Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και κάνετε το ίδιο για το προσώπου που σας ενδιαφέρει

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Ο Αριστοφάνης στο συμπόσιο του Πλάτωνα για να εξηγήσει το μυστήριο της έλξης που υπάρχει ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό προσφεύγει στο μύθο του αρχέγονου ανδρόγυνου.

Σύμφωνα με το μύθο αυτό πολλά χρόνια πριν ο άνδρας και η γυναίκα δεν ήταν δύο ξεχωριστές οντότητες αλλά μία. Το σώμα και οι ψυχές τους ήταν ενωμένα μαζί και αποτελούσαν το ανδρόγυνο.

Η δύναμη και η εξυπνάδα των ανδρόγυνων ανθρώπων ήταν τρομερή και, καθώς ήταν πανίσχυροι, απείλησαν να γκρεμίσουν τους Ολύμπιους. Ο Δίας τότε για να τους υποτάξει αποφάσισε να τους διαιρέσει.

Από τότε οι άνθρωποι γυρίζουν σε όλο τον κόσμο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν το άλλο τους μισό για να ολοκληρωθούν και ανακτήσουν τη χαμένη τους δύναμη.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, αν ταιριάζουν με το σύντροφο, το παιδί, το συνεργάτη ή τους φίλους τους. Είναι γεγονός ότι με κάποια άτομα αισθανόμαστε έλξη, με άλλα νοιώθουμε όμορφα και οικεία και με κάποια άλλα καταβάλλουμε προσπάθειες για να συνυπάρξουμε στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με την αριθμολογία, μπορούμε να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό συγκρίνοντας τους Καρμικούς Αριθμούς (Αριθμούς Πορείας Ζωής ) δύο ατόμων.

Αρχικά, βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και κάνετε το ίδιο για το προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κατόπιν διαβάστε τις περιγραφές που ακολουθούν και θα δείτε πως βλέπετε εσείς ένα συγκεκριμένο άτομο και αντίστοιχα πως βλέπει εκείνο εσάς.

Παράδειγμα

Αν η ημερομηνία γέννησης σας είναι 21/3/1984, προσθέστε όλους τους αριθμούς και συνεχίστε την πρόσθεση μέχρι να φτάσετε σε έναν αριθμό μικρότερο του 10. 2+1+3+1+9+8+5=29. Μετατρέψτε αυτό τον αριθμό σε μονοψήφιο 2+9 =11, 1+1=2

Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο με την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς.

Πριν δούμε τους συνδυασμούς των Καρμικών Αριθμών καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε αριθμού, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα πως επηρεάζει ο ένας τον άλλο.

Καρμικός αριθμός 1

Θετικά χαρακτηριστικά: Πρωτοτυπία, καθαρή σκέψη, ισχυρή θέληση, δυνατές ιδιότητες αρχηγίας. Είναι καλός στο να ιδρύει κάτι καινούργιο.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Πολύ δυνατές συμπάθειες και αντιπάθειες, πεισματάρης, δύστροπος και βαριέται εύκολα.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Καρμικός αριθμός 2

Θετικά χαρακτηριστικά: Ευαίσθητος, με δυνατά ξεκάθαρα αισθήματα και δημιουργική φαντασία. Συλλέγει γεγονότα και οτιδήποτε όμορφο. Καλός σε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανησυχία φόβος και αισθήματα ανεπάρκειας. Δεν είναι καλός να βρίσκει ευκαιρίες και να ξεκινά δική του εργασία.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Καρμικός αριθμός 3

Θετικά χαρακτηριστικά: Καλλιτεχνικός, ειδικά στο γράψιμο, την ποίηση την ομιλία και συχνά τη μουσική. Ως εκ τούτου γίνεται καλός διασκεδαστής, ο οποίος είναι πολύ εύστροφος.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Άτακτος, επαναστατικός, και παρ' όλη τη δημιουργική του φαντασία σκορπά τα ταλέντα του. Λόγω της παρορμητικότητας του δεν έχει προσανατολισμό.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Καρμικός αριθμός 4

Θετικά χαρακτηριστικά:Πρακτικός, ικανός, υπεύθυνος, αξιόπιστος, εργάζεται πολύ σκληρά. Καλός σε χειρονακτικές εργασίες και ότι είναι πρακτικό.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν είναι δημιουργικός, δεν έχει φαντασία, δεν είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Καρμικός αριθμός 5

Θετικά χαρακτηριστικά: Ριψοκίνδυνος και περίεργος. Του αρέσει η αλλαγή, το άγνωστο, οι πρωτότυπες ιδέες και διψά για νέες εμπειρίες. Καλός για πωλήσεις και εξερευνήσεις.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ανήσυχος, καθόλου πρακτικός, όταν νοιώθει περιορισμένος χάνει τον ενθουσιασμό του.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Καρμικός αριθμός 6

Θετικά χαρακτηριστικά: Kαλλιτεχνικός και πρακτικός, υπεύθυνος και αξιόπιστος. Προσανατολισμένος στο σπίτι και την οικογένεια, καλός για κοινωνική εργασία και αγαθοεργία. Πειθαρχημένος σε θέματα καρδιάς.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Απαιτητικός, δεσποτικός και ιδεαλιστής. Ως εκ τούτου δεν είναι πολύ δημοφιλής και έχει προβλήματα με τα δικά του παιδιά.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Καρμικός αριθμός 7

Θετικά χαρακτηριστικά: Συγκρατημένος, αξιοπρεπής, ψυχικός και διαισθητικός, αλλά επίσης πολύ αναλυτικός. Ο πραγματικός επιστήμων.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Δεν είναι πολύ φιλικός ή κοινωνικός. Τελειομανής, κριτικός, σαρκαστικός και κακοδιάθετος.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Καρμικός αριθμός 8

Θετικά χαρακτηριστικά: Λογικός με καλή κρίση, εξαιρετική εκτελεστική ικανότητα. Το αφεντικό που δεν ακολουθεί εντολές.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Διψά για εξουσία, εγωκεντρικός, υπερβολικά υπερήφανος και επιδειξίας.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Καρμικός αριθμός 9

Θετικά χαρακτηριστικά: Βαθυστόχαστος, ανεκτικός, συμπαθητικός γενναιόδωρος και απρόσωπος. Έχει την ικανότητα να εργάζεται με όλους τους τύπους των ανθρώπων.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Ζητά αγάπη και αποδοχή και θυμώνει αν δεν του αποδίδεται. Του αρέσει να κατευθύνει τα πλήθη και αν τον θαυμάζουν. Χρειάζεται καθοδήγηση γιατί είναι πολύ ονειροπόλος.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved