Τα 4 ζώδια που δεν φανερώνουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Είναι πάντα ψυχρά και απόμακρα!

Τα 4 ζώδια που δεν φανερώνουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Το να αποκαλύπτουμε τα συναισθήματά μας είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον καθένα από εμάς. Και ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει; Όλη μας τη ζωή μας διδάσκουν να συγκρατούμαστε, να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι και συγκροτημένοι ενήλικες. Αυτές οι συμπεριφορές οδηγούν κάποιον στο να νιώθει ότι τα συναισθήματά του δεν πρέπει ούτε να τα ακούνε ούτε να τα βλέπουν οι άλλοι. Μόνο όταν βρισκόμαστε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού μας και μακριά από αδιάκριτα μάτια, είναι πιο εύκολο να πονέσουμε, να κλάψουμε και να παραπονεθούμε. Για μερικούς ανθρώπους είναι πολύ σημαντικό το να μην εκτίθενται στην κριτική των άλλων, όταν συμβεί να έχουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιούνται από τα συναισθήματά τους και να επιδεικνύουν μια ψυχρή και αδιάφορη συμπεριφορά.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν ρισκάρουν να εκτίθενται και ακολουθούν την τακτική της συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκπέμπει μυστήριο έως ότου σε μάθει καλά

Η αύρα ενός Σκορπιού είναι πολύ μυστήρια. Αν νιώθει ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τα συναισθήματά του, μπορεί να φαίνεται πολύ εκφοβιστικός επιφανειακά. Όσο όμως απομακρυσμένος και ψυχρός κι αν δείχνει, μην μπερδέψεις ποτέ το αινιγματικό παρουσιαστικό του με την απάθεια. Ο κόσμος ενός Σκορπιού είναι απείρως βαθύς και πολύχρωμος πέρα από κάθε πεποίθηση. Ακόμα και όταν επιθυμεί βαθιά να νομίζουν όλοι ότι είναι ένα πλάσμα χωρίς καρδιά, αυτό συμβαίνει επειδή ανησυχεί διαρκώς για το ό,τι η καρδιά του μπορεί να προδώσει αυτά που νιώθει. Είναι μεγάλη ευθύνη για έναν Σκορπιό να έχει έναν τόσο ισχυρό συναισθηματικό κόσμο και, αν τον διαχειριστεί με ανευθυνότητα, τότε παίρνει το ρίσκο να πληγωθεί.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσεγγίζει το συναίσθημα με το δικό του μοναδικό τρόπο

Ο Τοξότης φημίζεται για την σχεδόν υπερφυσική του ικανότητα να είναι πάντα αισιόδοξος. Όταν δεν μπορεί να δει την φωτεινή πλευρά, είναι γνωστό ότι καταφεύγει στην προσποίηση ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό θα ήταν αξιοθαύμαστο αν ήταν… αληθινό! Ενώ ένα Τοξότης λατρεύει την ελευθερία και προτιμάει να παραμένει αποστασιοποιημένος από κάθε τι που θα μπορούσε να τον κάνει συναισθηματικό, η καρδιά του δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται. Ακόμα και αν μπορεί να κρύβει τα συναισθήματά του κάτω από χαμόγελα και παραπλανήσεις, πάντα καταλήγει να καταφεύγει σε ανθρώπους που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προστατεύει τα συναισθήματά του όσο περισσότερο μπορεί

Ο Αιγόκερως έχει πάντοτε μια αποστολή. Η ζωή του κινείται από τον ένα στόχο στον άλλον και το να παρασυρθεί από συναισθήματα είναι κάτι πολύ σπάνιο στην ημερήσια διάταξη. Έχει φιλοδοξίες, όνειρα και όραμα για το μέλλον του. Όλα αυτά απαιτούν ένα σοβαρό επίπεδο δέσμευσης και ο Αιγόκερως είναι πάντα παίκτης. Παρόλο πάντως που έχει την ικανότητα να αποτραβιέται από μια συναισθηματική κατάσταση για να σώσει την κοινωνική του εικόνα, στην πραγματικότητα έχει έναν απόλυτο στόχο στο μυαλό του: την αγάπη. Είτε το παραδέχεται είτε όχι, όλη του η φιλοδοξία οδηγεί στο να αγαπήσει και να λάβει ανταπόδοση. Τίποτα δεν θα άξιζε να επιτευχθεί αν κάτω από την επιφάνεια δεν υπήρχε ένα ισχυρό συναισθηματικό ρεύμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτιμά να κρατάει τα συναισθήματα για τον εαυτό του

Ένας Υδροχόος αγαπάει να ελίσσεται ανάμεσα σε μεγάλα πλήθη, να γνωρίζει τον καθένα και να γοητεύει τους ανθρώπους με το πνεύμα του. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του για όλα αυτά εξαφανίζεται, όταν η συζήτηση γίνεται πολύ επεμβατική. Προτιμά συχνά να κρατάει ξεχωριστή την ιδιωτική από τη δημόσια ζωή, κάτι που του επιτρέπει να καλλιεργεί κρυφά τον συναισθηματικό του κόσμο. Αυτό τον οδηγεί στο να εξαφανίζεται ή να αποσύρεται από την πραγματικότητα όταν τον πλημυρίζουν τα συναισθήματά του. Παρόλο που μπορεί να μοιάζει ψυχρός και απόμακρος, να ξέρεις ότι υπάρχει ένα βαθύ επίπεδο ευαισθησίας που διατρέχει την καρδιά ενός Υδροχόου. Απλώς προτιμάει να διαχειρίζεται μόνος του τα συναισθήματά του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που σε «ψαρώνουν», αλλά έχουν χρυσή καρδιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για να αλλάξουν τον κόσμο!

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα δράματα και τα κλάματα!

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε χειριστεί το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved