Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 2

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 1: Ένας δυναμικός συνδυασμός.. Το ισχυρό άτομο 1 κυριαρχεί στο ευγενικό άτομο 2 και το επηρεάζει. Το ιδεαλιστικό άτομο 1 κάνει σχέδια και το πρακτικό άτομο 2 βοηθάει στην υλοποίηση τους. Το άτομο 1 είναι καινοτόμος και το άτομο 2 υποστηρικτής και εκτελεστής αυτών των καινοτομιών. Σαν συνεργάτες ή σύντροφοι θα είναι ένα επιτυχημένο δίδυμο αφού ο καθένας έχει ότι λείπει στον άλλο. Μια φιλία μεταξύ τους θα έχει διάρκεια.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 2: Δύο αριθμοί φιλικοί που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Και οι δύο αλλάζουν γνώμη συχνά και θέλουν να δοκιμάζουν εμπειρίες. Για να συνυπάρξουν χρειάζεται να μοιράσουν τις υποχρεώσεις τους. Μπορούν να είναι φίλοι αλλά η φιλία τους θα έχει μικρή διάρκεια. Σαν ερωτικοί σύντροφοι καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο, και υπάρχει ισότητα μεταξύ σας. Στον τομέα της εργασίας χρειάζονται όρια και να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 3: Ένας δεσμός Γκουρού και μαθητή. Το άτομο 3 είναι καλός δάσκαλος για το άτομο 2 που είναι ένας εξαίρετος μαθητής. Σε μια φιλική σχέση το άτομο 3 συμπαθεί το άτομο 2 και του δίνει καλές συμβουλές. Σε θέματα συνεργασίας το άτομο 3 έχει δημιουργικές ιδέες και το άτομο 2 τις υλοποιεί. Στο ερωτικό τομέα δεν τα πάνε πολύ καλά γιατί στο άτομο 2 αρέσουν οι αλλαγές και το άτομο 3 αγαπά τη ρουτίνα.

TO 2 ME TO 4: Ένας συνδυασμός που βασίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη και συνεργασία. Σαν φίλοι κατανοούν και συμπαρίστανται ο ένας τον άλλο. Στο χώρο της εργασίας δεν υπάρχει ανταγωνισμός και με ότι και αν ασχοληθούν, ευημερούν. Στον ερωτικό τομέα στην αρχή της σχέσης υπάρχουν δυσκολίες, αλλά στην πορεία επικρατεί αρμονία διότι υπάρχει μια φυσική έλξη μεταξύ τους.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 5: Μια παράξενη σχέση. Ασταθείς και οι δύο δημιουργούν προβλήματα ο ένας στον άλλο. Μια φιλία με διακυμάνσεις, ένταση και χωρίς αύριο. Στον εργασιακό χώρο η σχέση τους είναι ουδέτερη. Περνούν καλά όταν το ασχολούνται με ασήμαντες εργασίες. Μια ερωτική σχέση μεταξύ τους δεν είναι αρμονική, γι αυτό καλά θα κάνουν να μην δένονται συναισθηματικά.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 6: Μια ιδανική σχέση όπου ο μαγνητισμός και η γοητεία συνδυάζονται με την ομορφιά Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί καλές φιλίες που προσπαθεί ο ένας να ευχαριστήσει τον άλλο. Μια συνεργασία είναι ωφέλιμη και για τους δύο, γιατί τους αποφέρει δημοτικότητα και οικονομικά οφέλη. Σαν εραστές φέρνουν τύχη ο ένας στον άλλο, αλλά η σχέση τους είναι περισσότερο φιλική.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 7: Ένας συνδυασμός που δεν δημιουργεί προστριβές. Το άτομο 7 είναι ένας καλός δάσκαλος για το άτομο 2. Σαν φίλοι βοηθούν, κατανοούν ο ένα τον άλλο και απολαμβάνουν τη φιλία τους. Σε επίπεδο συνεργασίας το άτομο 2 ωφελείται από το άτομο 7, δεν ισχύει όμως και το αντίθετο. Σαν εραστές καλό θα ήταν να μην έχουν προσδοκίες, παρά μόνο αν αυτή η σχέση είναι και πνευματική.

ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 8:To ζευγάρι αυτό μπορεί να αποκτήσει κύρος και να απολαύσει αναγνώριση. Μεταξύ τους μπορεί να αναπτυχθεί μια καλή φιλία που τα δύο μέλη θα εξυπηρετούν το ένα το άλλο. Αν συντονίσουν τις ενέργειες τους μπορούν να συνεργαστούν άριστα αρκεί το άτομο 8 να έχει την εξουσία. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να κερδίσουν και οι δύο χρήματα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει έλξη.

TO 2 ME TO 9: Μια σχέση που μοιράζονται την καλή τους ενέργεια. Νοιώθουν πλήρεις όταν είναι μαζί. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για φιλία, έρωτα ή για συνεργασία. Ο καθένας προσφέρει στον άλλο αγάπη και τρυφερότητα και συμπαράσταση. Το άτομο 2 που είναι κάπως εξαρτώμενο και ντροπαλό νοιώθει δυνατό όταν βρίσκεται δίπλα στο άτομο 9. Μπορούν να δουλεύουν αρμονικά για ένα κοινό σκοπό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 2: Ο Υπομονετικός

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved