Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!

Ένας σύντροφος που ζει το «εδώ και τώρα» και με τον οποίο δεν θα βαριέσαι ποτέ

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!

Όταν οραματίζεσαι τον τέλειο σύντροφο, είναι πιθανό να υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό. Ίσως η αξιοπιστία, οι οικογενειακές αξίες ή η ισχυρή σεξουαλική ορμή. Ή μπορεί να επιθυμείς κάποιο άτομο που να μοιράζεται το πάθος σου για περιπέτεια, έναν σύντροφο που ζει το «εδώ και τώρα» και με τον οποίο δεν θα βαριέσαι ποτέ. Εάν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία, υπάρχουν κάποια ζώδια για να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το σίγουρο είναι πως όταν τα πρωτογνωρίσεις, θα θελήσεις σίγουρα να μάθεις περισσότερα για αυτά.

Αυτά τα ζώδια έχουν συνήθως πολύ δυνατή διανοητική περιέργεια και είναι το είδος των ακούραστων πνευμάτων που έχουν ανάγκη να παραμένουν σε κίνηση, απορροφώντας όσο το δυνατόν περισσότερες από τις εμπειρίες της ζωής. Επίσης, σπάνια περνούν πολύ χρόνο ανησυχώντας για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Άλλωστε γιατί να ανησυχούν, αφού υπάρχει πάντα κάτι συναρπαστικό και καταπληκτικό ή έστω ελαφρά προκλητικό, που τους περιμένει στην πιο κάτω γωνία; Αν αυτό το είδος σκέψης σου ταιριάζει απόλυτα, τότε τα τρία πιο αυθόρμητα ζώδια, που περιγράφονται πιο κάτω, διαθέτουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις σε έναν σύντροφο.

Όλα τα ζώδια έχουν τις δικές τους στιγμές αυθορμητισμού, απλώς γι’ αυτά τα τρία ο αυθορμητισμός είναι τρόπος ζωής. Εάν θέλεις έναν σύντροφο που δεν θα αφήσει τη σχέση σας να τελματώσει και θα σε κρατάει πάντα σε εγρήγορση, μην ψάχνεις μακριά.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί πιστεύουν ακράδαντα ότι πρέπει να ακολουθούν τα ένστικτά τους, πράγμα που σημαίνει πως όταν κάτι τους συναρπάζει ή απλά τους ενδιαφέρει, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εμπλακούν με όλο τους το είναι. Ως αποτέλεσμα, συχνά μεταπηδούν σαν ανεμοστρόβιλοι από μια σχέση σε μια άλλη που τους τράβηξε το ενδιαφέρον. Τα καλά νέα είναι ότι το πάθος και ο ενθουσιασμός δεν σταματάνε ποτέ με αυτό το ζώδιο. Πιστεύει ότι τη ζωή είναι καλύτερη όταν είσαι απολύτως παρών στο τώρα, στη στιγμή. Δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις καμία ρομαντική βραδιά με τον Κριό, αφού κάθε φορά που το συναίσθημά του ξεχειλίζει, το πιο πιθανό είναι να σε ανεβάζει στα ουράνια.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Διδύμου είναι το ανοιχτό μυαλό και η έντονη πνευματική του περιέργεια. Αυτό το ζώδιο του αέρα συνηθίζει να πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων και να μετακινείται διαρκώς ανάμεσα σε ευκαιρίες και νέες εμπειρίες. Συνεπώς, όταν είσαι μαζί του, ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει και πως θα εξελιχθεί η μέρα σου. Για όποιον/α ψάχνει μια σχέση με αξιοπιστία και σταθερότητα, ο Δίδυμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευμετάβλητος ως σύντροφος. Αλλά αν πιστεύεις πραγματικά ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, λίγα πράγματα θα σε συγκινήσουν περισσότερο από το να ακολουθήσεις έναν Δίδυμο στην καθημερινή του περιπλάνηση, μόνο και μόνο για να δεις που μπορεί να σε πάει η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι το πιο αυθόρμητο ζώδιο του ζωδιακού, κάτι που είναι τόσο αληθινό, αν αναλογιστείς ότι ο κυβερνήτης του είναι ο Δίας. Ο Δίας σχετίζεται τόσο με την εξερεύνηση όσο και με την καλή τύχη, οπότε ο Τοξότης έχει μια έμφυτη τάση στην περιπλάνηση και μια δεδομένη καλή τύχη, που σημαίνει ότι έχει πολύ μικρό φόβο όταν πρόκειται να πάρει ρίσκα. Είναι αιώνια αισιόδοξος, με μια ισχυρή επιθυμία να επεκτείνει το μυαλό του. Όλα αυτά δείχνουν, και με το παραπάνω, ότι το να είσαι μαζί μ’ έναν Τοξότη αποτελεί εγγύηση πως η διασκέδαση και η περιπέτεια δεν πρόκειται να σου λείψουν. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αν μπορείς, ακολουθείς!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

Με αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανό να χωρίσεις και να ξανασμίξεις, πολλές φορές!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved