότι, τίποτε δεν είναι εύκολο.

31 Ιουλίου
Ο Ερμής στο ζώδιο σου, πραγματικά θα φανεί σαν δώρο στην ζωή σου, γιατί θα σε βοηθήσει να πάρεις βαθιές ανάσες. Θα ξεφύγεις από πολλές ανακατεμένες καταστάσεις και θα οργανώσεις την ζωή σου με έναν καλύτερο τρόπο. Η θετική σκέψη, θα βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και συγχρόνως να τελειώσεις πολλά από τα πρακτικά θέματα που είχες αφήσει σχεδόν στην μέση. Μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου, θα έχεις μεγάλες ευκαιρίες να ολοκληρώσεις το έργο σου. Η λογική κι η έμπνευση, θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν.

6 Αυγούστου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα δώσει μια καινούργια, πιο χαρούμενη διάσταση στα προσωπικά σου θέματα. Μπορεί η επιλεκτική μοναξιά να είναι για σένα ένας τρόπος για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν πρέπει να είσαι με ένα άτομο ή όχι. Οι ευαισθησίες κι οι λαβωματιές μπορεί να υπάρχουν μέσα σου, αλλά με κάποιο τρόπο, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις για λίγο τις πληγές σου. Η κριτική διάθεση σου πιθανόν να υποχωρήσει, κι η καρδιά σου να είναι πιο ανοικτή και συγχωρητική. Με ευκολία θα κάνεις μια νέα γνωριμία, αρκεί φυσικά να το θέλεις κι εσύ και να μην περιμένεις τα πάντα από την μοίρα. Βοήθησε κι εσύ με τον τρόπο σου. Μέχρι και τις 29 Αυγούστου θα περάσεις πολύ όμορφα.

22 Αυγούστου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή την πλανητική ενέργεια, μπορείς να ανακαλύψεις έναν πιο εύκολο τρόπο για να βιώνεις την δική σου πραγματικότητα.

30 Αυγούστου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου, θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Οτιδήποτε είχες ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου και δεν το είχες τελειώσει, θα κληθείς να το ολοκληρώσεις εδώ και τώρα, γιατί δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε για την τελευταία στιγμή. Καλό είναι, να μην μιλήσεις, γιατί θα αναγκαστείς να εμπιστευτείς άτομα που δεν σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια.

1 Σεπτεμβρίου
Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σου, θα είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, γιατί μπορεί να χρειαστεί να διαγράψεις από τον μαυροπίνακά σου όλες τις κακές συνήθειες, εξαρτήσεις και καταστάσεις που δεν είναι καθαρές. Ασφαλώς, δε θα γίνει με εύκολο τρόπο, αλλά με την φόρα που θα πάρεις, θα δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις που θα αφορούν την δική σου αλήθεια. Η πίεση των υποχρεώσεων, αφού θα πρέπει να προσφέρεις και με το παραπάνω τις υπηρεσίες σου, (ακόμα και σε ένα ηλικιωμένο άτομο), πιθανόν να σε δυσκολέψει. Η δυναμικότητα, θα είναι το καινούργιο δεδομένο, για να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια από την έκλειψη.

16 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς, αναγκαστικά σε βάζει κι εσένα στο παιχνίδι, μιας κι οι σχέσεις σου με τους άλλους θα περάσουν από νέες διακυμάνσεις. Πιθανόν να ανακαλύψεις κάποιες ευαισθησίες που έχεις μέσα σου και να μπερδευτείς για το πως πρέπει να χειριστείς τις υποθέσεις σου, επειδή θα χρειαστεί να περάσεις την ευθύνη και την δύναμη στα άλλα άτομα. Χρειάζονται προσεκτικές επιλογές αλλά και μια πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όλους και όλα.

22 Σεπτεμβρίου
Ο Ερμής συνεχίζει να είναι στην Παρθένο και επιστρέφει τελικά στην ορθή του πορεία. Έτσι, όλα γίνονται πιο εύκολα, σε επίπεδο επικοινωνίας και πρακτικής εργασίας, αλλά κυρίως, περισσότερο λειτουργικά.

20 Δεκεμβρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να βγεις έξω απο την επικρατούσα λογική και πιθανόν, να σε ωθήσουν να κάνεις υπερβάσεις που σίγουρα δεν είσαι συνηθισμένος/η να κάνεις λόγω του χαρακτήρα σου. Αλλά τελικά, είναι τόσο μεγάλη η πίεση, που θα ακολουθήσεις την ροή του ρεύματος, όποια κι αν είναι αυτή.

Διάβασε επίσης

Παρθένος: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 4/12 - 10/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Παρθένο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Παρθένος: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/11 - 3/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Εβδομαδιαίες video - προβλέψεις για τον Παρθένο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Πώς τρώνε τα 12 ζώδια; Με τα χέρια, με όρεξη, με ηδονή;

ή ...με ότι άλλο μπορούν;

Τι ή ποιός εκνευρίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιος του σπάει τα νεύρα; Ποια συμπεριφορά αρνείται να αποδεχτεί;

Γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με ένα ζώδιο

Λόγοι που θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς, πριν το επιχειρήσεις...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης