Τα τρία ζώδια που δεν γκρινιάζουν και δεν… κλαίγονται ποτέ και σε κανέναν

Δεν κλαψουρίζουν δεξιά κι αριστερά

Τα τρία ζώδια που δεν γκρινιάζουν και δεν… κλαίγονται ποτέ και σε κανέναν

Όσο δύσκολα και να περνάνε ή ό,τι και να τους συμβαίνει, δεν θα τους δεις να πηγαίνουν από ώμο σε ώμο και να αρχίζουν τη μιζέρια και την γκρίνια. Τέτοιες συμπεριφορές τους ξενερώνουν άλλωστε απίστευτα και τις σιχαίνονται. Δεν θα έπεφταν ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πρώτος στην σχετική μας λίστα και υπάρχει λόγος: Ο Αιγόκερως είναι αυτό που λέμε… poker face. Δεν θα σε αφήσει ποτέ να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα του. Είναι δυνατός, είναι σοβαρός και θέλει να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του μόνος του. Δεν θα ξεπέσει ποτέ στο επίπεδο της γκρίνιας και της μιζέριας. Έχει αυτοπεποίθηση και ισχυρή θέληση και μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Από μικρή ηλικία είναι ένα άτομο ώριμο και ανεξάρτητο που πατάει στα πόδια του και δεν χρειάζεται ώμους για να κλάψει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περήφανος. Δεν θα κάτσει να κλαφτεί και να μιζεριάσει. Άσε που δεν είναι και τέτοιος άνθρωπος. Δεν στεναχωριέται άλλωστε και για πολύ. Όσο εύκολο του είναι να «πέσει», άλλο τόσο εύκολο του είναι και να «σηκωθεί». Σαφώς κι έχει κι εκείνος τις κακές και δύσκολες στιγμές του, ωστόσο είναι μαχητής και δίνει μόνος του τις όποιες μάχες. Δεν έχει -όπως και ο Αιγόκερως- ούτε κι εκείνος ανάγκη έναν ώμο για να πάει να κλάψει και να πει τον πόνο του. Δίνει λύση στα προβλήματά του και προχωράει με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να έχει πρήξει γύρω του κόσμο και κοσμάκη.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις δει ποτέ Υδροχόο να είναι μίζερος και κλάψας; Το ζώδιο αυτό είναι ανεξάρτητο και πατάει στα πόδια του όσο λίγα. Μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι έξυπνο, δραστήριο και εφευρετικό. Μέχρι να κάτσει να σου κλαφτεί και να αρχίσει τη μίρλα, έχει ήδη βρει τη λύση στο θέμα που τον ταλαιπωρεί. Ο Υδροχόος είναι, εκτός από ανεξάρτητος, και πολύ περήφανος. Δεν θέλει να «μαυρίσει» τη μέρα και την ζωή κανενός και έτσι ό,τι έχει να αντιμετωπίσει, θα το κάνει μόνος του και εννοείται ότι θα επιβιώσει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved