Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν «άριστα» στο ερωτικό παιχνίδι!

Είναι οι αδιαμφισβήτητοι μάστερ του φλερτ!

Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν «άριστα» στο ερωτικό παιχνίδι!

Για μερικούς ανθρώπους το να γνωρίζουν πώς να φλερτάρουν είναι κάτι που τους βγαίνει πολύ φυσικά και το κάνουν χωρίς καν να χρειαστεί να σκεφτούν. Γενικά, τα άτομα που είναι μάστερ στο φλερτ έχουν γοητεία, ξέρουν να σε κολακέψουν και απολαμβάνουν να συναναστρέφονται με τους άλλους. Ίσως να μην έχουν συγκεκριμένο στόχο όταν φλερτάρουν, αλλά συνήθως πετυχαίνουν αποτελέσματα.

Φαίνεται ότι ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν ή να πουν για να σε μπλέξουν στα δίχτυα τους και συνήθως ακροβατούν ανάμεσα στο να σε κομπλιμεντάρουν και να σε χειρίζονται. Οπότε, μάλλον είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάποιον που ξέρει να «παίζει στα δάχτυλα» το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου να αμφισβητείς τα κίνητρά τους, όμως ακόμα και τότε έχουν πετύχει να σε γοητεύσουν. Γιατί το ερωτικό παιχνίδι είναι τέχνη και όσοι το κάνουν καλά είναι πραγματικοί καλλιτέχνες σε αυτόν τον τομέα.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που, αν τα βαθμολογούσες, θα τους έβαζες άριστα στο ερωτικό παιχνίδι;

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πρωτοπόροι στο ερωτικό παιχνίδι, γιατί μπορούν να το κάνουν διασκεδαστικό, τολμηρό και γεμάτο ζωντάνια. Όλοι θέλουν την παρέα μαζί τους και γι’ αυτό είναι δημοφιλείς σε οποιονδήποτε κοινωνικό κύκλο. Επίσης είναι παθιασμένοι και πολύ σέξι, οπότε όταν κάποιο άτομο τους τραβήξει το ενδιαφέρον, θα το κυνηγήσουν. Διακρίνονται από τόλμη και αυτοπεποίθηση και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Το φλερτ για τον Κριό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θέλει να χάσει με τίποτα. Επίσης, επειδή είναι αυθόρμητος, δεν πρόκειται να πολυσκεφτεί την κατάσταση και να φτάσει σε σημείο να αμφιβάλει για τον στόχο του ή να υποχωρήσει. Αντίθετα, είναι ο τύπος που πάντα κυνηγάει αυτό που θέλει να αποκτήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, αστείοι και ξέρουν όλα τα σωστά λόγια που πρέπει να πουν. Το φλερτ τους βγαίνει τόσο φυσικά που μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν καν ότι επιδίδονται σε αυτό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους ανθρώπους και αυτό το ενδιαφέρον τους είναι συναρπαστικό.

Όταν ένας Δίδυμος κάνει κομπλιμέντα σε κάποιον είναι ειλικρινής, επειδή ως χαρακτήρας έχει την τάση να βρίσκει κάτι θετικό να πει, σχεδόν για οποιονδήποτε. Όταν είσαι μαζί του, νιώθεις διάφανος. Είναι αδύνατον να του κρυφτείς. Θα σε πλησιάσει, θα σε κολακεύσει και θα μπεις στη φάση της άνεσης μαζί του. Μοιάζει κάπως σαν το πιο δημοφιλές παιδί στο σχολείο, που θέλεις να σε προσέξει και όταν το κάνει αισθάνεσαι υπέροχα.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι φιλικοί, γοητευτικοί και κοινωνικοί. Όταν φλερτάρουν μπορεί να το κάνουν κάπως αδιόρατα, όμως το νιώθεις. Θα χαμογελούν πολύ, θα παίζουν με τα ρούχα τους ή τα μαλλιά τους, ενώ θα είναι οι πρώτοι που θα κάνουν like ή θα σχολιάσουν μια ανάρτησή σου στα social media.

Ένας Ζυγός θα σε κάνει να γελάσεις, αφού γνωρίζει ότι το χιούμορ είναι ελκυστικό. Ο τρόπος που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/ή. Ένα μεγάλο προσόν του είναι ότι, προκειμένου να μην σε δυσαρεστήσει, έχει την τάση να θυμάται ποια πράγματα σου αρέσουν και ποια όχι. Είναι μάστερ στην τέχνη της κολακείας, με τον ευγενή και μελιστάλαχτο λόγο του, και ξέρει ακριβώς τι να πει για να σε ευχαριστήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης λατρεύει να συναντά νέους ανθρώπους, να πηγαίνει σε νέα μέρη και να βιώνει εμπειρίες, οπότε αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα έχει και μεγάλη άνεση στην τέχνη του φλερτ. Έχει παρατηρηθεί πάντως ότι, ενώ έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο και μπορεί να κάνει τα πάντα γρήγορα, το στοχευμένο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να του πάρει χρόνο.

Δεν είναι καθόλου απίθανο για τον Τοξότη, να σου μαγειρέψει, να φτιάξει ένα έργο τέχνης για σένα ή να κάνει μια ευγενική χειρονομία που να δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Το φλερτ είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του, οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλει καμία προσπάθεια. Αν τον συλλάβεις να σε παρατηρεί, κοινώς να «σε κόβει», μην τον παρεξηγήσεις. Απλώς, θέλει να ξέρεις ότι ενδιαφέρεται για σένα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν μπλέξουν μαζί σου!

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved