ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Παρθένε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η έκλειψη που σε αφορά πιο άμεσα και από τις τέσσερις της χρονιάς είναι αυτή που θα γίνει ακριβώς απέναντί σου στους Ιχθύς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 σε πιάνει για τα καλά, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και φέρνει γεγονότα και αλλαγές μοιραίου χαρακτήρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αναμενόμενο είναι πως κάποιες θα τελειώσουν, ειδικά εάν έχουν καταλήξει να είναι τοξικές, όμως διόλου δεν αποκλείεται να μπουν καινούρια άτομα στον κύκλο των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου. Οι υπόλοιπες τρεις εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε επηρεάζει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή στον Κριό στις 08/04 σε αφορά, εάν είσαι προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Τα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχεις να διαχειριστείς θα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγω με τα οικονομικά σου και οπωσδήποτε θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να βγεις αλώβητος/η από όλο αυτό. Προσπάθησε, όσο μπορείς, να διατηρήσεις κάποιες δικλείδες ασφαλείας, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχε πως οποιοδήποτε ρίσκο σε επενδύσεις είναι εξαιρετικά επίφοβο, ενώ από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να δημιουργηθούν χρέη. Προφανώς και θα αλλάξουν οι καταναλωτικές σου συνήθειες, όπως και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου.

Οι έρωτές σου, η καλή σου διάθεση, η αισιοδοξία σου, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά θα πάψουν πια να σε ταλαιπωρούν και να σε θλίβουν από τις 21/01 που ο Πλούτωνας περνάει και πάλι στον Υδροχόο. Εάν έχεις γεννηθεί στις πολύ τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα κάνει ένα come back από 02/09 έως 19/11 που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και όπως μπορείς να συμπεράνεις κάτι ακόμη έχεις να δεις και να σε ταράξει. Από τον Υδροχόο «βάζει» χέρι στην καθημερινότητά σου, επομένως μην κάνεις όνειρα για σταθερότητα και αυστηρά προγράμματα, ενώ θα πρέπει να προσέξεις και θεματάκια υγείας.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται απέναντί σου στους Ιχθύς και θα περάσουν από κόσκινο οι σημαντικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Όποια δεν έχει σταθερές βάσεις και θεμέλια, θα τελειώσει, αντιθέτως, αυτές, που θα περάσουν τις δοκιμασίες, θα πάνε ένα βήμα παρακάτω και θα μονιμοποιηθούν. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Μην αγχώνεσαι για φέτος, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 θα συνεχίσει να σου ανοίγει το δρόμο για να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδιά σου για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Άλλωστε η απόκτηση γνώσεων είναι από τα αγαπημένα του. Δεν θα μείνεις πίσω ούτε στις εμπειρίες, αφού ένα μεγάλο ταξίδι μπορείς εύκολα να το βάλεις στα πλάνα σου. Γενικά κυνήγα ό,τι θα σου ανοίξει το μυαλό και τα μάτια. Εύνοια μπορείς να περιμένεις και σε νομικές υποθέσεις, αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Παραπονεμένος/η κατά μία έννοια θα μείνεις, μόνο εάν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου. Από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους θα επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας σου, αν ανήκεις στο 1ο ή το 2ο δεκαήμερο. Βάλε τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείς ή αντέχεις και θα βρει τον τρόπο να σε πάει εκεί που θέλεις. Ξεχωρίζεις από το πλήθος και η αξία σου αναγνωρίζεται, ενώ αυτό μεταφράζεται σε καλές συνεργασίες, μία προαγωγή ή ακόμη και το ξεκίνημα μίας δικής σου δουλειάς. Μην διστάσεις να τολμήσεις ακόμη και μία στροφή στην καριέρα σου. Έξτρα μπόνους θα πάρεις, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου. Ακόμη και μία παλιά συνεργασία θα μπορούσε να αναβιώσει ή να σου ξαναγίνει μία πρόταση που δεν προχώρησε κι αυτή τη φορά θα είναι το τυχερό σου.

Καθόλου εύκολα δεν θα μπορείς να κάνεις χωριό με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, όσο ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς (23/03-29/04), αφού, είτε για σοβαρά ζητήματα είτε για ψύλλου πήδημα, η κατάληξη θα είναι μία. Καβγάδες, εντάσεις ξεσπάσματα θυμού, καμία τελοσπάντων διάθεση για συνεννόηση, ούτε και ψυχραιμία για να βρεθούν λύσεις. Μόνο μέλημα να βγάλετε από μέσα σας τα απωθημένα σας. Κακό δεν είναι, ωστόσο, ούτε και πολύ ενωτικό ως συνθήκη. Όλη σου τη δυναμική σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τη δουλειά σου θα βγάλεις από τις 20/07 και μέχρι τις 03/09, όσο δηλαδή θα παραμείνει στους Διδύμους. Θα αρχίσεις να τσινάς μέσα σου που, ενώ βγάζεις τη δουλειά, πολλές φορές άλλοι παίρνουν τα εύσημα ή καρπώνονται τους κόπους σου. Από ταπεινό και εργατικό μυρμήγκι θα μεταμορφωθείς σε leader και μάλλον θα σου καλαρέσει, στους ανταγωνιστές σου όμως καθόλου. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο ανάδρομος Άρης στον Λέοντα από τις 07/12 θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο και οι μάχες που πρέπει να δώσεις θα είναι «σιωπηλές» και τις περισσότερες φορές με το παρελθόν σου κι όσα ακόμη κουβαλάς μαζί σου…

Καλές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, αλλά και για τις σημαντικές σου συνεργασίες μπορείς να περιμένεις όταν η Αφροδίτη θα περνάει από το ζώδιό σου (05/08- 28/08) αλλά και όταν θα την έχεις ακριβώς απέναντί σου στους Ιχθύς (11/03- 04/04). Στα ερωτικά highlights αυτής της χρονιάς μπορείς να μετρήσεις και τα δύο περάσματά της από τον Αιγόκερω (23/01- 15/02 και 11/11- 06/12). Σε οικονομικά ζητήματα σε υποστηρίζει όσο θα βρίσκεται στον Κριό (05/04- 28/04) και έπειτα όταν θα φτάσει στον Ζυγό (29/08- 22/09). Χαρές στο σπιτικό σου θα φέρει κατά την παραμονή της στον Τοξότη (17/10- 10/11) και μπορεί να σε πάνε καλά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ για τα επαγγελματικά και την καριέρα σου θα φροντίσει όσο βρίσκεται στους Διδύμους (23/05- 16/06).

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο στις 05/08 και μέχρι και τις 14/08, που θα επιστρέψει για λίγο στον Λέοντα κι αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκεφτείς ξανά και ξανά ποιοι είναι οι στόχοι σου, αλλά και ποιες οι βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να οργανώσεις καλύτερα τα μελλοντικά σου βήματα. Σημαντικότατη είναι για εσένα και η αναδρομή του στον Τοξότη (26/11- 15/12) περισσότερο όμως για οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αν και καλό είναι να αποφύγεις να υπογράψεις αυτό το διάστημα συμβόλαια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved