Αν βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια, μην περιμένεις να έρθουν στην ώρα τους!

Δεν θα είναι τυπικά εντάξει μέσα στη σχέση

Αν βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια, μην περιμένεις να έρθουν στην ώρα τους!

Το να βγαίνεις ραντεβού με ένα αναξιόπιστο άτομο είναι σαν να παρακολουθείς μια σειρά στην τηλεόραση, όπου κάθε επεισόδιο σε αφήνει με μια αίσθηση ανικανοποίητου και εσύ ανυπομονείς για την συνέχεια.

Αν κάτι ανάλογο συμβεί στο πρώτο ραντεβού σου με ένα άτομο, μην βιαστείς να το κρίνεις. Ίσως να υπάρχουν ένα σωρό δικαιολογίες που άργησε ή δεν ήρθε καθόλου –από πολύ αστείες έως πολύ σοβαρές– και τα πράγματα να πάνε μια χαρά την επόμενη φορά. Μόνο που δεν αναφερόμαστε σε αυτά τα άτομα, αλλά σε εκείνα που σχεδόν πάντα θα σε στήσουν, θα ξεχάσουν, θα αδιαφορήσουν και τα οποία τελικά τείνουν να υπολογίζουν πρώτα τις δικές τους ανάγκες και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Το να περιμένεις με αγωνία τι θα συμβεί την επόμενη φορά, μπορεί να είναι διασκεδαστικό όταν συμβαίνει σε ένα ριάλιτι, αλλά ένα σύντροφος που σε έχει διαρκώς στο… περίμενε, πιθανόν να μην είναι τόσο διασκεδαστικός. Όσο γοητευτική κι αν είναι μια αίσθηση αναμονής για το άγνωστο που… θα έρθει, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τις σχέσεις που είναι μάλλον προβλέψιμες, παρά αβέβαιες. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, καλό θα ήταν να ξέρεις ποια είναι τα ζώδια που δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους ή που δεν είναι αρκετά ικανά στη διαχείριση του χρόνου τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα πιο «φευγάτα» ζώδια. Όταν θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει και αυτό είναι όλο. Είναι παράξενος, συνειδητά ανεξάρτητος και σε μεγάλο βαθμό ζει με το μυαλό του, οπότε τα συναισθήματα των άλλων είναι ένα μάλλον άγνωστο πεδίο για εκείνον. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι αναμφισβήτητα το πιο καινοτόμο και συνηθίζει να πηγαίνει εκεί που το οδηγούν οι ιδιοτροπίες του, δίνοντας ελάχιστη σημασία στις συνέπειες ή στη λογική των πραγμάτων. Οι Υδροχόοι έχουν επίσης τη φήμη ότι είναι απόμακρα άτομα, οπότε, αν τους πεις ότι περίμενες να εμφανιστούν ή να απαντήσουν στο μήνυμά σου, δεν πρόκειται να νιώσουν καμία ενοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως και οι Υδροχόοι, οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι που ξοδεύουν πολύ περισσότερο καιρό στη χώρα της φαντασίας, παρά στον πραγματικό κόσμο. Αν και είναι άτομα γενναιόδωρα που διαθέτουν ενσυναίσθηση, οι Ιχθύες έχουν την τάση να απορροφώνται από τα ίδια τους τα συναισθήματα. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο του νερού είναι άτομα ρομαντικά και αναζητητές της ευχαρίστησης από τη φύση τους. Παράλληλα είναι πολύ ευεπηρέαστοι και μπορούν να αποδιοργανωθούν εύκολα από τα πλάνα τους (αν υποθέσουμε ότι είχαν έτοιμο κάποιο πλάνο για να ξεκινήσουν). Είναι δύσκολο να αντισταθούν στην ιχθυακή φύση τους, αφού τείνουν να ακούνε πρώτα την καρδιά και μετά το μυαλό. Και επειδή είναι τόσο πολύ συναισθηματικοί, το πιο πιθανό είναι να μη θελήσεις να τους φορτώσεις με υπερβολικές ευθύνες ή υποχρεώσεις.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως ένα πολυσχιδές ζώδιο, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν το μυαλό τους στο… να σώσουν τη ζωή τους. Και όπως θα περίμενε κανείς αυτό το χαρακτηριστικό τους καθιστά ακατάλληλους για να βασιστείς. Στο ραντεβού σου με τον Δίδυμο το πιο πιθανό είναι να αργήσει επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θα φορέσει και, εκτός αυτού, θα πρέπει να περιμένεις το απροσδόκητο, δηλ. οτιδήποτε απίθανο που δεν θα έβαζες με το μυαλό σου. Όπως και ο άλλος αέρινος τύπος, ο Υδροχόος, ένας Δίδυμος δεν συνηθίζει να εκδηλώνεται συναισθηματικά, με τη διαφορά ότι άλλοτε χρησιμοποιεί τις αναλυτικές του ικανότητες και άλλοτε όχι. Υπάρχει επίσης και η φήμη του Διδύμου ότι έχει ως ότι προτεραιότητα το να περνάει καλά πάνω απ’ όλα, που δεν βοηθάει καθόλου στο να τον χαρακτηρίσουμε υπόδειγμα αξιοπιστίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν μιλάμε για ασυνέπεια ή ανευθυνότητα, ο Τοξότης θα μπορούσε να πάρει τα πρώτο βραβείο. Ως επαναστατικό και ανήσυχο πνεύμα, δεν μπορεί να καθίσει ήσυχος ούτε στιγμή και τίποτα δεν τον τρομάζει περισσότερο από το να νιώσει βαρεμάρα. Ακόμα κι αν κάνεις μαζί του συγκεκριμένα σχέδια, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτεί μια καλύτερη... προσφορά και μάλιστα θα ξεχάσει να σε ενημερώσει έγκαιρα. Κάποιος, κάποτε, είπε ότι ένας Τοξότης συνήθως πορεύεται στη ζωή με διφορούμενες σχέσεις και μ’ ένα τηλέφωνο που συνήθως είναι απασχολημένο ή δεν έχει καλό σήμα. Οπότε αν νομίζεις ότι μπορείς να έχεις μια έντιμη δέσμευση με αυτό το πύρινο ζώδιο, το πιο πιθανό είναι στο τέλος να απογοητευτείς.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν μπλέξουν μαζί σου!

Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved