Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα δράματα και τα κλάματα!

Είναι «μανούλες» στο να προκαλούν ταραχή!

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα δράματα και τα κλάματα!

Αν και όλοι θα μπορούσαμε να δημιουργούμε ένα μικρό δράμα στη ζωή μας για να υπάρχει ένα συναρπαστικό ενδιαφέρον στο κάθε τι, μερικοί άνθρωποι το παρατραβάνε. Οι δραματικές καταστάσεις γίνονται ρουτίνα και είναι αδύνατο γι’ αυτούς να παραμείνουν χαλαροί και ήρεμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως, η ηρεμία τους κάνει να λαχταρούν να ταρακουνήσουν λίγο τα νερά. Αν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρξει κάποια ένταση ή διαμάχη, θα την δημιουργήσουν μόνοι τους. Μην το αρνείσαι, ξέρεις ότι κάπου κι εσύ το απολαμβάνεις. Απλά πρόσεξε, γιατί μπορεί μεν να σε εξιτάρουν οι εντάσεις και τα δράματα, αλλά μπορεί και να γυρίσουν και τη ζωή σου ανάποδα.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζώδια που τους αρέσει να δημιουργούν δραματικές καταστάσεις, πολύ συχνά μέσα στην καθημερινότητά τους. Τα ζώδια αυτά είναι μάλλον ανήμπορα να επιβάλουν την ηρεμία στον εαυτό τους και να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν, επιβεβαιώνοντας απλώς με τη συμπεριφορά τους ότι το δράμα… δεν οδηγεί πουθενά!

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει τον καυγά, μόνο και μόνο για τον καυγά!

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγνοήσουν τις αρνητικές παρεμβάσεις και να προχωρούν στη ζωή, όμως ένας Κριός, απλώς δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό ή την ευκαιρία που θα του δοθεί για να ξεκινήσει μια διαμάχη. Δεν έχει καμία σημασία για ποιο θέμα. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με κάποιον άγνωστο που είπε κάτι προσβλητικό για την παρουσία του, με έναν υπάλληλο σε ένα κατάστημα που τον κοίταξε «στραβά» ή με τον/την σύντροφό του που για δεύτερη φορά μέσα στη μέρα δεν… κατέβασε το καπάκι της τουαλέτας! Σε κάθε περίπτωση, ο Κριός δεν θα το αφήσει να περάσει, χωρίς να κάνει φασαρία.

Αν προσπαθήσεις να του πεις να πάρει μια βαθιά ανάσα για να συνέλθει από τα νεύρα ή το θυμό, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις πιο έξαλλο! Η εικόνα ενός Κριού που σηκώνει τα μανίκια και ετοιμάζει τον εαυτό του για ένα «θερμό επεισόδιο» είναι αρκετή για να κάνει οποιονδήποτε να το βάλει στα πόδια. Κάτι που είναι μάλλον έξυπνο, γιατί ένας Κριός πάντα θα σε κερδίσει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δημιουργεί την αναταραχή και μετά το απολαμβάνει!

Ένας Δίδυμος δεν ξεκινάει ποτέ άμεσα το δράμα. Προτιμάει να ανακατεύει τα πράγματα στο παρασκήνιο και μετά να ωθεί τους άλλους να «αρπαχτούν», ώστε στη συνέχεια να διαδώσει τα κουτσομπολιά, που μπορεί να αληθεύουν, μπορεί και όχι. Το θέαμα που ακολουθεί πάντοτε αυτές τις καταστάσεις, είναι ο τύπος της ψυχαγωγίας που έχει ανάγκη ένας Δίδυμος. Και το χειρότερο; Η διπλή του προσωπικότητα τον βοηθά να προσποιηθεί με ευκολία ότι δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά! Για καλή του τύχη, αν κάποιος προσπαθήσει να εξιχνιάσει ποιος ξεκίνησε όλο το χάος, ποτέ δεν θα μπορέσει να αποδείξει ότι ήταν ο Δίδυμος!

Είναι διαρκώς ανήσυχος και μισεί το να βαριέται. Όταν λοιπόν τα πράγματα κυλάνε ήρεμα και χωρίς εντάσεις, δεν μπορεί να αντισταθεί στη δημιουργία αναταραχής.

Ψάχνεις για ειρήνη και ηρεμία; Δεν θα τη βρεις ποτέ στον κόσμο των Διδύμων οι οποίοι λαχταρούν το δράμα, όπως μερικοί άνθρωποι θέλουν απεγνωσμένα ένα γλυκό ή έστω λίγη ζάχαρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή του αλλάζει τόσο συχνά, που όλοι ζαλίζονται!

Η διάθεση ενός Καρκίνου, μέσα σε λίγες στιγμές, μπορεί να έχει περισσότερες εναλλαγές από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Είναι δραματικός, έντονος και πάντα υπερβολικός. Λένε ότι ο Δίδυμος έχει δύο προσωπικότητες; Λοιπόν, ο Καρκίνος έχει τουλάχιστον δέκα και δεν μπορεί να ελέγξει καμία από αυτές. Ακόμα και οι πιο ανεπαίσθητες αλλαγές στην ενέργεια γύρω του, είναι ικανές να προκαλέσουν τρομερές επιπτώσεις στη διάθεσή του. Τη μια στιγμή είναι αγαπησιάρης και γλυκούλης και την άλλη μετατρέπεται στον χειρότερο εφιάλτη για τον καθένα που θα βρεθεί μπροστά του. Ένα άτομο που βρίσκεται στο πολύ κοντινό περιβάλλον του, ξέρει πολύ καλά ότι ο Καρκίνος μπορεί τη μια στιγμή να του επιτεθεί και την αμέσως επόμενη να τον αγκαλιάσει.

Αν ποτέ προσφερθείς να βοηθήσεις έναν Καρκίνο στο να μάθει πώς να συγκρατεί τα συναισθήματά του, πιθανώς θα γελάσει μαζί σου. Ή θα φωνάξει. Ή θα κλάψει...

Επίλογος: Με τον τρόπο που αλλάζει η διάθεσή του, απλώς είναι αδύνατον να μην προκαλεί δραματικά επεισόδια σε καθημερινή βάση. Take it or leave it!

ΛΕΩΝ

Είναι πιο δραματικός και από ήρωα σαπουνόπερας!

Ένας Λέων μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο μικρή σύγκρουση σε ένα πλήρες έπος. Είναι σαν να πιστεύει ότι πρωταγωνιστεί σε ταινία και παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής του. Ένα ρόλο που θα του χαρίσει το… Όσκαρ! Για τον Λέοντα, όλα είναι δραματικά. Τα άτομα που ζουν κοντά του ή σχετίζονται μαζί το ξέρουν ότι αυτό το δράμα μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Κάτι που εσένα μπορεί να σου φαίνεται εντελώς ασήμαντο, για τον Λέοντα μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να αντιδράσει με υπερβολή.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά έναν Λέοντα, πιθανότατα προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι απλώς πρέπει να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα δραματοποιεί. Ωστόσο, ένας Λέων δεν μπορεί να τους ακούσει. Είναι πολύ απασχολημένος με το να σκέφτεται πως θα μεγαλοποιήσει μια άλλη νέα κατάσταση που παρουσιάστηκε στον ορίζοντα. Πώς θα παίξει δηλαδή έναν καινούργιο… ρόλο!

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που αποφεύγουν τα δράματα και τα κλάματα!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved