Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ξέρουμε με ποιο τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Καλύτερα να το ξέρεις, παρά να το ανακαλύψεις αργότερα

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ξέρουμε με ποιο τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Όλοι οι άνθρωποι μπορεί κάποια στιγμή να ένοιωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν από κάποιον φίλο ή σύντροφο. Και μάλιστα, στην περίπτωση που κάποιος σου αρέσει, είναι πολύ εύκολο να συμφωνείς με οτιδήποτε θέλει ή να είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η μαζί του, ακριβώς επειδή έχεις αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό το άτομο.

Μπορεί απλώς όταν πεινάει να σου ζητήσει να μαγειρέψεις κάτι. Ή να σου πει ότι είχε σκεφτεί να πληρώσει το φαγητό και για τους δύο σας, αλλά φοβάται μήπως μείνει από βενζίνη στο γυρισμό. Ή μπορεί να θέλει να περάσει μαζί σου ένα χαλαρωτικό και ερωτικό δίωρο και μετά πρέπει να φύγει για να βρεθεί με τους φίλους του. Και αυτό να συμβαίνει κάθε φορά που συναντιέστε!

Στην τελική, πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά να μας χρησιμοποιεί ο φίλος μας ή το ταίρι μας. Επιπλέον, φαίνεται ότι όλα τα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή το φίλο ή τον σύντροφό τους.

Ας ξεκινήσουμε, εξετάζοντας τις ενδείξεις που φανερώνουν ότι κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται την αγάπη ή την αδυναμία σου:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός σε "εκμεταλλεύεται", δεν το κάνει πάντα επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Μερικές φορές, θέλει μόνο να φανεί καλύτερος στα μάτια των άλλων και απλώς τυχαίνει να είσαι το πλησιέστερο υπόβαθρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «ανεβεί» σε μια κατάσταση «σούπερ σταρ». Αν πάντως νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί συχνά, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός.

Είτε σε προκαλέσει σε κάτι που είναι «χαζό», όπως ένας διαγωνισμός φαγητού είτε ποιος θα ανέβει πρώτος 40 σκαλοπάτια –και μάλιστα φωνάζει τους φίλους του για να παρακολουθήσουν την κόντρα σας– σε κάθε περίπτωση αυτό που επιδιώκει είναι ένας τρόπος να γίνει ήρωας. Ο Κριός θέλει να δείξει ότι είναι ο number one που πάντα κερδίζει, κάτι που πιστεύει ότι τον κάνει στα μάτια σου πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό.

Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός του απέναντί σου, δεν έχει συνήθως κακές προθέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όσο σκληρά κι αν σε προκαλέσει, όταν του περάσει η ένταση, θα είναι πάλι μέλι-γάλα μαζί σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να νιώθει ευχαριστημένος με τον εαυτό του, αλλά τείνει να το παρατραβάει, χωρίς να συνειδητοποιεί τι κάνει. Αν ο Λέοντας έχει μια κακή μέρα, θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς να πεις ότι ο Λέων σε χρησιμοποιεί επειδή θα σε «πιέζει» διαρκώς να τον κανακέψεις και να του κάνεις κομπλιμέντα για να νιώσει καλύτερα.

Δεν είναι ότι νιώθει άσχημα με τον εαυτό του, απλώς θέλει να είναι ο καλύτερος και εσύ να του το επιβεβαιώνεις. Έχει ένα ραντάρ διαρκείας που «εντοπίζει» το πως τον εκλαμβάνουν οι άλλοι και δεν θα διστάσει να βγει από το πρόγραμμά του, προκειμένου να προωθήσει το εγώ του, αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρει έξτρα μπόνους (ακόμα και από εντελώς άγνωστα άτομα).

Αυτήν την «εκμετάλλευση» του Λέοντα μπορεί να τη νιώσεις όταν βρεθείτε σ’ ένα club, εστιατόριο ή κάπου αλλού και όλοι βλέπουν πόσο σπουδαίος είναι και πόσο υπέροχα σου φέρεται. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι σε χρησιμοποιεί όταν νιώθει μοναξιά, και ζητά να του τονώσεις το ηθικό προσφέροντάς του «στοργή και προδέρμ».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη το πιο σημαντικό είναι να πάρει όλα όσα θέλει. Είναι ο τύπος που επιμένει σταθερά στο να γίνονται όλα γρήγορα και ανέμελα, επειδή αυτό ταιριάζει στο στιλ και την ιδιοσυγκρασία του – να είναι γρήγορος και ελεύθερος. Το να είσαι άνετος και χαλαρός μπορεί να είναι ευχάριστο κάποιες στιγμές στην καθημερινότητα, αλλά αν αυτή η συμπεριφορά επεκταθεί πολύ, τα πράγματα μπορούν να γίνουν ζόρικα έως και ασυμμάζευτα.

Μια μικρή αλλά συχνή ένδειξη ότι ο Τοξότης σε χρησιμοποιεί είναι όταν σου στείλει μήνυμα, ρωτώντας σε αν θέλεις να βρεθείτε για παρεούλα και αμέσως μετά προσθέτει ότι έχει μόνο μια ώρα, επειδή στη συνέχεια έχει κάτι άλλο να κάνει. Πάντως ένας σύντροφος που δεν νιώθει ότι ο Τοξότης τον/την εκμεταλλεύεται με αυτόν τον τρόπο, έχει σίγουρα κατανοήσει την ζωτική ανάγκη αυτού του ζωδίου να επεκτείνεται και να επιδιώκει την ποικιλία στη ζωή του.

Διάβασε επίσης:

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved