Τα τρία ζώδια με το πιο «δολοφονικό» βλέμμα

Μια που θα σε κοιτάξουν, μια που θα σου «κοπούν τα πόδια» από τον τρόμο.

Τα τρία ζώδια με το πιο «δολοφονικό» βλέμμα

Τα ζώδια αυτά δεν αστειεύονται. Δεν είναι άτομα που θα σήκωναν εύκολα πλακίτσα και χαβαλέ, από ανθρώπους που δεν συμπαθούν και δεν έχουν και πολλά πολλά, ειδικά κιόλας αν τα πλησίαζαν σε ακατάλληλη στιγμή. Ένα μόνο βλέμμα τους αρκεί για να σου «κόψουν το αίμα». Θα σταματήσει η καρδιά σου να χτυπά από τον τρόμο που θα νιώσεις και θα θες είτε να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, είτε να βρεις την πρώτη πόρτα μπροστά σου και να το σκάσεις.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πετύχει Κριό με νεύρα; Τον έχεις δει σε ακατάλληλη στιγμή; Όχι απλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του, αλλά και το βλέμμα που θα σου ρίξει θα είναι σαν μια «μαχαιριά στο στήθος». Τα λέει όλα με τα μάτια και μόνο. Δεν θα προλάβει καν να ανοίξει το στοματάκι του. Θα σηκώσει το φρύδι, θα πάρει το ύφος του «πίσω και σε έφαγα» και εσύ πραγματικά θα τρέξεις να κρυφτείς από τον φόβο σου. Δεν θα τον πλησιάσεις εύκολα ποτέ ξανά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι η προσωποποίηση της φράσης «με ένα βλέμμα του σου κόβονται τα πόδια». Μη σου πούμε ότι προτιμάς να σε βρίσει, ή να σου φωνάξει, παρά να σε κοιτάξει. Κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορεί με μια ταμπέλα πάνω του που να λέει «προσοχή δαγκώνει», αλλά και μόνο το βλέμμα του η αλήθεια είναι αρκεί για να καταλάβεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις… Εφιάλτες στον ύπνο σου θα βλέπεις με το βλέμμα του Σκορπιού και θα ξυπνάς έντρομος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο βασιλιάς του πάγου, έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το βλέμμα του είναι ψυχρό κι ενίοτε… δολοφονικό. Ιδίως, όταν βλέπει πράγματα που θεωρεί ανεπίτρεπτα και λάθος ή αν τον φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο. Μην ξεχνάς το πόσο πολύ τον νοιάζει η γνώμη των άλλων. Για ένα όνομα και μια αξιοπρέπεια ζει άλλωστε.

Ένα επιπλέον tip: Μην του κάνεις πλάκα σε «ώρα υπηρεσίας», δηλαδή, όταν εργάζεται ή για σοβαρά θέματα γιατί πας γυρεύοντας…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved