Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Μην κάνεις το λάθος να τα παραμελήσεις!

Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Η ανάγκη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να τους προσέχεις συνέχεια και να ασχολείσαι μαζί τους δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε «απληστία». Αν και η ανεξαρτησία και η αυτάρκεια που έχουν κάποιοι είναι θαυμαστές ιδιότητες, το να θέλεις ο σύντροφός σου να ασχολείται συνέχεια μαζί σου δεν σημαίνει αδυναμία και δεν είναι σίγουρα μια παράλογη προσδοκία. Όλοι έχουν κάποιες ανάγκες και ένας αμελής σύντροφος είναι ένα σοβαρό ζήτημα για τα άτομα που χρειάζονται να τα προσέχει το ταίρι τους μέσα στη σχέση.

Για όσους έχουν ελεύθερο πνεύμα, η υπερβολική προσοχή από τον σύντροφό τους μπορεί να τους κάνει να νοιώσουν ασφυξία. Όμως, όσοι τείνουν να «εξαρτώνται» από την αγάπη του συντρόφου τους, αν δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή, μπορεί να νιώσουν πολύ ενοχλημένοι. Το να καθορίσουν δύο άτομα πόση προσοχή χρειάζονται μέσα στη σχέση απαιτεί επικοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους εκτιμά και τους δίνει αξία. Ποτέ λοιπόν μη ζητάς συγνώμη αν νιώθεις την ανάγκη να σου δίνει σημασία το ταίρι σου. Αξίζεις όλη την αγάπη του κόσμου, οπότε προχώρα και ζήτησέ το. Αξίζει τον κόπο.

Για τα 4 ζώδια της λίστας μας, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την προσοχή που θα τους δείξεις, γι’ αυτό αν έχεις σχέση μαζί τους, να ξέρεις ότι πρέπει να τα λούζεις με διαρκείς εκδηλώσεις αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο η ανάγκη για φροντίδα δεν είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης. Αυτά τα γλυκά αγαπημένα σπιτογατάκια μισούν να είναι μόνα τους και όταν την πατήσουν με κάποιον, αν μπορούσαν θα ήταν μαζί του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο λαχταρούν την αγάπη από τον άνθρωπό τους και η συνεχής επαφή είναι απαραίτητη για αυτούς μέσα σε μια σχέση. Είναι όλα θέμα εμπιστοσύνης, ειδικά αφού –όταν εμπιστευτούν κάποιον– τον αγαπούν με όλη τους την καρδιά. Δεν τους νοιάζει αν φανούν ευάλωτοι, αλλά σε αντάλλαγμα, χρειάζονται λίγη (εντάξει, πολλή) επιβεβαίωση από το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Η ντίβα του ζωδιακού μπορεί να δείχνει απόλυτα αυτάρκης, αλλά σίγουρα απαιτεί από σένα πολύ περισσότερη προσοχή απ’ όση νομίζεις. Τα κομπλιμέντα και οι έπαινοι κάνουν το Λιοντάρι να ανθίζει και όταν δεν λαμβάνει αυτήν την επιβεβαίωση, η αμφιβολία αρχίζει να σέρνεται μέσα στη σχέση. Η προσοχή από τον σύντροφό του είναι απαραίτητη για τον Λέοντα, σχεδόν όσο και η αναπνοή. Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό για εκείνον. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν τους πειράζει απαραίτητα το να μένουν μόνοι, αλλά είναι μακράν πιο ευτυχισμένοι όταν περιτριγυρίζονται από πιστούς οπαδούς και φυσικά από το λατρευτό τους ταίρι. Άλλωστε, ακόμα κι ένας γεννημένος ηγέτης χρειάζεται μια καλή υποστήριξη για να κυβερνήσει. Σωστά;

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν αντέχουν να μένουν μόνοι και δεν φοβούνται ούτε ντρέπονται να το δείξουν. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο βγάζουν τα καλύτερα στοιχεία τους όταν βρίσκονται σε σχέση, καθώς το να έχουν έναν σύντροφο τους δίνει την ισορροπία και την ασφάλεια που λαχταρούν. Είναι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να δίνει ευχαρίστηση στον σύντροφό του και αν χρειάζεται θα κάνει πίσω, αν ξέρει ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο. Αλλά το κάνει με την προσδοκία ότι ταίρι του θα κάνει τις ίδιες θυσίες για εκείνον. Παρόλο που είναι υπερβολικά ευγενικοί και χαρισματικοί, οι Ζυγοί είναι επίσης αμετανόητα εξαρτώμενοι. Αυτά τα άτομα χρειάζονται έναν/μια σύντροφο που θα τους δώσει όλη την αγάπη, την προσοχή και την επιβεβαίωση που χρειάζονται, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι συνήθως εσωστρεφείς, οπότε μπορεί να μην τους θεωρείς τύπους που έχουν ανάγκη την προσοχή σου. Αλλά, παρόλο που χρειάζονται το δικό τους χρόνο προκειμένου να στοχαστούν και να χαλαρώσουν, έχουν επίσης ανάγκη να λάβουν από τον/την σύντροφό τους πολύ περισσότερη προσοχή απ’ όση δίνουν οι ίδιοι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι υπερβολικά έντονοι χαρακτήρες, και όταν βρίσκονται σε σχέση τείνουν να αφιερώνονται ολοκληρωτικά σε αυτήν. Επίσης έχουν την τάση να σκέφτονται υπερβολικά για τα πάντα, οπότε αν ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη τους για διαρκή προσοχή και σημασία, αισθάνονται σε μεγάλο βαθμό απογοητευμένοι. Για τον Σκορπιό η πίστη και η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα και το μόνο που θέλει είναι κάποιον που θα τον αγαπήσει παράφορα, με την ίδια ένταση και πάθος που ο ίδιος δείχνει στον σύντροφό του.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το ζώδιό του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved