Τα 4 ζώδια που σε «ψαρώνουν», αλλά έχουν χρυσή καρδιά!

Μοιάζουν τρομακτικά, αλλά έχουν καρδιά μαρουλιού!

Τα 4 ζώδια που σε «ψαρώνουν», αλλά έχουν χρυσή καρδιά!

Μερικοί άνθρωποι είναι επιβλητικοί χωρίς καν να το προσπαθούν. Όταν οι άλλοι τους βλέπουν, αποτραβιούνται από το διάβα τους για να μην τους ενοχλήσουν, έχουν υπερβολικά ευγενική συμπεριφορά απέναντί τους και μόνο τεμενάδες δεν τους κάνουν! Μιλάμε δηλαδή για άτομα που σε «ψαρώνουν», απλώς και μόνο με την παρουσία τους.

Αν θέλεις να ξέρεις την αλήθεια για αυτά τα άτομα, κατά βάθος έχουν καρδιά μαρουλιού! Απλώς, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να χαμογελούν σε όλους και να δείχνουν φιλικοί, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό για να κρίνεις τι κρύβεται πίσω από το αδιάφορο ή παγωμένο ύφος τους. Τις περισσότερες φορές, πρόκειται για άτομα που μάλλον χρειάζονται αυτό το εκφοβιστικό περίβλημα, για να προστατεύσουν την ενέργειά τους. Δεν προσπαθούν σκόπιμα να «ψαρώσουν» τους άλλους με το φλεγματικό ύφος τους ή το βαθύ βλέμμα τους. Απλώς δεν συνηθίζουν να ανοίγονται και να βγάζουν τα εσώψυχά τους στον καθένα.

Αν πάντως, έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις αυτά τα άτομα και να τα κάνεις να νιώσουν ασφαλή με την παρουσία σου, θα διαπιστώσεις ότι κάθε άλλο παρά τρομακτικά είναι.

Παρακάτω, θα δούμε ποια είναι τα ζώδια που είναι «ψαρωτικά» και για ποιους λόγους φορούν συνήθως το απόμακρο προσωπείο τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι επιλεκτικός στις συναναστροφές του!

Αν γνωρίζεις καλά έναν Ταύρο, ξέρεις ότι κατά βάθος έχει μαλακό και ευαίσθητο χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν θέλει με τίποτα να το ξέρουν οι άλλοι. Κρατάει την ευαίσθητη πλευρά του μόνο για τους ανθρώπους που εμπιστεύεται πραγματικά, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είναι μόνο 2-3 άτομα! Για όλους τους άλλους εμφανίζεται απόμακρος και ελαφρώς επικριτικός, γεγονός που τους επιβάλλει να έχουν την καλύτερη συμπεριφορά απέναντί του. Το πιο αστείο; Ένας Ταύρος ξέρει πολύ καλά ότι δείχνει… ψαρωτικός και το απολαμβάνει!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν καταλαβαίνουν όλοι τον έντονο χαρακτήρα του

Αυτό το ζώδιο έχει να διαχειριστεί τόσο βαριά συναισθήματα που μερικές φορές δεν έχει άλλη επιλογή από το να συγκεντρωθεί στον εαυτό του και να επιβάλλει μια δυναμική παρουσία προς τα έξω. Αν άνοιγε τον εαυτό του στον καθένα, δεν θα είχε πια «κρυφά χαρτιά» για να παίξει. Όμως λατρεύει να έχει πάντα ένα κρυφό χαρτί να βγάλει στο τραπέζι. Οι Σκορπιοί έχουν πάντα στρατηγική στις κινήσεις τους και όταν τους βλέπεις να φοράνε το εκφοβιστικό τους ύφος, να ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα εκπέμπει δύναμη και εξουσία!

Ο Αιγόκερως μοιάζει εκφοβιστικός, επειδή πάντα κατέχει μια θέση εξουσίας ή υψηλών καθηκόντων και καταλαβαίνει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει, προκειμένου να διατηρήσει τη δύναμή του. Αν ήταν γλυκούλης και αξιαγάπητος με το… καλημέρα, ποιος θα τον έπαιρνε στα σοβαρά; Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας Αιγόκερως είναι να τον παραμερίσουν. Επίσης, ξέρει ότι αν είναι υπερβολικά χαλαρός ή άνετος στους χώρους που κινείται, κάποιος μπορεί να θελήσει να τον εκμεταλλευτεί. Αυτό πάντως που «φοβίζει» τους άλλους περισσότερο, είναι η έντονη προσήλωση του Αιγόκερω στον στόχο του, απ’ όπου δεν παρεκκλίνει ποτέ και με τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπει πίσω και πέρα από την επιφάνεια

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ψυχρή και ανεξάρτητη συμπεριφορά του, με την οποία μπορεί τελικά να διατηρεί τον έλεγχο των συναισθημάτων του. Η εκκεντρική, αντισυμβατική φύση του δεν είναι πάντα η πιο φιλική ή η πιο χαρούμενη, ενώ η μοναδικότητά του ίσως κάποιες φορές να είναι εκφοβιστική για τους γύρω του. Παρά το πόσο κοινωνικός ή χαρισματικός μπορεί να είναι, όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει την ανεξαρτησία του και του αρέσει να κάνει πράγματα μόνος του. Να μελετά δηλαδή και να ψάχνει τρόπους να αναπτύξει τις… παλαβές ιδέες του! Αυτή η προτίμηση στην «παρέα» του εαυτού του πιθανόν τον κάνει να μοιάζει «κλειστός τύπος», όμως απλώς βρίσκεται στον κόσμο του!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για να αλλάξουν τον κόσμο!

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τα δράματα και τα κλάματα!

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε χειριστεί το κάθε ζώδιο

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved