ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά της;

Παρθένε, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά της;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο δεκαήμερο

Με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 25 Μαρτίου να γίνεται στον άξονα των οικονομικών σου, αντιλαμβάνεσαι ότι έρχονται εξελίξεις και γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούν καινούργιες πηγές εσόδων και έτσι το εισόδημά σου να αυξηθεί ή μπορεί εσύ να βρεις μία καινούρια δουλειά και ο μισθός σου να μπορεί να σου εξασφαλίσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Πιθανώς να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα με τα κληρονομικά σου ή τα χρέη και τις οφειλές και να πάρεις και από εκεί μία ανάσα. Εάν σκοπεύεις να κάνεις μία επένδυση ή σου γίνει κάποια ανάλογη πρόταση, ζύγισε καλά τα πράγματα, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, γιατί σίγουρα δεν θα μπορείς εύκολα να κάνεις πίσω ή να αλλάξεις γνώμη, εάν κάτι δεν πάει όπως θα ήθελες. Ο Σεπτέμβρης, επίσης, είναι ένας σημαντικός μήνας, όμως περισσότερο θα φέρει θετικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς που θα σε βοηθήσουν και οικονομικά ή αλλαγές που σου ανοίγουν καινούριες προοπτικές για επιπλέον έσοδα.

2ο δεκαήμερο

Μάλλον είσαι ο/η πρωταγωνιστής/ρια της χρονιάς σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές υποθέσεις, αφού οι δύο από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σε επηρεάζουν σε αυτόν τον τομέα. Η πρώτη, στις 8 Απριλίου, στον Κριό θα φέρει περισσότερα γεγονότα που θα αφορούν τα χρέη και τις οφειλές σου, τα κληρονομικά σου ή κάποια πολύ σημαντική οικονομική συμφωνία. Σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο εισόδημά σου και μένει να δεις, εάν θα είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο. Από πλευράς σου, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ψύχραιμες και μελετημένες κινήσεις για να περιορίσεις τυχόν χασούρες. Η έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου περισσότερο σου δίνει ώθηση για να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά ανοίγματα και να βγάλεις ίσως περισσότερα χρήματα από δουλειά κι όχι από κάποια άλλη πηγή. Θα πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να μην παίρνεις αψήφιστα και παρορμητικά τις αποφάσεις σου, γιατί τα αποτελέσματα τους θα σε συνοδεύουν για πολύ καιρό.

3ο δεκαήμερο

Ο Απρίλιος είναι ένας αρκετά καλός μήνας για τα οικονομικά σου και είναι πολύ πιθανό να δεις μια μικρή άνοδο στο εισόδημά σου από κάποια αύξηση που θα διεκδικήσεις και θα πάρεις σχετικά εύκολα ή να έχεις κάποιες προτάσεις για δουλειά που θα σου υπόσχονται καλύτερες προοπτικές. Ωστόσο, δε θα δεις φοβερές διαφορές, αλλά από το ολότελα κάτι είναι και αυτό. Πιο σημαντικοί μήνες είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος που μπορεί να κρύβουν πολλές παγίδες σε σχέση με τα χρέη και τις οφειλές σου. Στην προσπάθειά σου να κυνηγήσεις την τύχη σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις χρήματα για να προωθήσεις κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια και να μην πάνε τα πράγματα καθόλου καλά, με αποτέλεσμα πέρα από το να χάσεις χρήματα να δημιουργήσεις κι άλλα χρέη. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχεις ήδη από πριν κάποιο plan Β, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξεις ριζικά τις καταναλωτικές σου συνήθειες ή να στερηθείς κάποια πράγματα, προκειμένου να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved