Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε χειριστεί το κάθε ζώδιο

Έτσι θα κουμαντάρει τη σκέψη και τις πράξεις σου

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε χειριστεί το κάθε ζώδιο

Είναι σίγουρα πιο δύσκολο να αντιληφθείς πότε κάποιος σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα ή να πάρεις αποφάσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανες ούτε θα σκεφτόσουν. Υπάρχουν φορές που ένα άτομο το οποίο σε κατευθύνει είναι τόσο ικανό που δεν παίρνεις καν είδηση τι συμβαίνει. Γι’ αυτό θα ήταν χρήσιμο να ξέρεις τα σημάδια της χειραγώγησης, ώστε να καταλάβεις πότε κάποιος προσπαθεί να σε κάνει υποχείριό του για να κινεί τα νήματα.

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο τα δώδεκα ζώδια θα κουμαντάρουν τη σκέψη και τις πράξεις σου, προκειμένου να γίνουν οι κυρίαρχοι μιας κατάστασης.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ελέγχουν τους άλλους με το θυμό τους. Δεν τους συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβεί γίνονται εκρηκτικοί, σκληροί και κανείς δεν θέλει να είναι η αιτία που τους προκάλεσε.
Θα χρησιμοποιήσουν το θυμό τους ως μέσο για να σταματήσει κάθε συζήτηση ή κριτική για κάτι που κάνουν ή λένε. Δεν θα διστάσουν να εκφοβίσουν κάποιον με σκοπό να τον κάνουν είτε να σιωπήσει είτε να συμφωνήσει μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ελέγχει τους άλλους εκφοβίζοντάς τους με «ύπουλο» και έξυπνο τρόπο. Εκείνοι νιώθουν ότι πρέπει να κάνουν αυτό που τους ζητάει, αλλά δεν είναι τόσο σίγουροι γιατί. Απλώς έχουν την αίσθηση ότι είναι προτιμότερο να είναι με το μέρος του.
Αν τους ρωτήσεις δεν θα μπορούν να σου δικαιολογήσουν ή να σου πουν ξεκάθαρα τους λόγους, απλά το ένστικτό τους τους λέει να μη διανοηθούν να αμφισβητήσουν ή να τσακωθούν με έναν Ταύρο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι ξέρουν ακριβώς τι να πουν και πως να το πουν για να κουμαντάρουν τον καθένα. Είναι κομμάτι του ταλέντου τους, αφού είναι οι άσσοι της επικοινωνίας.
Μερικές φορές δεν είναι οι λέξεις που λένε, αλλά η αίσθηση πίσω από τις λέξεις, σαν να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα πίσω από αυτά. Μπορεί να ορκίζονται ότι απλώς κάνουν μια συζήτηση, αλλά ξέρουν πολύ καλά την επίδραση που έχουν τα λόγια τους στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως οι Κριοί, έτσι και οι Καρκίνοι κοντρολάρουν τους ανθρώπους μέσω των συναισθημάτων. Το να βρίσκεσαι μαζί τους σημαίνει ότι θα «λουστείς» ολόκληρη γκάμα συναισθημάτων. Και όταν ο Καρκίνος κυριαρχείται από το συναίσθημα, δεν κάνει πίσω.
Συχνά ξεσπούν σε λυγμούς ανεξέλεγκτα ή πετάνε πράγματα και τότε είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις τι να κάνεις. Οπότε, είναι καλύτερα να διασφαλίσεις ότι δεν θα συμβεί τίποτα που θα τους αναστατώσει. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Καρκίνος ελέγχει τους ανθρώπους: χρησιμοποιώντας προς όφελός του το φόβο τους για μια κατάρρευση.

ΛΕΩΝ

Όλοι θέλουν να τους συμπαθήσει ή να τους θαυμάσει ένας Λέοντας και εκείνος θα χρησιμοποιήσει αυτήν την επιθυμία τους για να τους καταφέρει να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά του. Το όπλο των Λεόντων για να ελέγχουν είναι η θετική ενθάρρυνση με δώρα ή με κομπλιμέντα. Γίνονται γενναιόδωροι με το χρόνο και τα χρήματα και προβάλουν τον γοητευτικό εαυτό τους.
Είναι σαν τον δημοφιλή συμμαθητή σου στο σχολείο που θα έκανες τα πάντα για να σου χαμογελάσει ή να σου πει ένα «γεια». Όλοι θέλουν να είναι φίλοι με τους Λέοντες για να βρίσκονται στο πλευρό του δυνατού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι ελέγχουν τους άλλους με το να τους αποδεικνύουν ότι κάνουν λάθη και κάνοντάς τους να αμφιβάλλουν για την εξυπνάδα τους. Είναι υπερβολικά εύστροφοι και μερικές φορές χρησιμοποιούν αυτό το προσόν τους για να κάνουν τους άλλους να τους προσέξουν και να τους πάρουν με το μέρος τους.
Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να τους φέρουν με τα νερά τους. Η κορυφαία ιδιοφυία τους είναι το απόλυτο εργαλείο ελέγχου όσων τους περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν το παιχνίδι τον ενοχών για να καταφέρουν τους γύρω τους να τους κάνουν τα χατίρια. Σίγουρα, θα ήταν πιο εύκολο απλώς να ζητήσουν αυτό που θέλουν, αλλά έτσι δεν θα το διασκέδαζαν!
Είναι τα άτομα που θα θυμίσουν σε κάποιον ένα χατίρι που του είχαν κάνει στο παρελθόν και να τον ενημερώσουν ότι είναι ώρα να τους το ξεπληρώσει. Ή μπορεί να φροντίσουν να δείξουν πόσο εξαντλημένοι είναι από την πολλή δουλειά και ότι χρειάζονται βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θα καταφύγουν στον συναισθηματικό εκφοβισμό για να κουμαντάρουν οποιονδήποτε γύρω τους. Θα απειλήσουν πλαγίως κάποιον ότι θα αποκαλύψουν τα μυστικά του αν δεν συμπορευθεί μαζί τους ή θα τον απειλήσουν ότι θα φύγουν για πάντα από τη ζωή του.
Δεν παίζουν δίκαια όταν προσπαθούν να πείσουν τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν, αλλά γι’ αυτούς «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ελέγχουν τους πάντες γύρω τους, δίνοντας την εντύπωση ότι μπορεί να απομακρυνθούν ή να φύγουν οριστικά ανά πάσα στιγμή. Αν θέλεις να παραμείνει στη θέση του ένας Τοξότης, πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ευτυχισμένος και δεν βιώνει υπερβολικό άγχος.
Μην τον κάνετε να νιώθει ότι απειλείται με οποιονδήποτε τρόπο ή ότι ασφυκτιεί ή πνίγεται. Δεν θέλει υγιή όρια – θέλει μηδενικά όρια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι σε ελέγχουν με το να σε ενημερώσουν πότε κάποιος μπαίνει στη μαύρη λίστα τους. Γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις αυτό που θέλουν αλλιώς είσαι νεκρός γι’ αυτούς. Είναι υπομονετικοί, προσεκτικοί και μπορούν να γίνουν μνησίκακοι με φοβερή συνέπεια.
Έχουν καταπληκτική αποφασιστικότητα και είναι πεισματάρηδες, οπότε αν μπείτε, μετά δεν είναι τόσο εύκολο να σας βγάλουν από αυτήν τη λίστα και να σας εντάξουν στις συμπάθειές τους... εκτός αν συμφωνήσετε με αυτό που θέλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ελέγχουν τους άλλους γύρω τους, υποκρινόμενοι ότι δεν τους νοιάζει για το τι κάνουν. Μπορεί να δίνουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω, αλλά όλοι ξέρουν ότι αν δεν κάνουν αυτό που θέλει ο Υδροχόος, θα ξεκόψει μαζί τους και δεν θα κοιτάξει ποτέ πίσω.
Είναι καλύτερα να τους κάνεις τα χατίρια και να τους κρατάς ευτυχείς. Μπορεί να γίνουν απρόβλεπτοι, και είναι πολύ δυσάρεστοι όταν θυμώνουν με κάποιον.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες ελέγχουν τους πάντες με το να τους βομβαρδίζουν με την προσοχή και τη φροντίδα τους. Και όταν κάνουν τόσα πολλά για σένα, γιατί κι εσύ να μην κάνεις αυτό το μικρό χατίρι που σου ζητάνε;
Δεν είναι βέβαια κάθε τους γλυκιά συμπεριφορά χειριστική, αλλά θα τη χρησιμοποιήσουν αν το χρειαστούν. Ξέρουν τι είναι να είσαι ο οπαδός και να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου, πόσο μάλλον τον έλεγχο κάποιου άλλου. Έτσι, υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνουν κάτι για να μη αισθάνονται ότι οι άλλοι άνθρωποι τους ποδοπατούν.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που εύκολα ξεχνούν τις υποσχέσεις τους

Τα 4 ζώδια που δεν ευχαριστιούνται με ό,τι κι αν έχουν

Από το ζώδιό σου ξέρουμε τι κάνεις, όταν σε παίρνει από κάτω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved