Αυτά τα πέντε ζώδια κυνηγούν το τέλειο

Μη νομίζεις ότι το κάνει μόνο η Παρθένος....

Αυτά τα πέντε ζώδια κυνηγούν το τέλειο

Κάποια ζώδια θέλουν τα πάντα τέλεια στη ζωή τους και στον εαυτό τους και όχ, δεν είναι μόνο η Παρθένος η τελειομανής του ζωδιακού. Αυτή έχει το όνομα, είναι η πρώτη στη λίστα, έχουν όμως κι άλλα τη χάρη και επιδίδονται σε ένα ανελέητο κυνήγι της τελειότητας. Ποια είναι; Θα τα μάθεις παρακάτω...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νούμερο 1 με κορώνα στο κεφάλι! Δεν είναι ότι τον πιάνει μια μανία να τα κάνει όλα τέλεια, είναι ότι όταν το πάρει απόφαση ότι θέλει να κάνει κάτι (ή ότι απλά, πρέπει να γίνει κάτι), θα το κάνει χωρίς λάθη. Γιατί; Μα φυσικά επειδή είναι μανούλα στην οργάνωση, ασχολείται με κάθε μικρή λεπτομέρεια και δεν αφήνει τίποτα την τύχη. Με άλλα λόγια ο Βασιλιάς του Περφεξιονισμού, απαιτεί τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι κάνει κι έτσι πετυχαίνει το άψογο αποτέλεσμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μα ποιον άλλον θα βάζαμε στην δεύτερη θέση, εκτός από τον κορυφαίο Αιγόκερω; Δεν είναι απλά περφεξιονιστής, ο άνθρωπος είναι άρρωστος! Ή θα είναι όλα τέλεια, άψογα, αψεγάδιαστα ή, πολύ απλά, δεν μπορεί να ζήσει με τίποτα λιγότερο και φυσικά κάποιος θα την πληρώσει και κεφάλια θα πέσουν! Φυσικά και δεν θα πέσει το δικό του κεφάλι, διότι εκείνος έχει τόσο αυτοέλεγχο και πειθαρχεία, που άνετα στριμώχνει και πιέζει τον εαυτό του για να αποδώσει… την τελειότητα! Άρα, εκείνος και θέλει και μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην τρίτη θέση, γιατί αν μιλάμε για εμμονικό άτομο, τότε μιλάμε για τον Σκορπιό. Λύσσα κακιά τον πιάνει, όταν θέλει να κάνει κάτι σωστά και δεν το παρατάει, εάν δεν αγγίξει την τελειότητα. Επίσης, πέρα από την μανία να κάνει κάτι άψογα, τρώει κόλλημα γερό, διότι, όπως και η Παρθένος, νιώθει ότι έχει τον έλεγχο κι αυτό τον απογειώνει και τον κάνει να νιώθει… σούπερ ήρωας!

ΛΕΩΝ

Κι όμως το Λιοντάρι είναι ένας από τους κυνηγούς της τελειότητας! Όταν θέλει κάτι, το θέλει να είναι άψογο κι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι περισσότερο απαιτεί το τέλειο από τους άλλους και τις υπηρεσίες τους, παρά από τον εαυτό του! Όμως, παρόλα αυτά, ο Λέων, όταν το πάρει απόφαση να κάνει κάτι, θα το τραβήξει το πράγμα στα άκρα και θα το παιδέψει πολύ το θέμα, γιατί το κάθε του πόνημα, αντανακλά πίσω σε εκείνον, άρα… τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν ζητά κι ο ίδιος από τον εαυτό του!

ΖΥΓΟΣ

Ακριβώς επειδή του αρέσουν τα σωστά και τα ωραία πράγματα στη ζωή και σιχαίνεται να του την λένε, ο Ζυγός, είτε του το έχεις είτε όχι, είναι ο πέμπτος της λίστας! Εκπλήσσεσαι; Κι όμως... Μπορεί να μην έχει εμμονές ή να μη γουστάρει να είναι σκληρός με τον εαυτό του για να βγαίνει η εικόνα του αψεγάδιαστου προς τα έξω, αλλά με τον δικό του τρόπο, φροντίζει να μην δίνει πατήματα για να του την πει κάποιος ή να ανακατευτεί στα πόδια του και να αρχίζει να τον ψέγει ή να του λέει τι πρέπει να κάνει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved