Οι έξι ψυχοβγάλτες του ζωδιακού

Θα σε σκάσουν...

Οι έξι ψυχοβγάλτες του ζωδιακού

Με τα παρακάτω ζώδια, πραγματικά θα απηυδήσεις κάποια στιγμή και θα ζητήσεις τη βοήθεια του Μεγαλοδύναμου για να μην τα πάρεις άγρια μαζί τους και φάτε τα μουστάκια σας! Όταν κάτι τους κάτσει στραβά, θα σου «βγάλουν την ψυχή», ανεξάρτητα από το αν φταις ή όχι. Για δες ποια είναι:

ΚΡΙΟΣ

Είναι να μην τον πιάσει το ανάποδο, να αρχίζει να χτυπιέται, να μην ξέρεις τι να τον κάνεις και πως να τον ηρεμήσεις! Και δεν εννοούμε πώς θα τον χαλαρώσεις απλά, αλλά πώς να του εξηγήσεις με απλά λόγια ότι είναι λίγοοοοο υπερβολικός και δεν χρειάζεται να γκρεμίσει το σύμπαν, επειδή κάτι πήγε στραβά ή κάτι δεν του αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι απλά πεισματάρης, είναι κανονικό μουλάρι κι όταν στυλώνει τα πόδια ιδανικό για να σε σκάσει, να σε κάνει πραγματικά να αλλαξοπιστήσεις, να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να φωνάξεις "κάπου λίγο ένα ΕΛΕΟΣ" και να φτύσεις το γάλα της μαμάς σου!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλα τώρα που δεν το είχες μαντέψει ότι θα ήταν στην λίστα! Η γλυκύτατη αυτή ύπαρξη, που ποτέ δεν πιέζει κανέναν και ποτέ δεν εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, εκτός από όταν κάποιος, κάτι του χαλάσει τη μέρα... Ω, περίμενε, αυτό γίνεται συχνά... Ουπς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάποδο πλάσμα, με "δολοφονικές τάσεις" που κάνει διεθνώς καριέρα ως "στριμμένο άντερο". Εάν δεν τον πετύχεις στις χειρότερές του, δεν έχεις ιδέα τι θα συναντήσεις στην Κόλαση (εάν πας και σου εύχομαι να μην πας)….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Mister chilly του ζωδιακού... Να κατεβάσει μούτρα, να σηκώσει φρύδι, να πλακώσει ένα κρύο και να μην ξέρεις γιατί και πώς. Δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι τόσο ευλύγιστος, όσο και ο γρανίτης… Πάρε φόρα και χτύπα το κεφαλάκι σου στον τοίχο, αυτός δεν πρόκειται καν να ασχοληθεί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έτερος psycho τύπος της παρέας (ο πρώτος είναι ο Σκορπιός). Ελεύθερο πνεύμα και μυαλά και με τάσεις κατακεραύνωσης της πραγματικότητας κι όλων όσων του έχουν κάτσει στο λαιμό. Το φίνο αποτέλεσμα αυτής της παράνοιας είναι να σε τρέχει, αφού όσο κι αν προσπαθείς, δεν θα καταλαβαίνεις τι κάνει, γιατί το κάνει και γιατί τον αφήνουν να κυκλοφορεί, χωρίς λευκό παλτουδάκι που δένει πίσω…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved