Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Θα σου πουν «άντε γεια» με συνοπτικές διαδικασίες!

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Για μερικούς ανθρώπους, οι σχέσεις είναι ιεροί δεσμοί που προορίζονται να εξελιχθούν σε κάτι πολύτιμο, το οποίο θα έχει προοπτικές και ζητούμενο θα είναι ο σεβασμός ανάμεσα σε δύο άτομα. Για άλλους πάλι, οι σχέσεις είναι σαν... φακοί επαφής μιας χρήσης: Είναι γρήγοροι, διαθέσιμοι και μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα όταν θα έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους.

Πιο κάτω αναφέρονται τα ζώδια που μετά από μια έντονη παρόρμηση, μπορούν να διαλύσουν μια σχέση, είτε επειδή υπάρχουν μικρές συγκρούσεις με το ταίρι τους είτε επειδή η βαρεμάρα της καθημερινότητας είναι δυσβάσταχτη για αυτούς. Συνήθως, η λογική έρχεται να τους επισκεφθεί μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, όμως συχνά η τάση τους να τα διαλύσουν όλα αποδεικνύεται πιο δυνατή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναίσθημα; Αυτή η λέξη δεν είναι τόσο οικεία στους Υδροχόους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο είναι αναλυτικοί και σχεδόν διαρκώς αφηρημένοι, οπότε η ενσυναίσθηση δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Αν ένας Υδροχόος θέλει να χωρίσει με κάποιον/α, δεν πρόκειται να αφήσει τις άσχημες αντιδράσεις του/της συντρόφου του να τον κρατήσουν πίσω. Κλάματα και παρακάλια δεν περνάνε εδώ… Από τη στιγμή που αυτό το πεισματάρικο ζώδιο αποφασίζει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρόρμηση, ο Κριός παίρνει τα ηνία. Όσοι ανήκουν σε αυτό το φουριόζικο και αισιόδοξο ζώδιο της φωτιάς, σχεδόν πάντα θα κάνουν το άλμα χωρίς να κοιτάξουν κάτω στο κενό και θα μιλήσουν πριν σκεφτούν. Και μάλιστα δεν μετανιώνουν γι’ αυτό. Το ένστικτο είναι πάνω απ’ όλα για τον Κριό, οπότε αυτό το θαρραλέο ζώδιο ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερα παράτολμο. Εάν ο/η σύντροφος του τον κάνει να θυμώσει ή ακόμα χειρότερα αν τολμήσει να τον... νικήσει σ' ένα πεδίο ανταγωνισμού, ο Κριός δεν θα διστάσει να το διαλύσει, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να κοιτάξει πίσω. Αν κάποτε, πολύ καιρό μετά, δει με πιο ψύχραιμη ματιά την συμπεριφορά του, έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει πια σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως και το συντροφικό τους ζώδιο ο Υδροχόος, οι Δίδυμοι είναι εξίσου «αδίστακτοι», καθώς είναι μεθοδικοί. Όσοι ανήκουν σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο, σπάνια αποφασίζουν οριστικά για οτιδήποτε, αλλά όταν παίρνουν αποφάσεις, τείνουν να το κάνουν γρήγορα. Ως πολύ ευφυή άτομα, οι Δίδυμοι προσεγγίζουν τις καταστάσεις, με καθαρό μυαλό και χωρίς να «κολλάνε» στο συναίσθημα, οπότε, όταν αποφασίσουν να χωρίσουν, η λογική θα υπερισχύσει και ο συναισθηματισμός θα υποχωρήσει. Όμως, όλα μπορούν να συμβούν με έναν Δίδυμο. Γι’ αυτό μη σου φανεί καθόλου περίεργο, αν την επόμενη μέρα… μετανιώσει και τρέχει πίσω από τον/την πρώην του. Ίσως επειδή η λογική (πάλι) του έδειξε ότι υπάρχουν και πλεονεκτήματα σε μια κατάσταση που βιάστηκε να απορρίψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι λογικό ότι ένα από τα ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να μείνουν σε μια σχέση είναι επίσης πολύ πιθανό να την τελειώσουν. Οι Τοξότες απλώς δεν αντέχουν να μένουν δεσμευμένοι, και αν αυτό το πύρινο ζώδιο αποφασίσει ότι μια σχέση δεν δουλεύει, θα την διακόψει χαλαρά και χωρίς δισταγμό (πιθανόν και με ένα απλό μήνυμα στο κινητό). Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι έχουν αρκετά εγωκεντρική συμπεριφορά και, ως εκ τούτου, σπάνια ένας σύντροφος έρχεται πρώτος στη λίστα προτεραιοτήτων τους. Γι’ αυτό και οι τρεις μικρές λέξεις που θα ακούσεις συχνότερα από τονΤοξότη είναι το «Πάμε γι’ άλλα».


Ας σημειωθεί εδώ, πως, αν και αυτά τα 4 ζώδια δεν τραβούν πάντα το χαλί κάτω από τα πόδια των συντρόφων τους, όλοι τείνουν να λειτουργούν παρορμητικά σε θέματα διάλυσης σχέσεων. Γενικά, το φόρτε τους είναι οι συνοπτικές διαδικασίες! Αν σχετίζεσαι με κάποιο από αυτά, πάρε το χρόνο σου για να σιγουρευτείς ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, ειδάλλως μπορεί να βρεθείς… πεταμένος/η όπως οι φακοί επαφής μιας χρήσης.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ξέρουμε με ποιο τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα σφαχτούν από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved