Αυτά τα ζώδια δεν προσέχουν καθόλου τον εαυτό τους

Τα κάνουν όλα και συμφέρουν, περνάνε όλα από τα χεράκια τους, αλλά τα ζώδια αυτά, δεν έχουν το μυαλό για να φροντίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια δεν προσέχουν καθόλου τον εαυτό τους

Ποια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια; Θα σου τα παρουσιάσω αμέσως!

Καρκίνος

Καρκίνος με πολύ Λέοντα στο ωροσκόπιό του, μάλλον είναι Καρκίνος που προσέχει αρκετά τον εαυτό του. Αναφέρομαι στον κλασικό Καρκίνο, που κόπτεται για όλους τους άλλους, αλλά δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για να αφιερώσει στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτός ο Καρκίνος, χρειάζεται να υπάρχει κάποιος στην ζωή του που θα τον πάρει από το χέρι και θα του μάθει πόσο σημαντικό είναι να έχει και λίγο «Me Time»!

Παρθένος

Ισχύει ό,τι έγραψα και για τον Καρκίνο πιο πάνω: αν είσαι Παρθένος κι έχεις πολύ Λιοντάρι στο ωροσκόπιό σου, δεν θα ταυτιστείς εύκολα. Αν είσαι τυπικός Παρθένος, ξέρεις πολύ καλά, ότι οι 24 ώρες μέσα στην ημέρα είναι πολύ λίγες για να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και πρέπει (σύμφωνα με εσένα), να κάνεις, άρα, που χρόνος για την πάρτη σου; Και πολύ κακώς, λέω εγώ, γιατί δεν σε πληρώνει κανένας με την ώρα να ανησυχείς για τους άλλους και τα προβλήματα τους, αλλά όχι για εσένα τον/την ίδιο/α, που φθείρεσαι και δεν κάνεις καμία προσπάθεια να σε αγαπήσεις λίιιιγο παραπάνω!

Υδροχόος

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Υδροχόος, μπορεί να κάνει ό,τι θελήσει κι ό,τι βάλει στο μυαλό του. Σε προκαλώ λοιπόν να τον πείσεις να κάνει κάτι, για να προσέξει τον εαυτό του. Χαμένο σάλιο με το λίτρο. Εγγυημένα στο λέω. Ποσώς τον ενδιαφέρει τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για εκείνον. Αφού εκείνος αδιαφορεί, οι υπόλοιποι να πάρουν σειρά! Για αυτό άλλωστε και μπορεί να τον δεις εντελώς απεριποίητο, να σπάει καρδιές! Το' χει, ρε παιδί μου! Το' χει!

Ιχθύες

Κάνει ό,τι μπορεί για τους άλλους, αλλά παρόλο που η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιό του, κι άρα του χαρίζει απλόχερα ομορφιά και χάρη, ο Ιχθύς κυκλοφορεί άνετα και με πιτζάμες, δεν τον χαλάει καθόλου ως ιδέα! Είναι το ζώδιο που δεν νοιάζεται πως δείχνει, αλλά πώς αισθάνεται. Κι άντε εσύ να τον πείσεις να κάνει κάτι να βοηθήσει τον ίδιο του τον εαυτό: δεν χαμπαριάζει γιατί τον εαυτό του, τον έχει γραμμένο! Βρε, μάθε κι εσύ κι η Παρθένος, να αγαπάτε λιγάκι τον εαυτό σας και δεν θα μείνουν οι άλλοι πίσω. Να είστε καλά να τους φροντίζετε, βρε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved