Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Καλύτερα να το ξέρεις, παρά να το ανακαλύψεις αργότερα

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Όλοι οι άνθρωποι μπορεί κάποια στιγμή να ένοιωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν από κάποιον φίλο ή σύντροφο. Και μάλιστα, στην περίπτωση που κάποιος σου αρέσει, είναι πολύ εύκολο να συμφωνείς με οτιδήποτε θέλει ή να είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η μαζί του, ακριβώς επειδή έχεις αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό το άτομο.

Μπορεί απλώς όταν πεινάει να σου ζητήσει να μαγειρέψεις κάτι. Ή να σου πει ότι είχε σκεφτεί να πληρώσει το φαγητό και για τους δύο σας, αλλά φοβάται μήπως μείνει από βενζίνη στο γυρισμό. Ή μπορεί να θέλει να περάσει μαζί σου ένα χαλαρωτικό και ερωτικό δίωρο και μετά πρέπει να φύγει για να βρεθεί με τους φίλους του. Και αυτό να συμβαίνει κάθε φορά που συναντιέστε!

Στην τελική, πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά να μας χρησιμοποιεί ο φίλος μας ή το ταίρι μας. Επιπλέον, φαίνεται ότι όλα τα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή το φίλο ή τον σύντροφό τους.

Διάβασε πιο κάτω τα σημάδια που δηλώνουν ότι κάποιο από τα ζώδια του αέρα μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται την αγάπη ή την αδυναμία σου:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τους τύπους που δυσκολεύεται πραγματικά να μείνει μόνος με τις σκέψεις του. Όποτε τύχει να κάνει ένα διάλειμμα ή υπάρχει γύρω του περισσότερη ησυχία από όση συνηθίζει, θα καταφύγει στα social media ή θα στείλει μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, μήπως πετύχει κάποιον που θα μοιραστεί τη διάθεσή του για επικοινωνία. Αν, λοιπόν σου φανεί ότι σε πλησιάζει χωρίς κάποιον προφανή λόγο και θέλει να περάσετε χαλαρά λίγο χρόνο μαζί, θα μπορούσες να πεις ότι σε χρησιμοποιεί.

Οι Δίδυμοι χρειάζονται διαρκώς παρέα για να είναι ευτυχείς. Μισούν τη μοναξιά και είτε σου κάνουν παρέα για να φτιάξεις τα νύχια σου είτε σε συνοδεύουν στο σούπερ μάρκετ, το πιο πιθανό είναι να σε ακολούθησαν για να μην περιπλανώνται μόνοι τις επόμενες ώρες, όπως θα έκανε ένα μικρό σκυλάκι στο δρόμο. Και τελικά, ο λόγος που ζητάνε να περάσουν μαζί σου αυτές τις ώρες είναι για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι. Το καλό πάντως είναι ότι αποκλείεται να βαρεθείς!

ΖΥΓΟΣ

Αν ο Ζυγός μπορούσε να έχει ένα μόνο πράγμα στον κόσμο, θα διάλεγε πιθανότατα να έχει όσο περισσότερους φίλους γίνεται. Αγαπάει τη δημοτικότητα και δεν θα διστάσει να σε κάνει να αισθανθείς πως είστε περισσότερο φίλοι απ’ ό,τι είστε πραγματικά, προκειμένου να φανεί πιο κοινωνικός και φιλικός στα μάτια σου απ’ ό,τι είναι πράγματι.

Ένας Ζυγός δεν μπορεί καν να δει που είναι το κακό στο να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους να δείχνουν πιο δημοφιλείς, επειδή, όταν το κάνει, κατά τη γνώμη του διαπράττει ένα έγκλημα χωρίς θύματα! Βέβαια, οποιοσδήποτε αποφασίσει να του θίξει αυτό το θέμα, θα το αρνηθεί κατηγορηματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος προσπαθεί να είναι καλός φίλος με τους φίλους του –και καλός σύντροφος στις σχέσεις του– αλλά έχει ανάγκες όπως όλοι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να «χρησιμοποιήσει» τους ανθρώπους όταν χρειάζεται κάτι επειγόντως.

Όταν σκοπεύει να σε εκμεταλλευτεί, προσπαθεί να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαρός. Δεν θέλει να φαίνεται γελοίος… Αλλά «μη μασάς», ακόμα κι έτσι σε χρησιμοποιεί. Τα κύρια θέματα, για τα οποία είναι πιθανό να σε προσεγγίσει, είναι για χατίρια και αγαθοεργίες.

Μπορεί να γίνει αρκετά ατομιστής κάποιες φορές, ενώ προσπαθεί να δείχνει σεμνός, αν τύχει να τον κεράσεις ή να του χαρίσεις κάτι, και μάλιστα χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Δεν μπορεί να αρνηθεί, γιατί του αρέσουν πολύ τα δωρεάν πράγματα. Ίσως λέει ότι νιώθει άσχημα κάθε φορά που τον καλύπτεις ή μπορεί να πει «σου χρωστάω», χωρίς βέβαια να έχει ποτέ πρόθεση να σου ανταποδώσει τη χάρη!

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ξέρουμε με ποιο τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved