Από το ζώδιό σου ξέρουμε τι κάνεις, όταν σε παίρνει από κάτω

Το καθένα αντιδρά διαφορετικά, όταν έχει τις μαύρες του...

Από το ζώδιό σου ξέρουμε τι κάνεις, όταν σε παίρνει από κάτω

Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να ξεπεράσει τις μαύρες του. Άλλος απομονώνεται, άλλος κλαίει, άλλος βρίσκει κάτι να ξεχαστεί ή πάει μια βόλτα για να τον χτυπήσει λίγο αέρας και να συνέλθει. Για να δούμε, εσύ, τι κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου, όταν σε παίρνει από κάτω;

ΚΡΙΟΣ: Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνει ένα ζεστό μπάνιο και πέφτει για ύπνο γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει το μυαλό του να λειτουργεί και να ξαναγυρνά στα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν έχει χρήματα, ώστε να κάνει shopping therapy, τότε κλείνεται στο δωμάτιό του και ασχολείται με κάτι που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείνει τα φώτα και μπορεί να κάθεται για ώρες στο σκοτάδι, χωρίς να έχει καμία επαφή με οποιοδήποτε ανθρώπινο ον για όσο του χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πάρει σβάρνα όλους τους φίλους του κι αφού τους πει πώς νιώθει ίσως τους παρακινήσει να πάνε κάπου έξω γιατί δεν θα τον χωράει ο τόπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, κατά πάσα πιθανότητα με κάποια δουλειά που θα κρατά το μυαλό του συγκεντρωμένο, ώστε να μην σκέφτεται αυτό που τον έχει ρίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει το συναίσθημα της θλίψης και να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι state of mind. Πες-πες στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά...

ΙΧΘΥΕΣ: Βάζει την αγαπημένη του μουσική, παίρνει αγκαλιά το μπουκάλι και τα χαρτομάντιλα και τους δίνει... να καταλάβουν.

Διάβασε επίσης: Πώς θα χειριζόσουν μια πιθανή απόλυση ανάλογα με το ζώδιό σου;

Αυτό είναι το έμφυτο ταλέντο σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved