Η καρμική συναστρία του αριθμού 7

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Η καρμική συναστρία του αριθμού 7

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 7

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 1: Ένας καλός συνδυασμός για ρομαντικές ή μεταφυσικές σχέσεις. Το πρόσωπο 1 αρχικά εντυπωσιάζεται από τη πλούσια φαντασία του προσώπου 7 και θέλει να το βοηθήσει να πραγματοποιήσει τις δημιουργικές του ιδέες. Μια επαγγελματική συνεργασία είναι επιτυχής, αν το αντικείμενό της είναι καλλιτεχνικής φύσεως, όπου το άτομο 7 θα σχεδιάζει και το άτομο 1 θα έχει τη διοίκηση. Σαν φίλοι πρέπει ο καθένας να σέβεται την ανεξαρτησία του άλλου.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 2: Μια σχέση χωρίς εξάρσεις. Το άτομο 7 είναι καλός δάσκαλος και καθοδηγητής για το άτομο 2, αλλά το άτομο 2 δεν εννοεί να μάθει. Σε μια συνεργασία δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προκλήσεις για ανάπτυξη. Σαν φίλοι κατανοούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Μια αισθηματική σχέση θα είναι αρμονική, αν οι δύο σύντροφοι έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 3: Δεν σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο αλλά δουλεύουν καλά μαζί. Σαν φίλοι ή συνεργάτες βοηθούν πολύ ο ένας τον άλλο. Ακόμα και αν διαφωνούν στην αρχή, στην πορεία τα βρίσκουν. Το άτομο 3 είναι κοινωνικό και το άτομο 7 χρειάζεται συχνά απομόνωση για να γεμίζει τις μπαταρίες του, παρ’ όλα αυτά σε μια ερωτική ή φιλική σχέση ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου.

TO 7 ME TO 4: Μια σχέση που τα δύο μέλη βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Εν τούτοις μπορούν να είναι καλοί φίλοι, συνεργάτες, ή σύντροφοι. Αν συνδυάσουν την πρακτικότητα του ατόμου 4 με την διορατικότητα του ατόμου 7 θα υπάρξουν αμοιβαία οφέλη. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι το πρόσωπο 4 είναι ελεύθερο να αποφασίζει και να κατευθύνει τα πράγματα.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 5: Έλκονται ή απωθούνται. Ό, τι από τα δύο και αν συμβαίνει, δεν θα έχει διάρκεια. Το ομιλητικό και νευρικό άτομο 5 ταράζει το άτομο 7 που χρειάζεται ησυχία και ηρεμία. Σαν σύντροφοι βρίσκουν συνεχώς λάθη ο ένας στον άλλο. Από την άλλη όμως, ο καθένας μπορεί να επέμβει θετικά στη ζωή του άλλου. Το πρόσωπο 5 να φέρει κέφι και χαρά στη ζωή του προσώπου 7 και δίπλα στο 7 το 5 γίνει λιγότερο νευρικό.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 6: Διαφορετικός τρόπος σκέψεις, διαφορετικά ενδιαφέροντα. Δύσκολα μπορούν να επικοινωνήσουν και να απολαύσουν μια ερωτική ή φιλική σχέση, διότι το άτομο 7 χάνεται στις φαντασιώσεις του, απομονώνεται και είναι ασαφές και αυτό ενοχλεί το 6 που αγαπά τη σαφήνεια και την κοινωνική ζωή. Σε μια συνεργασία οι ρόλοι τους πρέπει να είναι καθορισμένοι από την αρχή, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 7: Χαμένοι σε έναν κόσμο ιδεών. Λόγιοι και αγέρωχοι και οι δύο δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν, χωρίς να πληγώσουν ο ένας τον άλλο. Σε μια φιλική ή ερωτική σχέση με τον υπερβολικό εγωισμό τους ερεθίζουν και ενοχλούν ο ένας τον άλλο. Για συνεργασία ούτε λόγος, θα ήταν σκέτη αποτυχία γιατί δεν έχουν καμιά σχέση με το βασίλειο της ύλης.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 8: Μια μονόπλευρη σχέση. Το άτομο 8 θέλει να κάνει παρέα και να εξυπηρετήσει το άτομο 7, αλλά δε συμβαίνει το αντίθετο. Το άτομο 7 φέρεται εγωιστικά και υποβιβάζει το άτομο 8. Ασυνήθιστοι και οι δύο, σπάνια διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις. Σε μια συνεργασία το δυναμικό άτομο 8 με τις οργανωτικές του ικανότητες στηρίζει και υλοποιεί τα οράματα του ατόμου 7.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 9: Μια ευεργετική σχέση. Το άτομο 9 μαθαίνει στο άτομο 7 να είναι πρακτικό και το άτομο 7 εμπνέει το διστακτικό άτομο 9. Σαν φίλοι έχουν κοινά διανοητικά ενδιαφέρονται και αξιόλογη επικοινωνία. Σε μια ερωτική σχέση υπάρχει ψυχική και συναισθηματική σύνδεση. Σε επίπεδο συνεργασίας συνδυάζοντας τα ταλέντα τους μπορούν να διακριθούν σε ανθρωπιστικά επαγγέλματα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 7: Ο Αναλυτής

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 8

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved